2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok geçmiş olsun canım yaa.. nedenmiş peki kanama?

saol canim..

Ben tüp bebekle hamile kaldim ve tedaviden sonra kullandigim crinone isimli progesteron jeli vardi. O jeli birakmam gerekiyordu 12inci haftamda.. Birakinca da hormonlarda düsüs olmus sanirim kanama o yüzdendi.. Cünkü bebekte hersey yolundaydi.. Simdi yeniden baslicam progesterona..

Çok geçmiş olsun canım yaa,her şerde var bir hayır derler..uzat bacaklarını hiç bişeyi düşünmedrn dinlen ..allahın izniyle herşey çok güzel olur inşallah..

oyy anladımmm.... dinlenme fırsatın var 2 hafta bu çok iyi gelecektir eminim..

Rahatlattin canim içimi, sanada çok gecmis olsun rabbim yasatmasin birdaha...
Aynen progesterona baslicam bende.. Zaten kullaniyordum birden birakmam iyi gelmedi sanirim...

Aynen progesterona baslicam bende.. Zaten kullaniyordum birden birakmam iyi gelmedi sanirim...
amin canim.. olabilir birden kesince etki yapmistir belkide sakinan goze cop batar misali dikkat ediyoruz ama napalim yinede sukurler olsun bebeklerimiz iyi

Geçmiş Olsun Canım Bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim inşallah daha iy olurusn.

aramızda 1 güncük fark olduğuna göre bende gidebilirim demi yarına eşim randevu aldı gidip bebişi görücez inşallah ki ben haftaiçi gidelim diyordum doktor öle demişti ama izin alamam die haftaiçi olmadı çok heyecanlıyım

bebişiniz iyimiş çok şkür biraz evde dinlen canım

Canım benim çok geçmiş olsun daha önce olmuşmuydu kanaman, ama genelde oluyor herkeste ilk 3 3,5 ay nomal deniyor sakın korkma Allah' a emanet şöyle düşün 2 hafta dinleniceksin oh ne güzel dinlenerek geçirmen şu iki haftayı çok daha iyi keyfine bak..

Ben hissedemiyorum zaten de bazı kaynaklarda öyle okuyunca merak ettim. Kimi arkadaşım bu zamanlarda hafif hafif hissetmiş hatta 3. Ayda cinsiyetini öğrenen bile olmuş :)
Bende 14 kesin cinsiyeti ogredim 16 da hissetmeye basladim .erkeklerin geneli erken gösteriyor zaten.ikili de freebeta 50; nin alti ise genelde erkek yukari ise kiz oluyo deniyo

UOTE="haziran yagmuru, post: 37788007, member: 630823"]Ben surekli karnimin ustune yatiyorum.hatta doktora sordum bi sorun yok istedigin gibi yat dedi.sol tarafa mi yatilmaliymis [/QUOTE]
Sol tarafa yatinca bebege daha fazla kan gidiyor diye ilerleyen aylarda dr tavsiye ediyor cmm

çok geçmiş olsun canım, yat dinlen bol bol.

bende sabırsızlanmaya başladım 24 ünde kontrolüm var.

İnş. herşey yolundadır.

bu kanamalar niye oluyo ya insan hep tedirgin oluyo bi kere olunca en ufak akıntı da tuvalete koşasım geliyo bende de oldu 3 hafta önce kanama dr a gittim apar topar baktı bebişte bişey yok dedi progestan kullandığım halde oldu devam et dedi 2 gün dinlendim geçti ama progestonum kahverengi geri geliyor dr olabilir dedi için temizleniyodur dedi bu akşam kontrolum var inşallah herşey yolundadır sanada çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…