- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.681
Canimcim besiginin markasi ne acabaGunaýdin kizlarrr nasiliz bugun benim kizim Cok şükür gayet iyiiiii
Siparislerimiz de dun geldiler cok tatlilarrrrrr toplamda 1200tl tuttu bu aldiklarimizzz
Bende emzik ve biberon almadim canim umarim bebeklerimiz bizi emerde gerek kalmaz. Lazim olursada nasil olsa birisi eczaneden alip gelir diye dusunuorumYaa ben biberon almadim lazim olacakmi kiiiii emzirecegiz ztnn. Emzik de kullanmayi dusunmuyorum gerekli mi sizceee
Canim ben concord aldim bi arkadasim kullanio oglu 4 yasinda hala icine sigiyor ici baya genis ama kapanincada baya yer kaplio neyse bende bugun onu arabaya takmak icin kitini almaya gittim ilgilenen kisi almayin gerek yok dedi kemerle baglanabiliyormus 3 yerinden kemer yeri var oralarda. Tutturuyorsun. Belki sizin aldiginiz arabalarda oyledir.Bide anakucagini arabaya takmak icin ayri bi kit mi almamiz gerekiyo.
Cok güzel cnm valla kayip gidiyor. Evet nuna arabaOhh hayırlı olsun güle güle kullanın hepsini.Araba nuna galiba,sürüşü falan nasıl?Beğendin mi canım
Fotosu war mi canim, goreydim iyi olurduCanim ben concord aldim bi arkadasim kullanio oglu 4 yasinda hala icine sigiyor ici baya genis ama kapanincada baya yer kaplio neyse bende bugun onu arabaya takmak icin kitini almaya gittim ilgilenen kisi almayin gerek yok dedi kemerle baglanabiliyormus 3 yerinden kemer yeri var oralarda. Tutturuyorsun. Belki sizin aldiginiz arabalarda oyledir.
Baby plus organik oval besik. E bebkte var sitesinde cnmCanimcim besiginin markasi ne acaba
Yok ya kuyruk sokumu değil.tam rahim ağzı girişindeki kemikler.alt kısım işte.sol tarafım özellikle fena geçer ewet ama dayanması güç birazAlt bölge dediğin kuyruk sokumu civarı ise benim hamileliğin başından beri var ne zaman çok otursam kalkarken çok fena canım acıyor. Doktora sordum doğurunca geçicek dedi hoş benimki ne sorsam öyle diyor..
mayıs gelir mi diyordum mayıs da geldi bakalım bebişler ne zaman gelecek; 8 ay önce ne zaman konacak kelebekler karnımıza diyorduk şimdide ne zaman gelecekleri merak konusu doğunca şunları bir sıkıştıra sıkıştıra sevelim bize çektirdikleri içinSelamlar annisler...
Geçmişi okudum herkes iyi şükürler olsun...
Dün gün vardı benim...bir dahaki gün üst komşumda oraya gelmişken sana geçmiş olsuna gelir miyiz ki dediler çok heyecanlandim..belli olmaz son aydayiz malum dedim:))
Bugun de sağlık ocağı son rutin kontrol vardı..hemsire çıkarken odadan bir dahaki kontrol bebis 4 günlükken dedi.. Allah yardımcin olsun dedi...
Yine heyecanlandim
Ciddi ciddi az kaldı...
Çok mutluyumm, sağlıkla alsak kucağımiza inşaAllah , pitir pitir doguralim zamanı gelince :)))
Gule gule gunlerde kullan canim hepsi cok guzel.Baby plus organik oval besik. E bebkte var sitesinde cnm
Daha guzelleri senin ve bebisin in olsun cnm:)Gule gule gunlerde kullan canim hepsi cok guzel.
benim de aynı şekilde oluyor ancak ayakta sabit olarak çok kaldıysam yapıyor onu neyse az kaldı bebişlerimizi kucağımıza alınca bu skıntılar bitecekYok ya kuyruk sokumu değil.tam rahim ağzı girişindeki kemikler.alt kısım işte.sol tarafım özellikle fena geçer ewet ama dayanması güç biraz
Suan fotosunu cekemem canim ya ama netten bakabilirsin concord neo travel set ben shadow grey rengini aldimFotosu war mi canim, goreydim iyi olurdu
Bugün hic birşey yapasim yok noldu bana yahu
Tamam canim bakim benSuan fotosunu cekemem canim ya ama netten bakabilirsin concord neo travel set ben shadow grey rengini aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?