- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.721
Bende az once kalktim mutfagimi derledim topladim prtaligi biraz duzelttim oturdum yine. Yemegin yanina da makarna yaptim o da hazir olur birazdan. Buranin havasi zaten delirtir insani. Ya cok sicak ya yagmurbende aynıyım, hava kapalı ya insan sadece boş boş uzanmak istiyo, evi süpüreyim dedim, sabahtan beri öyle duruyorum..
Burada hava genelde yağışlı canım,ama her fırsatta eşimin yanına gidiyorum dükkana,mesafe 2 km vardır.Gidemediğim günler mecburen oturuyorum kös kös.Dün çok yağmur yağdı canım, ama bugün 20 derece iyi.
Yoruldum ama yinede nasip olursa akşam yürüyüşe çıkcağım, tabi önce yemeki sonra ödevler.
Sende yürüyor musun günlük.
Öp fıstığı benim için :)Ben yavaştan hazırlanayım kızımı servisten almaya iniyim.
Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum arkadaşlar.
Allaha emanet olun.
Bak dediklerimi ye hergun göreceksin bebisi AnnesiiiSelam kizlar nasilsiniz... Biz bugun babamizin iyilesmesinide firsat bilerek beraber kontrolumuze gittik. Doktorumuz esimi o halde dikisli felan gorunce ztn hemen sordu bizde bi badire atlattik dedik. Bebegimize bakti kilosu 36+1de 2400 ama sanirim doktorumuza dusuk geldi cunku sende etkilenmissin galiba dedi. Evet fazla kendime bakamadim yemek yiyemedim bebegimide ihmal ettim maalesef dedim. Haftasini felan hic sormadim doktorumuza ztn hic solemez genelde ilerde geride die. Genel olarak iyi dedi nts ye girdim aralarda agrim cikmis ama ben hissetmedim. Kendini cok yormussun bitkin gozukuyosun cuma gunu tekrar gel yeniden bakalim bebegine dedi. Bu hafta cok siki beslenerek cuma gunune kadar bebegin kilosunu cogaltmam lazim bol bol meyve sebze sut yogurt yicem mecbur... Zaten bekliyordum doktorumdan boyle bir tepki o yuzden fazla sasirmadim...
Canim doktorun sorun yok dediyse yoktur. Kıyaslamak çokta doğru değil. Her bebeğin genetik yapisi farklıdır.Kizlar 32 hafta 3 gunlugum bgn doktora gittik bebegim 11 gun geri cikti ultrason olculerine gore bir tek kafa olcusu haftasiyla uyumlu cok canim sikildi doktor onemli degil dedi minyon olacak dedi sizin 32 haftalikken boyu ve kilosu kacti ben 16 kilo aldim bebeisim niye kucuk yaaa
Kizlar 32 hafta 3 gunlugum bgn doktora gittik bebegim 11 gun geri cikti ultrason olculerine gore bir tek kafa olcusu haftasiyla uyumlu cok canim sikildi doktor onemli degil dedi minyon olacak dedi sizin 32 haftalikken boyu ve kilosu kacti ben 16 kilo aldim bebeisim niye kucuk yaaa
canim boyu 41 cm karsisinda 30 hafta 5 gun yazıyor kilo 161232+3 te 1950gr 42 cm di cnm.bende 16 kilo aldım.senin bebişin kaç kilo çıktı? Dr. Bi problem olsaydı söylerdi bence sıkma kendininde bebişinde canını boş yer annesi.
B
Annesi hemen üzülme biraz daha dikkat et beslenmene,hem doktorun dediği gibi minyon olacaktır belki.Belki de bir anda atak yapar kapatır arayı sen üzülüp mutsuz etme bebeğini.Bir çok arkadaşımız var burada gerilik çıkıp sonra kapatan.Kizlar 32 hafta 3 gunlugum bgn doktora gittik bebegim 11 gun geri cikti ultrason olculerine gore bir tek kafa olcusu haftasiyla uyumlu cok canim sikildi doktor onemli degil dedi minyon olacak dedi sizin 32 haftalikken boyu ve kilosu kacti ben 16 kilo aldim bebeisim niye kucuk yaaa
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html bak canım burada alt ve üst sınır kiloları var,bebeğin normal kiloya yakın.Kendin kontrol et istersenKizlar 32 hafta 3 gunlugum bgn doktora gittik bebegim 11 gun geri cikti ultrason olculerine gore bir tek kafa olcusu haftasiyla uyumlu cok canim sikildi doktor onemli degil dedi minyon olacak dedi sizin 32 haftalikken boyu ve kilosu kacti ben 16 kilo aldim bebeisim niye kucuk yaaa
canim boyu 41 cm karsisinda 30 hafta 5 gun yazıyor kilo 1612
Benim 31+1de 1600 cikti, ben uzuldum ama doktor telaslancak bsy yok balik ve et ye dedi(ikisinide sevmem) ama normal herseyi dedi. Uzulmemek biraz elde olmuyo tabi. Carsamba gidicem insallah toplamistir yawrum. Allah hepimize saglikli sihhatli, zamaninda dogumlar nasip etsin.canim boyu 41 cm karsisinda 30 hafta 5 gun yazıyor kilo 1612
Canim benim sagol kilolu bir bebek olsun istedigimden degil de 3 kiloyu bulsa yeter bize aslinda dogru söylüyorsun onemli olan saglikli olmasi Rabbime sukurler olsun baska bir sorunumuz yokAnnesi hemen üzülme biraz daha dikkat et beslenmene,hem doktorun dediği gibi minyon olacaktır belki.Belki de bir anda atak yapar kapatır arayı sen üzülüp mutsuz etme bebeğini.Bir çok arkadaşımız var burada gerilik çıkıp sonra kapatan.
Dogru soyluyorsun canim cok tesekkurler yorum icin moral oldu kafaya takmamam gerek biliyorum iste de ne bilim orda 11 gün fark gorunce telaslandim birdenÇokta fark yok bence beslenemene az daha asıl,kapatır arayı merak etme benimlide 1 hafta geriden gidiyordu birara yakaladı sonra.Ayrıca ultrason cihazlarındanda çok fark ediyor.benim dr.m başka şehirde,orda başka çıkıyor,bulunduğum şehirin devlet hastanesinde farklı çıkıyor.arada neredeseyse 200gr fark oluyor bazen.takma o yüzden kafana.
Canim benim insallah toparlar bizim bebisler de et yiyorum ama balik ben de yiyemiyorum tiksiniyorum yumurta ceviz sute de dikkat ediyorm 16 kilo aldim kendime almisim neyse saglikli olsunlar da bnm doktor da normal 2 hafta onde veya geride olabilir yapisaldir sorun yok dediBenim 31+1de 1600 cikti, ben uzuldum ama doktor telaslancak bsy yok balik ve et ye dedi(ikisinide sevmem) ama normal herseyi dedi. Uzulmemek biraz elde olmuyo tabi. Carsamba gidicem insallah toplamistir yawrum. Allah hepimize saglikli sihhatli, zamaninda dogumlar nasip etsin.
Ayy canim boyu buraya gore 1 cm kisa sadece sevindim yaaa boyun yazdigi yerin karsisinda 30 hafta 5 gun yaziyo 11 gun benim haftama gore geri oluyo oyle olursa ben de 45 falan olmasi gerek saniyorum cok tesekkurlerhttp://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html bak canım burada alt ve üst sınır kiloları var,bebeğin normal kiloya yakın.Kendin kontrol et istersen
benim hep zaten asagida gibi bi tek dun biraz kasiklarima dogru agri hisettim,ama doktorum bi sey soylemedi bununla ilgili normal diyor karnimin asagida olmasinaCnm bnde 8de açıyorum gözleri ama kalkıp hazırlamak bir zor geliyor ki..iyice tembel oldum.benimde kalkıp hazırlamam 10 u buluyor.bir de benim göbeğim aşağıya indi gibi geliyor.görenlerde öyle diyor.haftalarımız hemen hemen aynı senin ne durumda?
canim tansiyonun yoksa bu haftalarda olmas normalmis.uyandiktan sonra hemen ayaga kalkma yataktan bi kac dak yatakta otur oyle kalkKizlar hepinize gunaydin iki gundur kalkinca ve gun icinde gozumun onyndr siyah bir seyler uçuşuyor nedeni ne ol abilir tansiyon simdiye kadar yuksek cikmadi ama baska neden olabilir bilmiyorum fikri olan var mi
Teyzişlerrrr biz kontrolden geldik 32+4 günlüğüz, 2120 gr 45 cm olmuş paşam maşallahhaftasıyla uyumlu dedi, ama hala kafası yukarda ayakları aşağıda, seSeryan mı olcam dedim onu şimdi bilemeyiz dah erken dedi.. Ve beni taa 1 ay sonra çağırdı, 15 gün sonra geleyim mi dedim gerek yok, herşey iyi dedi :) nst ti sordum, ona da erken dedi. bide ben kasılma sancı nası anlıcam dedim güldü, merak etme seni evde dört döndürür dedi, toplamda 12 kilo almışım o da normal boyun olduğu için sıkıntı yok dedi. Veee bomba haber yolculuk yapmanın hiçbi sıkıntısı yok dedi, yrn 4 saatlik bir yolculuk yapıcam annemlere gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?