2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar rrrrrrrr

Yarin sabah 10da sezeryana giriyorum

Doktor şu an içerde kalmasi dışarda olmasindan daha tehlikeli dedi.

Mutlu ve telasliyim

Sizdende dua beklerim
Çok sevindim canım. Allah çok kolay bi doğum nasip etsin. Bebişini sağlıkla al kucağına. Çok heyecanlıı :)

Ben nisan gelince dogum bikac gunde oluyo saniyorum peki doktora gitmycek misin canim
Suyum gelene kadar yada sancılar 5 dkya düşene kadar beklicem. Cuma gecesi sancıyla gittim yatış yaptılar, 3cm açılmam oldu devamı gelmeyince suni sancı vercektiler, istemedim. Evde kendi sancımı bekliyorum yani canım. Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım hayırlısı

Bence sırf acı çekmeyeyim diye sezaryen düşünme normal doğum bebek için çok önemli ki zaten sezaryen bi doğum biçimde değil ameliyat sezeryanla bebegi direkt cikartiyorlar çocuk sudan çıkmış balığa dönüyor birde psikolojisi bozulma ihtimaline var her ne kadar bebekte olsa sonuçta insan bebek uykudan bile birden cikartiyorlar korkuyor travma yaşıyor bana çok uzak geliyor sezeryan

Canim bence sezeryan taraftarı değilim ama etrafın da o kadar suni sancı yı çekip norml.doğuran o kadar az kişi var ki suni sancı yedikleri le kalıp aci çekip birde sezeryan oluyor lar ben bundan korkuyorum yoksa zaten en bastan.normal doğurma taraftar yim

Valla bende çok korkuyorum suni sancı dan hatta rüyalarıma giriyor ama yapcak bişi yok

kızlar sabahtan beri eşime internetten babalar günü hediyesi bakıyorum çünkü gezip bişeyler bakacak halim yok valla bişey bulamadım sezeryan olursam doğum babalar gününe yakın bi tarihe denk gelebilir ama eşim anneler gününde pahalı ve şık bi saat almıştı o yüzden bende hediye almak istiyorum fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

Arkadaslar bana acil yardim bilgilerinize 37ci haftamin icinde bir saate yakindir rahmimde sanki igne vuruluyormus gibi bir baski ne belirtisi oldugunu a anlayamiyorum ufak tefek sancilarim oluyo bebek hareket ettikce rahmime baski oluyo sanki bilemedim bilgilendirirseni sevinirim

Aynisi banada oluyor ama doktora gidiuorum bisey yok diyor anlamadm gitti

Deri kemer cuzdan alabilirsn takim sende saat alabilirsin vala bi erkege ne alinir hic bilmiuorum

Kanala girmeye valisiyordur demisti doktor belkide seninkide kanala girmeye calisiyor

Prego bebek arabası güzel. 1100 tl ye aldım joker'den. kampanya vardı, 300 tl lik de hediye çeki verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…