2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oğlum doğdu doğacak, hala ismi yok kuzumun. Ben ne bulsam beğenmedi babası, ben de sen bul öyleyse dedim. Bugün soruyorum ama bişey yok ortada hala. Konuyu kapattırıyor, üzülüyorum iyice

Oğlum doğdu doğacak, hala ismi yok kuzumun. Ben ne bulsam beğenmedi babası, ben de sen bul öyleyse dedim. Bugün soruyorum ama bişey yok ortada hala. Konuyu kapattırıyor, üzülüyorum iyice
babasının adını falan koymak istiyo olabil,r mi canım erkekler genelde bu taktiği uyguluyo

Aynen canım benim pazartesi gittik cumartesiye kadar düşün sezaryen olmak istersen ara beni alalım dedi ama herşey bu kadar normalken cesaret edemedim. Benim oğlan biraz tosuncuk nasıl olacak bilemedim
Benim belirli bi doktorum da yok canim kimseye guvenip de sezeryan isteyemem bi de aynen her sey normal görünüyor bu durumda sezeryan cok mantiksiz oluyor ama kizimi özledim ve su hamilelikten sıkıldım artik :))

Günaydın canım evet adana Medline selçuk doğan evimize yakın fakat ben ızmir e taşındım annem de kalıyorum şimdilik bayram sonu gidecem ızmir e eşim orada çalışıyor.
Ben de konyada yasiyorum annemde kalcam bikac ay ben de ortadoguda levent toksoze yaptircam dogumu ins gidene kdr dogurmazsam ins

Benim belirli bi doktorum da yok canim kimseye guvenip de sezeryan isteyemem bi de aynen her sey normal görünüyor bu durumda sezeryan cok mantiksiz oluyor ama kizimi özledim ve su hamilelikten sıkıldım artik :))
Doktoruma çok güveniyorum çok şükür. Önce Allah'a sonra doktoruma emanetiz. Inan aynı sen gibiyim bende bi an önce kavuşmak istiyorum özledim çok şükür çok Sıcaklarda doğurmuş olucaz

Kızlar Merhaba bende 38+1günlük hamıleyım artık yavaş yavaş bel ağrılarm oluyor. Ellerim uyuşuyor ve şişiyor sizde de böyle birşey oluyor mu? Ayrıca ayaklarımda şişiyor.. Biran önce gelsin istiyorum oğluşum

Günaydın arkadaşlar geçmişe bakıp geldim herkesin ağrısı sancısı vesaire hep artmış bende o moddayım birkaç gündür kasıklarım ve sırtım ağrıyor mide yanmalarım bulantılarım tekrar geldi bazen beklemek istemiyorum 2.5 kg'yu geçsinde gelsin diyorum kuzuuumm .. Zaman çabucak geçsin istiyorummmm offfff

Canim doktor bana ellerin uyusuyor mu diye sormuştu. Neden sordugunu bilmiyorum ama bende yoktu yok dedim. Bi danis doktoruna istersen.

El ayak şişmesi bende de var. Ama ben uzun süredir yüzyüzeyim bu problemle sen geç tanıştın :) yat dinlen uzan ara ara. Bendede gelsinler minik erkeklerimiz

Bir benim azaliyor ağrım, sancim sanirim bir tek vajinamin ordaki kemige sanci giriyor arada genisliyor mudur nedir :) bi an once dogurup zayiflamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…