- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.361
Ben de düşünüyorum bazen ya 40.haftaya kadar gelmezse diye sonra daralıyorum sıkınti basıyo onun için hep 10 15 içinde doğuracam diyorum rahatlıyorym
Sizinde sürekli tuvaletinizi geliyo mu kızlar ya 10 15 dk arayla gidiyorum tuvalete bide saatlerdir yapmamisım gibi geliyo
belkide cennet kokusuna kavuşmana saatler kalmistirrrrrr
nazperver Canım bende genelde yalnız oluyorum evde , annemle eşim yanımda olsun istiyorum sende onları gönderip kafa dinliyorsun
Bugün benimkide hareketsiz soluma yattım bil su içtim şekerli bişeler yedim az hareket etti sonra kesildi bende birazda sağıma dönüp uzandım o zaman biraz hareket etti yine durdu sonra bi günü bi gününü tutmuyo düm sabahtan geceye kadar acayip hareketliydi canımı acıtıyodu bugün de durgun son zamanlar normal bunlar ya hep uyuyorlar bide nstye de girmişsin korkmana gerek yok zaten elbette hareket eder göbeğini dürt seslen sesini duysun tatlı bişeler ye bol su iç soluna yat
Canım doktorun rentıpta değil miydi sanki, karıştırıyor muyum? Memnun kaldınmı hastaneden...Baharda
Hic beklemedigim bi anda suyum geldi.hast gidene kdr cok fazla su kaybettim.bebegim 3.640 doğduhayırlı uğurlu olsun cnm gözün aydın darısı bizlere inşallah niye mecburi oldu sormamda sakınca yok sa kaç kilo doğdu bebiş
Hic beklemedigim bi anda suyum geldi.hast gidene kdr cok fazla su kaybettim.bebegim 3.640 doğdu
Herkese hayırlı kandiller. Ben bugun saat 13.30da oğluşumu kucağıma aldım. İlk doğumum sezeryandı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Doğum bekleyen arkadaşlarıma Rabbim yardım etsin. Sabah saat 5te suyum gelince doğum başladı 8de de hastaneye geldik oğlum bu mübarek günde gelmek istedi 19 hazirandı doğum tarihi.
Hic beklemedigim bi anda suyum geldi.hast gidene kdr cok fazla su kaybettim.bebegim 3.640 doğdu
Herkese hayırlı kandiller. Ben bugun saat 13.30da oğluşumu kucağıma aldım. İlk doğumum sezeryandı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Doğum bekleyen arkadaşlarıma Rabbim yardım etsin. Sabah saat 5te suyum gelince doğum başladı 8de de hastaneye geldik oğlum bu mübarek günde gelmek istedi 19 hazirandı doğum tarihi.
başkası olunca yoruluyorum ben ya. misal seçim dönemi eşim açıyor tv de mitinglere yorum yapıyor. banane diyorum nie gereyim kendimi
annemi ztn hiç sorma reklam oyuncusuna bile yorum yapıyor
öle oturma böle yat eşyaların yerini değiştirme girişimi. değişik kafada herkes. tekken relaks takılıyorum. sıkılırsam boya yapıyorum bir şey yapıp vakit geçiriyorum.
Şuan 40+5 im bnim bebeğim hep önden gidiyodu o yüzden sanki hep erken olcakmış gibi geliyodu ama son aylar durdu normale döndü, ben 37 den beri keşke olsa diyerek geçirdim günlerimi ama şuan pişmanım keşke 40 a kadar hiç düşünmeden tadını çıkarsaydım hamileliğin :)Öyle demesen iyiydi canım yaa bende 38.haftadan sonra gelmesini isteyenlerdenimbu arada bdt 'ni kaç gün geçiyor
Bende tekim ama eşimin iş yeri 10 dk uzaklıkta hastanede öyle istanbul gibi biyerde nimet bunlarAmin inşsenin dedigin cok mAntikli ama benim icin gunduz gelmesi pekte iyi degil cunku evde tekim esiminde isten gelmesi 2 3 saat malum istanbul trafigi onu beklerken dogururum diye korkuyorum gece oljrsa en azindan yanimda :-D
Maşallah canım kilosu çok iyi, peki hastaneye gider gitmez doğum yaptın mı? Ay çok heyecanlandım ya günlerimizde aynı sayılırHic beklemedigim bi anda suyum geldi.hast gidene kdr cok fazla su kaybettim.bebegim 3.640 doğdu
19 gün öne gelmiş paşa maşallah :) Allah size bağışlasın canımHerkese hayırlı kandiller. Ben bugun saat 13.30da oğluşumu kucağıma aldım. İlk doğumum sezeryandı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Doğum bekleyen arkadaşlarıma Rabbim yardım etsin. Sabah saat 5te suyum gelince doğum başladı 8de de hastaneye geldik oğlum bu mübarek günde gelmek istedi 19 hazirandı doğum tarihi.
Şuan 40+5 im bnim bebeğim hep önden gidiyodu o yüzden sanki hep erken olcakmış gibi geliyodu ama son aylar durdu normale döndü, ben 37 den beri keşke olsa diyerek geçirdim günlerimi ama şuan pişmanım keşke 40 a kadar hiç düşünmeden tadını çıkarsaydım hamileliğin :)
benimkide aynı canım gelmeye niyeti yok galiba kontrolün ne zamanevet canım günler geçiyor ama bebişim dönmüyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?