2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben nisan gelince dogum bikac gunde oluyo saniyorum peki doktora gitmycek misin canim

son günler oluyor canım ya. beni de sorma bir haftadır ne olsa da söylensem modundayım

bebişin son eşyalarını getirdi dün teyzesi onları yıkıyorum. evi toplamaya sardım sıkıntıdan. eşim de doğum öncesi enerji diye tırsıyor. enerjini doğuma sakla diyor.
ütü birikiyor ya ona çok canım sıkılıyor. gün içi yürüyüşte yapmaya başladığımdan ayakta dikilip ütü yapmak çok ağrı yapıyor. taşıtacağım bugün salona oturarak ütüleyeceğim artık.
eşim işten gelse de oy vermeye çıksak.

Anammm benim gelin dogmus hayirli olsun canim gule gule buyut minik prensesini cokca kokla benim yerime yerim onuu yaaa

kızlar çocuğu hastaneden ne ile çıkaracağız. kucakta mı bineceğiz arabaya yoksa bebek arabasının üstü olan ana kucağını öı oto koltuğu olarak kullanacağız

sagol canım teşekkür ederim bende zorlanıyorum ama sırf doğumdan sonra bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için son haftaya kadar çalıştım izinlerimi de kullanmadım çünkü burada bebeğime bakacak kimsem yok annem 4 saat kayınvalidem 12 saat uzakta o yüzden eşimle mesaimizi ayarlayıp bakcaz inşallah

kızlar çocuğu hastaneden ne ile çıkaracağız. kucakta mı bineceğiz arabaya yoksa bebek arabasının üstü olan ana kucağını öı oto koltuğu olarak kullanacağız
canım ben hastaneme sormadım ama bazı hastaneler kucakta çıkarmaya izin vermiyormuş dediğin gibi bebek arabasının ana kucağını kullanabilirsin zaten arabada hep onu kullanmak zorundasın benimki hala kutusunda duruyor eşime diyorum acil bişey olsa kesin unuturuz bunu

Canim benim ya tebrik ederim cok mutlu oldum carsambadan beri hergun siteye ilk girdigim gibi sana baktim cok sukur ki kizinda sen de sag salim kurtulmussunuz kizin nasilmeminim cok guzeldir senin kadar guzel bir annesi var cunku

Ya kizlar biz diyoruzki esimle artik bu cocuk dogsun bu gece sanki sancim varmis gibi hastaneye gitsek suni verip dogurturlrmi

Ya kizlar biz diyoruzki esimle artik bu cocuk dogsun bu gece sanki sancim varmis gibi hastaneye gitsek suni verip dogurturlrmi
Ehhehe ben öyle gelene çok şahit oldun ama yalan makinası gibi nst'ye sokuyolar gerçek çok geçmeden ortaya çıkıyor bende diyorum kanamam oldu falan mı desem ama eşim hemen karşı çıkıyor

Ehhehe ben öyle gelene çok şahit oldun ama yalan makinası gibi nst'ye sokuyolar gerçek çok geçmeden ortaya çıkıyor bende diyorum kanamam oldu falan mı desem ama eşim hemen karşı çıkıyor
Ya artik sabredemiyorum esimdr ole hergun gidelim dogur artik diyo :) bu kiz grlmicek kendi rizasiyla benim icime ole doguyo

Kizllaarr, birazdan biz bugun araba almaya cikicaz bebegime. Hangisini oneriyosunuz. Butcemiz 2bin lira maksimum. Mamas papas nasil, yada baska oneren war mi. Manewrasi iyi olsun. Ben 162boyundayim. Yalnizken rahatlikla kullanim. Ece erkenin aldigina baktim cewiremedim onuQcil cvp yazarsaniz makbule gecer

Chiccco urban yada casual cadillac ben ikisinden birini düşünüyorum ikiside çok guzel

Kizlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum izne ayrıldım ondan artik pek girwmiurum
Bol bol yürüyüş yapıp geziyoruz oglumla ama bende ara ara ağrı da olsa sancı yok
Dun doktora gittik doktor baktı daha kanala girmemiş bebek suyu iyi eşiğinde yaslanma yok keyfi yerinde dunyaga gelmeye niyeti yok dedi yani ben de yeni fobi geliştirdim suni sancı korkusu ilk defa suni sancı ihtimal ini konuştuk doktorlarlla oda onumiDeki hafta rahim ağzına bakacak uygunmu diye değilse bir tablet verecek sonra suni sancı verecek su 39+3 uz 41 e kadar bekleyecektir kizlar ......
Hayirlisi ama ilk defa suni sancı çekmek yerine direk sezeryan mi olsm dedim ........

Su ana kadar oğlumum bir zorluğu ağırlığı olmadi bana inşallah doğumum da kolay olur .....

2950 olduk kilo olarak 3100 olur dedi zaten bor hafta gidişim de oğlum is yerinde ki girdigim stresten dolayı kilo alamamış dır buna da şükür

Doğum yapan herkese hayirli olsun.
Daha doğumu olmayan arkadaslara da insalalh sağlık li bir şekilde kucagimiza alırız.......

Tatlim kilosuna doğmadan 10 gün evvel 2.900 civarı demişti doktorum.. fakat son kez bebege bakti doğmadan taş çatlasa 3.400 dur dedi... Neticede 2.900 doğdu kizim:)

canım tebrik ederim. sonunda sağlıkla aldın kucağına.

çok geçmiş olsun sanada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…