- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.701
hadi bakalım inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın canım bebeğin kanala girmemiş miydi zaten doğum esnasında kasılmalarla birlikte bebeğin kafasındaki kıkırdaklar esniyor kemikler sıkışıyor ve kafanın kolay geçmesini sağlıyor o yüzden normal doğurursun canım merak etmearkadaşlar genelde nişandan 2-3 gün sonra doğurmuş. bnmkininde kafa 103 milim. normla doğum için yürüyüp kafasını sıkıştırmazsam doğumda kemikler üst üste binmez çatıdan geçmez dedi. mecbur yürüyorum ki normal doğum için elimden geleni yapayım diye.
öğretmenim canım ben, 8 hafta önce 8 hafta sonra iznim var, doğum sonrası iznim yaz tatilinde gümlüyo malesefbende o yüzden bu sene izin de kullanamdım rapor da hepsini doğum sonu kullancam inşallah heyet raporu da alabilirim zaten belimde skolyoz var doğum için vermezlerse onun için rapor alabilirim çok zor canım 2 aylıkken bırakmak hiç iznin yok mu?
bende unutmadan çıkarayım artık anakucağını yoksa kalacak evde
canım seninle günlerimiz yakınmış acele etme daha var biraz daha büyüsünler ben kendimi doğuma hiç hazır hissetmiyorum henüz 42 ye kadar duracak deseler beklerim herhalde bebeğim de ters ya sanırım iyice psikolojim bozulduBende istiyorum bnde benimde gelsn :-(
Canım benim nişanım cuma günü geldi hala düzenli sancım yok. Cumartesi günü acılmam 3cmdi bu gece de şiddetli sancım olursa gidicem baksınlar açıklığa. Suyum falan da gelmiyor ki. Kızım da fun ve bugün hareketli güzel. Hastanede çok az hareket ediyordu sevmedi orayı...Aa senin de mi nişan geldi canım ben bi pofudukla benim sanıyordum. Benim 48 saati geçti nişan geleli. Düzensiz sancılarım oluyor ama devamı gelmiyor. Ben yürüyemiyom da, bacaklarım çok ağrıyor, kasığımdada batma oluyor. Ne zaman başlar ki doğumumuz
Yok canım benim ya sancı falanAh canim ya durumunu şimdi gördüm...
O sancılari bilmem mi... Bir türlü düzene girmedi mi.. dakikasini tutuyor musun tatlim?
Allah yardimcin olsun kuzum...
Yarencik oyalanmasin daha içeride 3 cm olmuş açıklık inşaAllah suyun gelir de o zaman çok hızlanıyor canim..
bende memurum canım benimde iznim aynı ama senin yaz tatiline gelmesi kötü olmuş başka bi rahatsızlığın varsa onunla ilgili de rapor alabilirsin birde doğum sonu iznin bittikten sonra kadın doğum uzmanına git ondan rapor iste olmazsa başka doktora gidersinöğretmenim canım ben, 8 hafta önce 8 hafta sonra iznim var, doğum sonrası iznim yaz tatilinde gümlüyo malesefinş heyet alabilrim bi sorunum Da yok ama tanıdık doktor arıcaz bakalım
canım bi arkadasımın doktoru izne çıkacak diye planlı normal doğum yapmıştı hiç doğum belirtisi yokken gitti sabah yatış yapıldı suni sancı verildi öglene doğum yaptı ama herkesin de bünyesi bir değil ki kimisinin de suni sancılara ragmen açıklığı artmıyor valla çok zor bi karar gerçekten Allah yardımcın olsunYok canım benim ya sancı falanyani düzenli değil. Nst de de bişey çıkmıyor. İdrar yolu enfeksiyonundan sancın oluyo olabilir dedi ebe ama açıklığım var nişanım da geldi. Suni sancı istesem mi istemesem mi kararsızım açıkçası... Sence napmalıyım?...
Yarın doktor ne derse ona uyucam artık bakalım canım. Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah...canım bi arkadasımın doktoru izne çıkacak diye planlı normal doğum yapmıştı hiç doğum belirtisi yokken gitti sabah yatış yapıldı suni sancı verildi öglene doğum yaptı ama herkesin de bünyesi bir değil ki kimisinin de suni sancılara ragmen açıklığı artmıyor valla çok zor bi karar gerçekten Allah yardımcın olsun
slm cnmNisan ayında aldım. Prego'nun laon modeli. İhtiyacım olan tüm özelliklere sahip, iki yönlü kullanılabiliyor, altında fermuarlı çantası var. İnternet sitesinde özelliklerini incelersin. Eki Görüntüle 1551578
canim benim ya insallah gelicek yarenimiz saglikla az daha sabr.Allah yardimcinin olsun...Yarın doktor ne derse ona uyucam artık bakalım canım. Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah...
İnşallah canım benim çok sağol. Sen nasılsın bu arada ?canim benim ya insallah gelicek yarenimiz saglikla az daha sabr.Allah yardimcinin olsun...
Bende istiyorum bnde benimde gelsn :-(
Canım benim nişan geleli 3gun oldu. Kişiden kişiye değişir ama...Kızlar nişan geldikten ne kdr süre sonra dogum baslıyor benim bu sabah geldi akşama kdr aralıklı sancım oldu aksam nst ye girdim hiçbişey cıkmadı evdeyim suan acaba su gelmesi şart mı ?
bugün 13:00 ldi bnm. dr sancı gelmedi diye telaş yapma dedi. su veya sancı olayında hastamee gideceğim. hastaneyi arayıp bilgi vermiş. ebeyi bulursun dedi. hastame dr la haberleşiyor dr ona göre geliyor sanırım. ben de dinlenmeye odaklanacağım sanırım. son nst sancı bekleme odasında çekilmişti. kim gelicek yanıma sıkılırım fln dediğimde zrn doğuma odaklanman lazım demişti. psikolojik olarak kendimizi hazırlamamız sanırım bedenimizi de hazırlar. durup durup z. yağı ile perine masajı yapıyorum. dinleniyorum. yorgunluğum geçtikçe yürüyeceğim inş. yarın. kaldı 2-3 gün bel bacak ağrısa da sanırım çekilmeyecek bir süre değil.Aa senin de mi nişan geldi canım ben bi pofudukla benim sanıyordum. Benim 48 saati geçti nişan geleli. Düzensiz sancılarım oluyor ama devamı gelmiyor. Ben yürüyemiyom da, bacaklarım çok ağrıyor, kasığımdada batma oluyor. Ne zaman başlar ki doğumumuz
dr um kanala girse ztn doğar demişti 3-4 gündür doğum pozisyonu almış kafayı dayamıştı. yürümezsen o üst üste binme olayı olmaz dedi. o yüzden ztn iri bebek kafa çapı 10 cm i aşınca sezeryana alıyorlar yüzde 90. kg su da en son 3900 dü. biz çıkar belki diye normal sancı bekliyoruz. sancılar gelsin diyorum ama acısı nasıl onu da bilmiyorumhadi bakalım inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın canım bebeğin kanala girmemiş miydi zaten doğum esnasında kasılmalarla birlikte bebeğin kafasındaki kıkırdaklar esniyor kemikler sıkışıyor ve kafanın kolay geçmesini sağlıyor o yüzden normal doğurursun canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?