- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.241
Iyiyim canim hatta turp gibiyimNasılsın canım var mı sende bi gelişme doğum belirtisi.
Canim nasilsin?Canım Rabbim kolaylastirsin inşallahhhhh, çabucak kolayca gelsin kizin inşallah.Oyyy yakında kizin kucağında olacak ne güzel...
Gittim geldim yeni eve.valla baktı nst normal perşembeye kadar vakit verdi perşembe sabah vajinal muayene yapıcak açıklık varsa doğumu başlatıcak.ama eğer yoksa cuma günü zorunlu sezeryenle almamız lazım dedi çünkü kızımın suyu anca 1 hafta yeter daha fazla bekletemem dedi.öyle işte canım cumaya kadar geldi geldi yoksa sezeryenle alcak:))sağlıklı olsunda artık herşeye razıyım.kısmetimizde ne varsa o olcakCanim naptin sen bi gelisme varmi bugunmu kontrolun. ben gittim sabah ne sanci var ne acilma
Spinal sezeryan nasıl memnun kaldınmı canım.kesiği dikerkende bayıltmıyolarmı hiç.gözün aydın bu arada allahım sizlere bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah.Kizlar dun spinal sezaryen oldu. Agrim var. Oglum da ben de iyiyiz hastanedeyiz. Herkese kolay dogumlar diliyorum
Merhabalar. ben de Ağustos annesi olacağım nasipse ve senin yaşadığın sorun bende de varBenim 50 gr şeker ve 100 gr şeker yükleme testinde ( sanırım 25_26. Haftalarda) idrarda glikoz yani şeker vardı. 50 grlık yüklemede kan şekerim yüksekti, 100 gr da normaldi. Ama ikisinde de idrarda glikoz pozitif çıkmıştı. Özellikle sordum doktoruma, idrarda glikoz olması hamilelikte normal dedi. Nedenini sormadım canım. Önemli olan kandaki şeker demek ki.
Yok cnm inanma böyle şeylere hepsi hurafe,safsata şeyler...kızlar azönce cübbeli ahmet hocayı dinledim çarşamba doğum yapılmazmış kan aldırılmazmış peygamberimizin ve allahın emri böyleymiş benim de haftaya çarşamba serzeryanım var kalbimide bozmak istemiyorum ama siz böyle bişey duydumuzmu hurafemi acaba
Benim de sık sık oluyor herhalde bebek kendisini doğuma hazırlıyorKızlar bugün hicbir is yapmama rağmen bebek hep bir yerde toplanıyor.karnımın orası top gibj oluyor.neden? 37 haftamdayım
Canim nasilsin?
Musab hamza nasil?Eve ciktiniz sanirim
Spinal sezeryan nasıl memnun kaldınmı canım.kesiği dikerkende bayıltmıyolarmı hiç.gözün aydın bu arada allahım sizlere bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah.
Kizlar dun spinal sezaryen oldu. Agrim var. Oglum da ben de iyiyiz hastanedeyiz. Herkese kolay dogumlar diliyorum
Bana da Tolga bey epidural dedi.Benim sigorta
karsilamadigi icin Central da olucak Tolga bey oraya geliyor. Ama orda da anestezi doktoru nasil bilmiyorum cok kararsız kaldım. Yan etkileri yok diyor lar benim kv kızını normal epidural doğmuş başağrısı kalmış bugüne kadar. Şaşırdım ben de valla kine inansam
Canım su gıbı kolay doğumun olsun inşş.. Yurusen oturup kalsan faydası olr belkı yatma sureklı oturma cnm.. Sureklı gırıyorum ii haberlerını beklıyıruz mujdeyı ver artık hadiOdada yalnızım Allahtan yanımdaki kadını aldılar doğumhaneye annemle oturuyoruz. Oda da güzel tv banyo vs var. Ama işte doktorlar sıkıntı biraz. İnşallah bu yeni doktor doğurtur beni bi an önce.
Canım keşke sancını evde çekseydin hastanede mahfediyolar allah yardımcın olsun dualarımız seninleKızlar 2saat kadar önce nişanım geldi. Açıklığım iki parmakmış kaç cmye denk geliyor bilmiyorum da. Sancı da çok çıkmadı ama ağrım var biraz. Takipte tutacaklarmış aktif hale gelince sancı vereceklermiş. Yatışa devam yanii.
çok sevindim canım ALLAH yardımcın olsun benim parmağıma göre 3 cm :)Kızlar 2saat kadar önce nişanım geldi. Açıklığım iki parmakmış kaç cmye denk geliyor bilmiyorum da. Sancı da çok çıkmadı ama ağrım var biraz. Takipte tutacaklarmış aktif hale gelince sancı vereceklermiş. Yatışa devam yanii.
Kızlar 2saat kadar önce nişanım geldi. Açıklığım iki parmakmış kaç cmye denk geliyor bilmiyorum da. Sancı da çok çıkmadı ama ağrım var biraz. Takipte tutacaklarmış aktif hale gelince sancı vereceklermiş. Yatışa devam yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?