- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.121
Tesekkur ederim tavsiyen icin canim simdi bi dus aldim uzandim bakalim.Canım ılık bir duş al , sonra güzel bir dinlen bol su iç faydası olur eminim rahatlarsın .. O zaman da geçmezse doktoruna ara
Bakti canim henuz kanala girmemis dedi ama acilma olmus surekli yat dinlen ne kadar tutsak kardir diyo.yerimden kalkmiyorum resmenBebişin kanala girmiştir canım ultrasonda bakmadı mı dr? Benim oğlan kanala girdiğinden beri ben de aynı şeyleri yaşıyorum da o yüzden dedim. Bundan sonra pek yürümicen, sol yanına yatıp sıksık istirahat edicen. Ben 35ten beri senin gibiyim çok şükür dikkat ede ede bu haftayı gördüm. Sen de dinlencen bundan sonra, yürümedikçe pek sorun yaşamazsın sıkma canını
Evet ya kendimi dinleyip duruyorum resmen bakalim bu gecede gecsin hayirlisiyla yarinki duruma gore ariyim olmazsaaklında kalacağına ara konuş düşün düşün kafaya takıyor insan.
iyi akşamlar kızlarr doğumlar iyice hızlandı bizim daha çook var valla burda okudukça heyecan yapıyorum aa o da doğum yapmış diye sürekli girip bakmaya çalışıyorum meraktansanırım en sona kalanlardan biri de ben olcam daha 1 ay var zaten biraz daha dursun büyüsün minik kızım kızlar ben yine başa sardım sanki ya mide yanması bulantısı ve kokulara hassasiyet geri döndü malesef neden böyle oldu anlamadım bide bu perine masajını yazmışsınız da nasıl yapılacağını bilen var mı sadece zeytinyağını sürsek yetmez mi daha benim kızım dönmediği için başlamayı düşünmüyorum ama dönerse aklımda olsun en azından belki faydası olur
slm kızlar ben temmuz annesiyim.ya size bir sorum olacak.bebişin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız.dalan roxy almayı düşünüyorum ama onunda çok fazla çeşidi var.lavantalı gül beyaz sabun bahar çiçekleri kokusu.karar veremedim.kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
bende öyleyim canım aklıma gelirse sürüyorum göbeğime bide ona başlıyım bakalım tamam canım sağol zor bişey değilmiş aslında yapılabiliraz bir şey içine de doğru olarak vajina girişine yedirilecek. wc nin yanına koy aklına geldikçe sürersin.
özellikle düzenli bir şey yapmak bana zor geliyor. badem yağını da ortaya koydum gördükçe göbeğime sürüyorum
asr suresini mi okumak gerekiyormuş canım çok kısa bi dua aslında bikaç günde ezberlersin doğum anında aklıma ne gelirse okurum herhalde ama ama ağrı heyecan ve korkudan sonunu getirebilir miyim duaların bilmiyorummKizlarrr doğumda hanigiyi okuyacaksiniz. Asr suresini ezbere bilmiyorum.biraz okudum şimdiden. La havla okunuyor mu ki?.
Su iç yada kuru ekmek ye canımÇok acıktım ama şuan ne yersem midemi yakacak ve saatlerce geçmicek ne yapsam ki aklım mutfakta:)
Hayırlı olsun bebişin..maşallahSelam kizlar...
bende bebisimden dolayi pek giremiyorum. Biz iyiyiz cok sukur bugun 13gunluk olduk. dun kontrolumuz vardi kilo almaya basladik. Bebisim suan emiyor uyuyor sadece ama butun zamanimi bebisle geciyorum basinda bekliyorum surekli. birde merak eden varsa eger dogumdan snra 10gun icinde 5 kilom gitti. yavas yavas azaliyor kilom. Catlagim hic olmadi cok sukur sezeryan agrim ve kanamamda yok. Sizlerede hayirli dogumlar diliyorum :))))
çok güzel olmuş senin için.yok yok buraları sakin bu gece.Kızlar eşimin arkadaşları geldiler akşam sürpriz yaptılariyi ki geldiler biraz önce gittiler .. Gelirken evden yemek yapıp getirmiş her biri sağ olsunlar , yemeğimizi yedik balkonda oturup çay sohbet falan derken zaman bayağı geçmiş Misafirler gidince birde size bakayım , öyle uyuyayım dedim malum nolacağı belli olmuyor her an doğum olabiliyor
çok güzel olmuş senin için.yok yok buraları sakin bu gece.
@ baldamlam ya hic sorma küçükbi sure ama ezberleyemedim. TRabbiyessir ve tuassir... Duasi var rRabbim zorlastirma kolaylastir anlamına geliyor. Acaba okunur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?