2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yoğun evet ama ilgili bir doktor diye duymuştum.Bir tane hasta yakını yanımda aradı yemekteydi adam,hemen geliyorum dedi.İnşallah dedikleri gibidir de memnun kalırsın canım.
Sitede de yazmis canim hastalarimin dogumlarina ve operasyonlarina bizzat kendim girmekteyim diye. Bir de normal dogumu bayaa destekleyen bir doktormus yazisini okudum. Insallah cumartesi gunu gorecegiz. Son zamandayim diye bi problem çıkarmaz insallah muayenede.

Bebek şekerlerini naptınız hallettiniz mi?

Ben daha yaptirmadim canim, cikolatayi begendim. Bide magnet tarziyada biblo gibi biseyler yaptircam ama daha begenmedim onu.

kizlar dogum tarihlerinin de yazmasi gerekiyor mu acaba. Bir yakinimiz sekerlerinde bebeginin dogum tarihini yazdirmisti bir de sey yaziyordu : hosgeldin deniz! Yasama sirasi sende!

Ben de oyle guzel soz dusundum ama bulamadim henuz :)

Iyi hatirlattin tatlim benimde vardi kontrolum. Pazarin orda sağlık ocagi totişimi kaldirayim da gideyim bari :) ilacim da bitmisti eczaneyende ugrayacagim ayyy bayilmak istiyorum yokuslar olmasa hayat bayram olsa

kizlar dogum tarihlerinin de yazmasi gerekiyor mu acaba. Bir yakinimiz sekerlerinde bebeginin dogum tarihini yazdirmisti bir de sey yaziyordu : hosgeldin deniz! Yasama sirasi sende!

Ben de oyle guzel soz dusundum ama bulamadim henuz :)
Ay cok sirin bi yaziymiis, ama sezaryende tarih olurda normal dogumda zor, malum.nezaman gelecegi belli olmuyor

biri ütüledim yapsa ne gzl olur ama azimliyim bugün elbiselerle işim bitecek.
sığmadığım tüm fazlalıkları kaldıracağım hurçlara. ne kdr çok eşya o kadar çok dağılma

Iyi hatirlattin tatlim benimde vardi kontrolum. Pazarin orda sağlık ocagi totişimi kaldirayim da gideyim bari :) ilacim da bitmisti eczaneyende ugrayacagim ayyy bayilmak istiyorum yokuslar olmasa hayat bayram olsa
Ben de mi gitsrm saglik ocagina acaba hicbir sorunum yok yarin da kontrol var ben en iyisi yatiyim

Sanmam canım çıkarmaz,çıkarsa da değişiş bir doktor havası almış olursun :)))

Ben de annemi ne zaman çağırsam die düşünüom. 6 saat uzaklıkta başka şehirde. Gelince tmizlik yapıcas. doğum ve 40ım boyunca kalıcak. Ne zaman gelse ki

Alt bölge dediğin kuyruk sokumu civarı ise benim hamileliğin başından beri var ne zaman çok otursam kalkarken çok fena canım acıyor. Doktora sordum doğurunca geçicek dedi hoş benimki ne sorsam öyle diyor..

internet mağazalarından gecelik sabahlık takımlarında indirimli satış yapan bir site biliyor musunuz? pijama aldım ama hala gecelik beğenemedim

Teyzişlerrrr biz kontrolden geldik 32+4 günlüğüz, 2120 gr 45 cm olmuş paşam maşallah haftasıyla uyumlu dedi, ama hala kafası yukarda ayakları aşağıda, seSeryan mı olcam dedim onu şimdi bilemeyiz dah erken dedi.. Ve beni taa 1 ay sonra çağırdı, 15 gün sonra geleyim mi dedim gerek yok, herşey iyi dedi :) nst ti sordum, ona da erken dedi. bide ben kasılma sancı nası anlıcam dedim güldü, merak etme seni evde dört döndürür dedi, toplamda 12 kilo almışım o da normal boyun olduğu için sıkıntı yok dedi. Veee bomba haber yolculuk yapmanın hiçbi sıkıntısı yok dedi, yrn 4 saatlik bir yolculuk yapıcam annemlere gidiyorum

Tamam canım haberleşelim yarın yazarsın buraya kontrolden sonra

internet mağazalarından gecelik sabahlık takımlarında indirimli satış yapan bir site biliyor musunuz? pijama aldım ama hala gecelik beğenemedim
Lohusasepeti ne bak canim, ben bi geceligimi ordan aldim, gayette kullanisli duruyo. Beyaz, kirmizi ve pembe rengi wardi ben beyaz aldim. Sende bi bakarsin. Fiyat olarakta disardan daha uygun gibi geldi bana

Molfixin anneler gunu reklaminda son sahneye bayildimmm

Saglik ocagina gittik kizimla, tansiyonumuza bakildi 8e 5 cikti, kalp atisi dk da 146 cikti :) kilomuz da 96 oldu toplamda 19 kg oldu henuz yani :) 20yle sonlandiracagiz inşallah.
Pazara gittim ordan, hava yagmurluydu. Pazar çadırında biriken su üstüme döküldü islandim hem rezil oldum hemde üşüdüm

Heheh hareket etmesi gerekiyormus nstde simdi videoda izledim nasil olduğunu:) bu cumartesi bizde gireriz artik heralde bakalim yeni doktorumuz ne diyecek :)
nst ye girdim ben de geçen haftaki gidişimde canım. karnına lastikli 2 alet bağlıyo hemşire. benimki o yuvarlak aletlere tekme attı sevmedi sanırım

nst ye girdim ben de geçen haftaki gidişimde canım. karnına lastikli 2 alet bağlıyo hemşire. benimki o yuvarlak aletlere tekme attı sevmedi sanırım
Bizimki ebeye hic tekme atmiyor saglik ocaginda iki kere dinledik kalbini ama yok yani :) dogumdan 5 gun sonra cagirdi ebe, topuk kani icin. Hastanede alsalar da almasalar da bizim icin guvenli degil burada alacagiz, onemli dedi.

Bizimki ebeye hic tekme atmiyor saglik ocaginda iki kere dinledik kalbini ama yok yani :) dogumdan 5 gun sonra cagirdi ebe, topuk kani icin. Hastanede alsalar da almasalar da bizim icin guvenli degil burada alacagiz, onemli dedi.
bildiğim iyi oldu canım ya ben de sorayım bi dahaki gidişimde

Bi de biz ac oldugumuz zaman bebegimizin kan sekeri dusermis, o yuzden hareket etmezmis kizlaar.
Suyumuz mu geldi yoksa idrar mi kaciriyoruz anlamak icin de cisimizi tutar gibu yapmamiz gerekmis. Durursa idrar durmazsa suyumuz geliyor demekmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…