- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.141
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla, kolaylıkla yavruna kavuş inşallahKizlar 11 de sezeryana giriyorum. Bugun bebegime kavusuyorum kismetse. Ne olur dua edin...
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla, kolaylıkla yavruna kavuş inşallahSonrasında da bol sütün olsun inşallah. Doğumunu sonra buradan paylaş olur mu
Bence gitme canım sen den ve bebeğin den değerli hiç bir şey yok bir de hamis olduğun belli doğuracan belli böyle bir tarih zamanı hoş olmamış . Mayıs başı falan olsa rahat giderdin ama sen. Bilirsin bakalimGünaydın. Kızlar canımı sıkan bi durum var. Haftaya kaynımın düğünü olucak. Benim azcık ayakta dursam yada yürüsem bebişim kanalda olduğundan çok ağrı ve sancım oluo. Drda yatcaksın doğuma kadar dio. Düğüne gitmeye korkuyom bu yüzden. Hastane evimin yanında, düğünde doğum başlasa orası çok uzak kalıo. Bide Düğün tarihini alırken benim bu sıralar doğurcağımı bile bile eltim bu tarihi istedi die aldılar. Benim gelip gelmememi umursamadılar yani.
Şimdi gidemicek durumdayım ama ilerde bunun lafını yaparlar mı die çekiniyorum, gitmek zorunda hissediyorum. Napayım ben şimdi?
Kizlar 11 de sezeryana giriyorum. Bugun bebegime kavusuyorum kismetse. Ne olur dua edin...
Bende karnımın acıkmasından bıktımBıktım yaa bu mide yanmasından kendimi aşşağı atacam en sonunda uyku muyku haram oldu ya
GünaydınGünaydın. Kızlar canımı sıkan bi durum var. Haftaya kaynımın düğünü olucak. Benim azcık ayakta dursam yada yürüsem bebişim kanalda olduğundan çok ağrı ve sancım oluo. Drda yatcaksın doğuma kadar dio. Düğüne gitmeye korkuyom bu yüzden. Hastane evimin yanında, düğünde doğum başlasa orası çok uzak kalıo. Bide Düğün tarihini alırken benim bu sıralar doğurcağımı bile bile eltim bu tarihi istedi die aldılar. Benim gelip gelmememi umursamadılar yani.
Şimdi gidemicek durumdayım ama ilerde bunun lafını yaparlar mı die çekiniyorum, gitmek zorunda hissediyorum. Napayım ben şimdi?
benim ki iğne olduğu için bide adet olarak sayısı az olduğundan azaltarak yada çoğaltarak doz ayarlaması yapılmadı
ama tablet olarak sizin ki gibi yapılması gerek..sen yinede besinlerine dikkat et tuz miktarını azalt bu tür ilaçlar ödemde yapar çünki neyse ki biz fazla kullanmıyoruz
doğumun normal mi sezaryan mi olacak
bakarsın doğuma kadar hemen iyileşirsin onbeş gün kullanmaya gerek kalmaz inş..
hacışakirin lavantalı granül sabunuyla yıkadım ben. makine için olanı. zaten 2 defa durulama yaptırdığım ve deterjanı da az kullandığım için koku falan yok, temiz olması önemli diye düşünüyorumslm kızlar ben temmuz annesiyim.ya size bir sorum olacak.bebişin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız.dalan roxy almayı düşünüyorum ama onunda çok fazla çeşidi var.lavantalı gül beyaz sabun bahar çiçekleri kokusu.karar veremedim.kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
günaydın anneler
günler azaldı ama dr um haftaya olan randevuya kdr bir şey olmaz gibi duruyor diyince sancı mı acaba, doğacak mı bugün stresim geçti :)
şimdi uyanıp birşeyler atıştırıp sbh yürüyüşünü yapmam lazım sanırım. şu ayağım dışarı çıktığım zmn çok şişiyor. dün drdan geldiğimden beri tombik ve altı ağrıyor nasıl inecek acaba
bence git ama yerinden hiç kalkma. yarım saat 1 saat durup eve gelirsin. eşin kalsın artık kardeşi sonuçta.Günaydın. Kızlar canımı sıkan bi durum var. Haftaya kaynımın düğünü olucak. Benim azcık ayakta dursam yada yürüsem bebişim kanalda olduğundan çok ağrı ve sancım oluo. Drda yatcaksın doğuma kadar dio. Düğüne gitmeye korkuyom bu yüzden. Hastane evimin yanında, düğünde doğum başlasa orası çok uzak kalıo. Bide Düğün tarihini alırken benim bu sıralar doğurcağımı bile bile eltim bu tarihi istedi die aldılar. Benim gelip gelmememi umursamadılar yani.
Çok koyunca makine köpürüyor zaten, tecrübeyle sabittirhacışakirin lavantalı granül sabunuyla yıkadım ben. makine için olanı. zaten 2 defa durulama yaptırdığım ve deterjanı da az kullandığım için koku falan yok, temiz olması önemli diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?