2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yani o yuzden hastanin pesinde kosuyorlar. Kaybetmeye razi olamazlar. Dogum nasil olacak peki canim?

Epidural normal doğum olucak Allah'ın izniyle canım Doktorum alanında uzman yakındaki şehirlerden bile randevu alıp gelenler oluyor bayağı bi yoğun çalışıyor .. memnunum da sağolsun güler yüzlü kapıdan girer girmez , hemen naber diyor nasılmış bakalım senin bıdık falan diyor Doğum için de Özel Melid Park hastanesiyle anlaşmalı orda olucakmış doğum bakalım hayırlısı artık

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına meleğini :)) ne guzel doktorunu seviyorsun, guveniyorsun :)

Kizlaar benim gibi terleyen war miii??? Cok terliyorum su icinde kaliyorum. Gece yatarken kisa kollu hiyiyorum kollarim usiyo ortuyorum su gibi oluyorm. Nolcek boyle
Bende aynıyım tum gun hemde gecelıkle yatıyorum ınce ince cam acık yuksek katta evım camdan esmwsıne ragmen sabah bır kalkıyorum saçlarım terden sırılsıklam olmuş

Maşallah cnm bebişin tam olgunlaşmış artık akşama sabaha bekle sen

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına meleğini :)) ne guzel doktorunu seviyorsun, guveniyorsun :)

Evet canım yarın da doğumla ilgili konuşucaz bakalım ne diycek sizi de bilgilendiririm , birde fiyat hakkında konuşucam ne kadar diycek henüz bi bilgim yok yarın öğrenicez

Kızlar benim de sadece karın alt bölgemde ağrı oluyor, sizlerde de oluyor mu?

Bu arada benim kilo da şükür 11 de sabitlendi.

Son 14 günümüz Allah nasip ederse.

Cuma günü tekrar kontrolüm var doktor cuma yı beklemez gibi dedi ama ne gelen var nede giden.

Bilerek çok hareket ediyorum iş güç yapıyorum sürekli yürüyorum yok.

Niye kız ben damacana bile taşıyorum hala.oğlumu yatırıyorum kucaklayıp 8 yaşında:)) tehliken falanmı var.
Benim tehlikem war, 10dk disinda ayakta bile kalmamam gerekiyoAz kaldi ama sukurler olsun bugunleri gordum. 600gramken acilmam oldu, dogmak istedi yawrum ozaman hep dua ediyodum biraz daha buyusun, gozleri acilsin diye. Simdi Allah a sukur buyudu az bi zamanimiz kaldi ama doktr yinede tedbirli ol hicbsy yapma diyo, arabaylada 20dakikalik yola gidiyorm anca.Bende dikkat ediyorum canim. Insallah zamaninda sag salim aliriz kucagimizasende dikkat et yaa amann damacana mi ayy ablam gibisin ikizlere hamile 20kiloluk cocugunu tasiyo merdewende

Bende şükür rabbime her işimi yapıyorum cam kapı siliyorum ki bir an önce gelsin diye ve hareketsiz kalmayım diye, ama damacana vs. taşıyamam kızımı da kucağıma alamıyorum.

Doğum yapınca ilk işim nasip olursa büyük kızımı kucağıma almak olacak.

Son 14 günümüz Allah nasip ederse.

Cuma günü tekrar kontrolüm var doktor cuma yı beklemez gibi dedi ama ne gelen var nede giden.

Bilerek çok hareket ediyorum iş güç yapıyorum sürekli yürüyorum yok.
Az kalmis canim seninde bu kiz inatci cikti ablasina benzemicek sanırım azimle 40 haftayi doldurcak galiba

Ay ne güzel herkes iş güç peşinde ben kahvaltı yaptığımdan beri yatıştayım kafamı kaldıramıyorum. Kalksamda bende biraz etrafı toparlayıp kendime gelsem

Herkes ilgi bekliyor canım sende neden problem olsun. Sorun doktorlar da baksa ne olur ya i anneyi rahatlatsa!! Hayırlısı olsun canım benim fazla takma kafana stres olma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…