- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.621
Ben nisan gelince dogum bikac gunde oluyo saniyorum peki doktora gitmycek misin canimGünaydınlar.
Benim nişanım bugün de geldi. 3 gündür gelio. Böyle olabiliyormuş die okumuştum. Yavaş yavaş atıyormuş. Demekki açılmam oluyor hafiften. Normal doğum çok sabır gerektiren bi olaymış bunu anladım. Allah yardımcımız olsun.
son günler oluyor canım ya. beni de sorma bir haftadır ne olsa da söylensem modundayımgünaydın kızlar iyi pazarlar dünden beri pek girmiyorum ne oldu bilmiyorum ama hiç tadım tuzum yok hiç bişe yapmak konuşmak hareket etmek istemiyorum sıkıntı basıyo ya sürekli bunalıyorum doğumu bi atlatsam beliki rahatlicam çünkü ister istemez herşeyi sıkıntı yapıyorum eşimde sürekli neyin var neyin var deyip duruyo belki oretada bişe yok ama benim surat beş karış zaman geçsede oğlumu kucağıma alsam artık çok bunaldım
Anammm benim gelin dogmus hayirli olsun canim gule gule buyut minik prensesini cokca kokla benim yerime yerim onuu yaaakızlar hepinizden özür dileyerek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...
çarşamba nişanım gelmişti biliyorsunuz , sancılarımı takip ettim perşembe sabahı 5 ile 8 dakikada bir gelen sancılarım vardı 30 sn. süren , tekrar hastaneye gittim , 4 e kadar açılmamı takip ettiler fakat açılmam ancak 1 cm olmuştu , açılmanın hızlı olması için sancıların 1 dakika sürmesi gerekiyormuş... derken eve gönderdiler bir gün daha sürebileceğini söylediler...
eve 5 buçukta geldim ve asıl sancılarım ondan sonra başladı.. hem süresi uzadı hem sıklaştı 3 dk.4dk.da bir geliyordu.. gece 2 ye kadar o şekilde sancı çektim ve artık eşime bence gitmeliyiz dedim :)
yola çıktık iyi ki çıkmışız , arabada suyum geldi :))
suyum geldiğinde açılmam 3 cm miş , 3 saatte 8 cm e ulaştı açılmam ve cuma sabahı 5 :50 de kızımı 10 dakikada kucağıma aldım :))
anlayacağınız sancı uzun doğum kısa sürüyor :)) 48 cm 2.900 doğdu meleğim...
sizleri de çok merak ettim.. kimler doğurdu çok meraktayım :)
sagol canım teşekkür ederim bende zorlanıyorum ama sırf doğumdan sonra bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için son haftaya kadar çalıştım izinlerimi de kullanmadım çünkü burada bebeğime bakacak kimsem yok annem 4 saat kayınvalidem 12 saat uzakta o yüzden eşimle mesaimizi ayarlayıp bakcaz inşallahMaşallah canım ya, kadere okadar güzel teslim etmişsin ki kendini herşeye olumlu tarafından bakabiliyorsun ne güzel
Şuan beni en çok tırsıtan son haftaya kadar kendimi normal die alıştırıp çatı muayenesinde dar denilerek sezeryana alınmam :/ doktor tipime bakarak çatın müsaittir bence dedi. Ama boyla alakası yokmuş kievlendiğim zamanlar ilişkide canım çok acıyo die doktora gitmişliğim bile var benim, galiba çatım dar
valla seni takdir ediyorum canım ben 32. Haftada ayrıldım, giyinip çıkmaya bile üşenir olmuştum, hele şimdi. Maşallah sana
benim niyetim var da onun yok gibi :) dün 9 saat gezdim, önceki gün de kocişimle yaramazlık yaptım ama tık yok, şimdi uyanır uyanmaz çamaşırıma baktım nişan felan var mı diye de tık yok :))
canım ben hastaneme sormadım ama bazı hastaneler kucakta çıkarmaya izin vermiyormuş dediğin gibi bebek arabasının ana kucağını kullanabilirsin zaten arabada hep onu kullanmak zorundasın benimki hala kutusunda duruyor eşime diyorum acil bişey olsa kesin unuturuz bunukızlar çocuğu hastaneden ne ile çıkaracağız. kucakta mı bineceğiz arabaya yoksa bebek arabasının üstü olan ana kucağını öı oto koltuğu olarak kullanacağız
Iyiyim canim hatta turp gibiyim
Insanin hic sancisi olmazmi yaaa?
Belirti arada sirada kasilma o kadar
Sen nasilsin bi belirti varmi?
Canim benim ya tebrik ederim cok mutlu oldum carsambadan beri hergun siteye ilk girdigim gibi sana baktim cok sukur ki kizinda sen de sag salim kurtulmussunuz kizin nasilmeminim cok guzeldir senin kadar guzel bir annesi var cunkukızlar hepinizden özür bakrek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...
çarşamba nişanım gelmişti biliyorsunuz , sancılarımı takip ettim perşembe sabahı 5 ile 8 dakikada bir gelen sancılarım vardı 30 sn. süren , tekrar hastaneye gittim , 4 e kadar açılmamı takip ettiler fakat açılmam ancak 1 cm olmuştu , açılmanın hızlı olması için sancıların 1 dakika sürmesi gerekiyormuş... derken eve gönderdiler bir gün daha sürebileceğini söylediler...
eve 5 buçukta geldim ve asıl sancılarım ondan sonra başladı.. hem süresi uzadı hem sıklaştı 3 dk.4dk.da bir geliyordu.. gece 2 ye kadar o şekilde sancı çektim ve artık eşime bence gitmeliyiz dedim :)
yola çıktık iyi ki çıkmışız , arabada suyum geldi :))
suyum geldiğinde açılmam 3 cm miş , 3 saatte 8 cm e ulaştı açılmam ve cuma sabahı 5 :50 de kızımı 10 dakikada kucağıma aldım :))
anlayacağınız sancı uzun doğum kısa sürüyor :)) 48 cm 2.900 doğdu meleğim...
sizleri de çok merak ettim.. kimler doğurdu çok meraktayım :)
Evet canim hem de nasil inatci keci gibi inatciGunaydin canim ayy senin 1 gunun kalmiiiss inatci bebislerden biri de sende anlasilan
Hayirlisi olsun canim hakkimizdaDediğin gibi canım ya sıfor sancı sadece arada bir kasılmam var bunaldım şimdi de inanılmaz bir baş ağrısı yarın belki sezeryan olurum
Ehhehe ben öyle gelene çok şahit oldun ama yalan makinası gibi nst'ye sokuyolar gerçek çok geçmeden ortaya çıkıyorYa kizlar biz diyoruzki esimle artik bu cocuk dogsun bu gece sanki sancim varmis gibi hastaneye gitsek suni verip dogurturlrmi
Ya artik sabredemiyorum esimdr ole hergun gidelim dogur artik diyo :) bu kiz grlmicek kendi rizasiyla benim icime ole doguyoEhhehe ben öyle gelene çok şahit oldun ama yalan makinası gibi nst'ye sokuyolar gerçek çok geçmeden ortaya çıkıyorbende diyorum kanamam oldu falan mı desem ama eşim hemen karşı çıkıyor
Bende diyorum gidelim doğrayım ama eşim beklicez son güne kadar aslında benimde baya var ama işte çok sabırsızlandim artıkYa kizlar biz diyoruzki esimle artik bu cocuk dogsun bu gece sanki sancim varmis gibi hastaneye gitsek suni verip dogurturlrmi
hayırlı olsun Allah bağışlasın evladını epidural sezeryandan memnun kaldın mı nasıl geçti ametiyatın canım?Kızlar bnde dün aabah 9 8 geçe epidural sezaryanla dogum yaptım 3 kilo bi kızım oldu herşey yolunda
Chiccco urban yada casual cadillac ben ikisinden birini düşünüyorum ikiside çok guzelKizllaarr, birazdan biz bugun araba almaya cikicaz bebegime. Hangisini oneriyosunuz. Butcemiz 2bin lira maksimum. Mamas papas nasil, yada baska oneren war mi. Manewrasi iyi olsun. Ben 162boyundayim. Yalnizken rahatlikla kullanim. Ece erkenin aldigina baktim cewiremedim onuQcil cvp yazarsaniz makbule gecer
Tatlim kilosuna doğmadan 10 gün evvel 2.900 civarı demişti doktorum.. fakat son kez bebege bakti doğmadan taş çatlasa 3.400 dur dedi... Neticede 2.900 doğdu kizim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?