2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hanimlar sabahtan beri karnimin gerginligi hic gecmedi. Surekli kasiliyor. Persembe kontrolde birsey dememisti dr. Endiselnneli miyim. Cuma yeniden kontrol var sabretsem mi ki?
Canim benim de ayaga kalkinca karnim kasiliyor surekli yarin doktora gidecem sorar sana da yazarim ayaga kalkmamaya calis desem de sen de calisiyorsun benim gibi yapacak bir sey yok artik firsat buldukca uzanacaz

kilosu 1800 u gecmis dedi ancak boyunu soylemedi. Rahim agzi 3.8 cm dedi. Aminosentez yeterli. Birseyede 34 filan dedi ama o ne tam anlamadim. O soyledi hemsire yazdi ben kaydettim

Hanimlar sabahtan beri karnimin gerginligi hic gecmedi. Surekli kasiliyor. Persembe kontrolde birsey dememisti dr. Endiselnneli miyim. Cuma yeniden kontrol var sabretsem mi ki?
Bugün bende öyleyim ya daha dün gittim doktora hiç bi sıkıntı yoktu hatta bebişim fazla hızlı büyümüş 2 hafta önden gidiyormuş :) bendede biç bi sıkıntı yoktu sanırım artık fazla dolanmak bize ii gelmiyo dinlenmek lazım..

merhaba kızlar.
kasılmalar konusunda ben de artık zorlanıyorum.evin içinde yürürken bile karnım sertleşiyor.bir de arada bir o kadar hareketleniyor ki canım yanıyor fena halde.karnımı taşıyamaz oldum iyice :) bu arada benim sezaryen olacağı kesin olduğundan doktor 1 haziranda alalım dedi.1 aydan daha az zamanım kaldı.ama bu yerinde 1 dk duramayan kız o kadar bekler mi içerde bilmem.gecelerim kabus gibi.hiç uyku kalmadı bende.
bir de bende bir öksürük başladı gıcık gibi 1 haftadır geçmedi.öksürürken karnım daha çok kasılıyor bebek huzursuzlanıyor.uyuyorsa uyanıyor kıpırdamaya başlıyor.öksürmekten karnımın içi acıyor artık.yani şu 1 ay geçse artık dayanmak çok güç oldu ...

Merhaba kizlar
Kasilmalar bende de cok oluyor normalmis 30. haftadan sonra hatta agrili olmasi da
Bu gun oglumun kiyafetlerini yikadim astim balkondan cikarken dengemi kaybettim az kalsin yere cakiliyordum
Allahtan koltuk vardi da ustune dustum
Hareket etmeye bile korkuyorum artik
Hayirlisiyla su 1 ay da gecer insallah

Benim oğlan çok sık hıçkırıyor yahu. Hemen her gün oluyor. Rahatsız da oluyor sanırım hıçkırığından tepişio duruo geçene kadar. Şimdi yine başladı işte... O hıçkırdıkça içim hopluyor

benimde aynı canım bazen itersek aşağı indirmeye çalışıyorum ama nafile maximum hareketini yapıolar, 4 tarafa birden vurarak sıpalar

benim doktorum da sezeryan yapalım diyor ama iğneden dolayı değil zor elde edilmiş gebelik ve kıymetli bebek o yüzden sezeryanda bebeğe daha hakimim ama normalde doğum kendiliğinden gerçekleşiyor pek müdahale edemiyoruz felan dedi. coraspini bende 32 de kestim iğneye devam

arkadaşlar bir sorum olacaktı karın yada göbek küçük olunca bebek te düşük ağırlıklı mı oluyor
görenler daha 4yada 5 aylık sanıyorlar beni..
şuana kadar 6 kilo aldım...

canım benim karnımda küçük ve 7kg aldım şuana kadar karnın ile bebeğin kilosu arasında bir ilişki yok. Zaten kontrollerde de haftasıyla uyumlu gidiyor kilosu çok şükür takılma

benim kız da çok hıçkırıyor hıçkırmaya başlayınca da dediğin gibi tepişip duruyor rahatsız oluyor herhalde. günde 3-4 kez felan oluyor bazen

ben de iğne kullanıyorum ve spinal anestezi olmuştum..bir sorun oluşmadı size dr bu konuda olmaz mı demişti acaba?

iğne normal doğuma engel değil ama sezeryanda spinal olamazsın genel anestezi alırsın çünkü kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun dedi doktorum

Karnim biraz harrketli bugun ve kasiklarima baski yapiyor. Sali gunu kontrol... vee aksaustleri acayip uykum oluyor bir de tatli geliyor o uyku...

Sizin ilk bebeğiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…