2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ya ben yAvaş yavaş çatlamaya basladım kızlar çok çatlamadım ama bel cevremde çogalmaya basladı bıde gobeımde 2 3 çizik var sizce ne yapmalıyım ?
Ben o kadar çatladim ki kızlar görenler hayrete düşüyor çatlaklar göbek. DeligimiN bile baya üstüne cikti. Düşünün Üzuluyirum ama oldun oglusum iyi.olsun da.ama annem.ben boylesini hiç görmedim bende çatladim ama bu kadar değil dedi saolsun çok Morel verdi ama olsun ne yapam artık takmiyorim olacağı kadar hatta fazlası var bende

bende çok faZLA yok ama dahada çatlarım heralde daHA var cunku dogurmama erken gelmeye karar vermezse tabi :))

kızlar merhaba,
yarın son kontrolüm var.kesin günümüz belli olacak.inşallah kızımın kilosu da 3'e yaklaşmıştır artık.
bu arada 4 gün önce de teyze oldum ben
ben de 37 haftalıkken kontrole gıdıcem ozaman ne zaman dogum olacagını soyluyorlarmı yani . normal dogum olcak suan durum onu gosterıyor son anda bı degısıklık olmazsa tabi ?? :)

ben de 37 haftalıkken kontrole gıdıcem ozaman ne zaman dogum olacagını soyluyorlarmı yani . normal dogum olcak suan durum onu gosterıyor son anda bı degısıklık olmazsa tabi ?? :)
hayır söylemiyorlar.benim 2. sezaryenim olacak bu.39.haftada alacağını söylemişti doktor.haziranın ilk günlerinden birine gün verecek.planlı sezaryen benimki...o sebepten :)

Kuzum bu cmt Allah izin verirse adanaya geliyorum bizim ev turgut özalin taraflarda sizin nerde ben de cok moralsizim bugun aglaya aglaya bir hal oldum sabepsiz yere kafayi yemeden doguraydik bi

Aa annemgil orda oturuyolar ben uzağım oraya çarşı tarafındayım hiç deme ya bugün yanıyodu evin içi klima bile fayda etmedi sinirimden oturdum ağladım

Bugün ne çok kasıldım ben böyle... Azcık markete gitmiştik (hastanede ikram için güllü lokumla gül suyu aldık) arabayla, ama marketin içinde yürüdüm tabi. O bile yetti arttı. saat 4 ten beri en az beş altı kez bikaç dakikalık kasılma olmuştur. Annem de doğum yakın görünüyor diyor. Karnım iyice değişmiş toparlanmış. Nası anlıyorsa eskiler

Evet öyle diyolar vardıt bi bildikleri bende daha bu haftama kadar ne sancı ne kasılma vardı dünden beri ne olduysa hele bugün tuvalete bile gidemedim ayağa kalktığım an kaskatı kesiliyo ne oturabildim ne yatabildim ne ayağa kalkabildim çok feciydi şuan iyim oğlumuda hissediuorum ayağıyla ittiriyo dünden beri hiç kıpırdamadı kasılmaktan ay bu arada lokuma bayılırım büsküvinin arasına koyup yemeyi kocişi uyandırimde bulsun bana biyerlerden aklıma düştü

İyi geceler arkadaşlar adana yanıyor uykum var ama Uyuyamiyorum don dön yatakta heryerim ağrıyor rabbim tez zaman da hayirlisi ile kurtarsın hepimizi

Kızlar birkaç Gündür karnım öyle sertleşiyo ki dışardan bile belli, bi tarafta toplanıyo, derim yırtılacak gibi hissediyorum. Buna yalancı kasılma mı diyoruz???

Kızlar birkaç Gündür karnım öyle sertleşiyo ki dışardan bile belli, bi tarafta toplanıyo, derim yırtılacak gibi hissediyorum. Buna yalancı kasılma mı diyoruz???
Sertleşme dediğiniz nedir anlamadım.bebişler bazen bir yere toplanıyolar o bölge sert oluyo baya ama bebişi dürtükleyince serbest bırakıyo rahatlıyosun.kasdettiğiniz bumu ablamıyorum ben:)yani bebiş toplanıyo arada normal değilmi sertlik olması

Yok hayatım yalancı kasılma falan olduğunu sanmıyorum.o dediğin karın ağrısı gibi oluyor doğum sancısından farkı düzenli aralıklarla olmaması.

Hepinize hayirli aksamlar kizlar aklima gelmisken silzerle paylasmak istedim bisiler var ozellikle normal doğum düşünenler icin ben sabah 3 aksam 3 olmak uzere hurma yiyorum ve uzerlerine 7 sefer hamilelerin ozellikle cok okumasi gereken insirah suresini okuyorum birde bir sise suyum var ona ne bilirsem ne okursam ufluyorum yasin olur tebareke olur yada fatiha suresi bile olsa okuyp ufluyorum rabbimin rahmeti sonsuz ben bunu ilk dogumumda akil edememistim ama 2. Ci dogumumda yaptim ve suyu dogum sancilarimda icicem benim ilk dogumum cok zordu allah kimseye oyle dogum nasip etmesin ama 2.cide hem kolay hemde kisaydi ben hep dualara yoruyorum birde iki dogumumda da kordon dolanmasiyla dogurdum hatta 2. Cide iki kere dolanmisti kordon cocugun boynunna bu yasadigim ulkede kordon dolansa dahi normal dogurtuyolar sezaryana giren cok nadir neyse uygulayan vardir belki yinede hatirlatiyim dedim birde badem yagi son haftalarda vajinaya bademli masaj yirtigi en aza indiriyormus bir cok dr nin tavsiyesi kizlar ben 36. Haftada basladim ama tabiki benimki bir tavsiye gerisi sizin tercihiniz rabbim bizlere ve tum hamislere kolay hizli ve saglikli dogumlar nasip eylesin ha unutmadan fatma ana eli otunuda yaomistim 2. Cide bundada yapıcam InsaAllah dogumum toplam 4 saat bile surmemisti

evet canım toplanıyo taş gibi oluyo ama dürtükleyince felan geçmiyo, etimi çürütene kadar duruyo sıpam

Geçmişe bakamadım kızlar bu sıralar annem ablam beraberiz doğum için geldiler.fakat ben çok ağırlaştım yürümek çok zor aşağıya çok baskım var.Yatıp kalkmak çok zor.canım yanıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…