- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.601
Belki de oldu bebeğini kucağına bile aldın Allah yar ve yardımcn osun olsun da hep...Kizlar rrrrrrrr
Yarin sabah 10da sezeryana giriyorum
Doktor şu an içerde kalmasi dışarda olmasindan daha tehlikeli dedi.
Mutlu ve telasliyim
Sizdende dua beklerim
Kizlar rrrrrrrr
Mutlu ve telasliyim
Sizdende dua beklerim
Canim cumartesi bidaha gidicez ve bakicak yineCanım doktor sezeryan derse birşey diyemeyiz ama bence normal olan neyse onu düşün , ağrısız normal doğumda düşünebilirsin epidural sezeryan yerine epidural normal doğum yap bencebende korkuyorum bu yüzden epidural normal doğum yapıcam , normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü
Ewett. Insan yalnizken uzaniyo bjrilleri warken hep oturuyosun yada kalkip bsyler getir gotur yapiyosun olmuyo walla. Insan soylenip gunahada giriyo. Herkes anlayisli olsa super olcakValla canım sende bendensinson zamanlarımız zaten kimseyi çekecek halim yok eşime de söyledim kimseyi davet etme diye , misafir gelirse de hazır birşeyler yaptırıyor dışardan söylüyoruz ama yinede önlerinde dönmek bile zor geliyor
Gunaydin canim ayy senin 1 gunun kalmiiiss inatci bebislerden biri de sende anlasilanGunaydin her kese
Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerini bekliyoruzKizlar rrrrrrrr
Mutlu ve telasliyim
Sizdende dua beklerim
Canim benim masallah sana Allah anali babali buyutsun bebegini bol sutun olsun insallahkızlar hepinizden özür dileyerek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...
çarşamba nişanım gelmişti biliyorsunuz , sancılarımı takip ettim perşembe sabahı 5 ile 8 dakikada bir gelen sancılarım vardı 30 sn. süren , tekrar hastaneye gittim , 4 e kadar açılmamı takip ettiler fakat açılmam ancak 1 cm olmuştu , açılmanın hızlı olması için sancıların 1 dakika sürmesi gerekiyormuş... derken eve gönderdiler bir gün daha sürebileceğini söylediler...
eve 5 buçukta geldim ve asıl sancılarım ondan sonra başladı.. hem süresi uzadı hem sıklaştı 3 dk.4dk.da bir geliyordu.. gece 2 ye kadar o şekilde sancı çektim ve artık eşime bence gitmeliyiz dedim :)
yola çıktık iyi ki çıkmışız , arabada suyum geldi :))
suyum geldiğinde açılmam 3 cm miş , 3 saatte 8 cm e ulaştı açılmam ve cuma sabahı 5 :50 de kızımı 10 dakikada kucağıma aldım :))
anlayacağınız sancı uzun doğum kısa sürüyor :)) 48 cm 2.900 doğdu meleğim...
sizleri de çok merak ettim.. kimler doğurdu çok meraktayım :)
Sen dogurmaya kararlisin beklemeye niyetin yok anlasildiKızlar midem çok bulanıyo, burda birileri doğum belirtisi demişmiydi? :))
kızlar hepinizden özür dileyerek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...
çarşamba nişanım gelmişti biliyorsunuz , sancılarımı takip ettim perşembe sabahı 5 ile 8 dakikada bir gelen sancılarım vardı 30 sn. süren , tekrar hastaneye gittim , 4 e kadar açılmamı takip ettiler fakat açılmam ancak 1 cm olmuştu , açılmanın hızlı olması için sancıların 1 dakika sürmesi gerekiyormuş... derken eve gönderdiler bir gün daha sürebileceğini söylediler...
eve 5 buçukta geldim ve asıl sancılarım ondan sonra başladı.. hem süresi uzadı hem sıklaştı 3 dk.4dk.da bir geliyordu.. gece 2 ye kadar o şekilde sancı çektim ve artık eşime bence gitmeliyiz dedim :)
suyum geldiğinde açılmam 3 cm miş , 3 saatte 8 cm e ulaştı açılmam ve cuma sabahı 5 :50 de kızımı 10 dakikada kucağıma aldım :))
kızlar hepinizden özür dileyerek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...
Evet canim ama sanci kısmı tabii ki çok kolay olmuyor... Hepiniz bir vaazda kurtuluun inşaAllah:)
Dikişim var canim, o biraz yoruyor tam düz oturamiyorum, dikiş sağ yöne doğru ... Temiz tut kuru tut derken azcik yorucu tabii ama hızlı iyileşir inşaAllah...
Sanci doğurduğun an bitiyor tatlim:) sanki o sancılari hiç çekmemissin gibi... Tek olan emzirirken kasiklarimda sizilar hissediyorum..kizim emdikce rahmim toplanıyor ya sanırım ondan :)
Maşallah canım ya, kadere okadar güzel teslim etmişsin ki kendini herşeye olumlu tarafından bakabiliyorsun ne güzelHayırr canim önceden yapılmadı.. nişanim geldikten sonra yapıldı ilk kez..
valla seni takdir ediyorum canım ben 32. Haftada ayrıldım, giyinip çıkmaya bile üşenir olmuştum, hele şimdi. Maşallah sanagünaydın herkese bende artık uykusuz gecelere başladım gece 3 de uyandım 4 30 a kadar döndüm durdum ben uyuyamadıkça kızımda tekmeledi durdu beraber takıldıksonra televizyonun karşısına geçtim orda uyuya kalmışım 7 30 da tekrar kalktım eşimle oy kullanmaya gittik millet sabahın körü demeden gitmiş kalabalıktı baya neyse sonra onu işe gönderdik bugün kızımla başbaşayız yine yarın da son iş günüm cuma bitti sanıyordum yanlış hesaplamışlar son güne kadar çalışan tek insan ben olcam sanırım
benim niyetim var da onun yok gibi :) dün 9 saat gezdim, önceki gün de kocişimle yaramazlık yaptım ama tık yok, şimdi uyanır uyanmaz çamaşırıma baktım nişan felan var mı diye de tık yok :))Sen dogurmaya kararlisin beklemeye niyetin yok anlasildi
Canim cumartesi bidaha gidicez ve bakicak yineeger catim musaitse ya normal yada epidural normali tercih edicem. Ama cok dar derse sezaryeni tercih edicem cunku fazla dikis atilmasi sezaryen sureci gibi. En yakin ornegim ablalarim hakkimizda hayirlisi olsun yatip kalkio bunu soyluyorum
Ewett. Insan yalnizken uzaniyo bjrilleri warken hep oturuyosun yada kalkip bsyler getir gotur yapiyosun olmuyo walla. Insan soylenip gunahada giriyo. Herkes anlayisli olsa super olcak
dur kizz 1 hafta daha dursunlar da sonra gelsinler az daha sabrettMaşallah canım ya, kadere okadar güzel teslim etmişsin ki kendini herşeye olumlu tarafından bakabiliyorsun ne güzel
Şuan beni en çok tırsıtan son haftaya kadar kendimi normal die alıştırıp çatı muayenesinde dar denilerek sezeryana alınmam :/ doktor tipime bakarak çatın müsaittir bence dedi. Ama boyla alakası yokmuş kievlendiğim zamanlar ilişkide canım çok acıyo die doktora gitmişliğim bile var benim, galiba çatım dar
valla seni takdir ediyorum canım ben 32. Haftada ayrıldım, giyinip çıkmaya bile üşenir olmuştum, hele şimdi. Maşallah sana
benim niyetim var da onun yok gibi :) dün 9 saat gezdim, önceki gün de kocişimle yaramazlık yaptım ama tık yok, şimdi uyanır uyanmaz çamaşırıma baktım nişan felan var mı diye de tık yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?