2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Suni sncı mı vdrecekler canım. Ben kaçırmışım galiba...

Cok sag ol canim
Inşallah ikimiz de hayirlisiyla saglikla dogururuz
Ben de bu gun dogmasini isterdim ama gelecegi yok gibi

Amin InsaAllah canim seninde mi olmadi bugun ben cok umutluydum bugunden tarifsiz bir heyacan vardi ama foss cikti netse hayirlisi buymus hayir birde ilk ikisi da 29 dogumlu oglum 3 gun gecti kizim 14 gun gununu gecti bundada dogum gunu 12 si gozukuyo buda 29.da dogacam diye 17 gun geçerae yandim olmaz InsaAllah ama icimden bir ses beklicekmis gibi geliyo :'''(

Canım saglıklıca alırsın inş kucagına

Pöfffff ya sabah cok guzel umutla heyacanla kalkmistim ama simdi cok canim slkkln moralim bozuk uykum var ama fitigim sag ayagima vuruyo uyuyamiyorum bu fitik yuzunden plates topuyla kanki oldukk hayir birde 10 dk da bir karnim sertlesiyo ama kisa suruyo 29 derken 30 dami dogacak acepp

Heycanin cok normal cnm sana sabhta olmaz heyacandan ben bile belki bugun dogar diye kac gundur nedensiz heyacan yapiyordum hele bugunki heyacan ama seninki saati bile belli rqbbim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eylesin kuzunu

Ahh öğlen 17:45 ten beri kasılmalar vardı bide bebeğimde kendini aşağı ittiriyodu. Canımın acısına napıcağımı şaşırdım. 1e kadar devam etti sonra hafifleyince sızmışım 3 te uyandım. Şimdide uyuyamıyorum

Kızlar gece 11 den beri bel ve kasik ağrım var. Hiç uyutmadı beni. Arada artiyo ama hiç duramicak kadar değil. Su veya nisan olayi olmadi. Bunlar doğum sancısı olabilir mi

Eveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
29.05.2015 yani dün kizimi kucağıma aldim.
Bebeğimin gelişimi yavaslamisti ve tersti epidural sezaryene alındım acil olarak
2800 gram minik pamuk bir kızım oldu

Suanda hastanedeyiz ve hiç uyuyamiyorum hafif ağrılarım var ve kızımı seyrediyorum harika duygular icindeyim

Doğum yapan anneler miniklerinizle birlikte güzel uzun ömürler diliyorum ve bekleyen annelere sağlıklı dogumlar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…