2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyy hayırlı olsuuun:))
Sağlıkla büyüsün Yavrun:)

Canim gerilik iki haftayla baslamisti size yazdgmda . sonra 3,4 haftaya cikti. Simdi beş haftaya cikti .
Benimde iki hafta geri, cuma gunu tekrar kilo kontrolum wr simdi kac kiloymis canim senin melein. Hayirlisiyla biraz daha alsalardi. Bende hep yatiyorum, duygusalim herseye agliyorm. Bazen guluyorm karmakarisigim

Gıcık oluyorum böyle doktorlara yaa o ne öyle başından savar gibi , haftanda ilerde zaten canım doğumun yakın niye bakmıyorlar ultrasondan anlamıyorum çok mu zor

Hic sorma valla bende anlamiyorum.bu doktorlari hala Biraz sancim var ama oyle cok degil bende en azindan alttan bir bakar diye dusunmustum 38 haftamdayim bebegin kilosu ne kadar oldu insan merak ediyor 10 gun once 2800 du uc kiloyu gectimi gecmedimi bilmiyorum uff kafam bi dunya...

Ah canım benim.Çok geçmiş olsun.
Durumdan dolayı ekstra merak ettim seni. İnşallah sağ salim kucağına alırsın meleğini. Sabret, dua et. Bizde dua ediyoruz. Kendine çok dikkat et.
İyi olduğunuzu bilelim yeter.

Aynı durumdayız tatlım... Sancı çıkmıyor nstde ama benim hep ağrılarım oluyor. En son 15 gün önce falan girdim ultrasona hatta daha fazla. 2805grdı su an ne alemde bilmiyorum.

Canım son haftalardasın çok çabuk kilo alıyor bebişler 3 kiloyu geçmiştir kesin , üzme kendini sancıların artarsa acile git ihmal etme

Benimde iki hafta geri, cAllahkrar kilo kontrolum wr simdi kac kiloymis canim senin melein. Hayirlisiyla biraz daha alsalardi. Bende hep yatiyorum, duygusalim herseye agliyorm. Bazen guluyorm karmakarisigim

Canm hic takma iki hafta nr ki.ben evdeki gunlermi ariyorm bos yere uzulmusum Allah saglk sihhat versin. Ben artk sagsalim kucagma almak istiyorm baska da bisey istemiyorm. 2100 gr canm kilosu 37+1iz. Fazla bekletmeyecekker alacaklar

Maşaallah canım biraz tosuncuk olucak desene bebiş

İnş canm benim dua edin başka isteğimiz yok. Arada stres olmuyorm değil ama alistm hastaneye bebeğim için katlaniyorm . hepimize Allah yardım etsin

Kolay gelsin sana o zaman bebişimizi çok yorma amaaa senin kontrolün ne zamandı canım az kaldı sanırım bakalım senin bebiş nasıl

Tansiyonuna falan bak kuzum , bayaa stresde oldun sen doktordu , hastaneydi derken ..
Aman dikkat et kendine bi ılık suyla duş al , eminim iyi gelir
Tansiyonum dusmustu ya da sekerim heralde tatlim. Tuzlu ayran ictim, azcik da tatli yedim geçti gibi sanki cok sagol canim benim :))

Oy benim canim. Ne kadar guzel, yine kolay doğumun olmus maşallah. Darisi basimiza, inşallah.
Cok mutlu oldum. Ciktiniz dimi hastaneden? Ela hanim ve sen iyisiniz inşallah.
Oy yumuk yumuk gözlerinden öp onu benim için :))

Herkese teşekkür ederiz arkadaşlar.

Doğumda aklıma geldiniz ve hepinize dua ettim.

Canım 8 saat sonra hastaneden çıkışımızı yaptılar.

Ela hanım iyi ne yaptıysam göğüs ucumun yara olmasını engelleyemedim.

Bende şükür iyiyim.

Öperim canım sende yakında kendi meleğinin gözlerini öpeceksin inş.

Ela ismini yanına babası Buğlem ismini eklemek istedi.

İlk kızımın ismini de ben koymuştum, bunuda Ela olarak ben koydum Ela demek kaydıyla Buğlem de ekledik ismine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…