- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.381
gece dönerken bacak eklemimden duyuyorum o sesi. kasıklarımın yanındaki kemiktenGünaydın kızlar
bebeğin hareketi ile beraber karnından ÇIT diye ses duyan var mı?Duyduğuma cok eminim
Kilo almaya engel olamıyoruz ki. Ben bir hafta içinde 2 kilo aldım son haftada yaniiBu arada kizlar ben 2 haftada 3kilo aldim yahuniye boyle oldu
bende aynı senin gibiyim özellikle göğsüm ve bacak üst kısımları çok terliyor gündüz fazla olmuyor ama uyurken çok fena bunalıyorumKizlaar benim gibi terleyen war miii??? Cok terliyorum su icinde kaliyorum. Gece yatarken kisa kollu hiyiyorum kollarim usiyo ortuyorum su gibi oluyorm. Nolcek boyle
Sag ol canim:)Ooh dogum yakin desene, gözün aydin :) ben kilo almaya devam ediyorum
Ay evet baya da hareketli simdi geliyor galibaMaşallah cnm bebişin tam olgunlaşmış artık akşama sabaha bekle sen
dr una sor bence ama birşey olmaz diye düşünüyorum.Kızlar acil yardım
Bitlenmişim muhtemelen dolmuşta öğrencilerden kaptım ve çoğalmışlar ilaç kullansam bebeğime zarar verir mi bilgisi olan varmı
bebegin kemiklerinden geliyor diye duydum canmBeeeennne olduğuna anlam veremedim hiç bebek hareket ediyordur suyundan geliyordur diye düşünmüştüm. Inşallah doğuma hazırlanma çıt çıtlarıdır
beeennn.en cok geceleri ensem fln cok terliyorKizlaar benim gibi terleyen war miii??? Cok terliyorum su icinde kaliyorum. Gece yatarken kisa kollu hiyiyorum kollarim usiyo ortuyorum su gibi oluyorm. Nolcek boyle
bn direk gogus altindan midemin o taraflara tepik attigi sirada duydum:)))gece dönerken bacak eklemimden duyuyorum o sesi. kasıklarımın yanındaki kemikten
ben de umudumu kesmedim hala hatta daha sık yağ sürmeye devam ediyorum. olan çatlaklarda derin iz bırakmaz inşallahBen de 76 kilo olduuuummm55 kiloydum ben göbeğim harita gibi çatlak üstelik liearac kullanıyorum ama fayda etmedi hiç..
11 kg ne ya dalga geçer gibi söylenme bakBen de 11 kilo aldım. İlk başta lierac kullandım bacaklarım kalçam çatladı çok fena sonra babe nin çatlak kremini aldım ondan sonra çatlamadı hiç
oy ne güzel bakayım çarşamba günü dr bana ne diyecek. normal istiyorum bir yandan da tırsıyorum. böle hop a sancı hastane derken bir anda oldu da bitti maşşallah olur inşallahGünaydın Herkese
Kızlar geçen cumartesi doktora gittim 2750 gram olmuşuk ..Her şey yolunda .Çatı manesi de oldum.Çok basitmiş acımadı ..İki dakika da oldu.. Ama kızlar ben bebeğim zayıf olacak diye her ne kadar kafya takmama ya çalışşam da takıyordum .. Açılmam yokmuş..
Doktorum kontrolden sonra dediki Allah dağına göre kar veriyor dedi.Eğer ben iri bebeğe hamile olsaymışım normal doğum yapmam çoık zor olurmuş .. Ama şimdi 3kilo veya 3200 olan bbeği normal doğurabilirmişim....
Çok şükür bakalım ne olacak ...Sıkıntım yok ..Olan şeyler de bu bu haftalarda olması normal
22olacak neredeyseToplam kaç kilo aldın canım.
Şişliktir belki.
oh ne güzel planlar planlarGunaydin guzel anneler ve minnaklarinaabiz kahwaltimizi yaptik, babamizi işe gonderdikk, simdi biraz uzanip tw izlicez sonrada hastanede giyecegim geceleikler makinaya aticam. O yikanirkende oglusumun cantasini hazirlicam sizler nasilsinniizz @cimcimesevilay canim sende bugun hazirlicaktin galiba
Doğumdan sonra hala kırmızıyken at kestanesi diyolar. Kalmıyormuş.Canim tamamen gecmiyor catlaklar ama simdiki gibi de durmuyor dogumdan sonra beyaz renk alip yari yariya geciyor bir kismi kaliyor
yok canım ya eşim daha ilk belirtide gördün mü göbeğini ne olmuş diyip değişik bir bakışı var ki sormaUzme canim kendini, dogumdan sonra okadarda belirgin olmaz. Esinde moral olur sana, hic gizlemene gerek yok cnm bnm
o nasıl bir şey ya istiyorum ultrason desene olmadı farklı bir yere git bak. suyuna vs bakmıyorlar mı?Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Kontrolden geliyorum. Yine almadılar beni ultrasona. Sadece nstye girdim. Bi problem yokmuş.
Aynen bazen günde iki defa banyoya giriyorum. Sürekli bi terleme hali. Kışın bile incecik geziyordum. Tansiyonum falan da yok ama böyle işte.Bende aynıyım tum gun hemde gecelıkle yatıyorum ınce ince cam acık yuksek katta evım camdan esmwsıne ragmen sabah bır kalkıyorum saçlarım terden sırılsıklam olmuş
ilacı kullan ya daha çabuk kurtulursun. şimdi başka şeylerle uğraş dur belki daha çok zarar verir. sirkeyle tarakla ne kdr dökülecek ki. hemen yeniden çoğalırAyyy kendime hayret ediyorum kafamda alerji oldum die umursamıyordum bitler çoğalmış.dun farkettim bitler dokuldu böyle ıyyyy dikkat edin kızlar çocuklara fazla yaklaşmayın dr a sordum ilaç kullan dedi paranıt aldım tekrar sordum tamam en uygunu o dedi 10 dk yıka tara dedi eczacı da beni biraz korkuttu tarım ilacı var bunun içinde dedi hala kararsızım kullanıp kullanmamakta dun uzum sirkesi ve suyu karıştırıp yıkadım taradım bitler ve sirkeler dokuldu ama yine var kaşınıyo kafam offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?