2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Biz geldik kizlar ikinci nst mız biraz daha iyiymis ama öğleden sonra tekrar nst te girecekmisim acil bi durum olsa yatiraym ama şuan acil birşey yok suyu iyi dopler iyi gelişimi hagtasiyla uyumlu dedi. Yine de içim rahat değil neden nst boyle çıkıyor

Kontrolden geldim şimdi. 40 hafta pazar günü doluyor ve hiçbir doğum belirtisi yok bende. Nst normal, suyu iyi, hareketleri iyi. Keyfi Yerinde dedi doktor yine. Salı günü tekrar gelin dedi. Kendisi gelmezse 41. Hafta bitmeden suni sancı ile doğurtacak.

İki büklüm oturmuş bekliyor, hadi gel de rahat rahat yat beşiğinde :)) ikizler burcu işte :))

Canim naptin sen bi gelisme varmi bugunmu kontrolun. ben gittim sabah ne sanci var ne acilma
Gittim geldim yeni eve.valla baktı nst normal perşembeye kadar vakit verdi perşembe sabah vajinal muayene yapıcak açıklık varsa doğumu başlatıcak.ama eğer yoksa cuma günü zorunlu sezeryenle almamız lazım dedi çünkü kızımın suyu anca 1 hafta yeter daha fazla bekletemem dedi.öyle işte canım cumaya kadar geldi geldi yoksa sezeryenle alcak:))sağlıklı olsunda artık herşeye razıyım.kısmetimizde ne varsa o olcak

Kizlar dun spinal sezaryen oldu. Agrim var. Oglum da ben de iyiyiz hastanedeyiz. Herkese kolay dogumlar diliyorum
Spinal sezeryan nasıl memnun kaldınmı canım.kesiği dikerkende bayıltmıyolarmı hiç.gözün aydın bu arada allahım sizlere bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah.

Bu bebisler neden sondakikaya kadar içerde kalma haklarini kullanıyorlar ki..meraktan catlayacagim kızımı biranonce kucağıma almak istiyorum..39+1 iz ama daha bi belirti yok..ara ara bel ve karin ağrısından başka

Kızlar bugün hicbir is yapmama rağmen bebek hep bir yerde toplanıyor.karnımın orası top gibj oluyor.neden? 37 haftamdayım

Merhabalar. ben de Ağustos annesi olacağım nasipse ve senin yaşadığın sorun bende de var Kanda şeker yok ama idrarda gözüküyor.. Geçen hafta kendi doktoruma randevumu kaçırdığım için başka doktora gittim sonuca ona gösterdim iyice korkuttu beni.. Parmaktan ölçümlerde değerlerim gayet normal çıkıyor sorun olmaz değil mi?

Yok cnm inanma böyle şeylere hepsi hurafe,safsata şeyler...

Kızlar bugün hicbir is yapmama rağmen bebek hep bir yerde toplanıyor.karnımın orası top gibj oluyor.neden? 37 haftamdayım
Benim de sık sık oluyor herhalde bebek kendisini doğuma hazırlıyor

Canim nasilsin?
Musab hamza nasil?Eve ciktiniz sanirim

25 mayısta çıktık canım eve çok şükür kavuştuk kuzumla,ama çarşamba günü kontrolü vardı gaz ve kabizliktan dolayı solunumu hızlanmış gene yavrumun,gene aldılar kuveze çarşamba günü. Dun iyiydi en geç bir haftaya cikicak inşallah doktoru öyle söyledi.

Spinal sezeryan nasıl memnun kaldınmı canım.kesiği dikerkende bayıltmıyolarmı hiç.gözün aydın bu arada allahım sizlere bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah.

Ben cevaplıyim, dikerken hissetmiyosun bile , o yüzden bayıltmıyolar.Ama heyecanlanırsan sakinleştirici yapıyolar.

Baş ağrısı ile çook nadır karşılasıyoruz binde 4 hını bısı dedı. Epıdurel olan arkadaslarım da memnun. Sen centralde olcaksan zaten anestezı dr ile goruşme yPtırırlar senı de. Ben tTıh aldıım gun dırek anatezıcıye yonlendırdıler kan falan verdım çok detaylı anlattı. Omurılık soğanının 7-8 cm altına takıyorlar kataterı hıç bir şekilde riski yok dedı. Sen gun aldın mı canım? Ben arda beye ekstradan 5 bın tl vermıyım dedım zaten ozel sıgortam var acıbadem de geçiyor oradan ii bır dr buldum.

Odada yalnızım Allahtan yanımdaki kadını aldılar doğumhaneye annemle oturuyoruz. Oda da güzel tv banyo vs var. Ama işte doktorlar sıkıntı biraz. İnşallah bu yeni doktor doğurtur beni bi an önce.
Canım su gıbı kolay doğumun olsun inşş.. Yurusen oturup kalsan faydası olr belkı yatma sureklı oturma cnm.. Sureklı gırıyorum ii haberlerını beklıyıruz mujdeyı ver artık hadi

Canım keşke sancını evde çekseydin hastanede mahfediyolar allah yardımcın olsun dualarımız seninle

çok sevindim canım ALLAH yardımcın olsun benim parmağıma göre 3 cm :)

yatıp uyuyabiliyorsundur bari inş. ben aç aç uzun süre sancıdan ve uykusuz kalmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…