- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.641
Çok sevindim canım. Allah çok kolay bi doğum nasip etsin. Bebişini sağlıkla al kucağına. Çok heyecanlıı :)Kizlar rrrrrrrr
Yarin sabah 10da sezeryana giriyorum
Doktor şu an içerde kalmasi dışarda olmasindan daha tehlikeli dedi.
Mutlu ve telasliyim
Sizdende dua beklerim
Suyum gelene kadar yada sancılar 5 dkya düşene kadar beklicem. Cuma gecesi sancıyla gittim yatış yaptılar, 3cm açılmam oldu devamı gelmeyince suni sancı vercektiler, istemedim. Evde kendi sancımı bekliyorum yani canım. Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım hayırlısıBen nisan gelince dogum bikac gunde oluyo saniyorum peki doktora gitmycek misin canim
Urbani bende begenmistim. Yaninda oto koltugu war miydi canim. Fiyat olarak ne biliyo musunChiccco urban yada casual cadillac ben ikisinden birini düşünüyorum ikiside çok guzel
Travel sistemli olanı yani oto koltuklu olanı 1 300 falan oto koltuk olanda 900 kusurUrbani bende begenmistim. Yaninda oto koltugu war miydi canim. Fiyat olarak ne biliyo musun
Bence sırf acı çekmeyeyim diye sezaryen düşünme normal doğum bebek için çok önemli ki zaten sezaryen bi doğum biçimde değil ameliyat sezeryanla bebegi direkt cikartiyorlar çocuk sudan çıkmış balığa dönüyor birde psikolojisi bozulma ihtimaline var her ne kadar bebekte olsa sonuçta insan bebek uykudan bile birden cikartiyorlar korkuyor travma yaşıyor bana çok uzak geliyor sezeryanKizlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum izne ayrıldım ondan artik pek girwmiurum
Bol bol yürüyüş yapıp geziyoruz oglumla ama bende ara ara ağrı da olsa sancı yok
Dun doktora gittik doktor baktı daha kanala girmemiş bebek suyu iyi eşiğinde yaslanma yok keyfi yerinde dunyaga gelmeye niyeti yok dedi yani ben de yeni fobi geliştirdim suni sancı korkusu ilk defa suni sancı ihtimal ini konuştuk doktorlarlla oda onumiDeki hafta rahim ağzına bakacak uygunmu diye değilse bir tablet verecek sonra suni sancı verecek su 39+3 uz 41 e kadar bekleyecektir kizlar ......
Hayirlisi ama ilk defa suni sancı çekmek yerine direk sezeryan mi olsm dedim ........
Su ana kadar oğlumum bir zorluğu ağırlığı olmadi bana inşallah doğumum da kolay olur .....
2950 olduk kilo olarak 3100 olur dedi zaten bor hafta gidişim de oğlum is yerinde ki girdigim stresten dolayı kilo alamamış dır buna da şükür
Doğum yapan herkese hayirli olsun.
Daha doğumu olmayan arkadaslara da insalalh sağlık li bir şekilde kucagimiza alırız.......
Ebebekte wardir galiba dimi ayy ne soru sorduuum kusura bakma canimTravel sistemli olanı yani oto koltuklu olanı 1 300 falan oto koltuk olanda 900 kusur
Evet evet varEbebekte wardir galiba dimi ayy ne soru sorduuum kusura bakma canim
Canim bence sezeryan taraftarı değilim ama etrafın da o kadar suni sancı yı çekip norml.doğuran o kadar az kişi var ki suni sancı yedikleri le kalıp aci çekip birde sezeryan oluyor lar ben bundan korkuyorum yoksa zaten en bastan.normal doğurma taraftar yimBence sırf acı çekmeyeyim diye sezaryen düşünme normal doğum bebek için çok önemli ki zaten sezaryen bi doğum biçimde değil ameliyat sezeryanla bebegi direkt cikartiyorlar çocuk sudan çıkmış balığa dönüyor birde psikolojisi bozulma ihtimaline var her ne kadar bebekte olsa sonuçta insan bebek uykudan bile birden cikartiyorlar korkuyor travma yaşıyor bana çok uzak geliyor sezeryan
Valla bende çok korkuyorum suni sancı dan hatta rüyalarıma giriyor ama yapcak bişi yokCanim bence sezeryan taraftarı değilim ama etrafın da o kadar suni sancı yı çekip norml.doğuran o kadar az kişi var ki suni sancı yedikleri le kalıp aci çekip birde sezeryan oluyor lar ben bundan korkuyorum yoksa zaten en bastan.normal doğurma taraftar yim
Aynisi banada oluyor ama doktora gidiuorum bisey yok diyor anlamadm gittiArkadaslar bana acil yardim bilgilerinize 37ci haftamin icinde bir saate yakindir rahmimde sanki igne vuruluyormus gibi bir baski ne belirtisi oldugunu a anlayamiyorum ufak tefek sancilarim oluyo bebek hareket ettikce rahmime baski oluyo sanki bilemedim bilgilendirirseni sevinirim
Deri kemer cuzdan alabilirsn takim sende saat alabilirsin vala bi erkege ne alinir hic bilmiuorumkızlar sabahtan beri eşime internetten babalar günü hediyesi bakıyorum çünkü gezip bişeyler bakacak halim yok valla bişey bulamadım sezeryan olursam doğum babalar gününe yakın bi tarihe denk gelebilirama eşim anneler gününde pahalı ve şık bi saat almıştı o yüzden bende hediye almak istiyorum fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
Kanala girmeye valisiyordur demisti doktor belkide seninkide kanala girmeye calisiyorArkadaslar bana acil yardim bilgilerinize 37ci haftamin icinde bir saate yakindir rahmimde sanki igne vuruluyormus gibi bir baski ne belirtisi oldugunu a anlayamiyorum ufak tefek sancilarim oluyo bebek hareket ettikce rahmime baski oluyo sanki bilemedim bilgilendirirseni sevinirim
Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydınKızlar bnde dün aabah 9 8 geçe epidural sezaryanla dogum yaptım 3 kilo bi kızım oldu herşey yolunda
Aynisi banada oluyor ama doktora gidiuorum bisey yok diyor anlamadm gitti
Ya napicami sasirdim acile gitsem mi gitmesem mi bekliyorum ama neler oldugunuda cozemiyorm dogumun yaklasip yaklasmadigini bilsem anlayabilsm ama yokKanala girmeye valisiyordur demisti doktor belkide seninkide kanala girmeye calisiyor
şimdi gördüm canım Allah yardımcın olsun umarım herşey yolundadır haberlerini bekliyoruzKizlar rrrrrrrr
Yarin sabah 10da sezeryana giriyorum
Doktor şu an içerde kalmasi dışarda olmasindan daha tehlikeli dedi.
Mutlu ve telasliyim
Sizdende dua beklerim
Kizllaarr, birazdan biz bugun araba almaya cikicaz bebegime. Hangisini oneriyosunuz. Butcemiz 2bin lira maksimum. Mamas papas nasil, yada baska oneren war mi. Manewrasi iyi olsun. Ben 162boyundayim. Yalnizken rahatlikla kullanim. Ece erkenin aldigina baktim cewiremedim onuQcil cvp yazarsaniz makbule gecer
Icin rahat etsin giitYa napicami sasirdim acile gitsem mi gitmesem mi bekliyorum ama neler oldugunuda cozemiyorm dogumun yaklasip yaklasmadigini bilsem anlayabilsm ama yok
aynen ya erkeğe alınacak hediyeler de kısıtlı neyse bakalım bakayım dediklerine de canım sağolDeri kemer cuzdan alabilirsn takim sende saat alabilirsin vala bi erkege ne alinir hic bilmiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?