2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bazen hareketler evet yavaşlayabiliyor.mesela sabah çok sakindi ama yarım saattir sanırsın fırlayıp çıkacak öyle sert ve hızlı hareketleri var ki hatta uzandım bi oturuken sıkıştırıyorum gibi geliyor yatayımda enerjisini atsın dedim.

arkadaşlar genelde nişandan 2-3 gün sonra doğurmuş. bnmkininde kafa 103 milim. normla doğum için yürüyüp kafasını sıkıştırmazsam doğumda kemikler üst üste binmez çatıdan geçmez dedi. mecbur yürüyorum ki normal doğum için elimden geleni yapayım diye.

sancım iğne batması gb arada vuruyor ama 2 saat yürüme etkisi standart belim ağrıdı bacaklarım ağrıyor.
sancı var ama çok kısa sürüyor.

010712 pofuduk18 şimdi nişanı gelip doğum bekleyen 3 kişimiyiz başkası var mı?
dr bana sancı bekleyelim dedi nişandan sonra genelde 48 saat içinde doğum başlarmış. yemeği kesmem lazım mı dedim sancı gelince sıklaşırsa fln. yemeği kesmene gerek yok dedi. yürüyüş ödevi devam ediyormuş. bugün gezdim diye dinlen bugün dedi. ütüm var onu mu yapsam ne yapsam :)

Bende istiyorum bnde benimde gelsn :-(

pofuduk18 bişi sorcam canım sancıların artmazsa suni sancıyı kabul etcen mi sen? Benim de bikaç saat boyunca sık sancım oluyor sonra geçiyor. İkimizin de nişanı geldi ama düzenli sancımız olmuyor. Stres yapmaya başladım iyice.

Aa senin de mi nişan geldi canım ben bi pofudukla benim sanıyordum. Benim 48 saati geçti nişan geleli. Düzensiz sancılarım oluyor ama devamı gelmiyor. Ben yürüyemiyom da, bacaklarım çok ağrıyor, kasığımdada batma oluyor. Ne zaman başlar ki doğumumuz

Şu sanci olayi bnjde korkutmaya basladi ruyama girdi artk sancim olmuyor suni sanci takiyorlar yine sancilanmyrm arttiriyorlargene sanci yok korkudn sacma sapan ruyalar goryrm

Şu sanci olayi bnjde korkutmaya basladi ruyama girdi artk sancim olmuyor suni sanci takiyorlar yine sancilanmyrm arttiriyorlargene sanci yok korkudn sacma sapan ruyalar goryrm
Benim korkum da suni verdikleri halde açılmam olmaz da sezeryana alırlar die
Senin daha vaktin var canım stres yapma şimdiden.

Ah canim ya durumunu şimdi gördüm...
O sancılari bilmem mi... Bir türlü düzene girmedi mi.. dakikasini tutuyor musun tatlim?
Allah yardimcin olsun kuzum...
Yarencik oyalanmasin daha içeride 3 cm olmuş açıklık inşaAllah suyun gelir de o zaman çok hızlanıyor canim..

bende o yüzden bu sene izin de kullanamdım rapor da hepsini doğum sonu kullancam inşallah heyet raporu da alabilirim zaten belimde skolyoz var doğum için vermezlerse onun için rapor alabilirim çok zor canım 2 aylıkken bırakmak hiç iznin yok mu?
bende unutmadan çıkarayım artık anakucağını yoksa kalacak evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…