2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende de sarımsı akıntı var iltihap mı oldu noldu acaba.

Bilemedim ki kuzum ya doğum öncesi akinti artar diyor annem ama bu benimki akinti gibi değil ya biraz daha kivamli olsa katilasicak nerdeyse

Geçen biri yazmıştı, burda mı mayıs annelerindemiydi unuttum. Sarı yoğun kıvamlı akıntı gelmiş, nişanmış o da. Sizin de tam doğum haftanız, nişan gelmiş olmasın. Bugün yarın doğurursunuz belki .

Bütün konulara aynı şeyi yazmışsın, herhalde ürünü satan sensin.

Canim agrin coksa, belki acilman oluyodur bacaklarinida agriyomu sanci? Bide doktora ulasabiliyosan ara soyle. Aklin karismasin . Ilik suyla bi dus al uzan doktru ara. Yarina kadar bekleme
Evet kasıklarından bacaklarıma. Vuruyor ağrılar dokturumu aradım. Ama hiç bi bilgi vermedi oladabilir yalancı doğum sancısı da olabilir. Dedi risk almak istemiyor galiba birde duş alalım bakalım zaten sürekli ağrı veya sancı olmuyor saat tutmaya çalışıyorum düzenli değil

Çok az kalmış canım son 4 gün yazıyor takviminde kuzucuklar geliyor tek tek sıra senin bebişde inşaAllah
Annaaam hadi inşaallah kizlar biz geriye kalan hamislere de su gibi dogumlarla bebislerimizi kucagimiza almayi nasib etsin Rabbim

Koyu kıvamlı sarımsı yesilimsi değişik bişi canım iğrenmeyin ama bilmiyorum hadi hayırlısı :) yarın çok istiyorum inşallah :)

selam kızlar dün bi arkadaş sormuştu lohusa şerbetini aktarlarda şekeri satılıyor bende bugün aldım kırmızı kalıp şeklinde onu suya atıp içine toz şeker karanfil, kabuk tarçın, zencefil isteğe bağlı tane karabiber katıp kaynatılıyor (ben karabiber katmadım) daha sonra süzerek sıcak veya soğuk içiyorsunuz isterseniz üstüne kırılmış fındık, ceviz, badem vs koyuyorsunuz ilk kez yaptım denemek için hatta toz tarçın ve zencefil vardı evde ona rağmen gayet güzeldiiçine başka şeyler katılıyorsa bilenler bana da söylese sevinirim eksik olabilir belki

Annaaam hadi inşaallah kizlar biz geriye kalan hamislere de su gibi dogumlarla bebislerimizi kucagimiza almayi nasib etsin Rabbim

Koyu kıvamlı sarımsı yesilimsi değişik bişi canım iğrenmeyin ama bilmiyorum hadi hayırlısı :) yarın çok istiyorum inşallah :)

İnşallah başlar kızlar doğumunuz.Sancılarınız başlarsa yazın, merak ederim. Benim de sezeryan günü belli ama noral doğum başlarsa diye endişeleniyorum. Ki normal istesem de doktorum izin vermiyo .

İnşallah başlar kızlar doğumunuz.Sancılarınız başlarsa yazın, merak ederim. Benim de sezeryan günü belli ama noral doğum başlarsa diye endişeleniyorum. Ki normal istesem de doktorum izin vermiyo .
Ne zamana tarih verdi doktor canim benim de sali gunu verecek bakalim bebisin durumuna gore

Kizlar o sancilardan bende de var. Gerci dun moralim cok bozuktu cok agladim belki psikolojik falandir normal karin agrisi misali. Ablam bile daha dogurmadin mi kiz diye telefon aciyor. :)

Benim sanci da kasiklara vuruyor hatta kasigima dokunuyorum hareketli gibi ama bebek kafasi yukarda ne karnim indi ne de nisan var ne de suyum geldi ondan acayip rahatim nasilsa daha gelmeez diyorum.

Dr sezeryan icin gun verince cok garip oldum ne bileyim hic gercek gelmiyor hala dusunuyorum benim bebegim mi olacak yok canim diyorum icimden. Ama tarihi almak onu bir parca daha gercek yapti. Yakin hissettim. Tum cantalarimi bagaja indirdik goren de fizana askere gidiyorum sanir. En son iki gunluk balayina 4 bavulla gidince bu kadar garip hissetmistim kendimi. Ama napim hasta bezi gogus pedi islak mendilin ucu zaten 1canta etti.

Son olarak yeni sarkim demet akalindan... sozlerini ben biraz değiştirdim tabi. Hani diyorsu ya kimler kimler yuva kuruyir ben niye kuramiyorum diye. Ben de kimler normal doguruyor ben niye yapamiyorumdiye dolasiyorum evde. Artik her bir seyi ti ye aliyorum acayip rahat ve hatta vurdumduymaz biri oldum ciktim afakanlar basti artik 9 ayin sonunda :)

gözün aydın canım zor bi doğum geçirmişsin umarım bundan sonra herşey güzel olur sizin için bi an önce iyileşirsin güzel günlerde büyüt bebişini hayırlı evlat olsun..

Slm 36+6 da mecburi sezeryanla 29 mayis sabah 9:30 da bebegimi kucagima aldim.artik evimizdeyiz her sey cok guzel.bugun ayaklandim insallah her sey daha da iyi olacak.darisi bekleyenlerin basina.
hayırlı olsun canım bebişin aceleci davranmış erkenden gelip bekletmemiş annesini sağlıklı olsun da önemli olan o tabi Allah analı babalı büyütmei nasip etsin canım

Merhaba guzel anneler bu gun saat 12:15 te guzel kizimi kucagima almis bulunuyorum 3 kilo 49 cm ve allaha sukur hersey yolunda normal dogum yaptim kizimi emzirdim simdi dinlenmek.istiyorum hepiniz icin dua ettim allah kabul etsin insallah...
maşallah size canım ne güzel kavuşmuşsun kızında darısı biz bekleyenlerin başına inşallah rabbim evladına hayırlı uzun ömürler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…