2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydııın anneler
kalktım ki ben :)

Benim yerime de yat cnm malum hortladım bu gece de hala ayaktayım manyak gibi evin içinde dolasıyom

saat toplamı olarak az uyuyorum ama gece yorgun düştüğüm için gece dönemeyio tutulsam bile uyumaya başladım. şöyle bir şikayetim var gece kendi tükürüğümde boğulacağım bir gün. nefes alırken genzime tükürük kaçıyor tıkanıp öksürmeye başlıyorum :/

Kızlar gece 11 den beri bel ve kasik ağrım var. Hiç uyutmadı beni. Arada artiyo ama hiç duramicak kadar değil. Su veya nisan olayi olmadi. Bunlar doğum sancısı olabilir mi

dr bna bütün karnın taş gb olacak sonra sancı gelecek dedi. adet savcısının şiddetlisi dedi. giderek aryacak sancı dedi. 5dk da bir olunca yıla çık gel kalan sancını hastanede çek odan olacak ztn evde çok bekleyip riske atma dedi. nişandan 3 gün sonra da doğum olabilir mühim olan su ve sancı dedi. nişan değil de kanama olursa da gel dedi.

Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin cnm. her habere ayrı heyecan duyup seviniyoruz

Kizlar hastaneye geldim ben. Ebe muayene etti. Dogum baslamis dedi, yatis yapiliyo. 3 cm aciklik varmis. Bugun kucagina alirsin bebegini dedi. heyecanliyim, cok farkli duygular icerisindeyim. Dua edin lutfen

Canım benim ya Allah yardımcın olsun ne güzel bir duygu inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursun bebişine

Evet canim doguramadim dun de bu gun de dogurana benzemiyorum ama yuzum gozum ayaklarim sis isaretmi bu?
Biz galiba 8de yine Marinanin yuzunu gorcez boyle giderse

Gozun aydin canim ya
Allah anali babali buyutsun
Ben doguramadim kendi dogum gunumde

Günaydın anneler sizlere bir sorum olacak , doğum iznine 31+1 olunca mu çıkabiliyoruz yoksa 32+1 olunca mı?

Gozun aydin olsun cnm rabbim anali babali buyutsun darisi bizlere hayirlisiyla InsaAllah

Kizlar hastaneye geldim ben. Ebe muayene etti. Dogum baslamis dedi, yatis yapiliyo. 3 cm aciklik varmis. Bugun kucagina alirsin bebegini dedi. heyecanliyim, cok farkli duygular icerisindeyim. Dua edin lutfen

Allah yardimcin olsun rabbim bir avazda hayirlisiyla yawrunu kucagina almayi nasip eylesin

Evet canim doguramadim dun de bu gun de dogurana benzemiyorum ama yuzum gozum ayaklarim sis isaretmi bu?
Biz galiba 8de yine Marinanin yuzunu gorcez boyle giderse

Hayirlisi olsun cnm ya ama bn kendime cok kiziyorum ben hangini erken dogurmusumki bunu erken doguracam diye bekliyorum ama dr 31. Haftafa 3 hqfta daha dursa cok iyi okur erken riski var diyibce bu heyacana kapildim kapilmaz olaydim hergun beklede dur ama bundan sonra karar aldim beklemicem hazirann 29 na kadar sancıları agrilari tiye almicam

Bu arada günaydın yazmayi unutmusum
Hepinize gunaydin guzel anneler
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebisleri
Bi kucagima alip emzirip kokladigim gun de gelse inşallah
Ama tepisiyor icerde yaramaz
Bekletiyor bizi

Sanada gunaydin cnm bende moral bozukluguyla direk daldim konulara uykumda kacti gripte oldum babamizda bugun isi vardi gitti cocuklarda babanede kalmak istediler tek basima ewde kaldim bari biraz daha uyuyayimda saat gecsin benim yaramazdqn da ses seda yok uyuyo sanirim

Su gibi akan dogumun olur insaallah , Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim benim darisi bizim gibi bekleşenlere

Günaydın canlarım. Nasılsınız?
Benim kafam kazan gibi maalesef. Gece bir türlü uyuyamadım. Papatya çayı falan kar etmedi. Şimdi de sabahın köründe ayaktayım yine.

Bugün tam 39 haftalık olduk. Tamı tamına 1haftamız kaldı. Kızım ne zaman teşrif edecek acaba çok merak ediyorum.

Bugün doğum yapacak olan tüm annelerimize Allah kolaylık versin inşallah. Sağ salim kucaklarına alsınlar meleklerini.

Geriye kalanlar, yani bizde inşallah hayırlı zamanda sağlıkla kucaklarız meleklerimizi.

Herkese mutlu haftasonları :)

Senin de acilman vardi galiba canim hastanede yatmistin erken dogum olmasin diye
Tehlike gecti simdi bebis gelmiyor
Su bebislerin de ne yapacagi belli olmuyor

Acilmam yoktu ama erken dogum riskim vardi 10 gun yattim hastanede simdide yapmadigim hareket kalmiyor gelsin diye kiz gelmiyor bu seferde

Rabbim yar ve yardimcin olsun bir avazda dogurursun insallah saglicakla al minigini kucagina cok sevindim senin adina bizede dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…