- 21 Haziran 2013
- 286
- 350
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.841
Eveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
29.05.2015 yani dün kizimi kucağıma aldim.
Bebeğimin gelişimi yavaslamisti ve tersti epidural sezaryene alındım acil olarak
2800 gram minik pamuk bir kızım oldu
Suanda hastanedeyiz ve hiç uyuyamiyorum hafif ağrılarım var ve kızımı seyrediyorum harika duygular icindeyim
Doğum yapan anneler miniklerinizle birlikte güzel uzun ömürler diliyorum ve bekleyen annelere sağlıklı dogumlar diyorum
Sende bizi dualarinda an (pofudukta dogursun deGunaydin anneler...yatisimizi yaptik odamizi bekliyoruz.dualarda anilmayi hatirlatayim dedim
Gunaydin anneler...yatisimizi yaptik odamizi bekliyoruz.dualarda anilmayi hatirlatayim dedim
bide biz 2 aydır eşimle abi kardeş gibiydik :) bgn gaflet ve dalalet içinde ayıp şeyler yaptık, sonra da korktuk çok pişman oldukdoktor son 3 haftaya kadar serbest demişti ama biz yine de yapmıyoduk, bgn bi transparan giydim başıma gelmeyen kalmadı :)) inş bi sorun olmaz
Bide son olarak Fatmaana eli otu, diğer adıyla Meryem anaeli otu nası kullanılır? Sıcak suya mı soğuk suya mı konulacak? Yoksa kaynatılacak mı? Suyundan içilecek mi içilmeyecek mi? Herkes başka bişi söylüyo yaa
Canim ayni tarih bizim bakalim kim once doguracak :)) (tabiki sen bizim kiz gelmeye niyetli değilGünaydın.oy oy noluyor ya hızlandı doğumlar.bizim başımız kelmi yahubende istiyorum artık.doğuma giren tüm annelere allah yardım etsin.sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah.biz sonlara kaldık neyapalım kısmet
Hayırlısıyla gelsinler inşsllahBe
Ben haftaya gidecem 36 arti 4 te doktor sezeryan randevusu verecegini soyledi canim 38den sonra aliyolar genelde sana da vermeleri gerek artik
Günaydın anneler sizlere bir sorum olacak , doğum iznine 31+1 olunca mu çıkabiliyoruz yoksa 32+1 olunca mı?
Günaydın canlarım. Nasılsınız?
Benim kafam kazan gibi maalesef. Gece bir türlü uyuyamadım. Papatya çayı falan kar etmedi. Şimdi de sabahın köründe ayaktayım yine.
Bugün tam 39 haftalık olduk. Tamı tamına 1haftamız kaldı. Kızım ne zaman teşrif edecek acaba çok merak ediyorum.
Bugün doğum yapacak olan tüm annelerimize Allah kolaylık versin inşallah. Sağ salim kucaklarına alsınlar meleklerini.
Geriye kalanlar, yani bizde inşallah hayırlı zamanda sağlıkla kucaklarız meleklerimizi.
Herkese mutlu haftasonları :)
Ahahaa valla benim kızında hiç niyeti yok.doktor beni her gördüğünde nezaman doğuruyosun diye dalga geçiyo artıkCanim ayni tarih bizim bakalim kim once doguracak :)) (tabiki sen bizim kiz gelmeye niyetli değil)
Canım göğsünün kahverengi kısmı yani tümünü almasını sağlamaya çalış bebişinin.sadece ucunu tutarsa emerken çok yara olur daha çok canın yanar.kuru tutmaya çalış bide.allah yardımcın olsun onun acısını bilirim.evinizede gitmişsiniz ohh miss.bizim içinde kocaman öp bebişini.allahım sağlık sıhat versin hepsi geçer.kadın özellikle anne olmak zor zanaat.tabiki aynı zamanda bir lütuf.oyy kurban olurumGünaydın arkadaşlar. Dun aksam üzeri evimize geldik çok şükür. Ben iyi sayılırım arada bir adet sancısı ağrılarım ve göğüs ucu yaralarini saymazsakgöğüs ucu yarasi bizde anneden kiza irsi sanırım. Oğlum da çok iyi masallah teyzeleri arada onu da gaz sıkıştırıyor çok sinirleniyor :) bende durumlar böyle. Dogum yapan vrya yapacak olan arkadaslara geçmiş olsun ve gözleri aydın diyorum. Opuldunuz :*
bir avazda inş. gzl haberlerini bekliyoruzKizlar hastaneye geldim ben. Ebe muayene etti. Dogum baslamis dedi, yatis yapiliyo. 3 cm aciklik varmis. Bugun kucagina alirsin bebegini dedi. heyecanliyim, cok farkli duygular icerisindeyim. Dua edin lutfen
Maşallah canım. Yha siz. Oh mis mis kola yavrunu darısı bir ne zaman gelecek bakalm beklemellrdeyz artıkEveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
29.05.2015 yani dün kizimi kucağıma aldim.
Bebeğimin gelişimi yavaslamisti ve tersti epidural sezaryene alındım acil olarak
2800 gram minik pamuk bir kızım oldu
Suanda hastanedeyiz ve hiç uyuyamiyorum hafif ağrılarım var ve kızımı seyrediyorum harika duygular icindeyim
Doğum yapan anneler miniklerinizle birlikte güzel uzun ömürler diliyorum ve bekleyen annelere sağlıklı dogumlar diyorum
HahaAhahaa valla benim kızında hiç niyeti yok.doktor beni her gördüğünde nezaman doğuruyosun diye dalga geçiyo artık5 haziran son sonra 3 4 gün daha vercem yine olmazsa napıcamızı konuşuruz dedi.ya sancı başlatırız yada sezeryan bebeğin boyutuna göre dedi.benden önce doğurursan küserim
32+1 de canim.
Ayy pofuduuk saka maka bir haftan kalmis kiz. Artik hurma ye comel kalk bisiler yap bekliyoruz bak:)
Bende ondan şüpheleniyorum.tutundular biyere.işin aksi bende ufakta olsa ne sancı var ne bişey.bugün eşimle adapazarına gidip döncem diyoki yolda gelmesin.yok dedim nerde o günler yiyip içip uyuyo bebişim rahat oll
Haha yapıyorum canım ama bakalımbizim kız tutundu biyerlere heralde içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?