- 24 Haziran 2014
- 136
- 143
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.341
bu aralar nasıl hissettiğimi anlatayım sana.durup dururken önce karnım kasılıyor,bir yere toplanıyor ve kaskatı kesiliyor.sonra karnımdan başlayan bir ağrı dalgası bacaklarıma doğru yayılıyor ama en çok makatta hissediyorum.sanki oraya baskı yapıyor ıkınıyormuşum gibi.normalde 5-6 sn sürerdi ama bugünlerde daha uzun sürüyor ve gün içinde daha sık oluyor.bazen ayakta dururken yada tuvalette otururken kasıklarıma kramp giriyor hatta akşam bir bacağım komple gitti :)Kizlarr ay ne güzel siz 38 falan olmussunuz ben 34 haftaligim. Zaman geçmek bilmiyoor bi Hazirana girsek. Benim dogumum muhakkak haziran sonu olur temmuzu beklemez heralde:) ne gibi belirtileriniz var ben son günlerde çok terliyorum yorulunca belim kasiklarim ağrıyor. Birde kıyafetlerini yikasam mi aceba
akıntı gibi beyaz değil biraz sarı gibi ama bayağ suluBenımde akıntımda artış var pijamama bıle geçti sabah. Beyaz akıntı ile beraber sıvı gelıyor dıymı. Sadece su gıbıyse amjnyon suyu da olabılır çunku
11 Haziran olarak belirledi doktorumuz. tabi bebis bir surpriz yapmazsa :)olabiliyor tabii canım ama genelde bebek ve ödem kilosu oluyor.. bu saatten sonra çok takılma bence...
ne zaman sezeryan günün ?
Aaa ben duyuyorum ne sesi ki acaba?Günaydın kızlar
bebeğin hareketi ile beraber karnından ÇIT diye ses duyan var mı?Duyduğuma cok eminim
Ben gece degil de disari ciktigimda cok terliyorum. Yaniyor heryerim resmen.Kizlaar benim gibi terleyen war miii??? Cok terliyorum su icinde kaliyorum. Gece yatarken kisa kollu hiyiyorum kollarim usiyo ortuyorum su gibi oluyorm. Nolcek boyle
Ne güzel hastane kendisi cagiriyor. :)Kızlar hastaneden aradılar yarın saat 2 için randevumuz oluşturulmuşkızımı görücem yarın .. oyhhh heyecan bastı daha şimdiden
Ayaklarim terliyo benimde , terlik giysem cok mu abes olur diye giymiyorum yoksa daha rahat olcakBen gece degil de disari ciktigimda cok terliyorum. Yaniyor heryerim resmen.
Ne güzel hastane kendisi cagiriyor. :)
Ay ayaklarim sismis heralde benim de bugun ayaklarim acidi azcik da yandi. Spor ayakkabi giyiyorum hep. Terlikle ciplak hissederim heralde kendimiAyaklarim terliyo benimde , terlik giysem cok mu abes olur diye giymiyorum yoksa daha rahat olcak
Ohh melegini goruceksiinnn ne guzelKızlar hastaneden aradılar yarın saat 2 için randevumuz oluşturulmuşkızımı görücem yarın .. oyhhh heyecan bastı daha şimdiden
Yani o yuzden hastanin pesinde kosuyorlar. Kaybetmeye razi olamazlar. Dogum nasil olacak peki canim?Canım cuma günüydü aslında randevum doktorum doğuma girdiği için gidememiştim , şimdi aradılar yeni randevu ayarladılar o yüzdenbu arada doktorumun kendi muayanehane'si , özel klinik yani
Ayaklarim terliyo benimde , terlik giysem cok mu abes olur diye giymiyorum yoksa daha rahat olcak
El ayak sisiyo walla, alyansimi takmayali en az iki ay olduAy ayaklarim sismis heralde benim de bugun ayaklarim acidi azcik da yandi. Spor ayakkabi giyiyorum hep. Terlikle ciplak hissederim heralde kendimi
Ben de alyansimi cikartali epey oluyorEl ayak sisiyo walla, alyansimi takmayali en az iki ay olduterlik tuhaf olur ama rahat giysek şapidik şapidik yururuz
Canim warda egilemiyorum, yada ayagimi cekemiyorum kendime. Esim warken o giydiriyo. Simdi babet giyiyorum hemen giyilenden ama terliyo ayaklarim iste. Sandaleti giyicm kocisle cikarken ama yakin yerlerede terlik denicem artikCanım hiçte abes olmaz merak etme , parmak arası çok güzel sandaletler var onlardan giy derim ortopedik olanlardan al çok rahat oluyorben giyiyorum
Ooh dogum yakin desene, gözün aydin :) ben kilo almaya devam ediyorumMeraba kizlar
Kontrolden geldim,cok sukur oglum iyi,suyu azdi 32. haftadan beri normala donmus ve kanala da girmis
Su anda kasiklarima igne batiyor sanki canim cikiyor ama sanci vs yok
Bekliyoruz artikOglum 3.500 kg 52 cm olmus masallah
Bu arada kendimde 2 kilo vermisim ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?