- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.101
Bende de sarımsı akıntı var iltihap mı oldu noldu acaba.
Bilemedim ki kuzum ya doğum öncesi akinti artar diyor annem ama bu benimki akinti gibi değil ya biraz daha kivamli olsa katilasicak nerdeyse
nehir nilll inşaallah kuzucum ya bissuru hamişimiz dogum yapti, bizimkiler de hayirlisiyla gelse artik yaa
ARKADAŞLAR MERYEM ANA ELİ OTU GİTTİGİDİYOR SANAL PAZAR VE SAHİBİNDEN . COM DA SATILIYOR. İNDİRİMDEYDİ BEN GİTTİGİDİYORDAN ALDIM. AKTARLARDA VE BİR ÇOK YERDE ARAŞTIRDIM BULAMADIM. BULDUKLARIM DA HEM DAHA PAHALI HEMDE AÇIK TORBA İÇERİSİNDE HİJYENİK OLMAYAN ÜRÜNLERDİ. 19.99 TL YE ALDIM.
Evet kasıklarından bacaklarıma. Vuruyor ağrılar dokturumu aradım. Ama hiç bi bilgi vermedi oladabilir yalancı doğum sancısı da olabilir. Dedi risk almak istemiyor galiba birde duş alalım bakalım zaten sürekli ağrı veya sancı olmuyor saat tutmaya çalışıyorum düzenli değilCanim agrin coksa, belki acilman oluyodur bacaklarinida agriyomu sanci? Bide doktora ulasabiliyosan ara soyle. Aklin karismasin . Ilik suyla bi dus al uzan doktru ara. Yarina kadar bekleme
Geçen biri yazmıştı, burda mı mayıs annelerindemiydi unuttum. Sarı yoğun kıvamlı akıntı gelmiş, nişanmış o da. Sizin de tam doğum haftanız, nişan gelmiş olmasın. Bugün yarın doğurursunuz belki .
Annaaam hadi inşaallah kizlar biz geriye kalan hamislere de su gibi dogumlarla bebislerimizi kucagimiza almayi nasib etsin RabbimÇok az kalmış canım son 4 gün yazıyor takvimindekuzucuklar geliyor tek tek sıra senin bebişde inşaAllah
Koyu kıvamlı sarımsı yesilimsi değişik bişi canım iğrenmeyin amaGeçen biri yazmıştı, burda mı mayıs annelerindemiydi unuttum. Sarı yoğun kıvamlı akıntı gelmiş, nişanmış o da. Sizin de tam doğum haftanız, nişan gelmiş olmasın. Bugün yarın doğurursunuz belki .
Benim de 36 da 33 arti 2 gorunuyor@mvmv canim buarada ultrason kagitlarima baktim. 35+1de gittigimde benim bebeim olcumleri 33olarak gorunuyomus
Annaaam hadi inşaallah kizlar biz geriye kalan hamislere de su gibi dogumlarla bebislerimizi kucagimiza almayi nasib etsin Rabbim
Koyu kıvamlı sarımsı yesilimsi değişik bişi canım iğrenmeyin amabilmiyorum hadi hayırlısı :) yarın çok istiyorum inşallah :)
Ne zamana tarih verdi doktor canim benim de sali gunu verecek bakalim bebisin durumuna goreİnşallah başlar kızlar doğumunuz.Sancılarınız başlarsa yazın, merak ederim. Benim de sezeryan günü belli ama noral doğum başlarsa diye endişeleniyorum. Ki normal istesem de doktorum izin vermiyo .
Ne zamana tarih verdi doktor canim benim de sali gunu verecek bakalim bebisin durumuna gore
gözün aydın canım zor bi doğum geçirmişsin umarım bundan sonra herşey güzel olur sizin için bi an önce iyileşirsin güzel günlerde büyüt bebişini hayırlı evlat olsun..31 mayis pazar sabah 6.30 da kavuştuk kizimiza...tüm gün beklememize rağmen 14 saatte 4 cm acildi suyumuz bitti ama dr bundan sonra buhizla acilmaz daha dedi boşuna çektiğinle de kalcaz dedi.dun ogln 12 bucuktan busabah 6 ya kadarlik acilma acidan başka biseye yaramadi sezeryana girdik yenice uyandik.kizin sessiz sedasiz uykuda.ilksarisutum 1-2 damla geldi surduk agzina ama uykudan acip gözünü ememioki...darisi hepinize inş.hepinsi andim o agrilarimda...
iyi dileklerininiz icin tesekkur ederim.guzel anneler darisi tum bekleyen annelerin basina insallah...
hayırlı olsun canım bebişin aceleci davranmış erkenden gelip bekletmemiş annesini sağlıklı olsun da önemli olan o tabi Allah analı babalı büyütmei nasip etsin canımSlm 36+6 da mecburi sezeryanla 29 mayis sabah 9:30 da bebegimi kucagima aldim.artik evimizdeyiz her sey cok guzel.bugun ayaklandim insallah her sey daha da iyi olacak.darisi bekleyenlerin basina.
maşallah size canım ne güzel kavuşmuşsun kızında darısı biz bekleyenlerin başına inşallah rabbim evladına hayırlı uzun ömürler versin..Merhaba guzel anneler bu gun saat 12:15 te guzel kizimi kucagima almis bulunuyorum 3 kilo 49 cm ve allaha sukur hersey yolunda normal dogum yaptim kizimi emzirdim simdi dinlenmek.istiyorum hepiniz icin dua ettim allah kabul etsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?