2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
biz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
kızlar benim oglum da 35+5 de 2800 gramdı 36+5 de 2813 gram geldi. bir haftada 13 gram almış gözüküyordu plasenta yaşlanması başlamıştı bende. kan akımları normal ama genede kilo almıyor yarın kontrolüm var kilo almışmı merak içindeyim bende. yemediğim şey kalmadı kilo alması için ,izne de ayrıldım ,sürekli dinleniyorum sol tarafa dönüp yatıyorum ama olmayınca olmuyor işte. zaten benim bebeğim baştan beri hep zayıf gitti. ama size sormak istediğim birsey var. benim karın çevresi gerideydi hep bir hafta. en son gittiğimde ise iki hafta gerilik oluşmuştu bir hafta boyunca kilo almadıgı için. sizde de belli bir bölgede mi var gerilik ondan mı zayıf bebekleriniz? acaba diyorum benim bebeğimde mi anormallik var. karın çevresi niye böyle

31 mayis pazar sabah 6.30 da kavuştuk kizimiza...tüm gün beklememize rağmen 14 saatte 4 cm acildi suyumuz bitti ama dr bundan sonra buhizla acilmaz daha dedi boşuna çektiğinle de kalcaz dedi.dun ogln 12 bucuktan busabah 6 ya kadarlik acilma acidan başka biseye yaramadi sezeryana girdik yenice uyandik.kizin sessiz sedasiz uykuda.ilksarisutum 1-2 damla geldi surduk agzina ama uykudan acip gözünü ememioki...darisi hepinize inş.hepinsi andim o agrilarimda...

cnm bende ayni durumdayim zeytin yagi sur gogus pediyle kapat her emzirmeden sonra bsns cok iyi geldi

Canim benim bebegim baya baya geri sizinkilerin yaninda karin cevresi yapiyla alakali 2 haftadan fazla geri fl olcusu 2bucuk hafta geri kafa olcusu 5 gun falan geri kilosu 3 hafta civari geri ustelik ben 19 kilo almis bulunuyorum ben napayim

canım senin bebeğinde zayıfta sanırım. yukardaki mesajdaki soruma sende bakabilirmisin?
Evet canim benimkide zayif. Karin cevresi 10 gunvve basi bi hafta geride. doktorum 1-2hafta gerilik sorun teskil etmez dedi. Bende o yuzden takilmadim. Sende takilma canim. Onemli bsy olsaydi doktorlarimiz mutlaka soylerdi.

Canim benim bebegim baya baya geri sizinkilerin yaninda karin cevresi yapiyla alakali 2 haftadan fazla geri fl olcusu 2bucuk hafta geri kafa olcusu 5 gun falan geri kilosu 3 hafta civari geri ustelik ben 19 kilo almis bulunuyorum ben napayim
Senin kac kiloydu canim, en son ne zaman gittin? Ayy hic sorma bende cok aldim kilo ama napalim veririz

Canım benim kızım 36. Haftada 2805grdı bir hafta geri görünüyordu göbek çevresi. Başı tam haftasında, bacakları da 10-15gun ilerdeydi. Doktor herşey normal dedi. Şu an kaç gr oldu bilmiyorum malesef.

Gunaydin kizlarrrr daha yeni gecmisi okudum ne guzel doğumlar olmusss
taze annelerimizi tebrik ediyor darisi basimiza diyorum

Bu arada sabah 6da karnim tas gibi sertlesip çözülüyordu.dort bes saat devam etti. Simdi bi saattir yokk
Bes on dakikada bir oluyordu. Neyseki gecti yoksa bi aan doguracagim sandim

Gunaydin hanimlaaaaarr minnak kuzucuklaaaarrr
muhat canim tebrik ederim Rabbim anali babali büyütmeyi nasib etsin,sağlık versin ikinize de, anlattigina göre de kolaycacik olmuş doğumun, o ebelerden de Allah razi olsun bak kesik istememişler, ayy darisi bizim basimiza inşaallah

Aldim yanima hastanede ebe bakip 1 cm deyince orda koydum suya.ilik suya.o acildi ama biz acilamadik 4 ten öte maleaef.14 saatten sonra da sezer yana girdik.

Merhaba anneler . bir şey soracaktım sizlere benim oğlum sezeryan ile doğdu. Şimdi bir kız bekliyorum. Haziran ın 27 si doğum tarihi olarak gözüküyor. Sezerysn olunca doktorlar biraz erken almak istiyor. Ben aldırmak istemiyorum. En azından 24 haziran a kadar falan dursun istiyorum. Sizin doktorlarınız tarih verdi mi size kaç guncenin tarihini veriyorlar?

Tekrar gozun
aydin olsun cnm rabbim hayirli ewlat eylesin cnm gogus yaralari icin siddetle yalanci gogus ucunu tavsiye ederim benim bu 3. Cu cocugum okucak InsaAllah ilk ikisindede hemen yara olmustu ve hic bir krem yag gecirmemisti hastanede gogus ucu verdiler onu kullanmaya basladigim an rahatlamistim oyle cok uzunda deil iki hafta yeterli olmustu sonradan cikartip silikonsuz vermye basladim gercekten cok ise yariyo denemeni tavsiye ederim Ben hastane cantama bile koydum benimkinin markasi mmedela ben memnunum bu arada gecmis olsun allah sifa versin cnm

Gozun aydin canim rabbim hayirli ewlat
eylesin

cnm bende ayni durumdayim zeytin yagi sur gogus pediyle kapat her emzirmeden sonra bsns cok iyi geldi

Zeynepcim sanada gecmis olsun gerci sana yag yaramıs ama eger olurda denemek istersen silikon gogus ucunu denemeni tavsiye ederim benim 2 cocugumda tek ise yarayan oydu yaram gecincede kendi ucuyla vermeye baslamistim ve bir daha yara olmadı ve ben simdi hastane cantamada koydum medela yinkullaniyorum ben

hu huuuuu ben yarın doğuma gidiyorum.bana dua edin kızlar

Allah yardimcin olsun cnm .InsaAllah hayirlisiyla sorunsuz bir sekilde yawrunu kucagina alirsin

cnm hayırlı uğurlu olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün çok şükür sende bebeğinde iyisiniz olsun napalım hayırlısı buymuş demekki hiç moralini bozma ki bol bol sütün olsun emi:):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…