- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.701
Cok sag ol canimSelam cnm yanlis hatirlamiyosam senin bebiste erken girmisti yola bnmkide oyoe ve uzun zamandir kemik agrisi bicak kesmesi ve kramplarla basim dertte yatkta sagdan sola donemiyorum zor yuruyorum canim cikiyo birde bnm alt tarafta varislerim var cifte kavrulmus yani
Cnm belki gec okdu dr ye gittinmi gitmedinmi bilmiyorum ama bnm dr icin bundan sonra tek onemli sey hareketleri demisti bir degisiklik abestlik anlarsa hemen hastaneye git ddemisti tabi yerleride daraliyo uyuyolar onlari goze almak lazim eger tatli yiyip meyve suyunada tepki vermiyosa yada kumandaya burda bir arkadas demisti benimkide bazen durgun oluyo ama kumandaya hemen kimildiyo ne okur ne olmaz icin rahat etmesi icin imkanin varsa git bir baktir derim bn
Cnm bir arkadasda demisti benim neredeyse iki aydir var cunku bnm kiz cok erken yola girdi ondan ben cok slk yayasiyorubirde dr ler yola girmeye calisan cocuklarda da bu tarz şikâyetler oluyor diyolar ama herkezin farkli oluyo tabi hayırlısı olsun InsaAllah
Rabbim yardimcin olsun cnm InsaAllah sorunsuz bir sekilde kucagina akirsin 2. Ci kuzunu da aralarinda kac yas var bilmiyorum ama burda aralarında 2 yas oldumu normal dogum oneriyolar yapilabilirmis ama tabi sartlar ogunku gereksinim ne bilmem rabbim gonlune gore nasip eylesin InsaAllah hakkinda ve hakkimizda hayırlısı olsun
endless-summer dogum gunun olsun cnm InsaAllah gonlune gore dogumun olur
Benim minnakta sag kasigimda, kanala girmemis ama girer dedi doktorşu cati muayeneside olsaydik iyiydi, hazirlikli gittiydim bugun malumm temizlendiydim
Bendeeeee hep kiz cocuk istedim ilki erkekti buda erkek ikisndede tahmin ettimaynı kaderi paylaşıyoz bende kız için ölüyodum ama erkek olacağını idrar testi yaptığım an biliyodum :)
Sag ol canimCanım nice mutlu senelere
Takip et periyodik felan olmasninşaAllaaah kuzucuum...
deminden beri kasığım karnım sızlıyor , belimden de hafif ağrı geliyor... ama yalancıdır kesin yine :))
Korkma canm ne güzel bebeğine kavuşucaksın rabbim yardımcın olsun inşallahSuyu hep gayet iyi cikarken dr muzda dopplerdeki dr normalin alt sinirinda dedi.boyle olunca bekleyip risk almayalim nasilsa 38 ide bulduk dedi dr.suniden korkuom sonucu sezeryana cikar gibi.ilkkes doğum heyecani sardi 9 aydir hic yoktu.annemler 10 saat uzakta nasil soliycm gelene kadar aklim onlarda olacak yollarda...aybben kotu annemiyim heyecandan sevinçten çok stres korku yasiorum???
Doğumdan sonra göğüsler iyice sür doluyo bebek emdikçe büyüyo bol su içmen yeterli bebeğini nekdar çok emzirirsen sütün okadar bol olurSezaryendan sonra sütünüz hemen geldi mi?
Göğüslerim küçük benim hala büyümediler sadece rengi koyulaştı ve damarlar belirdi. Doğumdan sonra mı büyüyor? Yoksa sütüm mü az olacak aklıma takılıyor.
38+6 gibi sezaryen günüm öncesinde malt içecekleri felan mı içmek gerekir? Bu arada genel anestezi ile olacağım. Süt gelişinde bununda bir farkı var mıdır bilmiyorum. Lansinoh a yarın alıp başlayacağım nasipse.
Kafamda deli sorular
Sezaryendan sonra sütünüz hemen geldi mi?
Göğüslerim küçük benim hala büyümediler sadece rengi koyulaştı ve damarlar belirdi. Doğumdan sonra mı büyüyor? Yoksa sütüm mü az olacak aklıma takılıyor.
38+6 gibi sezaryen günüm öncesinde malt içecekleri felan mı içmek gerekir? Bu arada genel anestezi ile olacağım. Süt gelişinde bununda bir farkı var mıdır bilmiyorum. Lansinoh a yarın alıp başlayacağım nasipse.
Kafamda deli sorular
Selam cnm yanlis hatirlamiyosam senin bebiste erken girmisti yola bnmkide oyoe ve uzun zamandir kemik agrisi bicak kesmesi ve kramplarla basim dertte yatkta sagdan sola donemiyorum zor yuruyorum canim cikiyo birde bnm alt tarafta varislerim var cifte kavrulmus yani
Cnm belki gec okdu dr ye gittinmi gitmedinmi bilmiyorum ama bnm dr icin bundan sonra tek onemli sey hareketleri demisti bir degisiklik abestlik anlarsa hemen hastaneye git ddemisti tabi yerleride daraliyo uyuyolar onlari goze almak lazim eger tatli yiyip meyve suyunada tepki vermiyosa yada kumandaya burda bir arkadas demisti benimkide bazen durgun oluyo ama kumandaya hemen kimildiyo ne okur ne olmaz icin rahat etmesi icin imkanin varsa git bir baktir derim bn
Cnm bir arkadasda demisti benim neredeyse iki aydir var cunku bnm kiz cok erken yola girdi ondan ben cok slk yayasiyorubirde dr ler yola girmeye calisan cocuklarda da bu tarz şikâyetler oluyor diyolar ama herkezin farkli oluyo tabi hayırlısı olsun InsaAllah
Rabbim yardimcin olsun cnm InsaAllah sorunsuz bir sekilde kucagina akirsin 2. Ci kuzunu da aralarinda kac yas var bilmiyorum ama burda aralarında 2 yas oldumu normal dogum oneriyolar yapilabilirmis ama tabi sartlar ogunku gereksinim ne bilmem rabbim gonlune gore nasip eylesin InsaAllah hakkinda ve hakkimizda hayırlısı olsun
endless-summer dogum gunun olsun cnm InsaAllah gonlune gore dogumun olur
Oyy yerim ben miniklerii, bi haftaya donerler galibaBende her gidişim de temizleniyorum nolur nolmaz diyebenimki de sağ kasığımdaydı bu arada kafası burda diye gösterdi doktorum
Eli yuzundeydi canimm, bi ara dudusunu gosterdi O bile yettikelebekcik34 sen görebildin mi peki yüzünü canım
duzeldi canm saol cok korkmustum sabahöncelikle birşeyler ye su iç soluna yat. tabi çokta bekleme gidersin acil e bakarlar hemen nst ye hala hareketsizse serum verip gene kontrol ederler
Normali nie tercih etmedin canım daha önce söylemişmiydin bilmiom ama hazır bebiş inmiş, sancın var, kendisi gelcek demekki.Kizlar nasipse yarin sabah 7 de sezeryana alicak doktorum.bebegim assa inmis dunde nisan geldi ve bugun nst de kasilmslarim cok fazla cikti.insallsh yarin kizima kavusucam Allahin izniyle.
Allah kurtarsın arkadaşım.sağ salim evladı kucağına almak nasip.etsin.Kizlar nasipse yarin sabah 7 de sezeryana alicak doktorum.bebegim assa inmis dunde nisan geldi ve bugun nst de kasilmslarim cok fazla cikti.insallsh yarin kizima kavusucam Allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?