2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ya ben yAvaş yavaş çatlamaya basladım kızlar çok çatlamadım ama bel cevremde çogalmaya basladı bıde gobeımde 2 3 çizik var sizce ne yapmalıyım ?
Ben neler kullandım ki ona rağmen çatladım.doktorum bu son haftalarda daha da çatlarsın dedi.biraz genlerden de kaynaklanıyor.bazı ünlüler çatlamamak için 35-36haftada aldırıyorlar bebekleri.

Mide bulantıları geri döndüüüü uykusuzluuukkk midem yanıyooooorrrr olsun bunada şükür oğlum benimle olsun o iyi olsun da ben çekerim

Aylardır gece wcye kalkmadan uyumamıştım. Bu gece kalkmadım nasılsa, bi şimdi namaza uyandım, güzel dinlenmişim

uykusuzum, müthiş bel ağrısı var ve midem yanıyor.

kızlar sol tarafıma öyle bi baskı yapıyor ki yürüyemiyorum adeta nolucak bu halim.

Hayırlı sabahlar kızlar ben de oğluma gül suyu aldım hastane için ama.kendim süsledim kapı. Susunu kendim yaptım bugün de kalpli sabunlar aldım minik hastane için kese yapıcam okul onceciyim ohluma bir şey yapmak çok mutlu ediyor beni

Eklentiler

• IMG-20150510-WA0037.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 130
Günaydııınnn

Uyuyamadımm, ama sıcaktan
Bi sağa dön, bi sola dön, eşimide uyutmadım

Şimdi kahvaltımı yaptım, kocişi yolcu ettim ve uykuya gidiyorum umarım uyurum

Gunaydin kizlar bende dun su gelme suphesiyle doktorumla görüştüm hemen gidip nst ve acilma varmi yokmu bakilmasi lazim dedi nst normal ama 1 cm acilmam var dr gelen su olsaydi devami mutlaka gelirdi bir iki gun bekleyelim acilma varsa devami zaten gelir hastaneye yatiripta seni germenin anlami yok onemli bir acilma degil. Dedi yani anlicaginiz her an her sey olabilir modundayim kizlar

günaydın kızlar
uykusuzum, müthiş bel ağrısı var ve midem yanıyor.

kızlar sol tarafıma öyle bi baskı yapıyor ki yürüyemiyorum adeta nolucak bu halim.
Sonunda doğurup rahat edeceğiz

bacaklarımı hareket ettiğini gezdirin biraz rahat ediyorum yatarken. malum gece dönemediğim için çok fena uyuşuyor.

Günaydın kızlar
Benim de son günlerde karnım çok kasılmaya başladı.
Bizimki de çalışırken daha çok tekme atıyordu izne ayrıldım çocuk da izne ayrıldı sanki
Haftaya pazartesi doğum var inşallah. Bu zamanda hayırlısıyla geçse de
Hepinize Allah kolaylık versin

Hastane için derken hastanedemi dğıtıcaksınız sabunları

herkese günaydın kızlar uzunnn bi geçmiş yaptım doğum yapan yok sanıyorum. herkesin şikayetleri artmış. benim de pelvis ağrılarım arttı acaip zorluo. oğlum boşa zorlama yanlış yoldasın diorum ama dinleyen kim:) malum sezaryen olcam. bi de sizlere bişey sorcam. benim böyle bi anda bacaklarım uyuşuo gibi oluo yani aslında uyuşukluk değil ama ağrı da değil. adını koyamıyorum. çok rahatsız edici ağrı gibi ama değil değişik. yaşayan var mı böyle bişy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…