- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.161
Cok sirinmis canim. Gule gule giysin meleginKizlar bgn bimden aldim yeri guzel gibiydi yuzde yuz Pamuk yaziyor uzerinde hosuma gitti
Canim bgn gelmis zaten ben de tesadufen ne var ne yok diye girdim yarin bak bi belki bitmemistirÇok güzel canım Gül'e Gül'e kullansın bebişin haberim olsa alırdım
Çok memnunum 3. doktorum bu :)ayy hadi hayırlısı memnunsun değil mi? belki de gördük birbirimizi işe bak
Çok memnunum 3. doktorum bu :)
Gezmedim canım. Daha doğum hakkında da konuşmadık doktorla. Sen gezdin mi?arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı. hiç muayene etmedi çatı vs. ama gece çağırınca hemen gelmiş. odaları falan gezdin mi?
Iki gundur bende oyleyim. Yemek yiyesim hic yok anca karnim zil calicak oyle yiyorum oda bir iki lokma. Carsamba doktora gidicem soylicem bu durumu tabi dewam ederse. Zaten bebegim zayifMerhaba kızlar 2 haftadır acayip bi iştahsızlık var bende canım hiçbirşey yemek istemiyor midem bulanıyor herhangi bi problemde yok sizdede böyle bi durum varmı?
Iki gundur bende oyleyim. Yemek yiyesim hic yok anca karnim zil calicak oyle yiyorum oda bir iki lokma. Carsamba doktora gidicem soylicem bu durumu tabi dewam ederse. Zaten bebegim zayif
tmm cnm.Haberleşelim canım yazarız burayahayırlı haberlerle döneriz inşallah
tmm cnm.
bende iki bulaşık yıkadı fırına bişiler attım yoruldum resmen
nasil oldun cnm yazali olmus baya.bebisin hareketleri her zaman ayni olmuyor sabahlari sakin aksamlari hareketli ama sen takip etmeye devam etkızlar ilk defa bugün aşırı derecede belim ağrıdı ve ara ara sancım geldi kendimi çok yorgun hissediyorum oğlum da hareketsiz varla yok arası bazen unutuyorum niye böyle oluyo ya büyüdükçe daha çok hissetmem gerekmiyo mu offf akşama yemek yapmadım yapasım da yok artık ne bulduysak onu yicez yada aç kalacaz sağolsun kimse düşünüpte 1 kap yemek vermez
aldiklarinin hepsi cok guzeller canm saglikla kullanin ins.wollex i ne kadara aldin bnmde dusundugum modeller arasindaanca bitirdim geçmişi.
bende sbh alacaklarımı almaya uğraşıyordum yurtdışı kartı, paypal fln sitelerde hata verdi.
en sonunda aldım aklımdaki bazı şeyleri gelince resim atarım inş. tabi gün bitmiş kalkıp yemeklik birşeyler yapayım. pazar da niyetim evi gzlce temizlemek. ağorlaştıkça iş gözümde büyüylr.
bu aradabkg muhabbeti dönmüş.
ben 163 üm 58 le hamile kaldım 75 kg son dururmum. 31+4 üm ama bebek tam 3 hafta ileriden gidiyor. bakalım pzt 16 ya randevu aldım. devlette hala ileri çıkıyorsa özeldeki dr uma erken gideceğim. haftası kg su ile sezeryanın ve alakalıysa sezeryanjn tarihi erken mi oluyor öğrenmem lazım.
YouTube'da "Chicco Next2Me: How to guide and features video" videosunu izleyin -: YouTube'da "WOLLEX New York (En çok beğenilen bebek arabası)" videosunu izleyin - : bu arabanın üst modeli
NEW YORK | WOLLEXWOLLEX - http://wollexnewyork.com/new-york/
: tipi burada
: YouTube'da "Boba Baby Carrier 4G Newborn Hold" videosunu izleyin -: beğendiğim model
: Boba 4G Bebek Taşıyıcı - Organik Verde - https://www.tuniko.com/Ergonomik-Kangurular,LA_210-2.html/Organik-Verde
: organik kumaş aldım
: 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun
Gezmedim canım. Daha doğum hakkında da konuşmadık doktorla. Sen gezdin mi?
sağol canım gelseler diye hevesle bekliyorum sanki bebek değil ben kullanacağım.nasil oldun cnm yazali olmus baya.bebisin hareketleri her zaman ayni olmuyor sabahlari sakin aksamlari hareketli ama sen takip etmeye devam et
aldiklarinin hepsi cok guzeller canm saglikla kullanin ins.wollex i ne kadara aldin bnmde dusundugum modeller arasinda
Ah canim çok ağırlaştı tabii normaldir..doğum da yaklasti...eveett hem de neler neler
ayağa kalkar kalkmaz bir sancı koyveriyor kalan bes haftayı böyle geçireceğim galiba
evet canim bende oyle yaptim cok sukur gecti sabaha bisey kalmamisti cok tesekur ederimben öyle olduğunda ayağımı yüksek bir yere koyup dinleniyorum. oldukça rahatlatıyor. sabit şekilde ayakta durmaktan kaçınmanı tavsiye ederim kendimden tecrübe ettiğim kadarıyla.
çok ilginç dr.um normal doğum bizim için daha avantajlı ücreti daha fazla dedi..kızlar birde gittiğiniz kendi doktorunuz şu bu nedenden dolayı sezeryan olman gerekir diyorsa siz yine de üşenmeyip yakınlardaki devlet hastanesinde kadım doğumcuya da gozukun. biliyorsunuz genelde özellerde daha fazla para almak ve doğumu kendi istedikleri, müsait oldukları gun ve saate vermek için sezeryan şartı koyuyorlar. ablamın ilk dogumu normaldi, ikincide normal olacakken tesadufen kontrol için gittiği başka bi doktor sıradan bi bahane uydurup ertesi gun acil sezeryana aldı. sonradan çok pişman oldu ablam nie başka doktora gitmedim hemen kbl ettim die.
ayy maşallah ne güzeller ya bizim 1 tane bile örgümüz yok ananemiz her gördüğünü alıyor bi de battaniye örebilmiş bilse örcek de babanneden hiç bişey yok malesefEki Görüntüle 1498529 Babaannemiz ve ananemize el emekleri sağolsunlar
bu saat oldu uyuyamadım hala. uyku beklemek de sinir harbi. insan gelmişini geçmişini gözden geçiriyor.Ah canim çok ağırlaştı tabii normaldir..doğum da yaklasti...
Yorma kendini sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?