- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.381
benim annem de aynı bende sinir oldum bi gün dedim gerek yok sen gelme haber de vermem doğurdum diye istediğin zaman gelir bebek seversin geçen hafta geldi de temizliği zor bitirdik eve gönderdiğim gün gezmeye gitmişAnnemde 2hafta snra gelcem sen dogurmadan orda olurum diyor sanki ne zaman dogurcagim belli
Benim de aynı.Tekim ve eşim 10 dk uzaklıkta, hastane de öyleBende tekim ama eşimin iş yeri 10 dk uzaklıkta hastanede öyle istanbul gibi biyerde nimet bunlar
oy canım benim , aynı şeyleri yaşıyoruz diyeyim ben sana :)Doğum yapmazsam ki pek olacak gibi hissetmiyorum :)) ben bakmaya calisirim yarin canim. Bu aksam allah izin verirse bol ibadet bol bol dua edecegim :))
Dun ilk defa gercek dogum sancisi gibi bi sanci geldi gitti geziyorken 1 kere sadece ama daha olmadi. Kizim da asagilari kaziyormus gibi yaptı. Bugun hicbirseyim yok malesef :))
Kontrol de iptal oldu, cok sansliyim ya, doktor eyleme gitmiş. Muayene yapmayacakmis :) yarın sabah erkenden gideceğim inşallah :)
Birde afedersin sarimsi sumugumsu bi akıntı oluyor ara ara bi arkadas nişan olabilir dedi ama bilmiyorum :) yarin unutmazsam doktora soracagim onu da :)
Seni de merak etmiştim görmemiştim de.
O güzel yüreğinle edeceğin güzel dualarina beni de kat canım benim, kizim gelsin annesinin kucagina bi an önce :))
sanada hayırlı kandiller canım ne güzel bi günde doğmuş oğlun maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...Herkese hayırlı kandiller. Ben bugun saat 13.30da oğluşumu kucağıma aldım. İlk doğumum sezeryandı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Doğum bekleyen arkadaşlarıma Rabbim yardım etsin. Sabah saat 5te suyum gelince doğum başladı 8de de hastaneye geldik oğlum bu mübarek günde gelmek istedi 19 hazirandı doğum tarihi.
Yok canim benim daha yola cikmadi sanirim :)) hikayeler sayfasindan da bakarim ama liste olarak becerebilir miyim bilmiyorum :) dogurdum yazanlarin isimlerini kaydederim de olmadi sen liste haline getirirsin beceremezsem :)oy canım benim , aynı şeyleri yaşıyoruz diyeyim ben sana :)
beraber mi doğuracağız nedir , hem aşağıları kazıyabiliyor , hem sarımsı akıntım var , bembeyaz da olabiliyor gerçi ama çok yoğun geliyor...
hem adet olacakmışım gibi sancım oldu bugün , belimden sıcak bir ağrı yayıldı dün gece de... :))
merak etme canım benim dularımız , yüreklerimiz karşılıklı , pofudukcum hep aklımdasın , hatta yarın netim yok inan çok merak edeceğim acaba doğum yapacak mısın diye :) gerçi geçmiş okumadım kim bilir belki de yola çıktı yaren :)
doktor kontrolun güzel geçecek inşaAllah , hayırlı haberlerle gel tatlım ...
liste için de Allah razı olsun , en son halini benim mesajlarımdan bulabilirsin kuzucum :)
Ayyyy hayırlı olsun. Ne güzel tam benim gibi, ilki sezeryan ikinciyi normal istesemde doktor kabul etmiyo. Senin doktorun onay vermiş miydi? Nasıl geçti doğumun?
sanada hayırlı kandiller canım ne güzel bi günde doğmuş oğlun maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
Canım doktorun rentıpta değil miydi sanki, karıştırıyor muyum? Memnun kaldınmı hastaneden...
cumartesi gitmiştim, bu cumartesi bi daha gidicez. dönmedi ama başı midemde halabenimkide aynı canım gelmeye niyeti yok galiba kontrolün ne zaman
evet canım günler geçiyor ama bebişim dönmüyorrr
Maşallah ne güzel. Günde olmuş hayırlı olsunHerkese hayırlı kandiller. Ben bugun saat 13.30da oğluşumu kucağıma aldım. İlk doğumum sezeryandı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Doğum bekleyen arkadaşlarıma Rabbim yardım etsin. Sabah saat 5te suyum gelince doğum başladı 8de de hastaneye geldik oğlum bu mübarek günde gelmek istedi 19 hazirandı doğum tarihi.
Canım sancı hemen birden bire gelip anında gitmen gereken bir şekilde gelmiyor.yakınlarını çağırıp beklicek kadar vakit olur genelde.ama yakınlarda kimse yok dersen tabiki kayınvalidene gitmen daha mantıklı.nasıl rahat edeceksen öyle yap bence:)))Ben hastane yakın diye kendi.annmlere geldim kızlar . Ama.aAma.annem çalışıyor evde kimse yok Burada kalacam ama yanlizim bu ev 5 inci katta nasil.inecen merdivenleri annem.diyir ya biz yokken doğurursan ne.yapacaksin kayın validene git tek.ktek.kalma evde o da annemlere yakın oturuyor hep. Evde aama.bende rahat gyinimiyirum orda kayinbaba kayın Blade var ama Onlar bir.dedimi bir etmeselerde. Rahat edemiyom. NeNe.yapmaliyim offf
Ben anneme öyle bişey dediğimde ahh kızımm keşke o kadar kolay olsa diyo :) evde doğuracağını sanmıyorum düzenli sancılarda 5dk'da bi geldiğine göre merak etme rahat rahat inersin böyle panik olacağın şeyler düşünmemeye çalışBen hastane yakın diye kendi.annmlere geldim kızlar . Ama.aAma.annem çalışıyor evde kimse yok Burada kalacam ama yanlizim bu ev 5 inci katta nasil.inecen merdivenleri annem.diyir ya biz yokken doğurursan ne.yapacaksin kayın validene git tek.ktek.kalma evde o da annemlere yakın oturuyor hep. Evde aama.bende rahat gyinimiyirum orda kayinbaba kayın Blade var ama Onlar bir.dedimi bir etmeselerde. Rahat edemiyom. NeNe.yapmaliyim offf
bende cuma gidicem bakalım hiç sanmıyorum benimde hala midemin altında bi sertlik var ama inşallah dönmüştürcumartesi gitmiştim, bu cumartesi bi daha gidicez. dönmedi ama başı midemde hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?