2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cok sag ol canim
Inşallah ikimiz de hayirlisiyla saglikla dogururuz
Ben de bu gun dogmasini isterdim ama gelecegi yok gibi

Sezaryendan sonra sütünüz hemen geldi mi?

Göğüslerim küçük benim hala büyümediler sadece rengi koyulaştı ve damarlar belirdi. Doğumdan sonra mı büyüyor? Yoksa sütüm mü az olacak aklıma takılıyor.

38+6 gibi sezaryen günüm öncesinde malt içecekleri felan mı içmek gerekir? Bu arada genel anestezi ile olacağım. Süt gelişinde bununda bir farkı var mıdır bilmiyorum. Lansinoh a yarın alıp başlayacağım nasipse.

Kafamda deli sorular

Korkma canm ne güzel bebeğine kavuşucaksın rabbim yardımcın olsun inşallah

Doğumdan sonra göğüsler iyice sür doluyo bebek emdikçe büyüyo bol su içmen yeterli bebeğini nekdar çok emzirirsen sütün okadar bol olur

Benim ilk dogumda hemen gelmisti sütüm. Dogumdan once de geliyodu zaten. Bunda da ayni. Süt için bol bollll su icin dogurduktan sonra. Ben fazlasini sagip buzluga atiyodum. Bi yere gidecegim zaman yanimda goturuyodum. Bazen biberona koyup cozduruyodum. Yolda iciriyodum.

5 sene olucak nerdeyse ilk sezeryan olali. Onun icin ssvd yi destekleyen doktor lazim. Benimki kabul etmiyo, bi tane buldum ama o da farkli sehirde maalesef.

Dogum yapacak anneleri rabbim saglicakla kurtarsin bebislerini hayirlisiyla kucaklarina alsinlar insallah darisi bizim gibi belli olmayanlarin basina...

Kizlar nasipse yarin sabah 7 de sezeryana alicak doktorum.bebegim assa inmis dunde nisan geldi ve bugun nst de kasilmslarim cok fazla cikti.insallsh yarin kizima kavusucam Allahin izniyle.
Normali nie tercih etmedin canım daha önce söylemişmiydin bilmiom ama hazır bebiş inmiş, sancın var, kendisi gelcek demekki.

Bugün dr daydim. 100 u asan 3 sancim cikti. Bebek hala kanalda degil. Dr la haftaya 4 haziran saat 12.00de sezeryan tarihi belirledik. Ayrica sanirim sanci sikligimdan dolayi normal gelebilecegini de dusundu ayin 4unde eger kanala girmisse 1 hafta daha bekleriz dedi. Normal dogum icin.

kilosu 3780gr. Masallah. Durumlar boyle bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…