- 29 Eylül 2012
- 181
- 183
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.761
%70 olmakla beraber doktorun deyimi ile prenses annesi oluyorum hep erkek hissetmiştim ama minik nergiz önce gelmek istedi demek
Canim oncelikle hayirli olsun kiz cocugu bambaska derler rabbim hayirlisini sagliklisini versin%70 olmakla beraber doktorun deyimi ile prenses annesi oluyorum hep erkek hissetmiştim ama minik nergiz önce gelmek istedi demek
aaayy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..bende çok merak ediyorum ama benim daha 3 haftam var öğrenmek için ..cinsiyetler belli olmaya başladı çok heyecanlı yaa
Evet yaa çok meraklanıyorum bendeSeninle günlerimiz ayni. Ayni zamanlarda ögrenicez demek ki.
Bnde ayniyim cnm sabah normalim oglen biraz basliyor mide eksimeleri felan aksama pert oluyorum kusuyorum ve yatiyorum direk 7 de 8 felan... ve bugun iki kez kustum gun boyu yattim camis gibi bisey yapmadan...kızlar sabah ve öğlen her şey yolunda, yemem ve içmem de sıkıntı yok, akşam yemek yiyemiyorum mide bulantısından acaba çok mu yükleniyorum mideme de yiyemiyorum, üzülüyorum da yeterince beslenemiyorum diye
Evet yaa çok meraklanıyorum bende
Canım doktor haklı ben 3 kez usg ye girdim durmadı yetinden en son uyudu enseye baktılar şükür herşey yolunda kanda verdikcanım hayırlı olsun benim 12 gelse de gitsem ama doktor değişiyor diye umutlanmayalım diye söylemeyecek galiba 16. hafta yı bekleyecez ..
Oyyy kurban oluruuumm... Prendesi yerim...maaşAllah barekAllah tatlim benim...sağlıklı, hayırlı evlarolsun
Ahh kesin değil galiba 3 kez usg ye girdim fena hareketli bende erkek hissediyordum komik oldu hayırlısı oynayıp duruyorGözün aydın canım, öğrenmişsin cinsiyeti.Bana da ilk çocuğumda doktor %70 kız demişti 13. haftada. Doğru çıkmıştı.
şimdi heyecanla 2. nin cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum.
Tebrikler canim,allahim prensesini eline almayi nasip etsin ins.darisi bizlerin basina:)
aaayy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..bende çok merak ediyorum ama benim daha 3 haftam var öğrenmek için ..cinsiyetler belli olmaya başladı çok heyecanlı yaa
Darısı başına tatlımGözün aydın canım. Ne güzel öğrenmişsin cinsiyetiniDarısı bizim başımıza artık
Hayırlı olsun canım Allah selametle kucağına almayı nasip etsin.
Canım ben istanbulda göztepe medical parka gidiyorum ikili test 500 e yakın tuttu bu arada ama ücret ödemeden oldu özel sağlığım varCanim oncelikle hayirli olsun kiz cocugu bambaska derler rabbim hayirlisini sagliklisini versinikili testtemi ogrendiniz ve hangi hastaneye gittigini sormusmuydum sana :)
çok geçmiş olsun canım, benim ilk hamileliğim ama inş anneme çekmemişimdir, çektiysen yandım 9 ayBende bulanti hapi iciyorum ama hic faydasi olmuyo. Sadece gecen gün kanamam olunca hastanede yattim. O zaman serumum icine mide bulantisi icin ilac enjekte ettiler. 2 gün serum verdiler. O günlerde hic kusmadim, midem de bulanmadi. Kanamam olmadan once doktora surekli kustugumu soyledigimde yatis yapalim o zaman demisti ama ilac istedim o gun. Kizim okula gidiyo ve onu okuldan alicak kimsem yoktu. Bugun yine basladi kusmam. Boyle devam ederse tekrar serum vericekler. Bakalim ne olucak. Kizima hamileyken de 9 ay kusmustum. Insallah erken biter bulantilarimiz.
Sıkıntı yapma canım. İlk üç ay bebişler anneden besleniyor zaten. Gündüz yiyebiliyormuşsun, üzülme canım...kızlar sabah ve öğlen her şey yolunda, yemem ve içmem de sıkıntı yok, akşam yemek yiyemiyorum mide bulantısından acaba çok mu yükleniyorum mideme de yiyemiyorum, üzülüyorum da yeterince beslenemiyorum diye
Cnm nasıl geçti randevu biz bugün gördük yine maşallah büyüyor fasulye günden güneSağol canım bnde okadar heyecanlıyım ki çalışıyorum ama aklım yaptığım işte değil yrnı bekliyorum.insallah hayırlı haberlerle gelicem yarın
Cnm acil şifalar dilerim...acılden geldım kızlar sımdı sıddetlı agrım ve koyu kahve akıntım geldı.2 devlet hastanesı gezdım hıc bırısı kabul etmedı ve sonucta ozele gıttım.Cok sukur bebek sımdılık ıyı ama doktor bı sey yazmadı ne ılac ne ıgne ,sımdılık bısey gozukmuyor dedı kırmızı kanama falan,bakalım bu bebek bıze daha neler yapacak
Canım metpamid hiç fayda etmedi bana. Çözümler süper walla :) bende sabah 8 gibi uyanıp dramamine içiyorum, biraz kraker yiyorum yataktan kalkmadan, sonra tekrar uyuyorum. Sonra uyandığımda hafifletmiş oluyo.. Akşama hapın etkisi azalıyo ama tekrar içmek istemiyorum, kuru gıdalarda geçiştirmeye çalışıyorum cnm.. İnş gitgide azalacak die teselli etmeye çalışıyorum kendimiKizlar bulantilarla basa çıkmayı şöyle buldum belki işinize yarar. Sabah uyandigimda 1 saat oyalaniyorum o arada midem bulanıyor kusuyorum ve o midedeki asiti ve sarı bi su cikiyor sanki. Ondan sonra metpamid icip 20 dk bekleyip kahvalti yapiyorum ve kusmalarim da bulantilarimda azaldi. Ama gunde 3kez metpamid e devam.
tesekkur ederım canım benım cok agrım vardı ve akıntı gelınce bor anda kesıldı cok korktum tabıı artık hayırlısı bakalım ne olacak.Yalnız Allah her kese ımkan versın de o devlet hastanelerınde oyle magdur durumda kalmasınlarCnm acil şifalar dilerim...
dün bendede az kırmızı çizgi gibi bi akıntı oldu aklım gitti...
şükür bi daha bişey yok...
az doğru durmamız lazım sanırım...
Geçmiş olsun canım. Önemli olan bebeğinin iyi olmasıacılden geldım kızlar sımdı sıddetlı agrım ve koyu kahve akıntım geldı.2 devlet hastanesı gezdım hıc bırısı kabul etmedı ve sonucta ozele gıttım.Cok sukur bebek sımdılık ıyı ama doktor bı sey yazmadı ne ılac ne ıgne ,sımdılık bısey gozukmuyor dedı kırmızı kanama falan,bakalım bu bebek bıze daha neler yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?