2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar geçmişe gün içinde bakacağım. dün akşam sipariş ettiğim kangurum sabah geldi kargoyla. almayı düşünenlere paylaşayım bir resim.
boba 4g organik verde sanırım tam adı. ergobaby daha büyük kullanışlı diye düşünüyordum ama videolarda buna karar kıldım. ayak destek aparatı fln umduğumdan bayağı sağlam.

Eklentiler

• IMG_20150418_111638.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 119
Günaydın annişler. Dün geceden beri öksürüyorum ve öksürürken içim parçalanıyormuş gibi oluyor acaba bebişime bir zararı olur mu

Bir de doktor elevit ve calcıday d3 diye iki ilaç verdi Sanırım kalsiyum ve magnezyum takviyesi için. Nette araştırdım hiç hoş şeyler okumadım içinde domuz ürünü felan varmış. Hatta calciday de yüksek miktarda d vitamini içerdiğinden hamilelikte bebeğin zihinsel gelişimini olumsuz etkiler felan dıyor. Kullanmak istemiyorum. Sizce ne yapayım

Bende idare ediyorum canim arada mide bulantilari uykusuzluklar vs... İç guveysinden hallice

bana yazılan decevid mi ne eczanede yoktu elevit verim dedi domuz ürünü var die almadım. aynı hemen hemen demek içerik sende decavit al istersen

Ayni anlattiklarinin aynisini yasiyorum cnmm. O toplanmalari doktora söyledim olacak onlar onemli degil dedi. Sanirim kisa sureli olmasi gerekiyormus. Tamaminin sertlesmemesi gerekiyor ama.
benim karnımın tamamı arada semsertte oluyor. akşamları özellikle. gazda oluyor bende. gazdan mı yoksa başka birsey mi bilmiyorum. çarşamba randevum var sorucam canım. bir yerde toplanmalar benim günde 10-15 kere oluyordur rahat belkide daha fazla. en uzunu 5 saniye falan sürüyor. bu sayı fazlamı acaba?

doktorE="tubiser, post: 40564701, member: 663547"]Bir de doktor elevit ve calcıday d3 diye iki ilaç verdi Sanırım kalsiyum ve magnezyum takviyesi için. Nette araştırdım hiç hoş şeyler okumadım içinde domuz ürünü felan varmış. Hatta calciday de yüksek miktarda d vitamini içerdiğinden hamilelikte bebeğin zihinsel gelişimini olumsuz etkiler felan dıyor. Kullanmak istemiyorum. Sizce ne yapayım [/QUOTE]
doktor verdigine gore zarari olmaz bnce

günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım , karnım sertleşiyor kalktıgımdan beri süreklli farklı yerlerde toplanıp duruyor kızım taş gibi oluyor karnım neden acaba kızlar yaa
aynısı bende de var bir kaç gündür. bende korkuyorum nedir bu. bunların yalancı kasılma oldugunu nerden bilicez. erken dogurucam gibi gelmeye başladı

5sn iyi bence cunku benmki 15sn falan suruyor. Ama gunde 15 kere olmasi normalmi bilemem. Sorarsin artık cnm

maral26 xnm nasilsin sana bisey sorcaktim. Dogum sonrasi icin hastanede mesane pedini mi onermistin? Sırasıyla hastanede evde neler kullandin soyleyebilirmisin? Alacagimda sacma şeyler almayayim diyorum

Kızlar 'NUNA' marka araba modelini duyan bilen var mı? Acil yardım istiyorum sizden, bgn gördüm e bebekte, 1060 tl, 400 tl hediye çeki var, uygun geldi ama önceden hiç araştırmamıştım. 2 saat içinde karar vermem gerekiyo :/ var mı bilgisi olannnnnn????

Sonuna kadar haklisin canım,dicek bisey bulamıyorum vallahi pessss! o eltine...
dün ne oldu peki..? Ben eve geldim çok güzel bi tatlı yaptım..eşim dedi ki bak onların işi belli olmaz bi ara istersen..dedim ne saçmalık ben mi arayıp peşinden koşucam bide gelsin diye..bu işin adabı beni arar müsait miyim diye sorar plan yaparız ona göre,öyle agzının ucuyla sana sitem edemez..neyse efendim akşam oldu gelecekler mi gelmeyecekler mi belli degil yine insanlık bende kalsın dedim mesaj attım ulaşmadı aradım telefon kapalı..eşim gelince abisini aradı,neymiş efendim öylesine söylemiş zaten bi ugrarız diye..ısrar etmemizi bekliyo herhalde haspam..hiiiç ısrar falan etmedik..çağırdım ablamı yeğenlerimi afiyetle yedik..
çok ilginç insanlar gercekten..karşı karşıya gelince söylicem ama ne düşünüyosam içimde tutmicam..

canım elevit yerine decavit kullanabilirsin calcidayi ben gün aşırı yada iki üç günde bir kullanıyorum..

Kizlar saglik ocaklari gebelere decaviti bedava veriyorlar
Haberiniz olsun...

iyi yapmissin edacim afiyet olsun.sen hem hamilesin hem calisiyorsun bide eve gelip misafr agirliyosun boswer iyi olmus gelmedikleri.karsilasincada soylersin:)

Kızlar Nasılsıniz inşallah bebisler iyidir.Bizim serce dun gece hiç uyumadi gece 3 te karnimdan çıkacaktı resmen
bnm kiz ne zaman soluma yatsam resmen tepikliyor bu surekli boyle.sagima yatmak istemiyrm hem bebek icin hem bobregim sorunlu o yuzden gecelri kalkip oturuyrm yatagin icinde uykusuz dolasiyrm tum gun yastik siparisi verdm bugun gobusun alrina destek denedim yastgida tepiyor tek umudum oydu valla napicam bilmiyrm 2 haftadr duzenli olarak tepinme halindeyz

Manyak mi onlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…