2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu saat oldu uyuyamadım hala. uyku beklemek de sinir harbi. insan gelmişini geçmişini gözden geçiriyor.
annemin ayaklarının altını öperim.
Gunaydin,ben de bu gece zor uyudum ya don dur don dur wcye kalk derken saat 3te uyumusum 7de de esim ise gittigi icin kalktim
Bi buraya bakayim dedim
Artik uyku uyumak bize haram canim
Kalk bi cay ic benim gibi tel de candy crush oyna gozlerin yorulacak hemen uyuyacaksin

Günaydıınnn Napıyosunuz bakalım erkencilerrr biz de 7de uyandık, gece erken yatınca uykumu da almışım. Eşim horul horul yatıyor.
Kahvaltıyı bi iki saat sonra yapayım dedim, bi bardak sütle 2 ceviz yedim kuzu böceğim aç kalmasın diye

Gunaydin canim,biz de cayla gofret yedik ustune de muz yeterli bize kahvaltiyi sonra yapariz

Günaydın canım
bizde yatakta dönüp duruyoruz yeniden uyuyabilme umuduyla ama bnm kız cokta yatmak istemiyor gibi tepikleniyrm su anda:) kalkıp yulaf ezmesi yiyim bari hic kahvaltı yapasm yok erkenden

Ben de 2 gündür adalat kullanıyorum. Ama geceleri uyuyamamaya başladım Ondan mı yoksa ciğer geliştirici iğneden mi oldu bilemedim.
Adalat ın yan etkileri cok fazla ondan etlinmis olabilirsin ama bn uyuyamamali cok uzun zamn oldu bn artk hapa baglmiyrm vücudun alismis olmadi gerekmzmi bu kadar zamn.ciger gelistiriyude hastanede yatarken oldm nasl etkilediğini unuttum ama ztn sancılı dönemlerdi bnm icin etluems olabilir o da

nerdeyse besten beri onu da denedim çocuk oyunları dahi oynadım. biri görse güler halime

günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım , karnım sertleşiyor kalktıgımdan beri süreklli farklı yerlerde toplanıp duruyor kızım taş gibi oluyor karnım neden acaba kızlar yaa

günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım , karnım sertleşiyor kalktıgımdan beri süreklli farklı yerlerde toplanıp duruyor kızım taş gibi oluyor karnım neden acaba kızlar yaa
Gunaydin canim braxton hicks kasilmalarin baslamis senin o bebek degil 2 3 haftadir bebek toplaniyor bende henuz erken senin icin daha,kasilmalar bende de oluyordu ozellikle geceler dr fitil yazdi duzenli kullandim gecti ara sira oluyor yine normal ama 30 sn den fazla surmemeli ve duzenli olmamali magnezyum iciyordun galiba dr una bi sor istersen

yok gezmedim sadece fotoğraf falan var mı dedim muhasebedeki kadın tuhaf tuhaf baktı bana ekstra ücretle de olsa bişey yok anladığım kadarıyla.
Bana serklaj yapıldığında 1 gece kadın doğum katında kalmıştım. Afyon da özel hastaneye benzeyen tek hastane bence :)

Ciğre geliştirici iğne yaptırdığım 2 gün uyuyamamıştım. Şimdi uyuyabiliyorum çok şükür. Demek ki o iğnelerdenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…