2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hadi bakalım inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın canım bebeğin kanala girmemiş miydi zaten doğum esnasında kasılmalarla birlikte bebeğin kafasındaki kıkırdaklar esniyor kemikler sıkışıyor ve kafanın kolay geçmesini sağlıyor o yüzden normal doğurursun canım merak etme

öğretmenim canım ben, 8 hafta önce 8 hafta sonra iznim var, doğum sonrası iznim yaz tatilinde gümlüyo malesef inş heyet alabilrim bi sorunum Da yok ama tanıdık doktor arıcaz bakalım

Bende istiyorum bnde benimde gelsn :-(
canım seninle günlerimiz yakınmış acele etme daha var biraz daha büyüsünler ben kendimi doğuma hiç hazır hissetmiyorum henüz 42 ye kadar duracak deseler beklerim herhalde bebeğim de ters ya sanırım iyice psikolojim bozuldubenim doktora kalsa 15 inden sonra alacak ama bende erteletmek istiyorum belki döner diye bakalım hayırlısı cuma günü kontrolde belli olur artık

Canım benim nişanım cuma günü geldi hala düzenli sancım yok. Cumartesi günü acılmam 3cmdi bu gece de şiddetli sancım olursa gidicem baksınlar açıklığa. Suyum falan da gelmiyor ki. Kızım da fun ve bugün hareketli güzel. Hastanede çok az hareket ediyordu sevmedi orayı...

Yok canım benim ya sancı falan yani düzenli değil. Nst de de bişey çıkmıyor. İdrar yolu enfeksiyonundan sancın oluyo olabilir dedi ebe ama açıklığım var nişanım da geldi. Suni sancı istesem mi istemesem mi kararsızım açıkçası... Sence napmalıyım?...

öğretmenim canım ben, 8 hafta önce 8 hafta sonra iznim var, doğum sonrası iznim yaz tatilinde gümlüyo malesef inş heyet alabilrim bi sorunum Da yok ama tanıdık doktor arıcaz bakalım
bende memurum canım benimde iznim aynı ama senin yaz tatiline gelmesi kötü olmuş başka bi rahatsızlığın varsa onunla ilgili de rapor alabilirsin birde doğum sonu iznin bittikten sonra kadın doğum uzmanına git ondan rapor iste olmazsa başka doktora gidersin

canım bi arkadasımın doktoru izne çıkacak diye planlı normal doğum yapmıştı hiç doğum belirtisi yokken gitti sabah yatış yapıldı suni sancı verildi öglene doğum yaptı ama herkesin de bünyesi bir değil ki kimisinin de suni sancılara ragmen açıklığı artmıyor valla çok zor bi karar gerçekten Allah yardımcın olsun

kizlar nasilsiniz?
ugryamiyrm epeydr.bebisimin son hazirliklariyla ugrasiyrm perdesi,halisi.odasi vs malum gec ayaklaninca sona kaldi butun isler bide inanilmaz sicak buralar ustunede benim atesimi dusunursek katlaniyor.
ins. herkes iyidir.dogum yapanlara hayrli olsun diyrm.bebislerinizi saglikla buyutun ins
darisi bizlere olsun saglicakla...

Yarın doktor ne derse ona uyucam artık bakalım canım. Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah...

bugün 13:00 ldi bnm. dr sancı gelmedi diye telaş yapma dedi. su veya sancı olayında hastamee gideceğim. hastaneyi arayıp bilgi vermiş. ebeyi bulursun dedi. hastame dr la haberleşiyor dr ona göre geliyor sanırım. ben de dinlenmeye odaklanacağım sanırım. son nst sancı bekleme odasında çekilmişti. kim gelicek yanıma sıkılırım fln dediğimde zrn doğuma odaklanman lazım demişti. psikolojik olarak kendimizi hazırlamamız sanırım bedenimizi de hazırlar. durup durup z. yağı ile perine masajı yapıyorum. dinleniyorum. yorgunluğum geçtikçe yürüyeceğim inş. yarın. kaldı 2-3 gün bel bacak ağrısa da sanırım çekilmeyecek bir süre değil.

selam arkadaşlar bende normal doğumdan çok korkuyorum haziran 15 doğum görünüyor ama doktor iri bebek diyor sizce sezeryanamı alır

dr um kanala girse ztn doğar demişti 3-4 gündür doğum pozisyonu almış kafayı dayamıştı. yürümezsen o üst üste binme olayı olmaz dedi. o yüzden ztn iri bebek kafa çapı 10 cm i aşınca sezeryana alıyorlar yüzde 90. kg su da en son 3900 dü. biz çıkar belki diye normal sancı bekliyoruz. sancılar gelsin diyorum ama acısı nasıl onu da bilmiyorum
cahil cesareti mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…