- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.661
Sitede de yazmis canim hastalarimin dogumlarina ve operasyonlarina bizzat kendim girmekteyim diye. Bir de normal dogumu bayaa destekleyen bir doktormus yazisini okudum. Insallah cumartesi gunu gorecegiz. Son zamandayim diye bi problem çıkarmaz insallah muayenede.Yoğun evet ama ilgili bir doktor diye duymuştum.Bir tane hasta yakını yanımda aradı yemekteydi adam,hemen geliyorum dedi.İnşallah dedikleri gibidir de memnun kalırsın canım.
Bebek şekerlerini naptınız hallettiniz mi?
Ben daha yaptirmadim canim, cikolatayi begendim. Bide magnet tarziyada biblo gibi biseyler yaptircam ama daha begenmedim onu.
Iyi hatirlattin tatlim benimde vardi kontrolum. Pazarin orda sağlık ocagi totişimi kaldirayim da gideyim bari :) ilacim da bitmisti eczaneyende ugrayacagim ayyy bayilmak istiyorum yokuslar olmasa hayat bayram olsaSelamlar annisler...
Geçmişi okudum herkes iyi şükürler olsun...
Dün gün vardı benim...bir dahaki gün üst komşumda oraya gelmişken sana geçmiş olsuna gelir miyiz ki dediler çok heyecanlandim..belli olmaz son aydayiz malum dedim:))
Bugun de sağlık ocağı son rutin kontrol vardı..hemsire çıkarken odadan bir dahaki kontrol bebis 4 günlükken dedi.. Allah yardımcin olsun dedi...
Yine heyecanlandim
Ciddi ciddi az kaldı...
Çok mutluyumm, sağlıkla alsak kucağımiza inşaAllah , pitir pitir doguralim zamanı gelince :)))
Ay cok sirin bi yaziymiis, ama sezaryende tarih olurda normal dogumda zor, malum.nezaman gelecegi belli olmuyorkizlar dogum tarihlerinin de yazmasi gerekiyor mu acaba. Bir yakinimiz sekerlerinde bebeginin dogum tarihini yazdirmisti bir de sey yaziyordu : hosgeldin deniz! Yasama sirasi sende!
Ben de oyle guzel soz dusundum ama bulamadim henuz :)
Ben de mi gitsrm saglik ocagina acaba hicbir sorunum yok yarin da kontrol var ben en iyisi yatiyimIyi hatirlattin tatlim benimde vardi kontrolum. Pazarin orda sağlık ocagi totişimi kaldirayim da gideyim bari :) ilacim da bitmisti eczaneyende ugrayacagim ayyy bayilmak istiyorum yokuslar olmasa hayat bayram olsa
Sanmam canım çıkarmaz,çıkarsa da değişiş bir doktor havası almış olursun :)))Sitede de yazmis canim hastalarimin dogumlarina ve operasyonlarina bizzat kendim girmekteyim diye. Bir de normal dogumu bayaa destekleyen bir doktormus yazisini okudum. Insallah cumartesi gunu gorecegiz. Son zamandayim diye bi problem çıkarmaz insallah muayenede.
Ben de annemi ne zaman çağırsam die düşünüom. 6 saat uzaklıkta başka şehirde. Gelince tmizlik yapıcas. doğum ve 40ım boyunca kalıcak. Ne zaman gelse kiBirde çantalar hazır benim...
Bebise ve bana ayrı küçük iki tane hazırladım..
Bebisin emzigini almıştık biberonda çok kararsızdim ama önceden kaynatirim diye neyse alayım dedim, illa bir gün lazım olacak nasılsa:) dr.browns aldim onu da...
Kaynatip steril ettim koydum onları da...
Her şey hazır sukur, bu haftasonuna doğru annem gelecek bizde kalacak temizlik yapacağız insaAllaahhh...:)
Selam bayanlar bizde kuzumla 35 haftadayız az kaldı.çantamız hrrşeyimiz hazır birtek beşik aldık o gelmedi henüz bu hafta içi beşiğimizde gelirse bize sadece beklemek kalacak:)şimdilik bir şikayetim yok miğde yanması falanda olmadı hiç ama tek sıkıntım var oda alt bölgedeki sol kemiğim ağrıyor sadece yürürken ve ayağa kalkarken.benim gibi alt kısmında ağrı olan varmı.
Tamam canım haberleşelim yarın yazarsın burayakontrolden sonra
internet mağazalarından gecelik sabahlık takımlarında indirimli satış yapan bir site biliyor musunuz? pijama aldım ama hala gecelik beğenemedim
Lohusasepeti ne bak canim, ben bi geceligimi ordan aldim, gayette kullanisli duruyo. Beyaz, kirmizi ve pembe rengi wardi ben beyaz aldim. Sende bi bakarsin. Fiyat olarakta disardan daha uygun gibi geldi banainternet mağazalarından gecelik sabahlık takımlarında indirimli satış yapan bir site biliyor musunuz? pijama aldım ama hala gecelik beğenemedim
nst ye girdim ben de geçen haftaki gidişimde canım. karnına lastikli 2 alet bağlıyo hemşire. benimki o yuvarlak aletlere tekme attı sevmedi sanırımHeheh hareket etmesi gerekiyormus nstde simdi videoda izledim nasil olduğunu:) bu cumartesi bizde gireriz artik heralde bakalim yeni doktorumuz ne diyecek :)
medium bedenim. kilom 69 boyum 164bedenini söylermisin ona göre snaa bir yeri yönlendiricem boyun kilon nasıl
Bizimki ebeye hic tekme atmiyor saglik ocaginda iki kere dinledik kalbini ama yok yani :) dogumdan 5 gun sonra cagirdi ebe, topuk kani icin. Hastanede alsalar da almasalar da bizim icin guvenli degil burada alacagiz, onemli dedi.nst ye girdim ben de geçen haftaki gidişimde canım. karnına lastikli 2 alet bağlıyo hemşire. benimki o yuvarlak aletlere tekme attı sevmedi sanırım
bildiğim iyi oldu canım ya ben de sorayım bi dahaki gidişimdeBizimki ebeye hic tekme atmiyor saglik ocaginda iki kere dinledik kalbini ama yok yani :) dogumdan 5 gun sonra cagirdi ebe, topuk kani icin. Hastanede alsalar da almasalar da bizim icin guvenli degil burada alacagiz, onemli dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?