- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.361
Yani o yuzden hastanin pesinde kosuyorlar. Kaybetmeye razi olamazlar. Dogum nasil olacak peki canim?
Niye kız ben damacana bile taşıyorum hala.oğlumu yatırıyorum kucaklayıp 8 yaşında:)) tehliken falanmı var.Ben yikadim astim ama utu masasini nasil getircemm aklima gelseydi esim gitmeden actirirdim
Cnm normal bende de acayıp fazlalastı o akıntı zaten gunlerımız de aynı senleAk
akıntı gibi beyaz değil biraz sarı gibi ama bayağ sulu
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına meleğini :)) ne guzel doktorunu seviyorsun, guveniyorsun :)Epidural normal doğum olucak Allah'ın izniyle canımDoktorum alanında uzman yakındaki şehirlerden bile randevu alıp gelenler oluyor bayağı bi yoğun çalışıyor .. memnunum da sağolsun güler yüzlü kapıdan girer girmez , hemen naber diyor nasılmış bakalım senin bıdık falan diyor Doğum için de Özel Melid Park hastanesiyle anlaşmalı orda olucakmış doğum bakalım hayırlısı artık
Bende aynıyım tum gun hemde gecelıkle yatıyorum ınce ince cam acık yuksek katta evım camdan esmwsıne ragmen sabah bır kalkıyorum saçlarım terden sırılsıklam olmuşKizlaar benim gibi terleyen war miii??? Cok terliyorum su icinde kaliyorum. Gece yatarken kisa kollu hiyiyorum kollarim usiyo ortuyorum su gibi oluyorm. Nolcek boyle
Maşallah cnm bebişin tam olgunlaşmış artık akşama sabaha bekle senMeraba kizlar
Kontrolden geldim,cok sukur oglum iyi,suyu azdi 32. haftadan beri normala donmus ve kanala da girmis
Su anda kasiklarima igne batiyor sanki canim cikiyor ama sanci vs yok
Bekliyoruz artikOglum 3.500 kg 52 cm olmus masallah
Bu arada kendimde 2 kilo vermisim ohh
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına meleğini :)) ne guzel doktorunu seviyorsun, guveniyorsun :)
Hadi bakalim bekliyoruz haberleri :))Evet canım yarın da doğumla ilgili konuşucaz bakalım ne diycek sizi de bilgilendiririm , birde fiyat hakkında konuşucam ne kadar diycek henüz bi bilgim yok yarın öğrenicez
Benim tehlikem war, 10dk disinda ayakta bile kalmamam gerekiyoNiye kız ben damacana bile taşıyorum hala.oğlumu yatırıyorum kucaklayıp 8 yaşında:)) tehliken falanmı var.
Bu arada kizlar ben 2 haftada 3kilo aldim yahuniye boyle oldu
Az kalmis canim seninde bu kiz inatci cikti ablasina benzemicek sanırım azimle 40 haftayi doldurcak galibaSon 14 günümüz Allah nasip ederse.
Cuma günü tekrar kontrolüm var doktor cuma yı beklemez gibi dedi ama ne gelen var nede giden.
Bilerek çok hareket ediyorum iş güç yapıyorum sürekli yürüyorum yok.
Ayy canımsın, o bakan gözlerinin güzelliği :)Hiiiiccc belli değil inan kiii:) fıstık gibisin:)
inanmıyoruuummm bende duyuyorum sonra da kendime gülüyorum saçmaladım iyice diye, demek doğruymuş :))Günaydın kızlar
bebeğin hareketi ile beraber karnından ÇIT diye ses duyan var mı?Duyduğuma cok eminim
Az kalmis canim seninde bu kiz inatci cikti ablasina benzemicek sanırım azimle 40 haftayi doldurcak galiba
Herkes ilgi bekliyor canım sende neden problem olsun. Sorun doktorlar da baksa ne olur ya i anneyi rahatlatsa!! Hayırlısı olsun canım benim fazla takma kafana stres olma sakınOzelde en iyi dedikleri doktorlara da gittim canim ama problem bende belki de. Cok mu ilgi istiyorum anlamıyorum ki. Güleryüz bir de bebegimin iyi incelenmesi o kadar. Olmadi gecen gittigime giderim bi daha. Aksam esimle bir konusayim bakalim onun fikri neymiş. Kafam cok karisik cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?