- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.021
Canim yha takma bozma moralini benimde 35+4 de 2470 çıktı. Ne yapalım sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar önemli olan bu muz et suyu bol.sbol.sebzE protein alır. ALLAHIN izniyle inşallah ben yaptım bakalım ne olcak
kızlar benim oglum da 35+5 de 2800 gramdı 36+5 de 2813 gram geldi. bir haftada 13 gram almış gözüküyordu plasenta yaşlanması başlamıştı bende. kan akımları normal ama genede kilo almıyor yarın kontrolüm var kilo almışmı merak içindeyim bende. yemediğim şey kalmadı kilo alması için ,izne de ayrıldım ,sürekli dinleniyorum sol tarafa dönüp yatıyorum ama olmayınca olmuyor işte. zaten benim bebeğim baştan beri hep zayıf gitti. ama size sormak istediğim birsey var. benim karın çevresi gerideydi hep bir hafta. en son gittiğimde ise iki hafta gerilik oluşmuştu bir hafta boyunca kilo almadıgı için. sizde de belli bir bölgede mi var gerilik ondan mı zayıf bebekleriniz? acaba diyorum benim bebeğimde mi anormallik var. karın çevresi niye böylebiz de bugün kontrole gittik. 36+1 iz. bebeğim 2400 civarı. 47cm. kilomuz az ve hala ters. bi biz kaldık ters olan
canım senin bebeğinde zayıfta sanırım. yukardaki mesajdaki soruma sende bakabilirmisin?Gunaydin canim, bende giremedim. Uykum kacmisti wampirella gibi dolandimkac kere girmeye calistim olmadi
Cok sagol canim benim. Surekli geçsin diye dua ediyorum inan. Acisi tarif edilemez, dayanilamaz bi aciama çocuğum için fedakarlik yapmam lazim aglayarak da olsa emziriyorum cok şükür. Allah sizi de sag salim kavustursun insallah.
Canim benim bebegim baya baya geri sizinkilerin yaninda karin cevresi yapiyla alakali 2 haftadan fazla geri fl olcusu 2bucuk hafta geri kafa olcusu 5 gun falan geri kilosu 3 hafta civari geri ustelik ben 19 kilo almis bulunuyorum ben napayimkızlar benim oglum da 35+5 de 2800 gramdı 36+5 de 2813 gram geldi. bir haftada 13 gram almış gözüküyordu plasenta yaşlanması başlamıştı bende. kan akımları normal ama genede kilo almıyor yarın kontrolüm var kilo almışmı merak içindeyim bende. yemediğim şey kalmadı kilo alması için ,izne de ayrıldım ,sürekli dinleniyorum sol tarafa dönüp yatıyorum ama olmayınca olmuyor işte. zaten benim bebeğim baştan beri hep zayıf gitti. ama size sormak istediğim birsey var. benim karın çevresi gerideydi hep bir hafta. en son gittiğimde ise iki hafta gerilik oluşmuştu bir hafta boyunca kilo almadıgı için. sizde de belli bir bölgede mi var gerilik ondan mı zayıf bebekleriniz? acaba diyorum benim bebeğimde mi anormallik var. karın çevresi niye böyle
Evet canim benimkide zayif. Karin cevresi 10 gunvve basi bi hafta geride. doktorum 1-2hafta gerilik sorun teskil etmez dedi. Bende o yuzden takilmadim. Sende takilma canim. Onemli bsy olsaydi doktorlarimiz mutlaka soylerdi.canım senin bebeğinde zayıfta sanırım. yukardaki mesajdaki soruma sende bakabilirmisin?
Ayyy pofudukum 40 haftaya girmis insallah bu hafta kavusursun yarenine canimDün gece kk da bi saçmalık vardı yahu açılmıyordu. Bir tek bana olmamış anlaşılan kimse yazmadığına göre.
Herkes iyidir umarım.
Herkese günaydın, mutlu pazarlar:) ❤
Senin kac kiloydu canim, en son ne zaman gittin? Ayy hic sorma bende cok aldim kilo ama napalim veririzCanim benim bebegim baya baya geri sizinkilerin yaninda karin cevresi yapiyla alakali 2 haftadan fazla geri fl olcusu 2bucuk hafta geri kafa olcusu 5 gun falan geri kilosu 3 hafta civari geri ustelik ben 19 kilo almis bulunuyorum ben napayim
Canım benim kızım 36. Haftada 2805grdı bir hafta geri görünüyordu göbek çevresi. Başı tam haftasında, bacakları da 10-15gun ilerdeydi. Doktor herşey normal dedi. Şu an kaç gr oldu bilmiyorum malesef.kızlar benim oglum da 35+5 de 2800 gramdı 36+5 de 2813 gram geldi. bir haftada 13 gram almış gözüküyordu plasenta yaşlanması başlamıştı bende. kan akımları normal ama genede kilo almıyor yarın kontrolüm var kilo almışmı merak içindeyim bende. yemediğim şey kalmadı kilo alması için ,izne de ayrıldım ,sürekli dinleniyorum sol tarafa dönüp yatıyorum ama olmayınca olmuyor işte. zaten benim bebeğim baştan beri hep zayıf gitti. ama size sormak istediğim birsey var. benim karın çevresi gerideydi hep bir hafta. en son gittiğimde ise iki hafta gerilik oluşmuştu bir hafta boyunca kilo almadıgı için. sizde de belli bir bölgede mi var gerilik ondan mı zayıf bebekleriniz? acaba diyorum benim bebeğimde mi anormallik var. karın çevresi niye böyle
İnşallah canım benim :) heyecanla bekliyoruz :)Ayyy pofudukum 40 haftaya girmis insallah bu hafta kavusursun yarenine canim
saol teyzesihavalar çok değişik burda bgn sürekli yağdı çıkamadım ama yrn başlıcam günlük yarım saat yürüyebilsem bana yeter
canımmmm şey ne demek sıkmak, çook saol tacrübeli anneleri gördükçe rahatlıyoruzAllah size bağışlasın inş
ayy otu koydun mu suya? Yanında mı götürdün? Sıcak suya mı soğuk suya mı?? Hadi inş birden açılırsın kolay bi doğumun olur canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz
Gecmis olsun canim gozun aydin :)Aldim yanima hastanede ebe bakip 1 cm deyince orda koydum suya.ilik suya.o acildi ama biz acilamadik 4 ten öte maleaef.14 saatten sonra da sezer yana girdik.
Cok sagol canim benim. Surekli geçsin diye dua ediyorum inan. Acisi tarif edilemez, dayanilamaz bi aciama çocuğum için fedakarlik yapmam lazim aglayarak da olsa emziriyorum cok şükür. Allah sizi de sag salim kavustursun insallah.
31 mayis pazar sabah 6.30 da kavuştuk kizimiza...tüm gün beklememize rağmen 14 saatte 4 cm acildi suyumuz bitti ama dr bundan sonra buhizla acilmaz daha dedi boşuna çektiğinle de kalcaz dedi.dun ogln 12 bucuktan busabah 6 ya kadarlik acilma acidan başka biseye yaramadi sezeryana girdik yenice uyandik.kizin sessiz sedasiz uykuda.ilksarisutum 1-2 damla geldi surduk agzina ama uykudan acip gözünü ememioki...darisi hepinize inş.hepinsi andim o agrilarimda...
cnm bende ayni durumdayim zeytin yagi sur gogus pediyle kapat her emzirmeden sonra bsns cok iyi geldi
hu huuuuu ben yarın doğuma gidiyorum.bana dua edin kızlar
31 mayis pazar sabah 6.30 da kavuştuk kizimiza...tüm gün beklememize rağmen 14 saatte 4 cm acildi suyumuz bitti ama dr bundan sonra buhizla acilmaz daha dedi boşuna çektiğinle de kalcaz dedi.dun ogln 12 bucuktan busabah 6 ya kadarlik acilma acidan başka biseye yaramadi sezeryana girdik yenice uyandik.kizin sessiz sedasiz uykuda.ilksarisutum 1-2 damla geldi surduk agzina ama uykudan acip gözünü ememioki...darisi hepinize inş.hepinsi andim o agrilarimda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?