2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen bende yalnız oldugumuz icin gunlerde gecmiyormus gibi geliyr halbuki yanimizda biri olsa ne oldugunu anlamadan cennet kokusunu kucagimiza alcaz ama nerdeeeee tek basina bekliyoruzz

Evet başkaları olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan ama böyle tekken saatleri sayıyorum geçsin diye off

Ben dayanamadım doktora gittim kızlar sabahtan beri hareketlerini hissetmiyordum diye. Nst te gönderdi sonucun normal birşey yok dedi ultrasonla bakmadı ama daha 1 gün önce bakmıştı sorun yoktu kızlar. Neden boyle hareketsiz ki biraz hissetsem rahatlicm

Az kaldı sabret minikler doğunca kimseyi istemicez zaten onlar bize yetecek hiç sıkılmicaz anaa bi bakmışın akşam olmuş zaman geçmiş bilee

Evet canm ya eşime bile söylüyorum hep doğsada onunla ilgilensem zamanın nasıl geçtiğini anlamasam falan diyorum dediğin gibi az kaldı amaa prensesimin gelmesine

Doktor birsey yok diyirsa korkma yerleri cok dar artik normal

Kızlar Nasılsıniz geçmişe de bakamadım sizinle doktora gittim havadisleri paylasmak istiyorum. . Ilk defa nst girdim oğlum. Baya hareketlendi. Şancı Falan.cikmadi dedi benim çok. Ağrım oluyor dedim. Dün gece o.hareket ettikçe canım. Açıyor dedim.adet sancısı gibi ağrım da oluyor dedim. E dedi sesen nrmal doğum. Istemiyor muydun. Bunlar normal doğum hazırlığı dedi .. haftaya hem nst hem. Ultrason gene Çağırdı pazartesi ultrasona almadi kilosu na bakmadı. Benden bu ka kizlarrrr

Bugün benimkide hareketsiz soluma yattım bil su içtim şekerli bişeler yedim az hareket etti sonra kesildi bende birazda sağıma dönüp uzandım o zaman biraz hareket etti yine durdu sonra bi günü bi gününü tutmuyo düm sabahtan geceye kadar acayip hareketliydi canımı acıtıyodu bugün de durgun son zamanlar normal bunlar ya hep uyuyorlar bide nstye de girmişsin korkmana gerek yok zaten elbette hareket eder göbeğini dürt seslen sesini duysun tatlı bişeler ye bol su iç soluna yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…