2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayni benim oglan da oyle uyuyolardir o zaman canim

Kızlar nişan geldikten ne kdr süre sonra dogum baslıyor benim bu sabah geldi akşama kdr aralıklı sancım oldu aksam nst ye girdim hiçbişey cıkmadı evdeyim suan acaba su gelmesi şart mı ?

benim de bugün 13:00 te geldi. dr su bekle dedi. veya sancı 5 dk da bir 1 dk sürerse gideceğim. sadece hastaneye bilgi verdi acilen gidebilirim diye. genellikle nişandan sonra 48 saat içinde doğum başlar. tabi burda arkadaşların 48 saati geçti ama hala doğumları başlamadı.

Çok canım sıkılıyor kızlar böh deseler ağlıyorum. Doğurdun mu ne zaman doğacak diyenlerden bıktım. Eşim beni anlamıyor. Konuşamıyorum kimseyle. Çok fenayım çok
Kuzuuum bebegin orda kalacak hali yok ya de sorana hakkinda hayirlisi olsun canim bugun yarin kavusacaksin yavruna sikma canini

Cnm gozunuz aydin
ALLAH anali babalı büyütsün
Hayirli olsun güzel kizin cok mutlu odum sukur selametle kurtulmussun :)

Canim Allah kolayliklar versin hakkinizda hayirlisi olsun bende beklioyorum 6haziran vermisti doktor ama nisan bile gelmedi. Sen hangi hastaneye gidiosun acaba merak ettim

canım doktorum şimdiden rapor veremeyeceğinin sinyallerini veriyor :/ hayırlısı bakalım, oğlumun adı eymen, hayırlı ve şanslı demek, şansıyla gelir inş Rabbim kapılar açar

İnşallah canım benim çok sağol. Sen nasılsın bu arada ?
allaha sukur canm bebisin son hazirliklariyla ugrasiyrm biliyosun gec ayaklandm ben ancak tamamliyrm.
bende kararsizim bu ara sezeryan olcam buyuk ihtimal gec dollenme var o yuzden bebis icin erken mi olur fln gibi degisik duygular icindeyim.bi taraftan cok kasilmam var belki kendi gelir diyrm.dr.um rahim normal dogurmana musait diil diyor.kafamda deli sorular anlican

Hakkında hayırlısı olsun canım :) içine nasıl siniyorsa öyle yap. Maaşallah seninki iyi dayandı nasıl korkuyorduk erken gelecek diye bak kızın ne güzel durdu annesiyle :)

Hakkında hayırlısı olsun canım :) içine nasıl siniyorsa öyle yap. Maaşallah seninki iyi dayandı nasıl korkuyorduk erken gelecek diye bak kızın ne güzel durdu annesiyle :)
amin canim hepimizin ins.
dogru diyosun ha geldi ha gelicek derken bugunleri gorduk cok sukur.simdide gelmek bilmicek gibi hissediyrm:)
dr.da ii dayandi diyor.aylardr kafa asagida hic siklmadi:)) ee anasi yata yata buyuttu simdi fazla rahat sanirsam icerde:)

Heheh :) bizim kız da aynı gelmeye niyeti yok hala kımıl kımıl yeri de kalmamış daha ne diye duruyor anlamıyorum burda ne güzel kendi yatağı olacak hep hizmet ediciim ona ama işte nazlı kız

Amin canım yha gerçekten insan. Son zamanlarını zor geçiriyor hep. Bir merak içinde hayırlısı ile.dohsun. istiyor.

Ben dogum yaptim kizlar dua edin bebisimee. Kuvozde. Daha kucagma alamadim (
Alırsın inşallah canım yha.merak.erme küçük. Değil çünkü Allahın izniyle her şey güzel olur inşallah .. bol bol sütun olsun inşallah. ... bebeğini bol.bol koklarsin bir an önce inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…