- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.121
Ya bi de bende dikis var daha. Cocuun inecek yeride yokki. Ama doktor kasilma cok olursa dikis falan tanimaz patlatr diyor. Benimde ne zaman dokktora basvuracagim konusunda kafam karisiyor. Yalanci kasilmami gercekmi bilemiyorum. Simdi yine gelip gidio ama sabahki kadar sık degil. Neyyyyyyseeeeeeebende de oluyo galiba başı aşşağıda ittirdiği zaman bi anda sancı giriyo şeyimin tam üstü bıçak batıyo sanki bi anlık oluyo acaba doğum kanalına mı girdiler
canım gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün, duaların için de teşekkürler inş bizimde doğumumuz kolay olurMerhaba guzel anneler bu gun saat 12:15 te guzel kizimi kucagima almis bulunuyorum 3 kilo 49 cm ve allaha sukur hersey yolunda normal dogum yaptim kizimi emzirdim simdi dinlenmek.istiyorum hepiniz icin dua ettim allah kabul etsin insallah...
Cnm aklima gelmisken. Bi yerde okudum ilk günler göğüs pedi kullanmayin diodu. Acik kuru olmasi lazimmis. Pedle kapayinca kurumazmis yara olurmusKizlar o sancilardan bende de var. Gerci dun moralim cok bozuktu cok agladim belki psikolojik falandir normal karin agrisi misali. Ablam bile daha dogurmadin mi kiz diye telefon aciyor. :)
Benim sanci da kasiklara vuruyor hatta kasigima dokunuyorum hareketli gibi ama bebek kafasi yukarda ne karnim indi ne de nisan var ne de suyum geldi ondan acayip rahatim nasilsa daha gelmeez diyorum.
Dr sezeryan icin gun verince cok garip oldum ne bileyim hic gercek gelmiyor hala dusunuyorum benim bebegim mi olacak yok canim diyorum icimden. Ama tarihi almak onu bir parca daha gercek yapti. Yakin hissettim. Tum cantalarimi bagaja indirdik goren de fizana askere gidiyorum sanir. En son iki gunluk balayina 4 bavulla gidince bu kadar garip hissetmistim kendimi. Ama napim hasta bezi gogus pedi islak mendilin ucu zaten 1canta etti.
Son olarak yeni sarkim demet akalindan... sozlerini ben biraz değiştirdim tabi. Hani diyorsu ya kimler kimler yuva kuruyir ben niye kuramiyorum diye. Ben de kimler normal doguruyor ben niye yapamiyorumdiye dolasiyorum evde. Artik her bir seyi ti ye aliyorum acayip rahat ve hatta vurdumduymaz biri oldum ciktim afakanlar basti artik 9 ayin sonunda :)
Benimki de 15 -19 haziran arasi dedi ama net tarih vermedi10 hazirana gün verdi. 5 i istiyodum erken olur dedi. 5 gün daha kalsın dedi. :)
Benimde canım çok istiyo ama gece sancılanmak istemiyorum mümkünse ya öğlen ya akşam doğurayım uyku sersemi şapşallaşmak istemiyorumHayırdır inşallah, içimden bi ses bu gece sancılanıp yarın sabaha doğurucam diyor
Hg canım.hayırlısı olsun.bizlerde beklemedeyiz.katıldığına sevindim.merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda benım de ne sancım ne kanamam var cok rahatım bebegım gelmek istemıyor galiba:)
Aminnn.uzun sürmüyor merak etmi 10 15 güne hiçbişey kalmaz yaralardan.alışma evresi olarak düşün:)))bilmemmi acısını sen bide bebişinin dişleri çıkınca gör.benim oğlum ısırıp alt kısmını resmen koparmıştı.bitmez annelerin çilesiCok sagol canim benim. Surekli geçsin diye dua ediyorum inan. Acisi tarif edilemez, dayanilamaz bi aciama çocuğum için fedakarlik yapmam lazim aglayarak da olsa emziriyorum cok şükür. Allah sizi de sag salim kavustursun insallah.
Allah bağışlasın canımgözün aydın canım zor bi doğum geçirmişsin umarım bundan sonra herşey güzel olur sizin için bi an önce iyileşirsin güzel günlerde büyüt bebişini hayırlı evlat olsun..
bende de hiç bi belirti yok daha cnm merak etmemerhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda benım de ne sancım ne kanamam var cok rahatım bebegım gelmek istemıyor galiba:)
Gözünüzaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba guzel anneler bu gun saat 12:15 te guzel kizimi kucagima almis bulunuyorum 3 kilo 49 cm ve allaha sukur hersey yolunda normal dogum yaptim kizimi emzirdim simdi dinlenmek.istiyorum hepiniz icin dua ettim allah kabul etsin insallah...
Gözünüzaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah31 mayis pazar sabah 6.30 da kavuştuk kizimiza...tüm gün beklememize rağmen 14 saatte 4 cm acildi suyumuz bitti ama dr bundan sonra buhizla acilmaz daha dedi boşuna çektiğinle de kalcaz dedi.dun ogln 12 bucuktan busabah 6 ya kadarlik acilma acidan başka biseye yaramadi sezeryana girdik yenice uyandik.kizin sessiz sedasiz uykuda.ilksarisutum 1-2 damla geldi surduk agzina ama uykudan acip gözünü ememioki...darisi hepinize inş.hepinsi andim o agrilarimda...
amin cnm inşallah. Allah analı babalı sağıkla büyütsünSlm 36+6 da mecburi sezeryanla 29 mayis sabah 9:30 da bebegimi kucagima aldim.artik evimizdeyiz her sey cok guzel.bugun ayaklandim insallah her sey daha da iyi olacak.darisi bekleyenlerin basina.
Geçmiş olsun cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahAnneler biz geldik. O günün sabahi 8.40 ta doğdu bebisim.
Bebeğinin kilolu olmasi ve ebelerin kesik atmadan doğum olmasini istemeleri biraz doğumu zorlastirsada iyiydi.
Acilmalarim çok çokuyavaşoldu. Agrilarim artinca yatakta her sancida ikinmami istediler. 4 5 sancida oöyle yaptim. Sonra silikona benzer b
Parçalar geldi ve doğuma aldilar. Doğumesnasi sanci cçekmekten daha kolay geldi bana. İkinmayi unutmayin ha
Öptük sizi teyzeler. Hep dua ettik size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?