2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Adiyla yaşasın insallah :)) sütunün falan nasıl canım? Hemen geldi mi?

Haftaya kadar dogurursun sen kiz, :) senden bi atak bekliyorum ben
Umudu kestim artik. Bizim kiz arada yokluyor alt tarafi yan kemikleri falan ama hala cikisi bulamadi. Babasi da cikma kizim diyip duruyor
brosurde gunde 6-8defa cis yapmasi gerek yazinca bezden gozu korktu diyo kizim yat orda gelip napcan diyo

Kızlar burnunuz kanıyor mu sizinde sık sık ? Benim 2-3 günde bir kanar oldu bu aralar neden oluyor acaba dün akşam uzanmış tw izlerken yine kanadı kontrolde de doktora sölicektim unutmuşum bi size sorayım dedim

Benimde kanamis canim gece bende temizlerken fark ettim az bisey ama daha oncesinde doktorum burun kanmasinin normal olduğunu solemisti vucutta kan basinci artrigindan kilcal damarlarda catlama yapip kanamaya neden oluyomus cok degilse korkukacak bisey olacagini sanmiyorum ama sen bide tansiyonuna bak ne olur ne olmaz

çok şükür temizlik bitti bende bittim tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım evi süpür sil canım çıktı duşa zor attım kendimi üstümden kamyon geçmiş gibi çok yorgunum çoookkk

Bende kontrole geldim iki haftaya yakın öndeydi şimdi haftasında uyumlu çıktı. Çok şükür sağlığımız yerinde bir hafta sonra kontrole çağırdı. Kilosu da 3 kilo dedi ama bana attı gibi geldi çünkü öle bi yüzeysel baktı sanki bu arada burnumda benimde temizlerken hep kanıyo

Benim de bazen uyurken oluyor , temizlerken falanda değil 2-3 günde bir oluyor durduk yerde bende tansiyon olabilir diye düşündüm canım ama evde yok tansiyon aleti bakamıyorum , sağlık ocağı da biraz uzak buraya kan basıncından belki dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…