2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Artik sıksık cagirsin ya insan merak ediyo. Doktorlar bapicaginiz bilirde, bizde yeni anne oliciiiiz Allah izin verirseOyuzden hergun gormeye bile yom demeyizBeni haftaya cumartesi cagirdi diyorm nasil zaman gecicek

geçer geçer merak etme iyi olduğunu biliyosun ya yeter güzelce beslen 1 hafta daha

eczaneden humana süt çayı var onu al sezaryenden 2-3 gün önce içmeye başla canım. sezaryen öncesinde sancı olmadığı ve normal doğum başlamadığı için büyük oranda süt gelmiyor annelerde.

Kizlar nasipse yarin sabah 7 de sezeryana alicak doktorum.bebegim assa inmis dunde nisan geldi ve bugun nst de kasilmslarim cok fazla cikti.insallsh yarin kizima kavusucam Allahin izniyle.

Rabbim yardımcın olur inşaAllah canım , ne güzel yarın kavuşuyorsun kızına bu arada sezeryan olmasını sen mi istedin canım

slm kızlar bugün baya atraksiyonlu bi gün sanırım herkeste bi telaş muhat doğurdu mu acaba merak ettim

ben de merakla okuyorum geçmişi ama çok sf birikmiş yeni bebek eşyalarını da ütüledim. ana kucağı desteğini fln koydum yatağını hazırladım. sonra üstlerini örttüm. hastane çantasının ufağını hazırladım eşim gelmeden yokken acil gitmem gerekirse yanıma almak için sırt çantası hazırladım. hem gelse bile ilk acil kullanılacaklar içinde bulamama gibi sorun yaşamaz.

ev gene dağıldı dağılacak eşya yıkıyorum ütüler gene beni bekler

Oyy canım ne güzell boşver buda nazar boncuğu olmuş o zaman

Bende yapmadim walla esim geldi yapti simdide kosturdu kursa kiyamam giderkende hala yemek koyiyo bana sen yemezsin simdi diyeAllah bin kere razi olsun kocalarimizdanOnlr iyi oldugu icin rahatiz yoksa neler duydum etraftann

Bizde bu aralar dışardan yiyoruz valla çoğu zaman kızlar bende yapmaz oldum sağolsun birşey demiyor kocişim

Bu sqbah kontrolum vardi.. 38+2deyim.. bebisim 3 kg olmus.. boyu da 50 cm.. doktorum herzamanki gibi ne nst'ye soktu ne de acilma kontrolu yapti.. sanirim hicbir sikintim olmadigi icin, sadece ultrasondan bakti. Gunum 10 haziranda doluyor.. normal dogum istedigim icin 9una verdi randevumu... 9una kadar dogurdum dogurdum :) yoksa sanirim gunum doldugunda sezeryana alacak...

@cilekli turtam Sen en sona kal da görrr
Kızlar 15 hazirana kadar gelmesini istiyorum, ramazandan önce gelsin. Ama eğer gelmezse 22 hazirana kadar gelmemesi için çaba gösteririm, yengeç erkeği olmasını çook isterim.. Ama herşeyden önce sağlıklı olsun. Doktorum 37. Haftalarda gelir dedi...
ay benim eşim de arnavut sarışın yeşil gözlü sülalesi hep öyle hepsi mavi gözlü yeşil gözlü bende açık tenliyim acaba benim oğluşumm da öyle olur mu ki
Canım 100 de 50 ihtimalin var en azından, benim eşim esmer, ben beyaz tenli, kızım sarışın.dolayısıyla oğluş nasıl olcak çook merak ediyorum:) :)

Doktor dan geldik çok.yoğundu doktorumuz masallah sıra bekledik.baya kizimi gördüm sağlıklı çok.şükür 3300 47 cm.olmuş doktorum ısrarla sezeryan a yönlendiriyor fakat herşeyin normal olduğunu söylüyor ben hicbirsey anlamadim ne.yapacak istiyor hakkımızda hayirlisi diyorum

Kızlar bugun cati muayenesi oldum cok Canim acıdı kendimi cok sıktım ebe sen biraz zor dogurursun böle yaparsan dedi(bide

Bide kızlar 38+0 günlüğüm Dr um daha bebek kilo almaz dedi 3 kilo civarı dogurursun daha iki hafta var Nie almio ki sadece 70 gram almış bu hafta gelişimimi durdu acaba

günün dolsa da sen bekle 1 hafta 10 gün daha. tabi bebeğin bi sıkıntısı yoksa. beklemekte hiç bi sıkıntı yok. kuzunun rahatını bozma, geleceği zamanı bilir o

Bide kızlar 38+0 günlüğüm Dr um daha bebek kilo almaz dedi 3 kilo civarı dogurursun daha iki hafta var Nie almio ki sadece 70 gram almış bu hafta gelişimimi durdu acaba
Aaa neden kilo almiyomus yaa... benimki oyle demedi ama... bebisim 3 kg suan,, dogana kadar 3200-3300 olur diye seviniyordum... umarim doktorun yaniliyordur..

Neden almicagini soylemedi mi canim. Aslinda son haftalar ko alir derler ama bunyeden bunteye degisebilirmis. Bi dahaki kontrilun nezmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…