2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayirli pazarlar bayanlar nasilsiniz dogum yapanlar olmus bizde daha beklemekteyizdaha tik yok kizim yerini begendi sanirim benimkiler anne karnini cok sewiyo ikiside gununu gecti bakalim bu ne yapicak kizlar bubarada suni sancidan korkmayin bende suni sanciypa dogurdum ilk kizimi eger acilmaniz varken suniyle desteklenirse dogum hem hizli ilerliyo hemde kisa suruyo ama InsaAllah yinede hic suniye gerek kalmadan hepimiz kuzularimizi aliriz kucagimiza

dün abim gelmişti sen alırsın bizi die verdim bağaja koy dedim her ihtimale karşı.

bu arada öğlen nişanım geldi sanırım diyordum şimdi eve girdik gene gelmiş.

igne batması gibi oluyor arada bir ama 5 saniye falan. oy verdik. tüllerimiz dikilmiş aldık markete uğra derken 4:30 gb çıkmıştıl 6:30 da eve girdik. adam azıcık ağrıda bile taksiye binelim telaşında. ağrıcak tabi çocuk doğacak. bun atelaş yapıyorsan şiddetlenince ne yapacaksın dedim

yani bakalım bugün mü doğar 3 gün sonra mı. düzenli sancı veya su gelmesini bekliyorum. hemen gelsin istiyprumistiyorum ama normal doğurabilmek için 3 gün yürüyeyim kafası sıkışsın çıkabilsin diye de düşünüyorum.
acıktım çok yemek yiyeyim :)

Allah yardimcin olsun cnm InsaAllah hayirli agrisiz sancisiz guzel bir dogumun olur cumelmizinde tabi benimkide geleydi bi

Kızlar bu iki.gundir çok. Hareketli olan.ohlum. hareket etmiyor çok Ne.ypsam ki

Telaslanma cnm bnm kizinda hareketleri cok yavaslamisti brnde hastaneye gitmeyi dusunuyodum simdide cok hareketlendi iki gundur canimi cok yakiyo son zamanlarda belli olmugo ama tatli ye meyve suyu ic hareket etmezse muhakkak hastaneye git cunku son haftalarda en onemli sey o ama allahin izniyle iyidir kuzun dinleniyordur birazcik annesi

iyi yapmışsın canım bende eşyaları bagaja koycam artık ne olur ne olmaz bakarsın kızım gelmek ister gerçi bu ters duruşuyla biraz zor ama neyse
aaa nişanın mı geldi ne kadar rahatsın kız maşallah sana o halde gezmişsin bide yolda doğurmadın iyiki
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah kolay bi şekilde bebeğine kavuşursun sancın ne durumda şu anda canım

kızlar çocuğu hastaneden ne ile çıkaracağız. kucakta mı bineceğiz arabaya yoksa bebek arabasının üstü olan ana kucağını öı oto koltuğu olarak kullanacağız
ben arabanın oto koltuğuna koycam, elimizde taşırız artık direk arabaya arka koltuğa koyarız

süper canım yaa, ben de bebek 2 aylıkken iznim bitiyoama heyet raporu almaya çalışcam, çünkü bizimkiler de burda deil, bakıcıya nası vereyim 2 aylık bebemi

bende unutursak die bavulun üstüne koydum :) ama bigün indirip deneyelim koltuğa nası monte ediliyoki die düşünüyorum :) o gün hastane çıkışı oyalamasın bizi :))

Ya kizlar biz diyoruzki esimle artik bu cocuk dogsun bu gece sanki sancim varmis gibi hastaneye gitsek suni verip dogurturlrmi
canım bakcaklar nst de sancı yok, açılman yok, daha gününde var, hadi doğğğğruu evine dicekler :))

Allagim sabahtan beri bel agrisindan kivraniyorum plates topunda hareket ettim yine gecmedi normapde paltes topu cok iyi gelirdi InsaAllah dogum başlangıcıdır da hayirlisiyla kuzumu kucagima alirim

Ben dogum yaptim kizlar dua edin bebisimee. Kuvozde. Daha kucagma alamadim (

Canım gözün aydın, sağlıkla büyüt kuzunu.
Merak etme tez zamanda alacaksın kucağına, sen şimdi moralini yüksek tut ki kuzun çıkınca bol bol sütün olsun.
Haftan iyi, neden küvöze aldılar, kilosu falan mı düşüktü.

Arkadaşlar, yeni doğmuş bebeği hastaneden eve neyin içine koyup götürdünüz veya götüreceksiniz?

Araba koltuğu, port babe, kucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…