2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Uyumayan arkidesler çok. Sıkıldım çok. Bunaldm uyuyamadim kine.olacak.bizim bu halimiz yavruslar dogsun da sevelim kokulariyla uyuyalim ama.

Maşallah canım sevindim senin adına nazar değmesin size ee anlat bakalım bu nst nasıl bir şey tatlı mi yiyip gideyim pazartesi
Canim walla ben bsy yiyemedim bulantim wardibu 5. Girisim. Ama onceden cikolata yedigimde cok hareket etmisti. Simdide normal sinirlarda. Bi kucuk cikolata ye, ustune birazda su ic iyi olur. Heyecan yapma. Sen ilk mi girceksin

E="derinsuuu, post: 41175815, member: 492338"]Masallah yavruya, bende senden sonrakı hafta sezeryan tarıhı alıcam sanırım. Oğlanın kafası onden gıdıyormuş haftaya doğmazsa nırmal doğum şansım azalıyormuş. Saglıkla dogsun da.. Son bır haftada ne kadar kılo aldı cnm oğlun? Bnımkı 5 gun once 2.900 du.[/QUOTE]
Sagolasin cnm 200 gr aldi cnm azaldi artik kg alimlari normal olan da bu dedi dr. Zaten o nedenle genelde sezaryen 37 yi gecince yapilio çünkü artık cokta bisey degismio gelisim azalio.saglikla gelsinler ins.herkese bol uykulu rahat geceler ins

Ultrasona almazsa doktrun soyle canim gormek istiyorum de..en son ne zaman gormustun meleini

Masallah tosuncugahayirli olsun canim Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin sanada gecmis olsunn

Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Ayy masallah ne güzel anlatmışsın canim insanin bi an önce dogurasi geliyor hayirli olsun bu arada saglikla büyütün bebeginizi

bana da kardeşim malt içecek almış. normal doğum bekliyorum ama bir şey olur sezeryan yapılırsa içerim diyorum. tabi acil durumda içeceğim şey ne zaman etki eder o da bir merak konusu

bu arada geçmişi taksit taksit okumaktan çoook geriden yetişiyorum muhabbete

Benim bel agrim devam ediyor belli arakiklarla ve asagiya baski hissi var hareket ettikce kanala mi girmeye caliyo napiyo gerildim iyice

Kızlar bugun cati muayenesi oldum cok Canim acıdı kendimi cok sıktım ebe sen biraz zor dogurursun böle yaparsan dedi(bide

normalde son zaman daha hızlı alır. az kg aldıysa gelişimi yavaşlamışsa öyle demiştir belki. ama şu çatı muayenesinde kasmayın yaw kendinizi. dr lar farklı mı bakıyor acaba diye düşünmeye başladım. devlette acilde bir kere baktılar kasmadım sıkıntı olmadı. özel dr um da geçen baktı çatal a bile çıkarmadan baktı dk sürmüyor.

sanırım sancı gelince açılmaya bakmak için sürekli kontrol edecekler. sürekli bu işi yapıyorlar akşama kdr dr sonuçta germeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…