2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar rrrrrrrr

Yarin sabah 10da sezeryana giriyorum

Doktor şu an içerde kalmasi dışarda olmasindan daha tehlikeli dedi.

Mutlu ve telasliyim

Sizdende dua beklerim
Belki de oldu bebeğini kucağına bile aldın Allah yar ve yardımcn osun olsun da hep... bol.bol sütun de olur inşallah canım yha.

Son düzenleme:
günaydın herkese bende artık uykusuz gecelere başladım gece 3 de uyandım 4 30 a kadar döndüm durdum ben uyuyamadıkça kızımda tekmeledi durdu beraber takıldıksonra televizyonun karşısına geçtim orda uyuya kalmışım 7 30 da tekrar kalktım eşimle oy kullanmaya gittik millet sabahın körü demeden gitmiş kalabalıktı baya neyse sonra onu işe gönderdik bugün kızımla başbaşayız yineyarın da son iş günüm cuma bitti sanıyordum yanlış hesaplamışlarson güne kadar çalışan tek insan ben olcam sanırım

Hayırlı sabahlar Çanlar. Benim uyku.problemim yok. Ama o.kadar gece VC ye gidiyorum ki kalkarken ve yatarken cok zOrlaniuorum. Icin De bir garip.nedense bugün. Canım. Hiç bir şey yapmak istemiyor . Derlerdi ama son zamanlar geçmek bilmez diye doğruymus. Ohlusum gelse artık onunla ilgilensem biraz korkular var tabi bir. De artık. Doğum nasıl olacak aciyacak mi.of bilemedim işte kızlar paylaşmak istedim. Icim bir.garip işte böyle

Kizlar rrrrrrrr

Yarin sabah 10da sezeryana giriyorum

Doktor şu an içerde kalmasi dışarda olmasindan daha tehlikeli dedi.

Mutlu ve telasliyim

Sizdende dua beklerim

Cnm şimdi gordum..
sen sezeryan hazırlıklarındayken su sıra bende saenjn için dua edıyorum allah kolaylıkla kucagına almak nasıp etsın hemen toparlanırsın saglıkla bbebişin gelecek inş guzel haberlerjnı yaz bebeğin senı daha çok bekletmedı bak benımkınden once gelıyor

Canim cumartesi bidaha gidicez ve bakicak yine eger catim musaitse ya normal yada epidural normali tercih edicem. Ama cok dar derse sezaryeni tercih edicem cunku fazla dikis atilmasi sezaryen sureci gibi. En yakin ornegim ablalarimhakkimizda hayirlisi olsun yatip kalkio bunu soyluyorum

Ewett. Insan yalnizken uzaniyo bjrilleri warken hep oturuyosun yada kalkip bsyler getir gotur yapiyosun olmuyo walla. Insan soylenip gunahada giriyo. Herkes anlayisli olsa super olcak

Canim benim masallah sana Allah anali babali buyutsun bebegini bol sutun olsun insallah

gözün aydın canım masallah bebeğine rabbim.size bağışlasın ne güzel.bir.duygudur eminim İnş bekleyen tüm arkadaşlarim için de rabbim kolay doğumlar nasip.eder tek vaazda kurtuluruz İnş dualarimizi birbirimizden eksik.etmeyelim.

cnm hayırlı uğurlu olsun gözün aydın maşşallah cimcimeye Allah analı babalı büyütsün darısı bizee

Hayırr canim önceden yapılmadı.. nişanim geldikten sonra yapıldı ilk kez..
Maşallah canım ya, kadere okadar güzel teslim etmişsin ki kendini herşeye olumlu tarafından bakabiliyorsun ne güzel
Şuan beni en çok tırsıtan son haftaya kadar kendimi normal die alıştırıp çatı muayenesinde dar denilerek sezeryana alınmam :/ doktor tipime bakarak çatın müsaittir bence dedi. Ama boyla alakası yokmuş ki evlendiğim zamanlar ilişkide canım çok acıyo die doktora gitmişliğim bile var benim, galiba çatım dar

valla seni takdir ediyorum canım ben 32. Haftada ayrıldım, giyinip çıkmaya bile üşenir olmuştum, hele şimdi. Maşallah sana

Sen dogurmaya kararlisin beklemeye niyetin yok anlasildi
benim niyetim var da onun yok gibi :) dün 9 saat gezdim, önceki gün de kocişimle yaramazlık yaptım ama tık yok, şimdi uyanır uyanmaz çamaşırıma baktım nişan felan var mı diye de tık yok :))

Evet canım çok dikiş atılmasındansa sezeryan daha uygun olur bakalım artık hakkımızda hayırlısı

Ewett. Insan yalnizken uzaniyo bjrilleri warken hep oturuyosun yada kalkip bsyler getir gotur yapiyosun olmuyo walla. Insan soylenip gunahada giriyo. Herkes anlayisli olsa super olcak

Hahahah doğru söylüyorsun valla canım bende doğru düzgün oturamamaktan şikayetçi oluyorum birde kıyafet konusu var tabi başkaları yokken daha rahat giyiniyo insan

günaydın kızlar iyi pazarlar dünden beri pek girmiyorum ne oldu bilmiyorum ama hiç tadım tuzum yok hiç bişe yapmak konuşmak hareket etmek istemiyorum sıkıntı basıyo ya sürekli bunalıyorum doğumu bi atlatsam beliki rahatlicam çünkü ister istemez herşeyi sıkıntı yapıyorum eşimde sürekli neyin var neyin var deyip duruyo belki oretada bişe yok ama benim surat beş karış zaman geçsede oğlumu kucağıma alsam artık çok bunaldım

dur kizz 1 hafta daha dursunlar da sonra gelsinler az daha sabrett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…