- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.721
Kizlar nasipse yarin sabah 7 de sezeryana alicak doktorum.bebegim assa inmis dunde nisan geldi ve bugun nst de kasilmslarim cok fazla cikti.insallsh yarin kizima kavusucam Allahin izniyle.
bana dondurma iyi geliyor
Bendeeeee hep kiz cocuk istedim ilki erkekti buda erkek ikisndede tahmin ettim
Benim minnakta sag kasigimda, kanala girmemis ama girer dedi doktorşu cati muayeneside olsaydik iyiydi, hazirlikli gittiydim bugun malumm temizlendiydim
Sezaryendan sonra sütünüz hemen geldi mi?
Göğüslerim küçük benim hala büyümediler sadece rengi koyulaştı ve damarlar belirdi. Doğumdan sonra mı büyüyor? Yoksa sütüm mü az olacak aklıma takılıyor.
38+6 gibi sezaryen günüm öncesinde malt içecekleri felan mı içmek gerekir? Bu arada genel anestezi ile olacağım. Süt gelişinde bununda bir farkı var mıdır bilmiyorum. Lansinoh a yarın alıp başlayacağım nasipse.
Kafamda deli sorular
Senin hangi gun canimm muayenen. Ayy benimkilerde hemen cikiyo gicik oluuorumbenimde haftaya kontrolüm var çatı muayenesi olacam daha 2 hafta oldu ağda yaptıralı ama ufaktan çıktı haftaya tekrardan kuaföre gidecem yoksa utanırım
sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ben çok rahat bi hamilelik geçiriyordum, bu kadarcık sıkıntı da olurversin artık. ne bulantı yaşadım, ne aşerme. uykularım güzel. fazla yorgunluk hissetmiyorum. bu kadar eziyet de yapıversin yavrumAyy gerçekten yaa nasıl zorlanmıştır kim bilirAllah senin hakkında hayırlısını versin inşaAllah canım
Senin hangi gun canimm muayenen. Ayy benimkilerde hemen cikiyo gicik oluuorum
Bende yapmadim wallane kadar rahatım evde yemek yok yapasım da yok zaten eşim geldiğinde ne yicez çok merak ediyorum:)
Bende yapmadim wallaesim geldi yapti simdide kosturdu kursa kiyamam giderkende hala yemek koyiyo bana sen yemezsin simdi diye Allah bin kere razi olsun kocalarimizdan Onlr iyi oldugu icin rahatiz yoksa neler duydum etraftann
Oy az kalmiis, senin prenste buyumusttuurr annesiiperşembe gidecem cnm aslında parça parça aldırdığımdan bacağım çıkıyo orası çıkmıyo mesela onun için beklicem haftaya kadar hepsi aradan çıksın
Oda iyiymishaklısın anlayışlılar sağolsunlar birazdan eşim işten gelir yemek yapmadım derim önemli değil cnm der aç aç durur sağolsun çünkü elinden bi iş gelmez:):):)
Oy az kalmiis, senin prenste buyumusttuurr annesii
Oda iyiymisbenimki erken yasta anne babayi kaybedince iş başa dusmus ondan geliyo yoksa erkeklerin geneli bilmez biz cocuklarimiza ogretelim ama
Artik sıksık cagirsin ya insan merak ediyo. Doktorlar bapicaginiz bilirde, bizde yeni anne oliciiiiz Allah izin verirseinşallah cnm valla çok merak ediyorum 1 ay içinde ne kadar değişmiş tekmeleri baya kuvvetlendi almıştır kilo ama ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?