- 28 Ağustos 2013
- 137
- 102
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.041
Ben de normal dogum yanlisi bir insanim ama dr um hatta gorustugum 3 dr da bana sezeryan onerdi. Nedenleri ise bebegin iri olmasi, kanala girmemesi ve hic acilma olmamasi.
Buna ragmen benim esimin taraf da normal dogumdan yana. Bebek su anda 3700 gr, 40i bitirene kadar 4u gececek ve ilk dogumum bu benim. Dr karsi cikiyor bizimkiler nolucak ki diyor buma ifrit oluyorum. Ben dogurdum sen de yaparsin diyor sanki herkesin catisi pelvisi ayni da. Ben normal yapicam sen de yap diyenlerin % 90i ya erken yapmis dogumu ya da en fazla 3 kilo bebek taşıyor. Bem de o kadar bebel tasisam ben de yapicam arkadas ama napayim bebisim dana gibi yavrucak. O kadar iri ki kafasini kanala sokamiyor bile.
ben zaten kendimi zor alistirmisim ve cogu zaman normali savundum bana kalsa 5 kilo da olsa doguracaktim nerdeyse ama kismet nasip olmuyor napayim yani. Yurudum hurma yedim ayakta durdum yok bana misin demiyor. Karnim o kadar buyuk ki catlakyan kasintidan geçilmiyor. Kadinin 3 kilo bebegi minicik karni var bana akil veriyor gel ben sana akil vereyim istersen normal dogumu bosver direkt agzindan cikar bebeği 3 kiloyu ebem de dogurur. Cok kizdim bildiginiz gibi degil. Her sabah agliyorum artik dr 40 hafta bekle diyor 4.5 kilo dogacak nerdeyse. Karnimin kasintisi agrisi belimartik yukumu yasimiyor karnim devasa gorenler ikiz mi diye soruyor Rabbim yardimcim olsun gidip biraz daha agliyim ben
Hayirli olsun canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin amin canim insallah..26.05.2015 saat41 oğlumu normal doğumla aldım kucağıma. Dua eden tum annislerin çok kolay olsun doğumları. Hepinizi bir avazda kurtarsin rabbim. Çok teşekkürler.
Hahahhakli cocukcagiz bende yattim yine bugun bi agirlik var ustumde. Bir de bu ara uyudukca uyuyasim geliyor.
Hayirli olsun canim masallah bebisine Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin eş agrisi ne demekki ilk kez duydumGünaydın kızlarbende kızıma 25.05.2015 sabah 09:07 de allahin izniyle kavustum. Epidural sezaryen ile 4.100 gr 51 cm kızımız İlay dünyaya geldi.cok kisa bir kordonu vardi güzel bir ameliyat gecirdim ama sonrasinda eş ağrısı denilen sey oldu ilk bebegim olmasina ragmen en zor kısmı o acilardi.bizide listemize ekliyebilirsiniz.rabbim sırada bekleyenlere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Tüm acılara değer bir duygu
Canım izlemediysen "The 100" " Fringe" ve "Continuum" tavsiyemdir fringenin tum sezonlari bitti the 100 ve continuum sezon finali yaptı devam edecek ama birikenler baya yetiyo.çok sürükleyici diziler.
Bende aynıyım canım 71 le hamile kaldım 86 oldum 15 iyidir diyodum son 2 haftada bebis kilo alsın diye ugraştım 100 gr almış bende 88.7 olmuşum.90 olamadan doğurmak istiyorum.
Canım kimseyi takma kafana senin sağlığından önemlimi normal şartlarda herşey uygunda olsa ilk doğumlarda 3.5 kilonun üzerindeki bebeklere şüpheyle yaklaşıyo doktorlar anneyi ve bebeği normal doğumla zorlayıp riske atmak istemiyolar.ki bunda sonuna kadar haklılar. Herşeye bebeklerimiz için katlanıyoruz. Başkalarının ne dediği bunu değiştirmiyo.
hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin umarım sarılığı da bi an önce geçer bol bol emzir sarılığın geçmesi için canımBizde Dünya'ya sağlıklı bir şekilde Gözlerimizi açtık 20.05.2015 12:10 da.. Ama şimdi sarılık ile başetmeye çalışıyoruz 17 ye Yükseldi.. Dualarınızı bekliyorum..
Bende cok duydum canim, yapanlar rahatta ediyomus. Domtora bi sormak lazimKizlar perine masaji diye birsey varmis has zeytinyagi ile 37.haftadan sonra dis genital bölgeye gun asiri masaj yapiliyomus dogum cok rahat oluyormus hatta eskiden ebeler dogum ani masaj yapiyolarmis hic kesi falan olmuyomus deneyenler faydasini gormus normal dogum dusunen arkadaslar ne derseniz denemeli mi sizce
Valla simdi okudum yapanlar gercekten memnun bende karnima surmeye badladum cokcatladim ne surduysem kasintiyi falan kesmedi bi haftadir zeytinyagi kullanıyorum muthis bisey resmen acikarimi ve kasintilari yok etti unut dunyasi mantiken orayida yumusatir kokay okur diye dusundum ama doktora sormayada utandim simdiBende cok duydum canim, yapanlar rahatta ediyomus. Domtora bi sormak lazim
geçmiş olsun..neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz bende ilk kez astım oldum ve ilk kez kortizon kullanacam..dr. la görüştüm bugun bebeğe bişey olmaz merak etme dedi yalnız uzun süre kullanılırsa kemik erimesi yapabilir dedi onun için de ilaç yazdı..ben zaten en fazla 4 adet iğne vurulacam bugun ilkini vuruldum..inş. bişey olmaz..Allah a emanet artık..size de geçmiş olsun cnm
benim kullanmama gibi bir durumum yok ne yazık ki pazartesi günü yüz felci geçirdim eğer kullanmazsam yüzüm bu şekilde kalır 15 günlük bir tedavi inş en kısa zamanda düzelir de tekrar içmek zorunda kalmam bu arada 37 haftalık gebeyim
Selam kizlar
Pazar gunu yatis icin hast gittigimizde nstde sancim vardi acil sezaryen oldum
Taha muhammed dunyaya geldi cok sukur Rabbime
Dun evimize geldik
Zor bi sezaryen gecirdim ayrintilari sonra dogumhikâyelerinide paylasirim
Oglusumda bende iyiyiz toparlamaya calisiyorum
Sarilik oldu bbebisim hemen bol bol emziriyorum
Baska dogum varmi bilmiyorum
Olduysa anali babali buyusunler insaallah
Hepinizi opuyoruz teyzeleri
Kizlar perine masaji diye birsey varmis has zeytinyagi ile 37.haftadan sonra dis genital bölgeye gun asiri masaj yapiliyomus dogum cok rahat oluyormus hatta eskiden ebeler dogum ani masaj yapiyolarmis hic kesi falan olmuyomus deneyenler faydasini gormus normal dogum dusunen arkadaslar ne derseniz denemeli mi sizce
geçmiş olsun..neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz bende ilk kez astım oldum ve ilk kez kortizon kullanacam..dr. la görüştüm bugun bebeğe bişey olmaz merak etme dedi yalnız uzun süre kullanılırsa kemik erimesi yapabilir dedi onun için de ilaç yazdı..ben zaten en fazla 4 adet iğne vurulacam bugun ilkini vuruldum..inş. bişey olmaz..Allah a emanet artık..
Ben varım ben ben :)naber kızlar herkes köşesine çekildi miniğini mi bekliyo ne kimsecikler yok
Ben varım ben ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?