2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar 11 de sezeryana giriyorum. Bugun bebegime kavusuyorum kismetse. Ne olur dua edin...
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla, kolaylıkla yavruna kavuş inşallahSonrasında da bol sütün olsun inşallah. Doğumunu sonra buradan paylaş olur mu

Günaydın. Kızlar canımı sıkan bi durum var. Haftaya kaynımın düğünü olucak. Benim azcık ayakta dursam yada yürüsem bebişim kanalda olduğundan çok ağrı ve sancım oluo. Drda yatcaksın doğuma kadar dio. Düğüne gitmeye korkuyom bu yüzden. Hastane evimin yanında, düğünde doğum başlasa orası çok uzak kalıo. Bide Düğün tarihini alırken benim bu sıralar doğurcağımı bile bile eltim bu tarihi istedi die aldılar. Benim gelip gelmememi umursamadılar yani.
Şimdi gidemicek durumdayım ama ilerde bunun lafını yaparlar mı die çekiniyorum, gitmek zorunda hissediyorum. Napayım ben şimdi?

Bence gitme canım sen den ve bebeğin den değerli hiç bir şey yok bir de hamis olduğun belli doğuracan belli böyle bir tarih zamanı hoş olmamış . Mayıs başı falan olsa rahat giderdin ama sen. Bilirsin bakalim

Günaydın kendini çok kötü hissetmeyeceksen git bence canım.en azından Eşine verdiğin değer için git süslen püslen büyük gelin olarak ki durumdan ötürü hep ilgi sende olacaktır en baş köşede al yerini :) zaten çok rahatsız olursan elbette eve bırakır seni eşin. Bende bugün yarın doğurcam ama eşimin kuzeninin düğününe gidicem yarın. 1 saatten fazla kalmam ama ben

Besinlerine dikkat ediyorum doktor tamamen tuzsuz ve şekersiz yiyeceksin dedi üc gündür sebze ağırlıklı besleniyorum çok dikkat ediyorum
birinci doğum sezeryandı bugün kontrolüm var saat 10 da bakalım ne diyecek doktorum
senin de iğne sayının az olması iyiymiş.

günaydın anneler
günler azaldı ama dr um haftaya olan randevuya kdr bir şey olmaz gibi duruyor diyince sancı mı acaba, doğacak mı bugün stresim geçti :)
şimdi uyanıp birşeyler atıştırıp sbh yürüyüşünü yapmam lazım sanırım. şu ayağım dışarı çıktığım zmn çok şişiyor. dün drdan geldiğimden beri tombik ve altı ağrıyor nasıl inecek acaba

hacışakirin lavantalı granül sabunuyla yıkadım ben. makine için olanı. zaten 2 defa durulama yaptırdığım ve deterjanı da az kullandığım için koku falan yok, temiz olması önemli diye düşünüyorum

Ayaklarını uzandığın yerden yüks bir yere kaldır canım dışarı çıkınca değil çok yürüyünce bileği sıkan tayt pantolon ya da çorap giyince daha beter şişiyor benim öyle. Bıktım yani herkes tuzsuz ye diyor tuz yemiyorum giç de yemiyordum zaten şişiyoruz maalsef

bence git ama yerinden hiç kalkma. yarım saat 1 saat durup eve gelirsin. eşin kalsın artık kardeşi sonuçta.

Çok koyunca makine köpürüyor zaten, tecrübeyle sabittir

gunaydin hamisler :) ogulcani emzirdim bi yandandan gecmisi okumaya calisiyorum ama ne.mumkun okadar cok msj birikmiski.biz bugun 15 gunluk olduk oglumu her kucagima aldigimda rabbimi sukrediyorum bana anneligi yasattigi icin.surekli oglumu izliyorum okadar guzelki bide bazi ozelliklerini benden bazilarini babasindan almis.bende kucukken asla ellerim kundagin icinde uyumazmisim ve babasi acayip masaj hastasidir.oglumda bize cekmis elini kolunu sardigimuzda yuzu kipkirmuzi oluyo kollarini cikartmaya calisiyo bide emdikten sonra yada yataga yanima uzatinca ellerini kollarini aciyo bi genlesiyo ohhhh bide o dudaklar boyle uzuyo gel beni isir diyo resmen cok tatli yaa rabbim hepinizi bi avazda kurtarsin sonrada bu dunta guzeli cennet kokulu yavrulari alin kucaginiza snnelik helede emzirmek tarifi imkansiz bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…