2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hamilelikte ne yiyosak, emzirirkende onlari yemeliymisiz bi de.
Ne yersen ye gazin olacak muhakkak o yuzden hamilelikte nasil besleniyorsan aynen devam et dedi kuru fasulye bile yiyebilirsin gazi alinmis sekilde dedi.
Bol bol sivi, az sekerli hosaf, corba ve bol su. Sutun olmasi icin bunlari tuketmen gerek dedi.

Merhaba arkadaşlar.

Hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum.

Bizde bugün tam 35 haftalık olduk, yarın 35 ten gün almaya başlayacağız Allah nasip ederse.

Çok yoruldum yeni fırsat bulabildim sizlere bakmaya, inş. herkes iyidir.

Bide anakucagini arabaya takmak icin ayri bi kit mi almamiz gerekiyo.
Canim ben concord aldim bi arkadasim kullanio oglu 4 yasinda hala icine sigiyor ici baya genis ama kapanincada baya yer kaplio neyse bende bugun onu arabaya takmak icin kitini almaya gittim ilgilenen kisi almayin gerek yok dedi kemerle baglanabiliyormus 3 yerinden kemer yeri var oralarda. Tutturuyorsun. Belki sizin aldiginiz arabalarda oyledir.

Fotosu war mi canim, goreydim iyi olurdu

Alt bölge dediğin kuyruk sokumu civarı ise benim hamileliğin başından beri var ne zaman çok otursam kalkarken çok fena canım acıyor. Doktora sordum doğurunca geçicek dedi hoş benimki ne sorsam öyle diyor..
Yok ya kuyruk sokumu değil.tam rahim ağzı girişindeki kemikler.alt kısım işte.sol tarafım özellikle fena geçer ewet ama dayanması güç biraz

mayıs gelir mi diyordum mayıs da geldi bakalım bebişler ne zaman gelecek; 8 ay önce ne zaman konacak kelebekler karnımıza diyorduk şimdide ne zaman gelecekleri merak konusu doğunca şunları bir sıkıştıra sıkıştıra sevelim bize çektirdikleri için

Yok ya kuyruk sokumu değil.tam rahim ağzı girişindeki kemikler.alt kısım işte.sol tarafım özellikle fena geçer ewet ama dayanması güç biraz
benim de aynı şekilde oluyor ancak ayakta sabit olarak çok kaldıysam yapıyor onu neyse az kaldı bebişlerimizi kucağımıza alınca bu skıntılar bitecek

Bugün hic birşey yapasim yok noldu bana yahu

Valla ben artık sıkı bir temizliğe başladım ama eskisi kadar hızlı ve seri değilim maalesef.

Bugün bütün mutfak dolaplarındakileri (günlük kullanmadıklarım) bulaşık mak. kısa programda yıkadım, dolap içlerini sildim ve yerleştirdim.

Yarında kendimi iyi hissedersem salonu elden çıkartmayı düşünüyorum.

Çarşamba Allah nasip ederse doktor kontolüm var bir şey yapamam herhalde.

Perşembe kızımın odası, cuma yatak odası, sonra banyo wc kalıyor.

Planım bu şekilde.

Son zamanlarımı da dinlenerek geçirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…