2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bakti canim henuz kanala girmemis dedi ama acilma olmus surekli yat dinlen ne kadar tutsak kardir diyo.yerimden kalkmiyorum resmen

Kizlarrr doğumda hanigiyi okuyacaksiniz. Asr suresini ezbere bilmiyorum.biraz okudum şimdiden. La havla okunuyor mu ki?.

az bir şey içine de doğru olarak vajina girişine yedirilecek. wc nin yanına koy aklına geldikçe sürersin.
özellikle düzenli bir şey yapmak bana zor geliyor. badem yağını da ortaya koydum gördükçe göbeğime sürüyorum

Ben Dalan Roxy kullandım. Şundan

bende öyleyim canım aklıma gelirse sürüyorum göbeğime bide ona başlıyım bakalım tamam canım sağol zor bişey değilmiş aslında yapılabilir

Kizlarrr doğumda hanigiyi okuyacaksiniz. Asr suresini ezbere bilmiyorum.biraz okudum şimdiden. La havla okunuyor mu ki?.
asr suresini mi okumak gerekiyormuş canım çok kısa bi dua aslında bikaç günde ezberlersin doğum anında aklıma ne gelirse okurum herhalde ama ama ağrı heyecan ve korkudan sonunu getirebilir miyim duaların bilmiyorumm

Selam kizlar...
bende bebisimden dolayi pek giremiyorum. Biz iyiyiz cok sukur bugun 13gunluk olduk. dun kontrolumuz vardi kilo almaya basladik. Bebisim suan emiyor uyuyor sadece ama butun zamanimi bebisle geciyorum basinda bekliyorum surekli. birde merak eden varsa eger dogumdan snra 10gun icinde 5 kilom gitti. yavas yavas azaliyor kilom. Catlagim hic olmadi cok sukur sezeryan agrim ve kanamamda yok. Sizlerede hayirli dogumlar diliyorum :))))

Hayırlı olsun bebişin..maşallah
sezaryan bölgende kanama olmaması güzel benm ilkinde kusmuştum zorlamıştım biraz olmuştu kanama
sütün ne zaman geldi..sezaryan daha geç gelir diyorlarda inş. hemen gelmiştir
ilk haftalar çoğunlukla uyuyor bebişler şimdiden keyfini çıkar sonradan baya uykusuz kalacaz..tabi her bebek aynı olmaz..

Kızlar eşimin arkadaşları geldiler akşam sürpriz yaptılar iyi ki geldiler biraz önce gittiler .. Gelirken evden yemek yapıp getirmiş her biri sağ olsunlar , yemeğimizi yedik balkonda oturup çay sohbet falan derken zaman bayağı geçmiş Misafirler gidince birde size bakayım , öyle uyuyayım dedim malum nolacağı belli olmuyor her an doğum olabiliyor

çok güzel olmuş senin için.yok yok buraları sakin bu gece.

çok güzel olmuş senin için.yok yok buraları sakin bu gece.

Aynen canım doğum yapan annişimiz olmamış günlerimiz az kaldı yaa çok heyecanlı geçiyor vallabugün eşim burda bi bebek mağazasına gitmiş kızımıza alışvriş yapmış haberimde yoktu elinde poşetleri görünce çok mutlu oldum

Tüm özel günleriniz için mis kokulu sabun ve taşlar hazırlıyoruz İstediğiniz renk ve modellerde

@ baldamlam ya hic sorma küçükbi sure ama ezberleyemedim. TRabbiyessir ve tuassir... Duasi var rRabbim zorlastirma kolaylastir anlamına geliyor. Acaba okunur mu?

Canım peygamber efendimizin kızı Hz.Fatıma' ya okuduğu duayı okuycam devamlı ben kağıda yazıp buraya da yazıyım

İşte Peygamberimiz'in Hz. Fatıma'ya doğumu sırasında okuduğu dua...
l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.. (A'raf suresi 54. ayet)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…