- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.701
Selam kizlar nasilsiniz... Biz bugun babamizin iyilesmesinide firsat bilerek beraber kontrolumuze gittik. Doktorumuz esimi o halde dikisli felan gorunce ztn hemen sordu bizde bi badire atlattik dedik. Bebegimize bakti kilosu 36+1de 2400 ama sanirim doktorumuza dusuk geldi cunku sende etkilenmissin galiba dedi. Evet fazla kendime bakamadim yemek yiyemedim bebegimide ihmal ettim maalesef dedim. Haftasini felan hic sormadim doktorumuza ztn hic solemez genelde ilerde geride die. Genel olarak iyi dedi nts ye girdim aralarda agrim cikmis ama ben hissetmedim. Kendini cok yormussun bitkin gozukuyosun cuma gunu tekrar gel yeniden bakalim bebegine dedi. Bu hafta cok siki beslenerek cuma gunune kadar bebegin kilosunu cogaltmam lazim bol bol meyve sebze sut yogurt yicem mecbur... Zaten bekliyordum doktorumdan boyle bir tepki o yuzden fazla sasirmadim...
Ooo masallah canim Allah saglik sihhat cersinde hepsini yap. Bende temizligi dusunuorum bu hafta yapsam doguma kadar tekrar kirlenir diye de korkuorum artik zorlaniyorum tabi. Ben bebegin esyalarini yerlestirdim simdi sadece temizlik ve hastane ikramlarimi hazirlamak kaldi. Yarinda halilarimi yikmaya vericem insallah ama temizligi nasil yapicam bilmiorum sabah bi mutfagi toplamak yoruyor beniValla ben artık sıkı bir temizliğe başladım ama eskisi kadar hızlı ve seri değilim maalesef.
Bugün bütün mutfak dolaplarındakileri (günlük kullanmadıklarım) bulaşık mak. kısa programda yıkadım, dolap içlerini sildim ve yerleştirdim.
Yarında kendimi iyi hissedersem salonu elden çıkartmayı düşünüyorum.
Çarşamba Allah nasip ederse doktor kontolüm var bir şey yapamam herhalde.
Perşembe kızımın odası, cuma yatak odası, sonra banyo wc kalıyor.
Planım bu şekilde.
Son zamanlarımı da dinlenerek geçirmek istiyorum.
valla bu gaz konusunda hamilelikte kendimi tanıyamaz oldum. gaz yapmayan şeyler bile bende gaz yapar oldu. neyse ki taze sebze meyve çıktı da bikaç haftadır rahatımHamilelikte ne yiyosak, emzirirkende onlari yemeliymisiz bi de.
Ne yersen ye gazin olacak muhakkak o yuzden hamilelikte nasil besleniyorsan aynen devam et dedi kuru fasulye bile yiyebilirsin gazi alinmis sekilde dedi.
Bol bol sivi, az sekerli hosaf, corba ve bol su. Sutun olmasi icin bunlari tuketmen gerek dedi.
Gecmis olsun esine canimSelam kizlar nasilsiniz... Biz bugun babamizin iyilesmesinide firsat bilerek beraber kontrolumuze gittik. Doktorumuz esimi o halde dikisli felan gorunce ztn hemen sordu bizde bi badire atlattik dedik. Bebegimize bakti kilosu 36+1de 2400 ama sanirim doktorumuza dusuk geldi cunku sende etkilenmissin galiba dedi. Evet fazla kendime bakamadim yemek yiyemedim bebegimide ihmal ettim maalesef dedim. Haftasini felan hic sormadim doktorumuza ztn hic solemez genelde ilerde geride die. Genel olarak iyi dedi nts ye girdim aralarda agrim cikmis ama ben hissetmedim. Kendini cok yormussun bitkin gozukuyosun cuma gunu tekrar gel yeniden bakalim bebegine dedi. Bu hafta cok siki beslenerek cuma gunune kadar bebegin kilosunu cogaltmam lazim bol bol meyve sebze sut yogurt yicem mecbur... Zaten bekliyordum doktorumdan boyle bir tepki o yuzden fazla sasirmadim...
canım iyi oldu yazman,benim doktorumda 15 gün sonra gel dedi, ama bi sorunda yok çok şükür, demekki bende bir ay beklersem bi şey olmaz inşallah. bi de yolculuğa izin verirken saat sordu da kısa diyemi izin verdi.yoksa saat sormadan yolculuk yapabilirsinmi dedi?Teyzişlerrrr biz kontrolden geldik 32+4 günlüğüz, 2120 gr 45 cm olmuş paşam maşallahhaftasıyla uyumlu dedi, ama hala kafası yukarda ayakları aşağıda, seSeryan mı olcam dedim onu şimdi bilemeyiz dah erken dedi.. Ve beni taa 1 ay sonra çağırdı, 15 gün sonra geleyim mi dedim gerek yok, herşey iyi dedi :) nst ti sordum, ona da erken dedi. bide ben kasılma sancı nası anlıcam dedim güldü, merak etme seni evde dört döndürür dedi, toplamda 12 kilo almışım o da normal boyun olduğu için sıkıntı yok dedi. Veee bomba haber yolculuk yapmanın hiçbi sıkıntısı yok dedi, yrn 4 saatlik bir yolculuk yapıcam annemlere gidiyorum
Ooo masallah canim Allah saglik sihhat cersinde hepsini yap. Bende temizligi dusunuorum bu hafta yapsam doguma kadar tekrar kirlenir diye de korkuorum artik zorlaniyorum tabi. Ben bebegin esyalarini yerlestirdim simdi sadece temizlik ve hastane ikramlarimi hazirlamak kaldi. Yarinda halilarimi yikmaya vericem insallah ama temizligi nasil yapicam bilmiorum sabah bi mutfagi toplamak yoruyor beni
kolay gelsin canımm ellerine sağlıkValla ben artık sıkı bir temizliğe başladım ama eskisi kadar hızlı ve seri değilim maalesef.
Bugün bütün mutfak dolaplarındakileri (günlük kullanmadıklarım) bulaşık mak. kısa programda yıkadım, dolap içlerini sildim ve yerleştirdim.
Planım bu şekilde.
bende aynıyım, hava kapalı ya insan sadece boş boş uzanmak istiyo, evi süpüreyim dedim, sabahtan beri öyle duruyorum..Bugün hic birşey yapasim yok noldu bana yahu
Dogru diosun canim bi gun bile fark ediyor burda birbirimize destek olalimda bitirelim insallah hemencecik. Halilarinda hayirli olsun buarada guzel gunlerde kullan. Bende bebisin odasinin perdesini yaptirirken evinkileride yenileyelim dedim ama esim hic orali olmadi :)Valla haftayı falan bekleme derim güç bulduğun anda yapmaya başla, çok zorlanıyor insan.
1 günün bile farkı oluyor canım.
Halılarımı yeniledim bütün temizlik bittikten sonra yenileri sereceğim nasip olursa.
Büyük temizlik bitsin de tekrar kirlenirse elim üstünde olur, bu kadar zorlamaz bizi.
Hımmm maşallah bir küçük tosuncuk varmış burada,sende biliyorsun canım son ana kadar değişebiliyor pozisyonları.Hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle gelsinler inşallah.Teyzişlerrrr biz kontrolden geldik 32+4 günlüğüz, 2120 gr 45 cm olmuş paşam maşallahhaftasıyla uyumlu dedi, ama hala kafası yukarda ayakları aşağıda, seSeryan mı olcam dedim onu şimdi bilemeyiz dah erken dedi.. Ve beni taa 1 ay sonra çağırdı, 15 gün sonra geleyim mi dedim gerek yok, herşey iyi dedi :) nst ti sordum, ona da erken dedi. bide ben kasılma sancı nası anlıcam dedim güldü, merak etme seni evde dört döndürür dedi, toplamda 12 kilo almışım o da normal boyun olduğu için sıkıntı yok dedi. Veee bomba haber yolculuk yapmanın hiçbi sıkıntısı yok dedi, yrn 4 saatlik bir yolculuk yapıcam annemlere gidiyorum
geçmiş olsun canım eşine hayırdır?Selam kizlar nasilsiniz... Biz bugun babamizin iyilesmesinide firsat bilerek beraber kontrolumuze gittik. Doktorumuz esimi o halde dikisli felan gorunce ztn hemen sordu bizde bi badire atlattik dedik. Bebegimize bakti kilosu 36+1de 2400 ama sanirim doktorumuza dusuk geldi cunku sende etkilenmissin galiba dedi. Evet fazla kendime bakamadim yemek yiyemedim bebegimide ihmal ettim maalesef dedim. Haftasini felan hic sormadim doktorumuza ztn hic solemez genelde ilerde geride die. Genel olarak iyi dedi nts ye girdim aralarda agrim cikmis ama ben hissetmedim. Kendini cok yormussun bitkin gozukuyosun cuma gunu tekrar gel yeniden bakalim bebegine dedi. Bu hafta cok siki beslenerek cuma gunune kadar bebegin kilosunu cogaltmam lazim bol bol meyve sebze sut yogurt yicem mecbur... Zaten bekliyordum doktorumdan boyle bir tepki o yuzden fazla sasirmadim...
kolay gelsin canımm ellerine sağlıkbiz salonda oturuyoruz o yüzden sürekli dağılıyor. haftada 1 kere silip süpürüp toz alıyorum tüm evi. bundan sonra zorlanıcam tabi ama gerekli oluyor yapacak bişey yok.. 2-3 günde bi banyo wc temizliyorum eşimden gizli. kavga ediyo domestos kullanınca amway'in L.O.C yazan genel temzileyicisini aldım lavabo ve duşakabin için ama klozet için yine mecbur domestos
bu arada tansiyonun vs nasıl? erken doğum işareti taşıyan herhangi bi durumun var mı ?
Ellerine sağlık canım bende yavaştan perdeleri falan indiriyorum,tabi hemen takmayacağım tülleri.Zaten zebra ve storları yıkamaya vereceğim mecbur.İçimde yakında doğum yapacağım gibi bir his var nedenseValla ben artık sıkı bir temizliğe başladım ama eskisi kadar hızlı ve seri değilim maalesef.
Planım bu şekilde.
kolay gelsin canımm ellerine sağlıkbiz salonda oturuyoruz o yüzden sürekli dağılıyor. haftada 1 kere silip süpürüp toz alıyorum tüm evi. bundan sonra zorlanıcam tabi ama gerekli oluyor yapacak bişey yok.. 2-3 günde bi banyo wc temizliyorum eşimden gizli. kavga ediyo domestos kullanınca amway'in L.O.C yazan genel temzileyicisini aldım lavabo ve duşakabin için ama klozet için yine mecbur domestos
bu arada tansiyonun vs nasıl? erken doğum işareti taşıyan herhangi bi durumun var mı ?
Dogru diosun canim bi gun bile fark ediyor burda birbirimize destek olalimda bitirelim insallah hemencecik. Halilarinda hayirli olsun buarada guzel gunlerde kullan. Bende bebisin odasinin perdesini yaptirirken evinkileride yenileyelim dedim ama esim hic orali olmadi :)
Ellerine sağlık canım bende yavaştan perdeleri falan indiriyorum,tabi hemen takmayacağım tülleri.Zaten zebra ve storları yıkamaya vereceğim mecbur.İçimde yakında doğum yapacağım gibi bir his var nedensegerçi oğluşun hiç acelesi yok gibi.Siz nasılsınız,büyük prenses iyi mi?
Şimdi gelince hepsini anlatır sana annesi,akşam da hava güzelse yürüyüşe çıkarsınız.Bir de dondurma ısmarlatır babaya :)) Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım,senin işler yakında biter.Bolca dinlenirsin sonrada.Sana da kolay gelsin canım benim, fazla yormadan kendini yavaş yavaş yap.
Büyük prenses iyi okulda, ağzı laf dolu olarak yarım saate gelir canım.
Teog sınavı ve 1 mayıstan dolayı 5 gün tatildi, bol bol gezdi, oynadı, sinemaya gitti, yüzmeye gitti, pikniğe gitti 5 günü bitirdi.
Bende bir prenses daha olduğu için işlerimi çabuk bitirip doğum sonrasına iş bırakmayıp iki prensesimle doya doya ilgilenmek istiyorum nasip olursa.
Elleme annesi biraz daha beklesin.
Bende en geç 20 mayıstan sonra gelir diye düşünüyorum.
Şimdi gelince hepsini anlatır sana annesi,akşam da hava güzelse yürüyüşe çıkarsınız.Bir de dondurma ısmarlatır babaya :)) Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım,senin işler yakında biter.Bolca dinlenirsin sonrada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?