2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin kizlar bizde uyandik kahvalti icin kocanin kalkmasini bekliyoz oglumla bi bardak sut ictik ama yetmedi bize galiba
Bide erken kalkip kahvalti hazirlicakti benim koca oyy oyyy nerde o gunlerrrr...

Bebeginizin hareketlerii nasil kizlar. Dundr bugunde yok denecek kadar az... sadece yasadigini hissediyorum. Haafif bi titreme seklinde sonraa saaatlerce bisey yok. Szin nasil kuvvetlimi tekmeler tedirgin im. ....

Günaydın uykusuz anneler, bende sizdenim. Yarı uyuyor yarı uyanık bütün gece. Sabah da solumdan sağıma dönerken sağ kasığıma sancı giriyor nedenini anlayamadım

Bebeginizin hareketlerii nasil kizlar. Dundr bugunde yok denecek kadar az... sadece yasadigini hissediyorum. Haafif bi titreme seklinde sonraa saaatlerce bisey yok. Szin nasil kuvvetlimi tekmeler tedirgin im. ....
Senin haftandayken benim kız da öyleydi canım dönüyordu titretiyordu çok tekme hissetmezdim. Bazen karnıma bakmasam dondugunu anlayamıyordum.

kizlar bu ciger gelistirici igne sartmi yoksa erken dogum riski olanlarami vuruluyo bizim doktor hic oyle biseyden bahsetmedi.gerci biz,devlet hastanesine gidiyoruz burda ozel yok ne yazikki

Günaydın mutlu hafta sonları anneler ve kuzuları..

32. Haftayi doldurmanın mutluluğunu yaşıyoruz biz..2. Hedefe ulaşıldı..

Göz göz 34 bitsin hayirlisiyla diyeceğiz artik..

Canım alanlari oldukça daraldi artik.bi de uyuyor miniğin..annelik iste, illa bi ben buradayım desin istiyoruz..

Önceki gün bende durtuyordum ikide bir,rahatsız etmek de istemiyor insan ama napalum..dun hic ilgilenmedim,durmak bilmedi.

Gunaydin annisler ve tatli bebisleri ilk kez haftasonu bu saatte uyandim şoklardayimbenimde her uyandigimda karnim taş gibi oluyor nedense tuvalete gidince geciyor niye boyle anlamadim kizlar bisey sorcam bu çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mi pazartesi kontrolüm var da tirstim simdi

aynen benimde öyle canım. tekme yemiyorum artık.titreme gibi oluyor. içerde ne yapıyor bilmiyorum:) birde hıçkırık hissediyorum genelde. arada bir karnımın bir tarafını şişiyor bir kaç saniye sürüyor sonra iniyor. bu bebek mi kasılma mı onu da anlamıyorum. karnım semsert kesiliyor bazen özellikle akşama dogru. bunlar kasılmamı ki. korkmaya da başladım

Seni çok merak ettim kuzu nerelerdeydiin.. Neyse ki iyiymişsiniz :)

Canım bende sizleri çok merak ediyorum valla ama taşınma telaşından uğrayamıyorum pek

Çok şükür iyiyiz ağrımız sızımız yok, sancımız yok yalancı sancı bile olmadı hiç...
Sen nasılsın neler yapıyorsun canım?
ECD75 sen nasılsın canım??

Günaydın güzel anneler,biz kahvaltımızı yaptık oğluşla. Hafta sonu açık öğretim sınavlarımız var,öğleden sonraya kadar ders çalışacağız. Hepinize güzel haftasonları diliyorum,hepinizi öperiz çok

Günaydın uykusuz anneler, bende sizdenim. Yarı uyuyor yarı uyanık bütün gece. Sabah da solumdan sağıma dönerken sağ kasığıma sancı giriyor nedenini anlayamadım
bende de oluyor canm o sadece sabhlari degil gecede tekrarliyor

kizlar bu ciger gelistirici igne sartmi yoksa erken dogum riski olanlarami vuruluyo bizim doktor hic oyle biseyden bahsetmedi.gerci biz,devlet hastanesine gidiyoruz burda ozel yok ne yazikki
riskli gebelik durumun yoksa igneye gerekte yok canim
hergun ayni olmuyor hareketleri bnmki sabhlari sakin aksamlari cosuyor gecenlerde dr.a bile gittim cok hissedmiyrm die M mehtapmhtp88 o sertlesmler bndede oluyor ama saniyrm bebisin poposu ya da ayagi cnk bnm kiz uzun zamndr kafa asgi pozisyonda ve degstrmiyor ayaklari poposu nerde tahmin edebiliyrm bi kac san.surdugu icin endiselenmiyrm

Ayni anlattiklarinin aynisini yasiyorum cnmm. O toplanmalari doktora söyledim olacak onlar onemli degil dedi. Sanirim kisa sureli olmasi gerekiyormus. Tamaminin sertlesmemesi gerekiyor ama.

Evet cnm aynenn:) iki gun once oynatmak için cok ugrastim karnima fln az vurdum:)))? Oksadim. Bizimkisi sinirlendi demekki rahatsiz oldu bi koseye topladi kendini bi kasti bi kasti:) ozur dilerim annecim dedim kizdi bana:)

günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım , karnım sertleşiyor kalktıgımdan beri süreklli farklı yerlerde toplanıp duruyor kızım taş gibi oluyor karnım neden acaba kızlar yaa

Canım benim de 2 hafta önce olmuştu Cumartesi sabahtan pazar sabaha kadar sürdü acile gittim 2 serum verdiler.. çok su içmen lazım en az 3 litre günde bu kasılmalarını rahatlatır...

günaydın hanımlar çok şükür haftasonu geldi ya benim oğluşum baya hareketsiz bugün sadece 1 2 kere hissettim o da sadece kasığıma tekme attı ay sanki hiç hamile değilim sadece normal bi göbek varmış gibi kendi kendime nazar değdirdim oğluma inşallah önemli bişeyi yoktur biraz daha beklicem olmazsa doktora giderim çünkü hiç bu kadar durgun ve hareketsiz değildi

Herkese Günaydınn..
Bugün bizim işimiz çok.. Sabahtan ayakkabılığımız geldi onu kurduk ama içinin yerleştirilmesi beni bekliyor Öğleden sonra da bebek için gelen misafirler yatsın diye aldığımız kanepemiz geliyo.. Hepsi yerleşecek düzenlenecek.. Çok çalışmam lazım çook.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…