2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım kalp atış hızın çok değil mi bişey dediler mi benim ki de çok oluyorda o yüzden

Hayırdır canım eşine ne oldu?
Ufak bi kaza oldu cnm ama suan iyi cok sukur. yaninda kv.m kaldi ama bende yanina gittim hep, bide uzuntu, stres, hastane ortamindada standartlara uygun beslenemedim resmen bebegime yansimis demekki. Babasina uzulmus bebisim ins simdide iyi oldugunu bildigi icin toparlanir kisa zamanda

Tamam canim saol yrn eve gecicez kvlerde kaliyoduk. Evde siki bi beslenme diyeti uygulicam bebisime. ogunlerimi 6ya felan cikarcam mecbur 3 ogun ana, 3ogun ara olarak

Saol cnm tsk ederim. Masallah hafizan cok kuvvetliymis cnm ben hickimsenin biseyini hatirlayamadim herkesin herseyini karistiriyorum hafizam cok zayif bu ara. Evet doktor bnmkini erken dollenme die 5 gun one almisti ona gore 1 haziran senin artik dogum tarihin dedi bnde o gunden beri onu dikkate aliyorum

Canim gecmis olsun. Bende astim hastasiyim. Ilk zamanlar kullanmadim ilacimi. Bu hawalar kotu etkiliyo polenler, hafif ruzgarlar. Oksurugum artti. Doktorum gunde iki kere fisfistan kullanabilirsin krize girersen cocuk oksijensiz kalir Allah korusun dedi. Simdi kullaniyorum geve oksuruyorum karnim agriyo ama nefes aliyorum Allah a sukur. Sen hangi ilaci kullaniyosun

canim tansiyonun yoksa bu haftalarda olmas normalmis.uyandiktan sonra hemen ayaga kalkma yataktan bi kac dak yatakta otur oyle kalk
Bgn sordum da tansiyonum 12 ye 6 cikti benim hep 9 a 5 Cikardi ama doktor tansiyonun normal ondan değildir dedi sebebini soylemedi goz tansiyonu olabilir goz dr git dedi

kizlarr mrb biz,evdeyiz oglusum iyi sukur sancilar durdu dun eve ciktik.nst ye girdim bugun oda iyi cikti.ama ayaga kalkamiyorum bebek.assagi dogru zorluyo.bide goguslerimden sut geliyo bu dogumun habercisi galiba.size sey sorcaktim hastanede yatinca fark ettim eksiklerimi bir kac takim pijama goturmek lazim.birissine.com dan alisveris yapan varmi memnun kaldinizmi penyesi falan nasil?yikaninca cekiyomu? birde begenmezsek iadesi varmi

Evet canim hatirliyorum cunki benim oglus basindan beri onde idi simdi de 10 gun onde
Senle konusmustuk degistirelimmi diye
Ben de bi ara degistim sonra onun doguma bir etkisi olmadigi icin yine sata gore yazdim:)
Yoksa 38. haftada olcaz

Kizlaar, burun aspiratoru alan war mii, alan warsa hangisini tercih ettiniz yazar misiniz. Aklimda ne zamandir doktora gittigimde unutuyorum hepp. Sizin bilginiz warmi

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

geçmiş olsun canım, sesin çıkmayınca doğurduğunu düşündüm açıkçası ya benimde göğüslerimden bir aydır süt geliyor...

dr. yazdığı ilaçlar ventolin, pulmicort buhar ve antibiyotik olarak aksef yazdı..fısfıs yazmadı..kan tahlili oldum yarın sonuca göre de belki bişeyler daha yazar...
sen hiç antibiyotik kullandın mı? astımda antibiyotik kullanılmaz diye biliyorum ama benim bronşlarım da şişlik oluşmuş onun için yazdı sanırım..kullanmak ta istemiyorum aslında antibiyotiği..
birde doğumun sezaryan mi olacak
benim ki zaten sezaryandı ama spinal anestezi genel olmak istemiyorum bu konuyu konuşmadım henüz kadım doğmcuyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…