- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.221
Bana serklaj yapıldığında 1 gece kadın doğum katında kalmıştım. Afyon da özel hastaneye benzeyen tek hastane bence :)
Bende idare ediyorum canim arada mide bulantilari uykusuzluklar vs... İç guveysinden halliceCanım bende sizleri çok merak ediyorum valla ama taşınma telaşından uğrayamıyorum pek
Çok şükür iyiyiz ağrımız sızımız yok, sancımız yok yalancı sancı bile olmadı hiç...
Sen nasılsın neler yapıyorsun canım?
@ECD75 sen nasılsın canım??
bana yazılan decevid mi ne eczanede yoktu elevit verim dedi domuz ürünü var die almadım. aynı hemen hemen demek içerik sende decavit al istersenBir de doktor elevit ve calcıday d3 diye iki ilaç verdi Sanırım kalsiyum ve magnezyum takviyesi için. Nette araştırdım hiç hoş şeyler okumadım içinde domuz ürünü felan varmış. Hatta calciday de yüksek miktarda d vitamini içerdiğinden hamilelikte bebeğin zihinsel gelişimini olumsuz etkiler felan dıyor. Kullanmak istemiyorum. Sizce ne yapayım
benim karnımın tamamı arada semsertte oluyor. akşamları özellikle. gazda oluyor bende. gazdan mı yoksa başka birsey mi bilmiyorum. çarşamba randevum var sorucam canım. bir yerde toplanmalar benim günde 10-15 kere oluyordur rahat belkide daha fazla. en uzunu 5 saniye falan sürüyor. bu sayı fazlamı acaba?Ayni anlattiklarinin aynisini yasiyorum cnmm. O toplanmalari doktora söyledim olacak onlar onemli degil dedi. Sanirim kisa sureli olmasi gerekiyormus. Tamaminin sertlesmemesi gerekiyor ama.
aynısı bende de var bir kaç gündür. bende korkuyorum nedir bu. bunların yalancı kasılma oldugunu nerden bilicez. erken dogurucam gibi gelmeye başladıgünaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım , karnım sertleşiyorkalktıgımdan beri süreklli farklı yerlerde toplanıp duruyor kızım taş gibi oluyor karnım neden acaba kızlar yaa
5sn iyi bence cunku benmki 15sn falan suruyor. Ama gunde 15 kere olmasi normalmi bilemem. Sorarsin artık cnmbenim karnımın tamamı arada semsertte oluyor. akşamları özellikle. gazda oluyor bende. gazdan mı yoksa başka birsey mi bilmiyorum. çarşamba randevum var sorucam canım. bir yerde toplanmalar benim günde 10-15 kere oluyordur rahat belkide daha fazla. en uzunu 5 saniye falan sürüyor. bu sayı fazlamı acaba?
Hemen atarli suveyde olarak devreye giriyorum.
Hemen eltini ariyorsun. Aksam bize gelmek istiyormussunuz ama ben ve ev uygun degil. Ozlestik hakikaten o yuzden biz size geliyoruz diorsun. Aksam gorusuruz diyip kapiyorsun. Yuzyuzeykende azcik ahlayip pufluyorsun
dün ne oldu peki..? Ben eve geldim çok güzel bi tatlı yaptım..eşim dedi ki bak onların işi belli olmaz bi ara istersen..dedim ne saçmalık ben mi arayıp peşinden koşucam bide gelsin diye..bu işin adabı beni arar müsait miyim diye sorar plan yaparız ona göre,öyle agzının ucuyla sana sitem edemez..neyse efendim akşam oldu gelecekler mi gelmeyecekler mi belli degil yine insanlık bende kalsın dedim mesaj attım ulaşmadı aradım telefon kapalı..eşim gelince abisini aradı,neymiş efendim öylesine söylemiş zaten bi ugrarız diye..ısrar etmemizi bekliyo herhalde haspam..hiiiç ısrar falan etmedik..çağırdım ablamı yeğenlerimi afiyetle yedik..Sonuna kadar haklisin canım,dicek bisey bulamıyorum vallahi pessss! o eltine...
canım elevit yerine decavit kullanabilirsin calcidayi ben gün aşırı yada iki üç günde bir kullanıyorum..Bir de doktor elevit ve calcıday d3 diye iki ilaç verdi Sanırım kalsiyum ve magnezyum takviyesi için. Nette araştırdım hiç hoş şeyler okumadım içinde domuz ürünü felan varmış. Hatta calciday de yüksek miktarda d vitamini içerdiğinden hamilelikte bebeğin zihinsel gelişimini olumsuz etkiler felan dıyor. Kullanmak istemiyorum. Sizce ne yapayım
iyi yapmissin edacim afiyet olsun.sen hem hamilesin hem calisiyorsun bide eve gelip misafr agirliyosun boswer iyi olmus gelmedikleri.karsilasincada soylersin:)dün ne oldu peki..? Ben eve geldim çok güzel bi tatlı yaptım..eşim dedi ki bak onların işi belli olmaz bi ara istersen..dedim ne saçmalık ben mi arayıp peşinden koşucam bide gelsin diye..bu işin adabı beni arar müsait miyim diye sorar plan yaparız ona göre,öyle agzının ucuyla sana sitem edemez..neyse efendim akşam oldu gelecekler mi gelmeyecekler mi belli degil yine insanlık bende kalsın dedim mesaj attım ulaşmadı aradım telefon kapalı..eşim gelince abisini aradı,neymiş efendim öylesine söylemiş zaten bi ugrarız diye..ısrar etmemizi bekliyo herhalde haspam..hiiiç ısrar falan etmedik..çağırdım ablamı yeğenlerimi afiyetle yedik..
çok ilginç insanlar gercekten..karşı karşıya gelince söylicem ama ne düşünüyosam içimde tutmicam..
bnm kiz ne zaman soluma yatsam resmen tepikliyor bu surekli boyle.sagima yatmak istemiyrm hem bebek icin hem bobregim sorunlu o yuzden gecelri kalkip oturuyrm yatagin icinde uykusuz dolasiyrm tum gunKızlar Nasılsıniz inşallah bebisler iyidir.Bizim serce dun gece hiç uyumadi gece 3 te karnimdan çıkacaktı resmen
dün ne oldu peki..? Ben eve geldim çok güzel bi tatlı yaptım..eşim dedi ki bak onların işi belli olmaz bi ara istersen..dedim ne saçmalık ben mi arayıp peşinden koşucam bide gelsin diye..bu işin adabı beni arar müsait miyim diye sorar plan yaparız ona göre,öyle agzının ucuyla sana sitem edemez..neyse efendim akşam oldu gelecekler mi gelmeyecekler mi belli degil yine insanlık bende kalsın dedim mesaj attım ulaşmadı aradım telefon kapalı..eşim gelince abisini aradı,neymiş efendim öylesine söylemiş zaten bi ugrarız diye..ısrar etmemizi bekliyo herhalde haspam..hiiiç ısrar falan etmedik..çağırdım ablamı yeğenlerimi afiyetle yedik..
çok ilginç insanlar gercekten..karşı karşıya gelince söylicem ama ne düşünüyosam içimde tutmicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?