- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.541
Canim benim de ayaga kalkinca karnim kasiliyor surekli yarin doktora gidecem sorar sana da yazarim ayaga kalkmamaya calis desem de sen de calisiyorsun benim gibi yapacak bir sey yok artik firsat buldukca uzanacazHanimlar sabahtan beri karnimin gerginligi hic gecmedi. Surekli kasiliyor. Persembe kontrolde birsey dememisti dr. Endiselnneli miyim. Cuma yeniden kontrol var sabretsem mi ki?
Canim benim de ayaga kalkinca karnim kasiliyor surekli yarin doktora gidecem sorar sana da yazarim ayaga kalkmamaya calis desem de sen de calisiyorsun benim gibi yapacak bir sey yok artik firsat buldukca uzanacaz
ben senin yerinde olsam, bol su içer, ayaklarımı havaya kaldırır dinlenirdim.sabah baktın yine bu durum devam ediyo bi doktora gidersin.ama yinede sen bilirsin, dedim ya burdaki arkadaşlar gözümüzü korkuttu, artık birine acık sabret belki geçer, hemen doktora gitme demeye korkar oldum, ya bi şey olursa diye..
bi de seninle günlerimiz aynı perşembe günü gittiğinde bebişin kilosu, boyu ne kadardı?
galiba artik benim zamanim geliyor yat dinlen dior
Bugün bende öyleyim ya daha dün gittim doktora hiç bi sıkıntı yoktu hatta bebişim fazla hızlı büyümüş 2 hafta önden gidiyormuş :) bendede biç bi sıkıntı yoktu sanırım artık fazla dolanmak bize ii gelmiyo dinlenmek lazım..Hanimlar sabahtan beri karnimin gerginligi hic gecmedi. Surekli kasiliyor. Persembe kontrolde birsey dememisti dr. Endiselnneli miyim. Cuma yeniden kontrol var sabretsem mi ki?
Cok da yaklasmis canim dogum tarihiMerhaba kızlar ben gittikçe kötüye gidiyorum kafanı hiç kaldıramıyorum yarın kontrol var bakalım ne olacak
nasıl oldun canım, yarın mutlaka bize yaz doktordan sonra,hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..Merhaba kızlar ben gittikçe kötüye gidiyorum kafanı hiç kaldıramıyorum yarın kontrol var bakalım ne olacak
benimde aynı canım bazen itersek aşağı indirmeye çalışıyorum ama nafileKızlar bebişiniz midenize baskı uyguluyor mu? Ben bilaç gündür rahatsızlık hissediyorum midemin olduğu yer hafif şişkin, dokununca hissediyorum. Hemen altında da oğlumun ayakları tepişiyor. Bi haftada boyu epey uzadı sanki. Hem kasığıma, sağ ve sol karnıma hem mideme aynı anda tekme yumruk yiyorum. Nası beceriyorsa.Bu hafta kontrole giderim artık. En son 6 nisanda gitmiştim.
Kizlar kan sulandirici igne kullananlara bi sorum var..
Dr unuz sezeryan mi oneriyo size benim dr normal yapabilirsin dedi de size de sorim dedim??
Canım ben 2 doktora gidiyorum, ikisi de çok iyi arkadas.
Kendi doktorum evime uzak, o yüzden nolur nolmaz diye ikinci bi doktor secmiştim evime yakın
Neyse
Kendi doktorum normal doğum yanlısı, iğnenin doğuma bi etkisi olmadığını söylüyor, catın, bebeğin kilosu vs.uygunsa normal doğum diyor. Benim de fikrimi sordu nomal mi sezeryan mi diye ama ben bilmiyorum korkuyorum ikisinden de dedim
Diğer doktorum ise ilk zamanlarda sezeryan düşünüyordu riske atmamak için(zaten riskli gebelik yasadığın için demişti)
Ama sunu da ekledi.
Coraspin doğumda kanatır, ama kan sulandırıcı iğne kanatmaz, normal doğuma engel değil yani demişti.
Coraspini gecen gün kestik bakalım.
Doğum konusunda ise halen çekimserim...
arkadaşlar bir sorum olacaktı karın yada göbek küçük olunca bebek te düşük ağırlıklı mı oluyor
görenler daha 4yada 5 aylık sanıyorlar beni..
şuana kadar 6 kilo aldım...
Benim oğlan çok sık hıçkırıyor yahu. Hemen her gün oluyor. Rahatsız da oluyor sanırım hıçkırığından tepişio duruo geçene kadar. Şimdi yine başladı işte... O hıçkırdıkça içim hopluyor
ben de iğne kullanıyorum ve spinal anestezi olmuştum..bir sorun oluşmadı size dr bu konuda olmaz mı demişti acaba?
Sizin ilk bebeğiniz mi?benim doktorum da sezeryan yapalım diyor ama iğneden dolayı değil zor elde edilmiş gebelik ve kıymetli bebek o yüzden sezeryanda bebeğe daha hakimim ama normalde doğum kendiliğinden gerçekleşiyor pek müdahale edemiyoruz felan dedi. coraspini bende 32 de kestim iğneye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?