2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu bel ağrıları öldürecek beni sabah kasigimdaydi simdi belimde yalancı bunlar biliyorum ama hic keyif bırakmıyor temizlenme konusu ayrı dert insanin beli kırılıyor zaten aman allahım bi gelse minikleimiz

Benim cati muayenesinden dolayı sanirim eve geldikten sonra biraz agrim sızım oldu ama belki de doktordan sonra biraz dolandim poset falan vardi elimde bi de marketten de yuklendim biraz belki ondandir, geçti ama sonra..
bi de cati muayenesi sirasinda aci hissetmedim bu kez kizlar , ilkinde baya kasmistim kendimi bi de ilk diyeydi sanirim kasmayinca aci falan olmuyor merak edenler bilginize bi de herkesin ayni olur mu bilemem ama benim ilkinde muayeneden sonra bi gün boyunca lekelenme tarzında kanamam olmuştu bunda da kahverengi cok az gelmiş camasirimda gördüm simdi kalkinca ama muayene sirasinda sormustum doktora olur biraz normal demişti.
Eee baktim konusmalara, sizler nasilsiniz teyzecikleer? Benim pasam cok yorulmus bugun doktordan geldiğimizden beri uyuyoz biz

Kizlar nasipse yarin sabah 7 de sezeryana alicak doktorum.bebegim assa inmis dunde nisan geldi ve bugun nst de kasilmslarim cok fazla cikti.insallsh yarin kizima kavusucam Allahin izniyle.

Yarin bebegine kavusacaksin canim, ne guzel Rabbim banada en yakin zamanda nasip etsiin, gelecek gibi durmuyo benimki

Benim minnakta sag kasigimda, kanala girmemis ama girer dedi doktorşu cati muayeneside olsaydik iyiydi, hazirlikli gittiydim bugun malumm temizlendiydim

benimde haftaya kontrolüm var çatı muayenesi olacam daha 2 hafta oldu ağda yaptıralı ama ufaktan çıktı haftaya tekrardan kuaföre gidecem yoksa utanırım

cnm benimde göğüsleim küçük 75 beden takıyodum şimdi 80 ama yine küçük kilo aldığımdan yanlar genişledi bende olmaz mı acaba diye sürekli düşünüyorum

Ayy gerçekten yaa nasıl zorlanmıştır kim bilir Allah senin hakkında hayırlısını versin inşaAllah canım
sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ben çok rahat bi hamilelik geçiriyordum, bu kadarcık sıkıntı da olurversin artık. ne bulantı yaşadım, ne aşerme. uykularım güzel. fazla yorgunluk hissetmiyorum. bu kadar eziyet de yapıversin yavrum

ne kadar rahatım evde yemek yok yapasım da yok zaten eşim geldiğinde ne yicez çok merak ediyorum:)
Bende yapmadim walla esim geldi yapti simdide kosturdu kursa kiyamam giderkende hala yemek koyiyo bana sen yemezsin simdi diyeAllah bin kere razi olsun kocalarimizdanOnlr iyi oldugu icin rahatiz yoksa neler duydum etraftann

Bende yapmadim walla esim geldi yapti simdide kosturdu kursa kiyamam giderkende hala yemek koyiyo bana sen yemezsin simdi diyeAllah bin kere razi olsun kocalarimizdanOnlr iyi oldugu icin rahatiz yoksa neler duydum etraftann

haklısın anlayışlılar sağolsunlar birazdan eşim işten gelir yemek yapmadım derim önemli değil cnm der aç aç durur sağolsun çünkü elinden bi iş gelmez:):):)

haklısın anlayışlılar sağolsunlar birazdan eşim işten gelir yemek yapmadım derim önemli değil cnm der aç aç durur sağolsun çünkü elinden bi iş gelmez:):):)
Oda iyiymis benimki erken yasta anne babayi kaybedince iş başa dusmus ondan geliyo yoksa erkeklerin geneli bilmez biz cocuklarimiza ogretelim ama

inşallah cnm valla çok merak ediyorum 1 ay içinde ne kadar değişmiş tekmeleri baya kuvvetlendi almıştır kilo ama ne kadar acaba
Artik sıksık cagirsin ya insan merak ediyo. Doktorlar bapicaginiz bilirde, bizde yeni anne oliciiiiz Allah izin verirseOyuzden hergun gormeye bile yom demeyizBeni haftaya cumartesi cagirdi diyorm nasil zaman gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…