- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.661
Hayırlı ugurlu olsun canimKızlar bnde dün aabah 9 8 geçe epidural sezaryanla dogum yaptım 3 kilo bi kızım oldu herşey yolunda
Nezaman aldin canim , ozellikleri nelerPrego bebek arabası güzel. 1100 tl ye aldım joker'den. kampanya vardı, 300 tl lik de hediye çeki verdiler.
dün abim gelmişti sen alırsın bizi die verdim bağaja koy dedim her ihtimale karşı.canım ben hastaneme sormadım ama bazı hastaneler kucakta çıkarmaya izin vermiyormuş dediğin gibi bebek arabasının ana kucağını kullanabilirsin zaten arabada hep onu kullanmak zorundasın benimki hala kutusunda duruyor eşime diyorum acil bişey olsa kesin unuturuz bunu
gayet güzel geçti canım evimdeyim şimdi 1 geçe yattım hersey yolundahayırlı olsun Allah bağışlasın evladını epidural sezeryandan memnun kaldın mı nasıl geçti ametiyatın canım?
dün abim gelmişti sen alırsın bizi die verdim bağaja koy dedim her ihtimale karşı.
bu arada öğlen nişanım geldi sanırım diyordum şimdi eve girdik gene gelmiş.
igne batması gibi oluyor arada bir ama 5 saniye falan. oy verdik. tüllerimiz dikilmiş aldık markete uğra derken 4:30 gb çıkmıştıl 6:30 da eve girdik. adam azıcık ağrıda bile taksiye binelim telaşında. ağrıcak tabi çocuk doğacak. bun atelaş yapıyorsan şiddetlenince ne yapacaksın dedim
yani bakalım bugün mü doğar 3 gün sonra mı. düzenli sancı veya su gelmesini bekliyorum. hemen gelsin istiyprumistiyorum ama normal doğurabilmek için 3 gün yürüyeyim kafası sıkışsın çıkabilsin diye de düşünüyorum.
acıktım çok yemek yiyeyim :)
Kızlar bu iki.gundir çok. Hareketli olan.ohlum. hareket etmiyor çok Ne.ypsam ki
iyi yapmışsın canım bende eşyaları bagaja koycam artık ne olur ne olmaz bakarsın kızım gelmek ister gerçi bu ters duruşuyla biraz zor ama neysedün abim gelmişti sen alırsın bizi die verdim bağaja koy dedim her ihtimale karşı.
bu arada öğlen nişanım geldi sanırım diyordum şimdi eve girdik gene gelmiş.
igne batması gibi oluyor arada bir ama 5 saniye falan. oy verdik. tüllerimiz dikilmiş aldık markete uğra derken 4:30 gb çıkmıştıl 6:30 da eve girdik. adam azıcık ağrıda bile taksiye binelim telaşında. ağrıcak tabi çocuk doğacak. bun atelaş yapıyorsan şiddetlenince ne yapacaksın dedim
yani bakalım bugün mü doğar 3 gün sonra mı. düzenli sancı veya su gelmesini bekliyorum. hemen gelsin istiyprumistiyorum ama normal doğurabilmek için 3 gün yürüyeyim kafası sıkışsın çıkabilsin diye de düşünüyorum.
acıktım çok yemek yiyeyim :)
Nezaman aldin canim , ozellikleri neler
ben arabanın oto koltuğuna koycam, elimizde taşırız artık direk arabaya arka koltuğa koyarızkızlar çocuğu hastaneden ne ile çıkaracağız. kucakta mı bineceğiz arabaya yoksa bebek arabasının üstü olan ana kucağını öı oto koltuğu olarak kullanacağız
süper canım yaa, ben de bebek 2 aylıkken iznim bitiyoama heyet raporu almaya çalışcam, çünkü bizimkiler de burda deil, bakıcıya nası vereyim 2 aylık bebemisagol canım teşekkür ederim bende zorlanıyorum ama sırf doğumdan sonra bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için son haftaya kadar çalıştım izinlerimi de kullanmadım çünkü burada bebeğime bakacak kimsem yok annem 4 saat kayınvalidem 12 saat uzakta o yüzden eşimle mesaimizi ayarlayıp bakcaz inşallah
bende unutursak die bavulun üstüne koydum :) ama bigün indirip deneyelim koltuğa nası monte ediliyoki die düşünüyorum :) o gün hastane çıkışı oyalamasın bizi :))canım ben hastaneme sormadım ama bazı hastaneler kucakta çıkarmaya izin vermiyormuş dediğin gibi bebek arabasının ana kucağını kullanabilirsin zaten arabada hep onu kullanmak zorundasın benimki hala kutusunda duruyor eşime diyorum acil bişey olsa kesin unuturuz bunu
canım bakcaklar nst de sancı yok, açılman yok, daha gününde var, hadi doğğğğruu evine dicekler :))Ya kizlar biz diyoruzki esimle artik bu cocuk dogsun bu gece sanki sancim varmis gibi hastaneye gitsek suni verip dogurturlrmi
Aa guzelmis, tesekkurler canim bakip inceliyim benNisan ayında aldım. Prego'nun laon modeli. İhtiyacım olan tüm özelliklere sahip, iki yönlü kullanılabiliyor, altında fermuarlı çantası var. İnternet sitesinde özelliklerini incelersin. Eki Görüntüle 1551578
Ben dogum yaptim kizlar dua edin bebisimee. Kuvozde. Daha kucagma alamadim(
Ben dogum yaptim kizlar dua edin bebisimee. Kuvozde. Daha kucagma alamadim(
Canimm oncelikler sag salim dogum yaptin gozun aydin. Allah anali babali buyutsun. Durumun nasil gene anestezi mi oldun. Bebegin neden kuvozde. Duamiz minik yawrunla canim.Ben dogum yaptim kizlar dua edin bebisimee. Kuvozde. Daha kucagma alamadim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?