- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.821
Benim yerime de yat cnm malum hortladım bu gece de hala ayaktayım manyak gibi evin içinde dolasıyom
Kızlar gece 11 den beri bel ve kasik ağrım var. Hiç uyutmadı beni. Arada artiyo ama hiç duramicak kadar değil. Su veya nisan olayi olmadi. Bunlar doğum sancısı olabilir mi
Eveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
29.05.2015 yani dün kizimi kucağıma aldim.
Bebeğimin gelişimi yavaslamisti ve tersti epidural sezaryene alındım acil olarak
2800 gram minik pamuk bir kızım oldu
Suanda hastanedeyiz ve hiç uyuyamiyorum hafif ağrılarım var ve kızımı seyrediyorum harika duygular icindeyim
Doğum yapan anneler miniklerinizle birlikte güzel uzun ömürler diliyorum ve bekleyen annelere sağlıklı dogumlar diyorum
Kizlar hastaneye geldim ben. Ebe muayene etti. Dogum baslamis dedi, yatis yapiliyo. 3 cm aciklik varmis. Bugun kucagina alirsin bebegini dedi. heyecanliyim, cok farkli duygular icerisindeyim. Dua edin lutfen
Evet canim doguramadim dun de bu gun de dogurana benzemiyorum ama yuzum gozum ayaklarim sis isaretmi bu?Amin InsaAllah canim seninde mi olmadi bugun ben cok umutluydum bugunden tarifsiz bir heyacan vardi ama foss cikti netse hayirlisi buymus hayir birde ilk ikisi da 29 dogumlu oglum 3 gun gecti kizim 14 gun gununu gecti bundada dogum gunu 12 si gozukuyo buda 29.da dogacam diye 17 gun geçerae yandim olmaz InsaAllah ama icimden bir ses beklicekmis gibi geliyo :'' '(
Gozun aydin canim yaEveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
Bebeğimin gelişimi yavaslamisti ve tersti epidural sezaryene alındım acil olarak
Suanda hastanedeyiz ve hiç uyuyamiyorum hafif ağrılarım var ve kızımı seyrediyorum harika duygular icindeyim
Doğum yapan anneler miniklerinizle birlikte güzel uzun ömürler diliyorum ve bekleyen annelere sağlıklı dogumlar diyorum
Kizlar hastaneye geldim ben. Ebe muayene etti. Dogum baslamis dedi, yatis yapiliyo. 3 cm aciklik varmis. Bugun kucagina alirsin bebegini dedi. heyecanliyim, cok farkli duygular icerisindeyim. Dua edin lutfen
Eveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
Evet canim doguramadim dun de bu gun de dogurana benzemiyorum ama yuzum gozum ayaklarim sis isaretmi bu?
Biz galiba 8de yine Marinanin yuzunu gorcezboyle giderse
Bu arada günaydın yazmayi unutmusum
Hepinize gunaydin guzel anneler
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebisleri
Bi kucagima alip emzirip kokladigim gun de gelse inşallah
Ama tepisiyor icerde yaramaz
Bekletiyor bizi
Su gibi akan dogumun olur insaallah , Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim benim darisi bizim gibi bekleşenlereKizlar hastaneye geldim ben. Ebe muayene etti. Dogum baslamis dedi, yatis yapiliyo. 3 cm aciklik varmis. Bugun kucagina alirsin bebegini dedi. heyecanliyim, cok farkli duygular icerisindeyim. Dua edin lutfen
Allah kolaylık versin canım benim. İnşallah sezaryene gerek kalmaz.Evet suni veriocekmis olursa olacak olmazsa sezeryan.bana yolu yapilmis sezeryanin gibi geldi ama hakkimkzda hayirlsi
Oy gözün aydın canım benim :) darısı başımıza artııık :)Kizlar hastaneye geldim ben. Ebe muayene etti. Dogum baslamis dedi, yatis yapiliyo. 3 cm aciklik varmis. Bugun kucagina alirsin bebegini dedi. heyecanliyim, cok farkli duygular icerisindeyim. Dua edin lutfen
Ben haftaya gidecem 36 arti 4 te doktor sezeryan randevusu verecegini soyledi canim 38den sonra aliyolar genelde sana da vermeleri gerek artikKızlar 37+3 te kontrolum var sezeryan olucam siZce ameliyat günü verirmi
Senin de acilman vardi galiba canim hastanede yatmistin erken dogum olmasin diye
Tehlike gecti simdi bebis gelmiyor
Su bebislerin de ne yapacagi belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?