- 9 Nisan 2015
- 60
- 108
- 13
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.181
bakalım bakalım uyanık anneler var mı burdaa?
Gunaydin,ben de bu gece zor uyudum ya don dur don dur wcye kalk derken saat 3te uyumusum 7de de esim ise gittigi icin kalktimbu saat oldu uyuyamadım hala. uyku beklemek de sinir harbi. insan gelmişini geçmişini gözden geçiriyor.
annemin ayaklarının altını öperim.
Size de gunaydinGünaydın kızlar biz burdayız kahvaltı yapiyoruz
Hemde nasl gecen hafta yapan kız o kadar acitti sedya dan kalkamadm.neyseki dünkü yapan iidi ama gece üstüne yatamdm:)Ay igneyi nezamandir olmuyorum cok yakiyorrr.
Gunaydin canim,biz de cayla gofret yedik ustune de muz yeterli bize kahvaltiyi sonra yaparizGünaydıınnnNapıyosunuz bakalım erkencilerrr biz de 7de uyandık, gece erken yatınca uykumu da almışım. Eşim horul horul yatıyor.
Kahvaltıyı bi iki saat sonra yapayım dedim, bi bardak sütle 2 ceviz yedim kuzu böceğim aç kalmasın diye
Günaydın canımGünaydıınnnNapıyosunuz bakalım erkencilerrr biz de 7de uyandık, gece erken yatınca uykumu da almışım. Eşim horul horul yatıyor.
Kahvaltıyı bi iki saat sonra yapayım dedim, bi bardak sütle 2 ceviz yedim kuzu böceğim aç kalmasın diye
Adalat ın yan etkileri cok fazla ondan etlinmis olabilirsin ama bn uyuyamamali cok uzun zamn oldu bn artk hapa baglmiyrm vücudun alismis olmadi gerekmzmi bu kadar zamn.ciger gelistiriyude hastanede yatarken oldm nasl etkilediğini unuttum ama ztn sancılı dönemlerdi bnm icin etluems olabilir o daBen de 2 gündür adalat kullanıyorum. Ama geceleri uyuyamamaya başladımOndan mı yoksa ciğer geliştirici iğneden mi oldu bilemedim.
Günaydın kızlar biz burdayız kahvaltı yapiyoruz
Gunaydin,ben de bu gece zor uyudum ya don dur don dur wcye kalk derken saat 3te uyumusum 7de de esim ise gittigi icin kalktim
Bi buraya bakayim dedim
Artik uyku uyumak bize haram canim
Kalk bi cay ic benim gibi tel de candy crush oyna gozlerin yorulacak hemen uyuyacaksin
Durumumuz vahim desenenerdeyse besten beri onu da denedimçocuk oyunları dahi oynadım. biri görse güler halime
Gunaydin canim braxton hicks kasilmalarin baslamis senin o bebek degil 2 3 haftadir bebek toplaniyor bende henuz erken senin icin daha,kasilmalar bende de oluyordu ozellikle geceler dr fitil yazdi duzenli kullandim gecti ara sira oluyor yine normal ama 30 sn den fazla surmemeli ve duzenli olmamali magnezyum iciyordun galiba dr una bi sor istersengünaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım , karnım sertleşiyorkalktıgımdan beri süreklli farklı yerlerde toplanıp duruyor kızım taş gibi oluyor karnım neden acaba kızlar yaa
Bana serklaj yapıldığında 1 gece kadın doğum katında kalmıştım. Afyon da özel hastaneye benzeyen tek hastane bence :)yok gezmedim sadece fotoğraf falan var mı dedim muhasebedeki kadın tuhaf tuhaf baktı banaekstra ücretle de olsa bişey yok anladığım kadarıyla.
Ciğre geliştirici iğne yaptırdığım 2 gün uyuyamamıştım. Şimdi uyuyabiliyorum çok şükür. Demek ki o iğnelerdenmiş.Adalat ın yan etkileri cok fazla ondan etlinmis olabilirsin ama bn uyuyamamali cok uzun zamn oldu bn artk hapa baglmiyrm vücudun alismis olmadi gerekmzmi bu kadar zamn.ciger gelistiriyude hastanede yatarken oldm nasl etkilediğini unuttum ama ztn sancılı dönemlerdi bnm icin etluems olabilir o da
olabilir canim bu arada kac doz oldun igneyiCiğre geliştirici iğne yaptırdığım 2 gün uyuyamamıştım. Şimdi uyuyabiliyorum çok şükür. Demek ki o iğnelerdenmiş.
sayisini takip et cok fazla olmamali devam ederse doktorunla gorus canmgünaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım , karnım sertleşiyorkalktıgımdan beri süreklli farklı yerlerde toplanıp duruyor kızım taş gibi oluyor karnım neden acaba kızlar yaa
4 doz oldum. 2 şer 2 şer yapıldıolabilir canim bu arada kac doz oldun igneyi
bana ilk 2 doz yapildi son 2 yi yapcaz dedi yapmadi dr.um merak ediyrm o yuzden ne kadar arayla yaoildi peki?4 doz oldum. 2 şer 2 şer yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?