2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Annemde 2hafta snra gelcem sen dogurmadan orda olurum diyor sanki ne zaman dogurcagim belli
benim annem de aynı bende sinir oldum bi gün dedim gerek yok sen gelme haber de vermem doğurdum diye istediğin zaman gelir bebek seversin geçen hafta geldi de temizliği zor bitirdik eve gönderdiğim gün gezmeye gitmiş kardeşim okuyor okullar kapandığı gibi gelin diyorum o haftasonu düğün var diyor eşimde hep nöbette bu ara evde yanlız olduğum bi gün doğurmam inşallah

oy canım benim , aynı şeyleri yaşıyoruz diyeyim ben sana :)
beraber mi doğuracağız nedir , hem aşağıları kazıyabiliyor , hem sarımsı akıntım var , bembeyaz da olabiliyor gerçi ama çok yoğun geliyor...
hem adet olacakmışım gibi sancım oldu bugün , belimden sıcak bir ağrı yayıldı dün gece de... :))

merak etme canım benim dularımız , yüreklerimiz karşılıklı , pofudukcum hep aklımdasın , hatta yarın netim yok inan çok merak edeceğim acaba doğum yapacak mısın diye :) gerçi geçmiş okumadım kim bilir belki de yola çıktı yaren :)

doktor kontrolun güzel geçecek inşaAllah , hayırlı haberlerle gel tatlım ...
liste için de Allah razı olsun , en son halini benim mesajlarımdan bulabilirsin kuzucum :)

sanada hayırlı kandiller canım ne güzel bi günde doğmuş oğlun maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun inşallah bebişlerimiz en hayırlı zamanda kucağımıza gelirler. Bugün kontrole gittim nst miz güzel çıktı. Dr umuz da 15 dk aralıklarla 2 saat süren sancı olursa, suyun gelirse veya bebeğin hareketleri azalırsa hemen gel bunlar olmazsa pazartesi sabah görüşürüz dedi. Beklemedeyiz yine. Kızımın çikolatalarını aldım, şekerleriyle birlikte paketledim. insanı çok mutlu ediyo bebeği için bişeyler yapmak

normal takvime göre 8 günüm var tabi 40. haftayı geçirir mi bu kız bilmiyorum. Doktorum gülerek perşembeye kadar görüşeceğiz dedi ama.Bana içinden geçen dedi ne sancım var ne şikayetim bu kız iki hafta daha geçirir dedim.Hiç belli olma o buradan çıkarsın sancın tutar dedi.
bu arada doğum sırasındaki topuktan alınan kan için doktorum ben almıyorum dedi.Zaten haftasında alıyorlar sağlık ocağında iki kez can yakmaya gerek yok dedi.
Aklıma gelmişken doktor yeni moda çıktı ben karşıyım dedi.Göbek kordonunu baba kesiyormuşeşimle güldük açılış mı bu.Ayrıca ben o telaşta doktor bey kesemez o siz kesin derim
doktor çok saçma bulduğunu söyledi.Zaten bebek kaygan o sıra kordon kaygan ayrıca 1 dk içinde kordonu kesmek gerekiyor.Yanlışlıkla parmak kesilebilir başka kazalar olabilir dedi.Baba sürekli bu işi yapmıyor sürekli dedi.Neymiş bağ oluşturmak içinmiş.

Yok canim benim daha yola cikmadi sanirim :)) hikayeler sayfasindan da bakarim ama liste olarak becerebilir miyim bilmiyorum :) dogurdum yazanlarin isimlerini kaydederim de olmadi sen liste haline getirirsin beceremezsem :)
Cok sagol canim benim. Inşallah ayni anda dogururuz :) ECD75Le diyorduk onun Ela'si beklemedi :)
Zulal kız bekleyecek mi bakalim yaren hanimi. Yoksa o da musaade isteyip dunyaya gelecek mi erkenden :)
Allah'im hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah :)

Ayyyy hayırlı olsun. Ne güzel tam benim gibi, ilki sezeryan ikinciyi normal istesemde doktor kabul etmiyo. Senin doktorun onay vermiş miydi? Nasıl geçti doğumun?

Evet cnm doktorum sezeryan sonrası normal doğumu deneyebiliriz demişti. Doğum sancılara göre daha kolay geçti. doğumu kolay oldu Rabbime şükürler olsun

Canım doktorun rentıpta değil miydi sanki, karıştırıyor muyum? Memnun kaldınmı hastaneden...

Yok bahardaydim ben başından beri.memnunduk.sorun benim dogumsurecim dişinda bisey yoktu.bunu çözmek için de dr um saatlerce bekledi ama olmayinca yapacak birşey yok sezeryna kaldik.sansmdan dr muzun da nobetiydi sabaha kadar hastanedeydi.ücretler konusunda da gayet rahattik hemşirelerin ebelerin tutumu da gayet iyiydi.coksukur kizin evimiz de ilk gecesine başladı bile bide emmeye alissa

Maşallah ne güzel. Günde olmuş hayırlı olsun

Ben hastane yakın diye kendi.annmlere geldim kızlar . Ama.aAma.annem çalışıyor evde kimse yok Burada kalacam ama yanlizim bu ev 5 inci katta nasil.inecen merdivenleri annem.diyir ya biz yokken doğurursan ne.yapacaksin kayın validene git tek.ktek.kalma evde o da annemlere yakın oturuyor hep. Evde aama.bende rahat gyinimiyirum orda kayinbaba kayın Blade var ama Onlar bir.dedimi bir etmeselerde. Rahat edemiyom. NeNe.yapmaliyim offf

Canım sancı hemen birden bire gelip anında gitmen gereken bir şekilde gelmiyor.yakınlarını çağırıp beklicek kadar vakit olur genelde.ama yakınlarda kimse yok dersen tabiki kayınvalidene gitmen daha mantıklı.nasıl rahat edeceksen öyle yap bence:)))

Ben anneme öyle bişey dediğimde ahh kızımm keşke o kadar kolay olsa diyo :) evde doğuracağını sanmıyorum düzenli sancılarda 5dk'da bi geldiğine göre merak etme rahat rahat inersin böyle panik olacağın şeyler düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…