2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar benim kizim 2 hafta geriden gelmeye basladi.. ve dun farkettim genital bolgede vajina girisine yakin bi sey cikmis yanma batma kasinti hicbisey yok sadece sari akintim var bayadir. Ucuk mu diye dusundum ama hic bi belirti yok. Yarin kontolum var benim icin dua edin..

merhaba kızlar okuya okuya cevaplayayım :)

canım ben de bugün kontrolüme gittim. çocuk 37+2 günlük 3450 zayıf uzun boylu dedi 53.25 mi ne boyu. çatı muayenesi yaptı çok müsait dedi. daha açılman yok dedi. kanal a girmiş mi dedim yok daha girmemiş ztn doğacağında girer o dedi.

sancım çıkmadı, çocuğun kalp atışı normal. çatı müsait, açılma yok, kanala girmemiş diye özetleyeyim :)

dr sbh akşam 30 dk tempolu yürüyüş yap aksatma dedi. çocuk 4 kg olur geçmez sanıyorum dedi. günde 15 dk yapmam için hareketlerin olduğu bir kağıt verdi. iş yaparken çömel yap doğum için spor sayılır iş yaparken spor da yapmış ol dedi.

daha öncede söylediğim yağ ile vajina masajını söyledi. ama badem yağı olur mu diyince olmaz dedi. has zeytinyağı dedi. wc ye gittiğinde yap sürekli üşenme dedi. yaparsan yırtılma da kesikte olmaz dedi.

ev işi yürüyüşün sporun yerine geçmezmiş. doğum için yürüyüşü sporu yap dedi.

aklıma başka başka bir şey gelmiyor. doğumda odayı fln sordum.

dr um kendi hastalarının doğumuna kendi giriyormuş mutlaka. afiyet hastanesi istanbulda anadolu yakası. dr um fazilet görgülü. bu hastanede normal doğum 600 sezeryan 1000 sanırım. fazilet hanım girdiğinde 1000 tl fark alıyor. yani normal doğum olursa 1600 tl ye inş. doğumum tamamlanacak. ekstra masraf çıkar mı dedim odaları sordum. 2 odan olacak biri doğum öncesi kalacağın doğumhanenin oradaki odan dedi. oraya erkek alamıyoruz dedi yanında biri kalacaksa bayan olacak dedi. diğeri doğum sonrası odan dedi orada eşin durabilir dedi.
hastanenin çift kişilik odaları da varmış ama benim hastalarımın odaları tek kişilik dedi.
ektra masraf yokmuş yani. bak şimdi geldi aklıma sezeryan fln gerekirse şu ayık yapılan ücret farkı var mı falan diye sormadım.

normal doğuma çok uygunsun dedi ben de ztn normal doğum yanlısıyım dedi. fakat çocuk gününü geçirir kakasını yapar veya acil bir müdahalelik bir durum olursa sezeryana almamız gerekebilir sonradan normal olacaktı niye böyle oldu deme dedi. mecbur kalmazsam sezeryan olmaz beni de strese sokma dedi :)

10 dan beri dışarıdayım yorulmuşum unuttuğum bir şey var mı bilmiyorum aklıma gelirse yazarım :)

he bir de baktım hamilelik bitmiyor çooook rahat hamilelik kilotlarından aldım gene, emzirme atleti aldım. alışveriş sevmeyen insandım hamilelikte kadınlık hormonlarım mı coştu ne paso alışveriş yapasım vardı. eşim doğurunca alırsın dedi malum hiçbirşeye sığmıyorum

Hayirli olsun canim masallah bebisine Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin eş agrisi ne demekki ilk kez duydum

fringe i izledim diğerlerini not aldım. dr yürüyüş dedi ya geçeceğim koşu bandına izleye izleye yürürüm artık :)

Kizlar perine masaji diye birsey varmis has zeytinyagi ile 37.haftadan sonra dis genital bölgeye gun asiri masaj yapiliyomus dogum cok rahat oluyormus hatta eskiden ebeler dogum ani masaj yapiyolarmis hic kesi falan olmuyomus deneyenler faydasini gormus normal dogum dusunen arkadaslar ne derseniz denemeli mi sizce

Bizde Dünya'ya sağlıklı bir şekilde Gözlerimizi açtık 20.05.2015 12:10 da.. Ama şimdi sarılık ile başetmeye çalışıyoruz 17 ye Yükseldi.. Dualarınızı bekliyorum..
hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin umarım sarılığı da bi an önce geçer bol bol emzir sarılığın geçmesi için canım

Bende cok duydum canim, yapanlar rahatta ediyomus. Domtora bi sormak lazim

Bende cok duydum canim, yapanlar rahatta ediyomus. Domtora bi sormak lazim
Valla simdi okudum yapanlar gercekten memnun bende karnima surmeye badladum cokcatladim ne surduysem kasintiyi falan kesmedi bi haftadir zeytinyagi kullanıyorum muthis bisey resmen acikarimi ve kasintilari yok etti unut dunyasi mantiken orayida yumusatir kokay okur diye dusundum ama doktora sormayada utandim simdi

Selam kizlar
Pazar gunu yatis icin hast gittigimizde nstde sancim vardi acil sezaryen oldum

Taha muhammed dunyaya geldi cok sukur Rabbime

Dun evimize geldik

Zor bi sezaryen gecirdim ayrintilari sonra dogumhikâyelerinide paylasirim

Oglusumda bende iyiyiz toparlamaya calisiyorum
Sarilik oldu bbebisim hemen bol bol emziriyorum

Baska dogum varmi bilmiyorum
Olduysa anali babali buyusunler insaallah
Hepinizi opuyoruz teyzeleri

geçmiş olsun..neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz bende ilk kez astım oldum ve ilk kez kortizon kullanacam..dr. la görüştüm bugun bebeğe bişey olmaz merak etme dedi yalnız uzun süre kullanılırsa kemik erimesi yapabilir dedi onun için de ilaç yazdı..ben zaten en fazla 4 adet iğne vurulacam bugun ilkini vuruldum..inş. bişey olmaz..Allah a emanet artık..

Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun insallah. Bizler icin dua etmeyi unutmayin. Darisi basimiza :)

bugün dr umun bana dediği şey de buydu. ama badem yağı olur mu dedim olmaz dedi.
bu has zeytinyapı hangisi oluyor. iyi kalite souk sıkım zeytinyağı mı. aktarda daha pahalıya 50 ml i 5 tl lik şeyler de var acaba onların farkı mı var onlardan mı almamız lazım.

normal iyi kaliteyse ondan aldım bugün gelirken. umarım kullanılacak olan bu aldığımdır.
dış genital derken az biraz içine doğru da sürülecek araştırınca ztn anlatımları var internette.

Evet neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz het an her şey olabilir bana ilaç tedavisi uyguluyor nöroloji uzmanı 15 günlük bir tedavi bugün 3. günüm inşallah 15 gün içinde düzelir de devamını kullanmak zorunda kalmam
Bebeklerimizde Rabbime emanet inşallah ilacın etkilerinden etkilenmezler Rabbim korur onları inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…