2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Evet canim gitsen sende ölçtürürsün sanırım.. Gerçi bebekten bebeğede fark olabilir pozisyonu falan denk gelmeyedebilir ama sen yinede şansını dene :) tesekkur ederim iyi dileklerin icin :)

Allah razi olsun canim, cok sukur cok onemli degilmis daha dogrusu bebek iyiymis gerisi bos.. Yok daha once hic olmamisti kanamam..

Bende 14 kesin cinsiyeti ogredim 16 da hissetmeye basladim .erkeklerin geneli erken gösteriyor zaten.ikili de freebeta 50; nin alti ise genelde erkek yukari ise kiz oluyo deniyo

14 de mi ay çok heycanlı ya inşallah bizde erken öğreniriz ona göre hazırlık yaparız kızlar bebklerinize hiç bişey aldınızmı?

ben istiyorum almak ama zor tutuyorum kendımı korkuyorum alamıyorum.. Bi biberon gordum onu alayım dedım yok alamadım..

Canim ben sekiz aylik hamileyken kanda enfeksiyon cikti.doktor antibiyotik verdi ve dedi ki iyi ki geldin yoksa enfeksiyon erken doguma bile neden olurdu dedi kullandm sukur gecmisti. Oglumda rabbime sukur saglikla dogdu. Ilacini mutlaka kullan

Selam hanimlar bir sorum olacak birkac gundur uyurken sol bacagima komple agri ve kramp giriyor kendiliginden geciyor,uykudan uyandiracak derecede
Yarin doktora da sorucam bilgisi olan var mi

Canim ben sekiz aylik hamileyken kanda enfeksiyon cikti.doktor antibiyotik verdi ve dedi ki iyi ki geldin yoksa enfeksiyon erken doguma bile neden olurdu dedi kullandm sukur gecmisti. Oglumda rabbime sukur saglikla dogdu. Ilacini mutlaka kullan

Bende 5 gündür kullanıyorum ama pek içime de sinmiyo. Antibiyotik sonuçta. bugün yine test yaptırdım. Bakalım enfeksiyon değerleri düştümü.

Selam hanimlar bir sorum olacak birkac gundur uyurken sol bacagima komple agri ve kramp giriyor kendiliginden geciyor,uykudan uyandiracak derecede
Yarin doktora da sorucam bilgisi olan var mi
evet canım olması gerek 11 haftadan baslıyor ayakta kramplar.Ayagını yukarı kaldırıp parmak uclarını gergın tutmak,sıcak havlu ıle masaj yapmak ıyı gelır kramplara.Potasıum agırlıklı besınler alırsan kramplar azalır(kayısı,muz)

NAsilmis minik gittin mi canım doktora

Cevabin icin tesekkurler canim
Bende hic duymamistim kafama takiliyordu
Bu arada doktorumuz en son 8+3 te gittigimizde 10. Haftada cinsiyeti goruruz demisti
Biz ikili testle beraber olsun diye yarin 11+5 te gitmis olucaz bakalim gorunecek mi
Saglikli olsunlarda erken ogrenmesekte olur

Rahimde perde olupta doğum yapanlar var ama takiple ve sezeryanla doğum oluyormuş. Serklaj ile bu durum önlenebiliyorsa çok iyi... Bende Ankaralıyım Gazi'nin Dr iyidir de danışma amaçlı bir kaç Dr daha görüş almanı öneririm. Hacettepe ve Atatürk eğitim araştırma olabilir... Hani kadın doğumda sivrilmiş nam yapmış bir hastane yok ama iki hastaneyide beğeniyorum.

Canim isin ne ki. Allah kolaylık versin

Kızlar sizdede acıkınca bi fenalık geliyor gibi oluyor mu? çok şiddetli acıkıyorum ben başıma ağrılar giriyor mideme ağrılar giriyor resmen

Canım ben de acıkınca midem sancılanıyor fenalık geliyor ama başımın ağrısı olmuyor aç kalamıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…