2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Slm kizlar artık evdeyim bende.simdi kizimla vakit geciriyoruz kardesi gelene kadar... herkes ii mi dogum yapam filan var mi gecmis yapamadim

Kızlar selam bu gun de doğum yapıcak arkadas vardı adını hatırlayamadım inş ii geçmiştir, bizde bi doğursak çok beklemesek keske kuzuları.

Benım rahım ağzı kadar asagılarda sızılar oluyor elektrık çarpması gıbı acaba rahım boyu mu azalıyor nedır acıklaması??

Bazen bende de oluyor canım çok değişik bişi acıyor gibi ama çok farklı bi his. Bebişler zorluyor belki de.

Gerek yokmuş. Öyle dediler. Üşeniyorlar heralde.

Ne kadar saçma, bi sorun olmasa bile bütün hamileler bebeğini görmek için sabırsızlanıyolar. Bunu doktorlarda biliyo.Ne düşüncesizler.Ben olsam bi de başka hastaneye giderim ultrasona girmek için. Bu 2 oldu senin sanırım, geçende de ultrasona almamışlardı değil mi? Yoksa başka birimiydi ?

Bazen bende de oluyor canım çok değişik bişi acıyor gibi ama çok farklı bi his. Bebişler zorluyor belki de.

Evet kafası iice asagı inmiş benımkının kafa çapını olcerken gorunun o yuvarlak beyaz çızgı sadeec ıkı yandan gorunuyor demekkı gomuluyor afacan ama doğum kanalında diiliz daha sen nasılsın degısıklık var mı yuruyos yapıyosun dımı

O başka bir doktordu canım. Ozeldi o. Bu sefer devlete gittim yine yok. Ebe de diyo bana yurtdışında 3kere giriyorlar hamilelik boyunca falan filan. Özeldeki bu hafta alıcam ultrasona demişti aslında. Çok kararsız kaldım oraya gitsem mi tekrar diye.
Gitmicem en sonunda doğurana kadar hiç bi yere o olacak. Çatı muayenesi de yapmıyorlarmış sanırım bu hastanede. Ultrasonda belli olur ya da doğum sırasında bakılır dedi ebe.

Kızımızın adına karar veremiyoruz hala sizde fikrinizi söylerseniz iyi olur Ahu Zeynep ya da Nil Zeynep hangisi ???

Nil Zeynep daha güzel bence. :)

Günaydın kızlar
bebeğin hareketi ile beraber karnından ÇIT diye ses duyan var mı?Duyduğuma cok eminim

Evet çıt sesi ben de duyuyorum. 5 sene önceki hamileliğimde de oluyodu. :)

Bence nil zeynep daha güzel canim nil ismini cok severim de babamız koymaz bilge ece olabilir dedik bizde bakalim ne zaman karar vercez bilge ece mi selen ece mi daha guzel sizce

Selen Ece daha güzel. Bilge Ece olunca iki sesli harf arka arkaya oluyo. Bilgece gibi

Yuruyusu bıraktım gibi bişey canım. Havalar çok bayıcı bu ara. Kızım nasıl bilmiyorum açıkçası kanala girdi mi ne alemde doğmadan gostermicekler heralde bana

Aaaaa 2 farklı hastane, 2 side aynı. Çok garip. Ben aynı hastane sandım. Ben ne zaman gitsem ultrasona giriyorum.Hiç demiyo doktor gerek yok diye. Ebe'ye deseydin, yurt dışında 3 kere giriliyo da , orda doğumdan sonra yardımcı hemşire de veriyolar evlere. Orasıyla burası aynı değil .Orda girilmiyo diye burda da girilmiycek diye bişey mi var sanki. :)

Ben uçlarına hametan sürüm geçen hafta ama bugünden itibaren lasinoh sanırım adını bi türlü doğru hatırlamıyorum ona başlıcam

Aman canım ya vallahi bıktım bu ülkenin hastanesinden de devlet kurumlarından da.
Devlet taviz vermese doktorlar bizi geçiştiremez böyle.
En iyisi doğurana kadar gitmeyeyim ben doktora 40. Hafta dolunca doğmazsa o zaman giderim. Nasıl olsa bakmıyorlar. Bi tek nst.

Yuruyusu bıraktım gibi bişey canım. Havalar çok bayıcı bu ara. Kızım nasıl bilmiyorum açıkçası kanala girdi mi ne alemde doğmadan gostermicekler heralde bana
Az kaldı cnm neden gorstermıyorlar kı ultrasona gırmıyomusun bakmaları lazım suyu falan azalmış mı dıye

Az kaldı cnm neden gorstermıyorlar kı ultrasona gırmıyomusun bakmaları lazım suyu falan azalmış mı dıye

16Gündür girmiyorum canım. Özeldeki iki haftada bir gireceksin dedi. Devletteki de bugün gittim gerek yok ultrasona dedi. Bidaha ne zaman gitmem gerektiğini bile söylemedi gevşek adam çok kızdım.

Normal doğum bekliyosun değil mi?

Kızlar hastaneye süt gelmesı için ve bebişin gazını onlemek için bitki çayı getırcekmısınız? Ben daha almdım rezene alıcam ama gazı geçirmek için ne içelim??

Bence artık doktoruna karar ver canım ve ne zaman çağırsa git. Sadece nst ile olacak şey değil suyuna bakmaları lazım. Allah muhafaza ilk hamilelikse anlamayabilirsin suyun azaldığını. Zaten senin de az kalmış. Sağ salim bi geçse bu dönemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…