- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.721
Ayni benim oglan da oyle uyuyolardir o zaman canimBazen hareketler evet yavaşlayabiliyor.mesela sabah çok sakindi ama yarım saattir sanırsın fırlayıp çıkacak öyle sert ve hızlı hareketleri var ki hatta uzandım bi oturuken sıkıştırıyorum gibi geliyor yatayımda enerjisini atsın dedim.
Kızlar nişan geldikten ne kdr süre sonra dogum baslıyor benim bu sabah geldi akşama kdr aralıklı sancım oldu aksam nst ye girdim hiçbişey cıkmadı evdeyim suan acaba su gelmesi şart mı ?
selam arkadaşlar bende normal doğumdan çok korkuyorum haziran 15 doğum görünüyor ama doktor iri bebek diyor sizce sezeryanamı alır
Çok canım sıkılıyor kızlar böh deseler ağlıyorum. Doğurdun mu ne zaman doğacak diyenlerden bıktım. Eşim beni anlamıyor. Konuşamıyorum kimseyle. Çok fenayım çok
4500 kilo aşağı yukarıbenim ki de iri bebek ama çatı muayene göre karar verir sanırım dr.
Kuzuuum bebegin orda kalacak hali yok ya de sorana hakkinda hayirlisi olsun canim bugun yarin kavusacaksin yavruna sikma caniniÇok canım sıkılıyor kızlar böh deseler ağlıyorum. Doğurdun mu ne zaman doğacak diyenlerden bıktım. Eşim beni anlamıyor. Konuşamıyorum kimseyle. Çok fenayım çok
Cnm gozunuz aydinkızlar hepinizden özür dileyerek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...
çarşamba nişanım gelmişti biliyorsunuz , sancılarımı takip ettim perşembe sabahı 5 ile 8 dakikada bir gelen sancılarım vardı 30 sn. süren , tekrar hastaneye gittim , 4 e kadar açılmamı takip ettiler fakat açılmam ancak 1 cm olmuştu , açılmanın hızlı olması için sancıların 1 dakika sürmesi gerekiyormuş... derken eve gönderdiler bir gün daha sürebileceğini söylediler...
eve 5 buçukta geldim ve asıl sancılarım ondan sonra başladı.. hem süresi uzadı hem sıklaştı 3 dk.4dk.da bir geliyordu.. gece 2 ye kadar o şekilde sancı çektim ve artık eşime bence gitmeliyiz dedim :)
yola çıktık iyi ki çıkmışız , arabada suyum geldi :))
suyum geldiğinde açılmam 3 cm miş , 3 saatte 8 cm e ulaştı açılmam ve cuma sabahı 5 :50 de kızımı 10 dakikada kucağıma aldım :))
anlayacağınız sancı uzun doğum kısa sürüyor :)) 48 cm 2.900 doğdu meleğim...
sizleri de çok merak ettim.. kimler doğurdu çok meraktayım :)
Cnm anali babalı buyusun hayirli olsun uzulme haftasi iyi cikar kisa suredeBen dogum yaptim kizlar dua edin bebisimee. Kuvozde. Daha kucagma alamadim(
Canim Allah kolayliklar versin hakkinizda hayirlisi olsun bende beklioyorum 6haziran vermisti doktor ama nisan bile gelmedi. Sen hangi hastaneye gidiosun acaba merak ettimbenim de bugün 13:00 te geldi. dr su bekle dedi. veya sancı 5 dk da bir 1 dk sürerse gideceğim. sadece hastaneye bilgi verdi acilen gidebilirim diye. genellikle nişandan sonra 48 saat içinde doğum başlar. tabi burda arkadaşların 48 saati geçti ama hala doğumları başlamadı.
canım doktorum şimdiden rapor veremeyeceğinin sinyallerini veriyor :/ hayırlısı bakalım, oğlumun adı eymen, hayırlı ve şanslı demek, şansıyla gelir inş Rabbim kapılar açarbende memurum canım benimde iznim aynı ama senin yaz tatiline gelmesi kötü olmuş başka bi rahatsızlığın varsa onunla ilgili de rapor alabilirsin birde doğum sonu iznin bittikten sonra kadın doğum uzmanına git ondan rapor iste olmazsa başka doktora gidersin
allaha sukur canm bebisin son hazirliklariyla ugrasiyrm biliyosun gec ayaklandm ben ancak tamamliyrm.İnşallah canım benim çok sağol. Sen nasılsın bu arada ?
Hakkında hayırlısı olsun canım :) içine nasıl siniyorsa öyle yap. Maaşallah seninki iyi dayandı nasıl korkuyorduk erken gelecek diye bak kızın ne güzel durdu annesiyle :)allaha sukur canm bebisin son hazirliklariyla ugrasiyrm biliyosun gec ayaklandm ben ancak tamamliyrm.
bende kararsizim bu ara sezeryan olcam buyuk ihtimal gec dollenme var o yuzden bebis icin erken mi olur fln gibi degisik duygular icindeyim.bi taraftan cok kasilmam var belki kendi gelir diyrm.dr.um rahim normal dogurmana musait diil diyor.kafamda deli sorular anlican
amin canim hepimizin ins.Hakkında hayırlısı olsun canım :) içine nasıl siniyorsa öyle yap. Maaşallah seninki iyi dayandı nasıl korkuyorduk erken gelecek diye bak kızın ne güzel durdu annesiyle :)
Heheh :) bizim kız da aynı gelmeye niyeti yokamin canim hepimizin ins.
dogru diyosun ha geldi ha gelicek derken bugunleri gorduk cok sukur.simdide gelmek bilmicek gibi hissediyrm:)
dr.da ii dayandi diyor.aylardr kafa asagida hic siklmadi:)) ee anasi yata yata buyuttu simdi fazla rahat sanirsam icerde:)
Amin canım yha gerçekten insan. Son zamanlarını zor geçiriyor hep. Bir merak içinde hayırlısı ile.dohsun. istiyor.Telaslanma cnm bnm kizinda hareketleri cok yavaslamisti brnde hastaneye gitmeyi dusunuyodum simdide cok hareketlendi iki gundur canimi cok yakiyo son zamanlarda belli olmugo ama tatli ye meyve suyu ic hareket etmezse muhakkak hastaneye git cunku son haftalarda en onemli sey o ama allahin izniyle iyidir kuzun dinleniyordur birazcik annesi
Hayırlısıyla gelir inşallahAy inşallah bu gece suyum falan gelir bişey olur da doğurum
Ben deAy inşallah bu gece suyum falan gelir bişey olur da doğurum
Alırsın inşallah canım yha.merak.erme küçük. Değil çünkü Allahın izniyle her şey güzel olur inşallah .. bol bol sütun olsun inşallah. ... bebeğini bol.bol koklarsin bir an önce inşallah.Ben dogum yaptim kizlar dua edin bebisimee. Kuvozde. Daha kucagma alamadim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?