2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Gozunaydin cnm saglikli uzun omurlu olsun minigim darisi biz bekleyenlere insallah...

Günaydın.oy oy noluyor ya hızlandı doğumlar.bizim başımız kelmi yahubende istiyorum artık.doğuma giren tüm annelere allah yardım etsin.sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah.biz sonlara kaldık neyapalım kısmet

Canim simdi soyliycegim sey belki dogru degildir yani bilemedim bak ama kasilmalara yardimci olduğu icin,son zamandaki iliski dogum icin faydaliymis bile, gunu gecen bayanlara doktoru iliski oneriyomus tabi erken dogum riski ya da doktorun riskli bi durum "yasak" demediği surece son ana kadar ilişkide sıkıntı olmaz diye biliyorum ben. Tabi senin doktorun yasakladiysa bilemiyorum ama bende sorun olmuyor hic
Meryem ana otu dedigin de eğer benim de duyduğum "rahim otu" ile ayniysa, acilma basladiginda suya konuluyor çiçek actikca rahim de aciliyomus ben boyle okudum internetten onun suyunu icmiyoz yani, bi de İnşirah suresini kagida yazip suya atip baya ama boyle 7 gun falan bekletip kagit eriyince onu iciyomusuz bunu da internetten okudum ve sen dogumdayken yakinlarinin disarda kuran okumasi çok faydali diye biliyorum.
Bendeki bilgiler bunlar.
Gunaydinlar bu siradaaaa

Canim ayni tarih bizim bakalim kim once doguracak :)) (tabiki sen bizim kiz gelmeye niyetli değil )

Günaydın arkadaşlar. Dun aksam üzeri evimize geldik çok şükür. Ben iyi sayılırım arada bir adet sancısı ağrılarım ve göğüs ucu yaralarini saymazsak göğüs ucu yarasi bizde anneden kiza irsi sanırım. Oğlum da çok iyi masallah teyzeleri arada onu da gaz sıkıştırıyor çok sinirleniyor :) bende durumlar böyle. Dogum yapan vrya yapacak olan arkadaslara geçmiş olsun ve gözleri aydın diyorum. Opuldunuz :*

Günaydın anneler sizlere bir sorum olacak , doğum iznine 31+1 olunca mu çıkabiliyoruz yoksa 32+1 olunca mı?

32+1 de canim.

Ayy pofuduuk saka maka bir haftan kalmis kiz. Artik hurma ye comel kalk bisiler yap bekliyoruz bak:)

Canim ayni tarih bizim bakalim kim once doguracak :)) (tabiki sen bizim kiz gelmeye niyetli değil )
Ahahaa valla benim kızında hiç niyeti yok.doktor beni her gördüğünde nezaman doğuruyosun diye dalga geçiyo artık5 haziran son sonra 3 4 gün daha vercem yine olmazsa napıcamızı konuşuruz dedi.ya sancı başlatırız yada sezeryan bebeğin boyutuna göre dedi.benden önce doğurursan küserim

Canım göğsünün kahverengi kısmı yani tümünü almasını sağlamaya çalış bebişinin.sadece ucunu tutarsa emerken çok yara olur daha çok canın yanar.kuru tutmaya çalış bide.allah yardımcın olsun onun acısını bilirim.evinizede gitmişsiniz ohh miss.bizim içinde kocaman öp bebişini.allahım sağlık sıhat versin hepsi geçer.kadın özellikle anne olmak zor zanaat.tabiki aynı zamanda bir lütuf.oyy kurban olurum

Maşallah canım. Yha siz. Oh mis mis kola yavrunu darısı bir ne zaman gelecek bakalm beklemellrdeyz artık

Günaydın kızlar doğuramayanlar olarak kalanlar :) sanırım bana da hala on beş gün var :) ama hareketler ağırlaştı ve azaldı gibi demek artık yer daralıyo

HAYIRLI sabahlar kızlar doğuran ve doğurmaz niyeetlenenleri tebrik ediyorum Rabbim yaar ve yardımcnz olsun bugün sol ayağına çok kötü br kram girdi öyle uyandım bu aralar çok sık oluyor

Haha tamam canım doğurmam küsme sen yeterki :)))

l

Haha yapıyorum canım ama bakalım bizim kız tutundu biyerlere heralde içerde
Bende ondan şüpheleniyorum.tutundular biyere.işin aksi bende ufakta olsa ne sancı var ne bişey.bugün eşimle adapazarına gidip döncem diyoki yolda gelmesin.yok dedim nerde o günler yiyip içip uyuyo bebişim rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…