- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.641
10 cu hafta mı nerdeyse ımkansız canım gormesı.En erken 12 cı haftada ve erkek olursa bellı olur dıyorlar.Insallah sen yarın guzel haberlerle donersın ,belkı de bebegın gosterır kendını deCevabin icin tesekkurler canim
Bende hic duymamistim kafama takiliyordu
Bu arada doktorumuz en son 8+3 te gittigimizde 10. Haftada cinsiyeti goruruz demisti
Biz ikili testle beraber olsun diye yarin 11+5 te gitmis olucaz bakalim gorunecek mi
Saglikli olsunlarda erken ogrenmesekte olur
doktoruna guven enfeksiyon tehlikeli dusuge erken doguma bile neden oluyor sen cooook su ic ve ilaçlarını kullanBende 5 gündür kullanıyorum ama pek içime de sinmiyo. Antibiyotik sonuçta. bugün yine test yaptırdım. Bakalım enfeksiyon değerleri düştümü.
Sırt üstü yatınca hamilelikte kan akışı engellendiği için rahatsız eder. Sola yatarsan bebeği besleyen damarlar sağda olduğu için en Güzeli :) ben sola yatamam diyenlerde olacaktır benim gb o vakit gün içinde mutlaka sola yatarak uzanmak gerekiyor ki Bebeğin beslenmesine yardım edelim :)herkese merhaba kizlar bisey sorucam gece yatarken ne sekilde rahat ediyorsunuz ben mesela sirtustu yatamiyorum sol tarafimda inani;maz rahat uyuyorum sizde nasil acaba?
Evet sislik bende de var. Sudan bulamdigim icin su icemiyordum . Simdi su icmeye baslayinca biraz azaldiaslinda kilo almamak guzel. benim de hafif belli oluyor karnim ama özellikle gobek altinda siskinlik cok. sizin de oyle mi?
Valla canim bizde sasirdik ama doktor arkadasimin babasi10 cu hafta mı nerdeyse ımkansız canım gormesı.En erken 12 cı haftada ve erkek olursa bellı olur dıyorlar.Insallah sen yarın guzel haberlerle donersın ,belkı de bebegın gosterır kendını de
Canim gecmis olsun. Guzel bebisimiz icerde uslu dursun anacigini uzmesinSabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..
Bu arada ikili test için ölçümünüde yaptı, iki hafta sonra gidicem diye beklerken bugün yaptık ense ölçümünü.. İki haftada rapor yazdı dinlenmem için.. Haberler böyle benden, umarım bidaha olmaz kanamam.. Progesteron verdi onu kullanıcam..
Geçmiş Olsun Canım inşallah daha iyi olursun.Selam yeniden.Dün hastaneden kendi isteğimle çıktım.Kanamam durdu.Doktorum da gördü.Bebeğin durumu iyi.Düşen parçalar kan pıhtısıymış sanırım. Bi gün fazladan kalmak istemedim hastanede.Serumlar da bitmişti zaten.Serumun içine mide bulantısı için ilaç ve vitamin falan koymuşlardı.Şimdi 200 lük progestan kullanıyorum.Endol fitil de kullanıyorum.Mide bulantısı ilacıma ve folik asite de devam ediyorum.Dün sabahta ultrasona girdim yine.Bebeği gördüm.Durumu iyi. 1 hafta sonra kontrolüm var.3 hafta sonrada zeka testim var.Yatarak dinlenmem gerekiyomuş bi süre.Bizden haberler bu kadar.
tesekkur ederım canım ama hayat bu yarın nerde olacagımız garantı degıl o yuzden kendı kendımızı tesellı ededcegızZamanla alısşacaz inşallah canım 12 hafta bir geçse.
Canım seni çok takdir ettim ben il bile değitirmekten korkuoyrum ülke değiştirmene rağmen hiç isyanda bulunmaman takdir edilecek bir şey.
bu kadar kendını uzme canım .Ben de aılemden tum akrabalarımdan uzagım.Esımi cok sevdım evlendık hayatta aılemı bırakmam dıyordum.Evlendıgımız yıl ısle alakadar esım kendı ulkesıne donmek zorunda kaldı,ben de tabıı aılemı tum arkadaslarımı orda bırakıp geldım.Suan burda kımsem yok esımın aılesı bı tek onlarla da haftada bır gorusuyoruz.Bı arkadasım yok burda kımseyı tanımıyorum,hıc bır yerı bılmıyorum sıl bastan her seyı kendım oyrenmeye calısıyorum.Ama hıc bı zaman ısyan etmedım hep hayırlısı neyse onu ıstedım Allahtan.Inan kı bazen bızım gucendıgımız seyler aslında bızım hayrımıza ,sımdı bide bebegımız olursa bıze arkadas olacak zaten,hayat bıraz olsa da kolaylasacak
Cok şükür Rabbime...Selam yeniden.Dün hastaneden kendi isteğimle çıktım.Kanamam durdu.Doktorum da gördü.Bebeğin durumu iyi.Düşen parçalar kan pıhtısıymış sanırım. Bi gün fazladan kalmak istemedim hastanede.Serumlar da bitmişti zaten.Serumun içine mide bulantısı için ilaç ve vitamin falan koymuşlardı.Şimdi 200 lük progestan kullanıyorum.Endol fitil de kullanıyorum.Mide bulantısı ilacıma ve folik asite de devam ediyorum.Dün sabahta ultrasona girdim yine.Bebeği gördüm.Durumu iyi. 1 hafta sonra kontrolüm var.3 hafta sonrada zeka testim var.Yatarak dinlenmem gerekiyomuş bi süre.Bizden haberler bu kadar.
Bende hissediyorum cnm...Ben bebeğimin hareketleri sanki hissediyorum ya :)
Cok geçmiş olsun 7 haftalıkların bende yaşadım o sorunları çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunCok şükür Rabbime...
Iyi haberlerine inan cok sevindim cnm...
Bol bol dinlen emi...
Bende hissediyorum cnm...
Pıtır Pıtır bole hehehh
Sag tarafimda hissediyorum ben...
Özellikle sag yanima uzandigimda artiyor...
Maasallah hepimize
Canim gecmis olsun. Guzel bebisimiz icerde uslu dursun anacigini uzmesin
Kızlar sizdede acıkınca bi fenalık geliyor gibi oluyor mu? çok şiddetli acıkıyorum ben başıma ağrılar giriyor mideme ağrılar giriyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?