- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.741
Molfixin anneler gunu reklaminda son sahneye bayildimmm
Saglik ocagina gittik kizimla, tansiyonumuza bakildi 8e 5 cikti, kalp atisi dk da 146 cikti :) kilomuz da 96 oldu toplamda 19 kg oldu henuz yani :) 20yle sonlandiracagiz inşallah.
Pazara gittim ordan, hava yagmurluydu. Pazar çadırında biriken su üstüme döküldü islandim hem rezil oldum hemde üşüdüm
Ufak bi kaza oldu cnm ama suan iyi cok sukur. yaninda kv.m kaldi ama bende yanina gittim hep, bide uzuntu, stres, hastane ortamindada standartlara uygun beslenemedim resmen bebegime yansimis demekki. Babasina uzulmus bebisim ins simdide iyi oldugunu bildigi icin toparlanir kisa zamandaHayırdır canım eşine ne oldu?
Tamam canim saol yrn eve gecicez kvlerde kaliyoduk. Evde siki bi beslenme diyeti uygulicam bebisime. ogunlerimi 6ya felan cikarcam mecbur 3 ogun ana, 3ogun ara olarakBak dediklerimi ye hergun göreceksin bebisi Annesiii
2 haslanmis yunurta
1kase yogurt peynir
2muz
bir avuc dolusu ceviz
Bol etli yemek
tatli olarak bi kase sutlacc
Bunlari hergun yersen varya bebisinnkilosuna baya faydasi olur. Bebegin istedigi en cok proteindir oda et ve yumurtada var cnmm
Ufak bi kaza atlattik cnm ama suan iyi cok sukur. Yicem cnm ne faydaliysa artikgeçmiş olsun canım eşine hayırdır?
birde her sabah haşlanmış yumurta, akşamlarıda kırmızı et falan yersen bebişin toparlanır inşallah..
Saol cnm tsk ederim. Masallah hafizan cok kuvvetliymis cnm ben hickimsenin biseyini hatirlayamadim herkesin herseyini karistiriyorum hafizam cok zayif bu ara. Evet doktor bnmkini erken dollenme die 5 gun one almisti ona gore 1 haziran senin artik dogum tarihin dedi bnde o gunden beri onu dikkate aliyorumGecmis olsun esine canim
Bu arada bi sey soracaktim sen muhtemel dogum tarihini sata gore yazmamistin burda degilmi?
Cunki hatirliyorum da 1 hafta one degistirmistin
Dikkat edersen bebisin kilosu sata gore gayet uyumlu yani normal suan 35 haftalik bebis
Canim ayni seyi bgn Sordum karnim neden asagida diye bundan Sonra cikar dedi kafaya takilcak bse değil dedibenim hep zaten asagida gibi bi tek dun biraz kasiklarima dogru agri hisettim,ama doktorum bi sey soylemedi bununla ilgili normal diyor karnimin asagida olmasina
Kızımın kalp atışı o teyzesi :) normali 120 ile 160 arasıymış :)Canım kalp atış hızın çok değil mibişey dediler mi benim ki de çok oluyorda o yüzden
Canim gecmis olsun. Bende astim hastasiyim. Ilk zamanlar kullanmadim ilacimi. Bu hawalar kotu etkiliyo polenler, hafif ruzgarlar. Oksurugum artti. Doktorum gunde iki kere fisfistan kullanabilirsin krize girersen cocuk oksijensiz kalir Allah korusun dedi. Simdi kullaniyorum geve oksuruyorum karnim agriyo ama nefes aliyorum Allah a sukur. Sen hangi ilaci kullaniyosunarkadaşlar aranızda astım olupta antibiyotik kullanan var mı
ilk kez başıma geldi dün gece öksürükten krize girdim boğuluyordum nerdeyse
oğlum da alerjik astım var ona da buhar veriyorduk hep ama şimdi hamile olunca birde antibiyotik kullanmak istemiyorum
kadın doğum ve gögüs dr. u birlikte baktılar ama yinede antibiyotik kullanmak istemiyorum...
genelde astım tedavisnde antibyotik nadir oluyor..buhar verdi zaten birde kan tahliline göre ilaç verecek sanırım..
doğuma son 1 aya kala kötü oldu benim için...öksürdükçe sezaryan bölgemde çok ağrı oluyor..şu 1 ayı atlatırım inş.
herkese sağlık dilerim
Bgn sordum da tansiyonum 12 ye 6 cikti benim hep 9 a 5 Cikardi ama doktor tansiyonun normal ondan değildir dedi sebebini soylemedi goz tansiyonu olabilir goz dr git dedicanim tansiyonun yoksa bu haftalarda olmas normalmis.uyandiktan sonra hemen ayaga kalkma yataktan bi kac dak yatakta otur oyle kalk
Evet canim hatirliyorum cunki benim oglus basindan beri onde idi simdi de 10 gun ondeSaol cnm tsk ederim. Masallah hafizan cok kuvvetliymis cnm ben hickimsenin biseyini hatirlayamadim herkesin herseyini karistiriyorum hafizam cok zayif bu ara. Evet doktor bnmkini erken dollenme die 5 gun one almisti ona gore 1 haziran senin artik dogum tarihin dedi bnde o gunden beri onu dikkate aliyorum
Masallah canimkızlar bu gun hastaneye gttim bebegmin kilosu 2200 normal mi szce
Otri bebeyi tavsiye ediyor herkes canim bende onu alicam insallahKizlaar, burun aspiratoru alan war mii, alan warsa hangisini tercih ettiniz yazar misiniz. Aklimda ne zamandir doktora gittigimde unutuyorum hepp. Sizin bilginiz warmi
Gecmis olsun canim dikkat et kendinekizlarr mrb biz,evdeyiz oglusum iyi sukur sancilar durdu dun eve ciktik.nst ye girdim bugun oda iyi cikti.ama ayaga kalkamiyorum bebek.assagi dogru zorluyo.bide goguslerimden sut geliyo bu dogumun habercisi galiba.size sey sorcaktim hastanede yatinca fark ettim eksiklerimi bir kac takim pijama goturmek lazim.birissine.com dan alisveris yapan varmi memnun kaldinizmi penyesi falan nasil?yikaninca cekiyomu? birde begenmezsek iadesi varmi
doktor bsey demedi canm ya ultrason kagıdnda yazıyoMasallah canimGuzel kilosu bebisinin. Doktor ne dedi
geçmiş olsun canım, sesin çıkmayınca doğurduğunu düşündüm açıkçasıkizlarr mrb biz,evdeyiz oglusum iyi sukur sancilar durdu dun eve ciktik.nst ye girdim bugun oda iyi cikti.ama ayaga kalkamiyorum bebek.assagi dogru zorluyo.bide goguslerimden sut geliyo bu dogumun habercisi galiba.size sey sorcaktim hastanede yatinca fark ettim eksiklerimi bir kac takim pijama goturmek lazim.birissine.com dan alisveris yapan varmi memnun kaldinizmi penyesi falan nasil?yikaninca cekiyomu? birde begenmezsek iadesi varmi
dr. yazdığı ilaçlar ventolin, pulmicort buhar ve antibiyotik olarak aksef yazdı..fısfıs yazmadı..kan tahlili oldum yarın sonuca göre de belki bişeyler daha yazar...Canim gecmis olsun. Bende astim hastasiyim. Ilk zamanlar kullanmadim ilacimi. Bu hawalar kotu etkiliyo polenler, hafif ruzgarlar. Oksurugum artti. Doktorum gunde iki kere fisfistan kullanabilirsin krize girersen cocuk oksijensiz kalir Allah korusun dedi. Simdi kullaniyorum geve oksuruyorum karnim agriyo ama nefes aliyorum Allah a sukur. Sen hangi ilaci kullaniyosun
O nasil tatlim, agiz yoluyla nefeslemi cekiyosun yoksa digerlerinden elle miOtri bebeyi tavsiye ediyor herkes canim bende onu alicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?