- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.741
Ay o hep taş gibi ama bi hareket yok ki şekerim...........Ben de
Karnım taş gibi, hadi hayırlısı diyorum.
gelcek gelcek en fazla 2 gun veriyrm senin kiza:))Heheh :) bizim kız da aynı gelmeye niyeti yokhala kımıl kımıl yeri de kalmamış daha ne diye duruyor anlamıyorum burda ne güzel kendi yatağı olacak hep hizmet ediciim ona ama işte nazlı kız
Yarın doktor suni sancı falan derse zaten dicem naparsanız yapın çıkartın diye valla bütün psikolojim altüst oldu 4gundur...gelcek gelcek en fazla 2 gun veriyrm senin kiza:))
sancım iğne batması gb arada vuruyor ama 2 saat yürüme etkisi standart belim ağrıdı bacaklarım ağrıyor.
sancı var ama çok kısa sürüyor.
Pofuduk sen kendini strese soktukça daha sıkıntılı olmaya başlar bu süreç canım,sakin ol kızın önüne sonunda gelecek canım.Hayırlısı nasılsa öyle olsun,gerekirse suni sancı da alırsın canım.Ferah tut gönlünü sen.Yarın doktor suni sancı falan derse zaten dicem naparsanız yapın çıkartın diye valla bütün psikolojim altüst oldu 4gundur...
Ah elimde olsa stres yapmıcam ama elimde değil ki...Pofuduk sen kendini strese soktukça daha sıkıntılı olmaya başlar bu süreç canım,sakin ol kızın önüne sonunda gelecek canım.Hayırlısı nasılsa öyle olsun,gerekirse suni sancı da alırsın canım.Ferah tut gönlünü sen.
Şimdi etraftakilerin konuşmalarına kulaklarını tıka canım,biliyorum çok zor ama.Bu iş biraz da psikolojik,kendine inan.Bebeğin en doğru zamanı biliyor,onun için en iyisi hangisiyse öyle gelmek isteyecek emin ol.Adı üstünde yavrum doğum süreci,uzunda olabilir kısada.Bak bir arkadaş daha var 3 cm açılması var bekliyor oda.Yaren e kavuşacağın anı düşün,bolca dinlen uyu enerji topla.Dua ediyorum sana canım,Allah yardımcın olsun.Kız doğurda hastaneye ziyaretine gelim,ne biçim hatunlarız bir görüşmedik kıç kadar Trabzon da.Ah elimde olsa stres yapmıcam ama elimde değil ki...
oy maş şimdiden mi 4,5 kg. dr um geçen hastam 4400 bebeği 2. ıkınmada doğurdu dedi gaza getirdi beni4500 kilo aşağı yukarı
sezeryan dedi büyük ihtimalle ama catı muayenesinden bahsetmedi
Canim Allah kolayliklar versin hakkinizda hayirlisi olsun bende beklioyorum 6haziran vermisti doktor ama nisan bile gelmedi. Sen hangi hastaneye gidiosun acaba merak ettim
inşallah canım beklemedeyim. bir yandan da nişandı dimi o nişandır nişan diye kendş kendime düşünüyorumCanım çok beklemeden güzel bir doğumun olur inşaAllahtez zamanda kavuşursun yavruna
Doğru söylüyorsun canım valla... Kaş üstünde doğuracağım gibi görünüyor. Yarın kendi doktorumu bulursam büyük ihtimal tekrar yatacağım. Suni sancı vs devreye girecek. Ama kafam çok karıştı. Beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum.... Allahım inşallah doğru karar vermeyi nasip eder. Yeni bir doktor gelmiş Sabri Çolak diye. Epey genç. Ona gidiyordum en son yarın da ona gideceğim yine. Yatmamı o söylemişti. Ama onun dışında tüm doktorlar bana suni sancı vermeye gerek duymadı. Bir de o yönden kafam karışık işte. Çevremde de 1-2 cm açıklıkla suni alıp doğum yapanlar olduğunu duydum.Şimdi etraftakilerin konuşmalarına kulaklarını tıka canım,biliyorum çok zor ama.Bu iş biraz da psikolojik,kendine inan.Bebeğin en doğru zamanı biliyor,onun için en iyisi hangisiyse öyle gelmek isteyecek emin ol.Adı üstünde yavrum doğum süreci,uzunda olabilir kısada.Bak bir arkadaş daha var 3 cm açılması var bekliyor oda.Yaren e kavuşacağın anı düşün,bolca dinlen uyu enerji topla.Dua ediyorum sana canım,Allah yardımcın olsun.Kız doğurda hastaneye ziyaretine gelim,ne biçim hatunlarız bir görüşmedik kıç kadar Trabzon da.
kıymak lazım bazenKızlar çamaşır makinemden su taşmış sinir oldummm, ne yolluk kaldı ne koridor! Ki dün ve bgn dışarda olduğumuz için zaten çoook yorgunum, sırtım çatlıyoeşim sen geç ben yaparım dedi ama ona da kıyamadım. Beraber hallettik bitti ama bende bittim
inşallah canım beklemedeyim. bir yandan da nişandı dimi o nişandır nişan diye kendş kendime düşünüyorumsu veya şiddetli sancı yaşamadan pek inanmıyorum doğuracağıma
Doğru söylüyorsun canım valla... Kaş üstünde doğuracağım gibi görünüyor. Yarın kendi doktorumu bulursam büyük ihtimal tekrar yatacağım. Suni sancı vs devreye girecek. Ama kafam çok karıştı. Beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum.... Allahım inşallah doğru karar vermeyi nasip eder. Yeni bir doktor gelmiş Sabri Çolak diye. Epey genç. Ona gidiyordum en son yarın da ona gideceğim yine. Yatmamı o söylemişti. Ama onun dışında tüm doktorlar bana suni sancı vermeye gerek duymadı. Bir de o yönden kafam karışık işte. Çevremde de 1-2 cm açıklıkla suni alıp doğum yapanlar olduğunu duydum.
Böyle böyle karışıyor kafam işte canım...
Zaten canım Allah korusun riskli bir durum olsa doktorlar beklemek istemez.Suyun da gelmedi,korkacak birşey yok.Sadece sen sabırsızlanıp bir an evvel atlatmak istiyorsun anlıyorum seni,sen yarın fikrini söyle doktora konuş bakalım onların fikri ne.Gerek görürlerse zaten emin ol senin rızana bırakmadan suni de verirler,sezeryana da alırlar.O yüzden güzel düşün güzel olacak çünkü.Doğru söylüyorsun canım valla... Kaş üstünde doğuracağım gibi görünüyor. Yarın kendi doktorumu bulursam büyük ihtimal tekrar yatacağım. Suni sancı vs devreye girecek. Ama kafam çok karıştı. Beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum.... Allahım inşallah doğru karar vermeyi nasip eder. Yeni bir doktor gelmiş Sabri Çolak diye. Epey genç. Ona gidiyordum en son yarın da ona gideceğim yine. Yatmamı o söylemişti. Ama onun dışında tüm doktorlar bana suni sancı vermeye gerek duymadı. Bir de o yönden kafam karışık işte. Çevremde de 1-2 cm açıklıkla suni alıp doğum yapanlar olduğunu duydum.
Böyle böyle karışıyor kafam işte canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?