2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
10 cu hafta mı nerdeyse ımkansız canım gormesı.En erken 12 cı haftada ve erkek olursa bellı olur dıyorlar.Insallah sen yarın guzel haberlerle donersın ,belkı de bebegın gosterır kendını de

Bende 5 gündür kullanıyorum ama pek içime de sinmiyo. Antibiyotik sonuçta. bugün yine test yaptırdım. Bakalım enfeksiyon değerleri düştümü.
doktoruna guven enfeksiyon tehlikeli dusuge erken doguma bile neden oluyor sen cooook su ic ve ilaçlarını kullan

herkese merhaba kizlar bisey sorucam gece yatarken ne sekilde rahat ediyorsunuz ben mesela sirtustu yatamiyorum sol tarafimda inani;maz rahat uyuyorum sizde nasil acaba?
Sırt üstü yatınca hamilelikte kan akışı engellendiği için rahatsız eder. Sola yatarsan bebeği besleyen damarlar sağda olduğu için en Güzeli :) ben sola yatamam diyenlerde olacaktır benim gb o vakit gün içinde mutlaka sola yatarak uzanmak gerekiyor ki Bebeğin beslenmesine yardım edelim :)

10 cu hafta mı nerdeyse ımkansız canım gormesı.En erken 12 cı haftada ve erkek olursa bellı olur dıyorlar.Insallah sen yarın guzel haberlerle donersın ,belkı de bebegın gosterır kendını de
Valla canim bizde sasirdik ama doktor arkadasimin babasi
Kizi hamileyken 12. Haftada gormustu
Bebis dogdu simdi
Kiza soyledim erken degil mi diye babam tecrubesine guveniyordur dedi hayirlisi ya ben fazla merak etmiyorum:)

Canim gecmis olsun. Guzel bebisimiz icerde uslu dursun anacigini uzmesin

Selam yeniden.Dün hastaneden kendi isteğimle çıktım.Kanamam durdu.Doktorum da gördü.Bebeğin durumu iyi.Düşen parçalar kan pıhtısıymış sanırım. Bi gün fazladan kalmak istemedim hastanede.Serumlar da bitmişti zaten.Serumun içine mide bulantısı için ilaç ve vitamin falan koymuşlardı.Şimdi 200 lük progestan kullanıyorum.Endol fitil de kullanıyorum.Mide bulantısı ilacıma ve folik asite de devam ediyorum.Dün sabahta ultrasona girdim yine.Bebeği gördüm.Durumu iyi. 1 hafta sonra kontrolüm var.3 hafta sonrada zeka testim var.Yatarak dinlenmem gerekiyomuş bi süre.Bizden haberler bu kadar.

Geçmiş Olsun Canım inşallah daha iyi olursun.

[QUOmagnezyum eencan, post: 37792391, member: 357632"]Selam hanimlar bir sorum olacak birkac gundur uyurken sol bacagima komple agri ve kramp giriyor kendiliginden geciyor,uykudan uyandiracak derecede
Yarin doktora da sorucam bilgisi olan var mi[/QUOTE]
Cnm magnezyum eksikliği yapiyor dr sor

TE="uykucukus, post: 37793004, member: 467905"]Selam yeniden.Dün hastaneden kendi isteğimle çıktım.Kanamam durdu.Doktorum da gördü.Bebeğin durumu iyi.Düşen parçalar kan pıhtısıymış sanırım. Bi gün fazladan kalmak istemedim hastanede.Serumlar da bitmişti zaten.Serumun içine mide bulantısı için ilaç ve vitamin falan koymuşlardı.Şimdi 200 lük progestan kullanıyorum.Endol fitil de kullanıyorum.Mide bulantısı ilacıma ve folik asite de devam ediyorum.Dün sabahta ultrasona girdim yine.Bebeği gördüm.Durumu iyi. 1 hafta sonra kontrolüm var.3 hafta sonrada zeka testim var.Yatarak dinlenmem gerekiyomuş bi süre.Bizden haberler bu kadar.[/QUOTE]
Maşallah size inşallah birdaha kanams olmaz huzurlu şekilde tamamlarsiniz bu süreci.

Zamanla alısşacaz inşallah canım 12 hafta bir geçse.

Canım seni çok takdir ettim ben il bile değitirmekten korkuoyrum ülke değiştirmene rağmen hiç isyanda bulunmaman takdir edilecek bir şey.
tesekkur ederım canım ama hayat bu yarın nerde olacagımız garantı degıl o yuzden kendı kendımızı tesellı ededcegız

Bende eşimin işi nedeniyle Kanada'ya geldiğimizde 12 haftalık hamileydim. Işlemler nedeniyle 22. Haftada kadın doğuma gittim. Sizin burda paylaştığınız endişelerde ben hep kendime telkin ettim. Dr gitmek öyle kolay değil kaldı ki ultrasona giricem. Konu komşu dilini bilmez konuşmaz bir yere gitsen laf atamazsın eşim işten gelecek yorgun argında ben onunla Türkçe konuşabileceğim. Türk arkadaşlarımız var ama ayda 2 kere falan görüşebiliyoruz yani sosyalleşebiliyorum. Ailemle görüşüyorum sık sık sorun yok da karşılıklı Konuşmak dışarı çıkmak gb var mı... Birde ben çalışan biriydim ve şu an ücretsiz izindeyim. Oğlum doğdu ve şu an 10 aylık sıkılmaya vaktim bile yok derken 2. Yolda :) :) hatta yazın Türkiye'ye gittim rahat edicem dedim baktım herkes çocuk büyütmeme karışıyor. Aaaa dedim orda yalnız iyiymişim bile dedim o kadar yaniii :))))

Hayatta hep Sınavlar var. Bu yalnız yaşamakta bir deneyim tecrübe. Eşinle aran iyi olsun yeter ki sana destek olsun senden daha iyisi yok.

Cok şükür Rabbime...
Iyi haberlerine inan cok sevindim cnm...
Bol bol dinlen emi...

mrb hanımlar bende 10 haftalık oldum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım en son 7 haftalıkken kontrole gittim kalpatışı gözlenmişti hiç gebelik belirtisi yaşamıyorum bulantı halsizlik aşerme yaşamadım karnımda hiç çıkmadı endişelenmeye başladım korkudan kontrole bile gitmeye cesaret edemiyorum

Canim gecmis olsun. Guzel bebisimiz icerde uslu dursun anacigini uzmesin

Cok tesekkür ederim canim, uslu uslu büyüsünler insallah :)

Kızlar sizdede acıkınca bi fenalık geliyor gibi oluyor mu? çok şiddetli acıkıyorum ben başıma ağrılar giriyor mideme ağrılar giriyor resmen

Oyyy aynen benimde mideme ağrılar giriyor bu nasıl bir acıkma hayatımda görmedim hele sabahları buruluyor midem iyice.. Sanki bişey yiyebilcekmişim gibi aç oluyorum sabahları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…