2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yarın doktor suni sancı falan derse zaten dicem naparsanız yapın çıkartın diye valla bütün psikolojim altüst oldu 4gundur...
Pofuduk sen kendini strese soktukça daha sıkıntılı olmaya başlar bu süreç canım,sakin ol kızın önüne sonunda gelecek canım.Hayırlısı nasılsa öyle olsun,gerekirse suni sancı da alırsın canım.Ferah tut gönlünü sen.

Ah elimde olsa stres yapmıcam ama elimde değil ki...

Ah elimde olsa stres yapmıcam ama elimde değil ki...
Şimdi etraftakilerin konuşmalarına kulaklarını tıka canım,biliyorum çok zor ama.Bu iş biraz da psikolojik,kendine inan.Bebeğin en doğru zamanı biliyor,onun için en iyisi hangisiyse öyle gelmek isteyecek emin ol.Adı üstünde yavrum doğum süreci,uzunda olabilir kısada.Bak bir arkadaş daha var 3 cm açılması var bekliyor oda.Yaren e kavuşacağın anı düşün,bolca dinlen uyu enerji topla.Dua ediyorum sana canım,Allah yardımcın olsun.Kız doğurda hastaneye ziyaretine gelim,ne biçim hatunlarız bir görüşmedik kıç kadar Trabzon da.

Kızlar çamaşır makinemden su taşmış sinir oldummm, ne yolluk kaldı ne koridor! Ki dün ve bgn dışarda olduğumuz için zaten çoook yorgunum, sırtım çatlıyo eşim sen geç ben yaparım dedi ama ona da kıyamadım. Beraber hallettik bitti ama bende bittim

Doğru söylüyorsun canım valla... Kaş üstünde doğuracağım gibi görünüyor. Yarın kendi doktorumu bulursam büyük ihtimal tekrar yatacağım. Suni sancı vs devreye girecek. Ama kafam çok karıştı. Beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum.... Allahım inşallah doğru karar vermeyi nasip eder. Yeni bir doktor gelmiş Sabri Çolak diye. Epey genç. Ona gidiyordum en son yarın da ona gideceğim yine. Yatmamı o söylemişti. Ama onun dışında tüm doktorlar bana suni sancı vermeye gerek duymadı. Bir de o yönden kafam karışık işte. Çevremde de 1-2 cm açıklıkla suni alıp doğum yapanlar olduğunu duydum.
Böyle böyle karışıyor kafam işte canım...

kıymak lazım bazen
tabi bnmkinin iş kıyafetleri ütülenecek kalk hareket et diye iş yaptırdı ya bana el atmışken başka kıyafetleri de ütüledim. yürürken yorulmadığım kdr yoruyor ütü belim ağrıyor.

inşallah canım beklemedeyim. bir yandan da nişandı dimi o nişandır nişan diye kendş kendime düşünüyorum su veya şiddetli sancı yaşamadan pek inanmıyorum doğuracağıma

Kız öyle deme Allah'ın izniyle 2 - 3 güne doğurursun en azından zamanın yakın biliyorsun keşke benim de gelse nişanım

Kızlar bugün öğleden beri belim çok kötü ağrıyor , öyle sancı şeklinde değil ayağımı yere basamıyorum kemiğim ağrıyor sırtımın alt tarafında ki kemikler yani .. umarım anlatabilmişimdir ..

Mahvoldum yaa niye böyle oluyor sizce ayağımı yere bastıkça sızlıyor

Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaAllah , çok sıkıntıya girme kuzum Rabbim gönlünde olanı hayırlı kılar İnşaAllah

Zaten canım Allah korusun riskli bir durum olsa doktorlar beklemek istemez.Suyun da gelmedi,korkacak birşey yok.Sadece sen sabırsızlanıp bir an evvel atlatmak istiyorsun anlıyorum seni,sen yarın fikrini söyle doktora konuş bakalım onların fikri ne.Gerek görürlerse zaten emin ol senin rızana bırakmadan suni de verirler,sezeryana da alırlar.O yüzden güzel düşün güzel olacak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…