2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlaar benim gibi terleyen war miii??? Cok terliyorum su icinde kaliyorum. Gece yatarken kisa kollu hiyiyorum kollarim usiyo ortuyorum su gibi oluyorm. Nolcek boyle
bende aynı senin gibiyim özellikle göğsüm ve bacak üst kısımları çok terliyor gündüz fazla olmuyor ama uyurken çok fena bunalıyorum

Beeeenn ne olduğuna anlam veremedim hiç bebek hareket ediyordur suyundan geliyordur diye düşünmüştüm. Inşallah doğuma hazırlanma çıt çıtlarıdır
bebegin kemiklerinden geliyor diye duydum canm

Kizlaar benim gibi terleyen war miii??? Cok terliyorum su icinde kaliyorum. Gece yatarken kisa kollu hiyiyorum kollarim usiyo ortuyorum su gibi oluyorm. Nolcek boyle
beeennn.en cok geceleri ensem fln cok terliyor

oy ne güzel bakayım çarşamba günü dr bana ne diyecek. normal istiyorum bir yandan da tırsıyorum. böle hop a sancı hastane derken bir anda oldu da bitti maşşallah olur inşallah

Ayyy öyle bir dolu yağıyor ki ceviz büyüklüğünde resmen.

Feci bir hava var Ankara da.

oh ne güzel planlar planlar
benim de sabah kız kardeşim geldi hong kong dan abim onu alıp bana uğradı sabah kahvaltıya. bebişimin yeni cicileri geldi birsürü hediye. onları yıkayıp hazırlayacağım. sanırım hastane çantasına koyduklarımı değiştireceğim.

Uzme canim kendini, dogumdan sonra okadarda belirgin olmaz. Esinde moral olur sana, hic gizlemene gerek yok cnm bnm
yok canım ya eşim daha ilk belirtide gördün mü göbeğini ne olmuş diyip değişik bir bakışı var ki sorma annemde sürekli telefon açıp yağ sürüyon mu yağ diyo süre süre çatladım sinir olacağım

Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Kontrolden geliyorum. Yine almadılar beni ultrasona. Sadece nstye girdim. Bi problem yokmuş.
o nasıl bir şey ya istiyorum ultrason desene olmadı farklı bir yere git bak. suyuna vs bakmıyorlar mı?
insan hevesle o kdr bekliyor neden geri çeviriyorlar..

Bende aynıyım tum gun hemde gecelıkle yatıyorum ınce ince cam acık yuksek katta evım camdan esmwsıne ragmen sabah bır kalkıyorum saçlarım terden sırılsıklam olmuş
Aynen bazen günde iki defa banyoya giriyorum. Sürekli bi terleme hali. Kışın bile incecik geziyordum. Tansiyonum falan da yok ama böyle işte.

ilacı kullan ya daha çabuk kurtulursun. şimdi başka şeylerle uğraş dur belki daha çok zarar verir. sirkeyle tarakla ne kdr dökülecek ki. hemen yeniden çoğalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…