2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar 2 haftadır acayip bi iştahsızlık var bende canım hiçbirşey yemek istemiyor midem bulanıyor herhangi bi problemde yok sizdede böyle bi durum varmı?

Merhaba kızlar 2 haftadır acayip bi iştahsızlık var bende canım hiçbirşey yemek istemiyor midem bulanıyor herhangi bi problemde yok sizdede böyle bi durum varmı?
Iki gundur bende oyleyim. Yemek yiyesim hic yok anca karnim zil calicak oyle yiyorum oda bir iki lokma. Carsamba doktora gidicem soylicem bu durumu tabi dewam ederse. Zaten bebegim zayif

gecen hafta bendede aynı sorun vardı kendimi çok mutsuz bitkin iştahsız hissediyordum mide ağrısından neredeyse tek öğün yiyiyordum şimdi ise her öğün ama az az yiyiyorum

nasil oldun cnm yazali olmus baya.bebisin hareketleri her zaman ayni olmuyor sabahlari sakin aksamlari hareketli ama sen takip etmeye devam et

aldiklarinin hepsi cok guzeller canm saglikla kullanin ins.wollex i ne kadara aldin bnmde dusundugum modeller arasinda

sağol canım gelseler diye hevesle bekliyorum sanki bebek değil ben kullanacağım.
http://www.minimoda.com.tr/Wollex-N...Sistem-Bebek-Arabasi-Mikado-Sari,PR-9019.html
ama mavi yollayacaklar. arayıp istediğin ürün renk varsa sorabilirsin yardımcı oluyorlar.

bu firmayı ara almadan önce. alışveriş sonrası hediye çeki tanımlıyorlar on dk içinde onla da başka ihtiyacını alabiliyorsun. ben önce arabayı aldım 100 tl hediye çekini anne yanı beşik alırken kullandım.

unibaby ıslak mendil de ucuzdu heycandan unuttum

çok ilginç dr.um normal doğum bizim için daha avantajlı ücreti daha fazla dedi..
elimde olsa seve seve normal yaparım dedi ama ne yazık ki hasnanenin donanımı ve ekip tam takım olması gerek..24 saat hazırda yani..riske alamıyorlar..bnm de ilki sezaryandı 2. normal olması için çok hastane gezdim ama hiç biri kabul etmedi ne yazık ki

Eki Görüntüle 1498529 Babaannemiz ve ananemize el emekleri sağolsunlar
ayy maşallah ne güzeller ya bizim 1 tane bile örgümüz yok ananemiz her gördüğünü alıyor bi de battaniye örebilmiş bilse örcek de babanneden hiç bişey yok malesefgörünce özeniyorum sağlıkla kullanın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…