2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu aralar nasıl hissettiğimi anlatayım sana.durup dururken önce karnım kasılıyor,bir yere toplanıyor ve kaskatı kesiliyor.sonra karnımdan başlayan bir ağrı dalgası bacaklarıma doğru yayılıyor ama en çok makatta hissediyorum.sanki oraya baskı yapıyor ıkınıyormuşum gibi.normalde 5-6 sn sürerdi ama bugünlerde daha uzun sürüyor ve gün içinde daha sık oluyor.bazen ayakta dururken yada tuvalette otururken kasıklarıma kramp giriyor hatta akşam bir bacağım komple gitti :)
yorulduğum zaman da bebek içerde eline delici bir cisim almış aşağıdan aşağıdan çalışıyor gibi :)
benim yaşadıklarım bunlar...onun dışında bel ve sırt ağrısı yok.adet sancısı gibi bir şey de yok.doğuma yakın bebek hareketleri azalır diyorlar ama benim kızım hala çok hareketli.

Kizlaar benim gibi terleyen war miii??? Cok terliyorum su icinde kaliyorum. Gece yatarken kisa kollu hiyiyorum kollarim usiyo ortuyorum su gibi oluyorm. Nolcek boyle

Dun biraz dolasalim dedik esimle, yakin civardaki avm ye gittik. Tuwalete giderken bebek bakim odasinada bi bakayim dedim malum Allah izin werirse lazim olcak yakinda. Oyle tatli yapmislarkii, icimden diyorum yawrumla giricez bu odalara, emziricemm, altini degistiricemm Allah im ne guzel duygular yasiyoruzz. Bi de herseye aglamasm super olcak

Canım cuma günüydü aslında randevum doktorum doğuma girdiği için gidememiştim , şimdi aradılar yeni randevu ayarladılar o yüzden bu arada doktorumun kendi muayanehane'si , özel klinik yani
Yani o yuzden hastanin pesinde kosuyorlar. Kaybetmeye razi olamazlar. Dogum nasil olacak peki canim?

Canım hiçte abes olmaz merak etme , parmak arası çok güzel sandaletler var onlardan giy derim ortopedik olanlardan al çok rahat oluyor ben giyiyorum
Canim warda egilemiyorum, yada ayagimi cekemiyorum kendime. Esim warken o giydiriyo. Simdi babet giyiyorum hemen giyilenden ama terliyo ayaklarim iste. Sandaleti giyicm kocisle cikarken ama yakin yerlerede terlik denicem artik

Ooh dogum yakin desene, gözün aydin :) ben kilo almaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…