- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.601
çok geçmiş olsun canım yaa.. nedenmiş peki kanama?
Çok geçmiş olsun canım yaa,her şerde var bir hayır derler..uzat bacaklarını hiç bişeyi düşünmedrn dinlen ..allahın izniyle herşey çok güzel olur inşallah..Sabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..
Bu arada ikili test için ölçümünüde yaptı, iki hafta sonra gidicem diye beklerken bugün yaptık ense ölçümünü.. İki haftada rapor yazdı dinlenmem için.. Haberler böyle benden, umarım bidaha olmaz kanamam.. Progesteron verdi onu kullanıcam..
ÜZülme canım bende de çok sık olur, 3 lt su iç anıda kesilir yanmalarınbayanlar idrardan sonra yanma başladı şu 1 saattir sürekli de sıkışıkmışım gibi enfeksiyon mu kaptım acaba yaçok da dikkat ediyordum kii her sene olurum mutlaka çok üzüldüm şuann..
oyy anladımmm.... dinlenme fırsatın var 2 hafta bu çok iyi gelecektir eminim..saol canim..
Ben tüp bebekle hamile kaldim ve tedaviden sonra kullandigim crinone isimli progesteron jeli vardi. O jeli birakmam gerekiyordu 12inci haftamda.. Birakinca da hormonlarda düsüs olmus sanirim kanama o yüzdendi.. Cünkü bebekte hersey yolundaydi.. Simdi yeniden baslicam progesterona..
canim cok gecmis olsun benimde basima geldi bir hafta once asiri bi kanama degil pis bi kan gibiydi bende hemen doktorumu aradim cagirdi gittim baktik bebekte bi problem yoktu bana 1 hafta rapor verdi progeteron kullandim ertesi gece yine biraz kanama geldi sonra kesildi allaha sukur simdi ilacta bitti iyiyim sakin uzme kendini yat sadece cok fazla ayakta dolasma sakin ama sakin kafanada takma allah daha kotulerinden korusun bizi ve bebeklerimizi
oyy anladımmm.... dinlenme fırsatın var 2 hafta bu çok iyi gelecektir eminim..
Çok geçmiş olsun canım yaa,her şerde var bir hayır derler..uzat bacaklarını hiç bişeyi düşünmedrn dinlen ..allahın izniyle herşey çok güzel olur inşallah..
amin canim.. olabilir birden kesince etki yapmistir belkide sakinan goze cop batar misali dikkat ediyoruz ama napalim yinede sukurler olsun bebeklerimiz iyiRahatlattin canim içimi, sanada çok gecmis olsun rabbim yasatmasin birdaha...
Aynen progesterona baslicam bende.. Zaten kullaniyordum birden birakmam iyi gelmedi sanirim...
amin canim.. olabilir birden kesince etki yapmistir belkide sakinan goze cop batar misali dikkat ediyoruz ama napalim yinede sukurler olsun bebeklerimiz iyi
Sabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..
Bu arada ikili test için ölçümünüde yaptı, iki hafta sonra gidicem diye beklerken bugün yaptık ense ölçümünü.. İki haftada rapor yazdı dinlenmem için.. Haberler böyle benden, umarım bidaha olmaz kanamam.. Progesteron verdi onu kullanıcam..
aramızda 1 güncük fark olduğuna göre bende gidebilirim demi yarına eşim randevu aldı gidip bebişi görücez inşallah ki ben haftaiçi gidelim diyordum doktor öle demişti ama izin alamam die haftaiçi olmadı çok heyecanlıyımSabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..
Sabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..
Bende 14 kesin cinsiyeti ogredim 16 da hissetmeye basladim .erkeklerin geneli erken gösteriyor zaten.ikili de freebeta 50; nin alti ise genelde erkek yukari ise kiz oluyo deniyoBen hissedemiyorum zaten de bazı kaynaklarda öyle okuyunca merak ettim. Kimi arkadaşım bu zamanlarda hafif hafif hissetmiş hatta 3. Ayda cinsiyetini öğrenen bile olmuş :)
Geçmiş olsunn allahim meleğini korusunInsallah canim, cok tesekkur ederim
Rahatlattin canim içimi, sanada çok gecmis olsun rabbim yasatmasin birdaha...
Aynen progesterona baslicam bende.. Zaten kullaniyordum birden birakmam iyi gelmedi sanirim...
Evet canim çok sükür onlarin keyfi yerinde
Dedigin gibi fazla sakiniyoruz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?