- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.001
Oyy hayırlı olsuuun:))Günaydın kızlarbende kızıma 25.05.2015 sabah 09:07 de allahin izniyle kavustum. Epidural sezaryen ile 4.100 gr 51 cm kızımız İlay dünyaya geldi.cok kisa bir kordonu vardi güzel bir ameliyat gecirdim ama sonrasinda eş ağrısı denilen sey oldu ilk bebegim olmasina ragmen en zor kısmı o acilardi.bizide listemize ekliyebilirsiniz.rabbim sırada bekleyenlere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Tüm acılara değer bir duygu
Benimde iki hafta geri, cuma gunu tekrar kilo kontrolum wrCanim gerilik iki haftayla baslamisti size yazdgmda . sonra 3,4 haftaya cikti. Simdi beş haftaya cikti .
Gıcık oluyorum böyle doktorlara yaao ne öyle başından savar gibi , haftanda ilerde zaten canım doğumun yakın niye bakmıyorlar ultrasondan anlamıyorum çok mu zor
Ah canım benim.Çok geçmiş olsun.Pofudugum telefondan girmek zoruma gidiyor kizlwr söyledi israrla pofuduk seni soruyo diye. Öncelikle çok sagolun buraya çok ihmal ettim iki haftayi geçti hastanede yatisa devam her an gözetimde olmaliymisim 37+1 olduk ama bebeğim 32haftayla uyumlu. 2100gr. Basta çok agladim üzüldüm yordum kendmi. Ama doktorlar yapacak visey yok senden bebeğe giden kan akisinda sknti var dedi. Dopplerde direnç cikti. Bi de edf kaybi varmis. Rahim içi gelişme geriliği deniliyormuş buna, IUGR olarak geçiyor. Sabrediyoruz. İki günoönce doğuma alacaklardı vazgeçtiler. 5haziran i bekleyecekmisiz bebek de durursa şayet. Bu arada kayseri araştırma da yatiyorum
Aynı durumdayız tatlım... Sancı çıkmıyor nstde ama benim hep ağrılarım oluyor. En son 15 gün önce falan girdim ultrasona hatta daha fazla. 2805grdı su an ne alemde bilmiyorum.Hic sorma valla bende anlamiyorum.bu doktorlari hala Biraz sancim var ama oyle cok degil bende en azindan alttan bir bakar diye dusunmustum 38 haftamdayim bebegin kilosu ne kadar oldu insan merak ediyor 10 gun once 2800 du uc kiloyu gectimi gecmedimi bilmiyorum uff kafam bi dunya...
Hic sorma valla bende anlamiyorum.bu doktorlari hala Biraz sancim var ama oyle cok degil bende en azindan alttan bir bakar diye dusunmustum 38 haftamdayim bebegin kilosu ne kadar oldu insan merak ediyor 10 gun once 2800 du uc kiloyu gectimi gecmedimi bilmiyorum uff kafam bi dunya...
Benimde iki hafta geri, cAllahkrar kilo kontrolum wrsimdi kac kiloymis canim senin melein. Hayirlisiyla biraz daha alsalardi. Bende hep yatiyorum, duygusalim herseye agliyorm. Bazen guluyorm karmakarisigim
dün bizim de kontrolümüz vardı 3360gr kilosu 51 cm boyu masallah 3 hafta öndeymiş bundan dolayı sezeryana alacak 8 haziran 9.30 da.her şey iyi cok şükür sancı da cıkmadı nst de.sadece akıntımı sordum dr a mutlaka ilaç kullan bebeğe enfeksiyon geçerse sıkıntı olur dedi.fitil verdi.akıntısı olanlar dra mutlaka söyleyin.Tabii herkeste var ama benim biraz çoktu ve koyuydu korkutmuştu beni.
İnş canm benim dua edin başka isteğimiz yok. Arada stres olmuyorm değil ama alistm hastaneye bebeğim için katlaniyorm . hepimize Allah yardım etsinAh canım benim.Çok geçmiş olsun.
Durumdan dolayı ekstra merak ettim seni. İnşallah sağ salim kucağına alırsın meleğini. Sabret, dua et. Bizde dua ediyoruz. Kendine çok dikkat et.
İyi olduğunuzu bilelim yeter.
biz geldik teyzeleriii ama şimdi temizlik yapıcaz oğlumla anne yine mi yaaaaaa dediğini duyar gibiyim içerden ama el mahkum mecbur yapıcaz zaten haftaya da büyük temizlik var camlar falan silinecek halılar kalkacak sonra da yine yapan birini bulurum tabi doğurmassam
İnş canm benim dua edin başka isteğimiz yok. Arada stres olmuyorm değil ama alistm hastaneye bebeğim için katlaniyorm . hepimize Allah yardım etsin
Ay kızlar bi garip haldeyim bugun kafamin icinde agirlik var sanki basim dönüyor gibi oluyor.
Allah yardimcin olsun canim, duamiz seninleCanm hic takma iki hafta nr ki.ben evdeki gunlermi ariyorm bos yere uzulmusum Allah saglk sihhat versin. Ben artk sagsalim kucagma almak istiyorm baska da bisey istemiyorm. 2100 gr canm kilosu 37+1iz. Fazla bekletmeyecekker alacaklar
Tansiyonum dusmustu ya da sekerim heralde tatlim. Tuzlu ayran ictim, azcik da tatli yedim geçti gibi sanki cok sagol canim benim :))Tansiyonuna falan bak kuzum , bayaa stresde oldun sen doktordu , hastaneydi derken ..
Aman dikkat et kendinebi ılık suyla duş al , eminim iyi gelir
Kolay gelsin sana o zamanbebişimizi çok yorma amaaa senin kontrolün ne zamandı canım az kaldı sanırım bakalım senin bebiş nasıl
haftaya cnm ya daha var bende merak ediyorum 1 aydır görmüyorum özledim sıpayı
Artık seninde kontrollerin sıklaşır
Oy benim canim. Ne kadar guzel, yine kolay doğumun olmus maşallah. Darisi basimiza, inşallah.
Cok mutlu oldum. Ciktiniz dimi hastaneden? Ela hanim ve sen iyisiniz inşallah.
Oy yumuk yumuk gözlerinden öp onu benim için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?