2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende de oluyo galiba başı aşşağıda ittirdiği zaman bi anda sancı giriyo şeyimin tam üstü bıçak batıyo sanki bi anlık oluyo acaba doğum kanalına mı girdiler
Ya bi de bende dikis var daha. Cocuun inecek yeride yokki. Ama doktor kasilma cok olursa dikis falan tanimaz patlatr diyor. Benimde ne zaman dokktora basvuracagim konusunda kafam karisiyor. Yalanci kasilmami gercekmi bilemiyorum. Simdi yine gelip gidio ama sabahki kadar sık degil. Neyyyyyyseeeeeee

Yarin kontrolüm var allahtan.

Merhaba guzel anneler bu gun saat 12:15 te guzel kizimi kucagima almis bulunuyorum 3 kilo 49 cm ve allaha sukur hersey yolunda normal dogum yaptim kizimi emzirdim simdi dinlenmek.istiyorum hepiniz icin dua ettim allah kabul etsin insallah...
canım gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün, duaların için de teşekkürler inş bizimde doğumumuz kolay olur

Cnm aklima gelmisken. Bi yerde okudum ilk günler göğüs pedi kullanmayin diodu. Acik kuru olmasi lazimmis. Pedle kapayinca kurumazmis yara olurmus

iyi akşamlar kızlar pazara gittik geldik ama yürüyemedim ya ilk defa böyle oldu ağlicaktım nerdeyse sancım çoktu bide nasıl kasıldı karnım anlatamam şuan belimde ağrıyo oğluşumun da çok şükür hareketleri yerinde ittirdikçe tekme attıkça canımı acıtıyo hatta bende hiç anlamıyorum yalancı mı gerçek mi sanırım ben doğururkende anlamicam evde doğurmasam bari

Selam arkadaşlar yeni doğum yapan arkadaşlarımız olmuş.

Hepsini tebrik ederim bebeklerini sağlıkla büyütmelerini diliyorum.

Darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza olsun.

Bizim bugün göbeğimiz düştü, ilk banyomuzu yaptık misler gibi kokuyor kızım.

Banyonun etkisi ile çok uyudu bugün, bende sizlere bakayım dedim.

Aminnn.uzun sürmüyor merak etmi 10 15 güne hiçbişey kalmaz yaralardan.alışma evresi olarak düşün:)))bilmemmi acısını sen bide bebişinin dişleri çıkınca gör.benim oğlum ısırıp alt kısmını resmen koparmıştı.bitmez annelerin çilesi

Nasılsıniz kızlar geçmiş i oku oku bitirmedim daha pofuduk senin kiz gelmedi mi daha.Derinsu nerelerde.Monorosa tebrik ederim canım kavuştu n bebegine

Merhaba guzel anneler bu gun saat 12:15 te guzel kizimi kucagima almis bulunuyorum 3 kilo 49 cm ve allaha sukur hersey yolunda normal dogum yaptim kizimi emzirdim simdi dinlenmek.istiyorum hepiniz icin dua ettim allah kabul etsin insallah...
Gözünüzaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Gözünüzaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…