2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
16Gündür girmiyorum canım. Özeldeki iki haftada bir gireceksin dedi. Devletteki de bugün gittim gerek yok ultrasona dedi. Bidaha ne zaman gitmem gerektiğini bile söylemedi gevşek adam çok kızdım.
Haraketlerı iise azalma falan yoksa korkma cnm. Ama merak edıyorsan başka bı hastaneye gıt özel saglık sıgortan varsa hiç dusunme git

Gunaydin kizlar daha iyim simdi. Ama dr.a gidicem ne dicek bakalim. Bebegim hic bi zaman cok hareketli olmadi benim. Bazen aksama kadar kipirdamaz aksam bi iki gerinir o kadar.

demekki doğunca da akıllı uslu olacak annesi doktorum öyle demişti ekranda bakarken çok harektli bunlar doğunca da böyle oluyo demişti:):):

Bence ilactan once bikac defa daha yap bakalim az zaman kaldi surda gerci dogurmadan kurtulman lazim dogurunca da sute gecer ilac

günaydın cnm kolay gelsin evet bende hazırlicam bugün çantayı benim gecelik ve pijama takımımı ütülicem onlara eriniyodum işte ama yapıcam biraz ortalığı toparlayayım doğruuu çanta hazırlığına

Kızlar benden bi kaç gündür akıntı geliyo bayağ fazla iç çamaşırım ıslanıyo normalmidir sizce

Ozelde en iyi dedikleri doktorlara da gittim canim ama problem bende belki de. Cok mu ilgi istiyorum anlamıyorum ki. Güleryüz bir de bebegimin iyi incelenmesi o kadar. Olmadi gecen gittigime giderim bi daha. Aksam esimle bir konusayim bakalim onun fikri neymiş. Kafam cok karisik cunku.

Kızlar benden bi kaç gündür akıntı geliyo bayağ fazla iç çamaşırım ıslanıyo normalmidir sizce
Benımde akıntımda artış var pijamama bıle geçti sabah. Beyaz akıntı ile beraber sıvı gelıyor dıymı. Sadece su gıbıyse amjnyon suyu da olabılır çunku

günaydın kızlar daha yeni kahvaltı kahvaltı yaptık biraz ortalığı toplayıp çantamızı hazırlicaz bi bakalım ne var ne yok dedik sanırım mirac75 bugün doğum yapıcaktı merakla bekliyorum Allah yardımcısı olsun benim mide bulantılarım geri gelid bu sabah eşimi işe gönderirken çok fenaydı resmen midem ağzımda afedersiniz kusmuk gelip gelip gidiyo ben 6 ay çektim bulantıdan tekrar geri başladı doğursamda artık şu şikayetlerden kurtulsam

cnm sen hakkın olanı istiyosun bebeğini görmek senin en dğal hakkın hayır niye ultrasonda göstermiyolar anlamıyorum

merhaba doğuran var mı?
benim 6 günüm kaldı sezaryen için.kızım sabrederse tabi.çıkmaya çalışıyor bu aralar :)

hadi hayırlı olsun sezeryanında bu avantajı var günü saati belli bi tek beklemek kalıyo bugün bi arkadaş girecek ti sezeryana onun haricinde kimse yok ama gün uzun heran her şey olabilir bide ben doğuruyomuşum bu sözün üstüne ne gülerim amaa

evet ben de az önce farkettim.normal beyaz akıntım arttı.bir de ıslaklık var o da şeffaf su gibi bir şey.karnımın toplanmaları sertleşmeleri de sıklaştı bu günlerde.yakın biliyorum ama bakalım 1 hafta daha durabilecek mi

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum.

Biz bugün tam 38 haftalık olduk.

Haftasonu çok giremedim doğum yapan arkadaşımız var mı?

Miraç doğum yapacaktı bugün, haber yok mu?

Ben yikadim astim ama utu masasini nasil getircemm aklima gelseydi esim gitmeden actirirdim

Kizlarr ay ne güzel siz 38 falan olmussunuz ben 34 haftaligim. Zaman geçmek bilmiyoor bi Hazirana girsek. Benim dogumum muhakkak haziran sonu olur temmuzu beklemez heralde:) ne gibi belirtileriniz var ben son günlerde çok terliyorum yorulunca belim kasiklarim ağrıyor. Birde kıyafetlerini yikasam mi aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…