2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Geçmiş olsun canım. Önemli olan bebeğinin iyi olması
cok tesekkur ederım canım bebek sımdılık ıyı hatta bı ara bacaklarını falan kaldırıp oynattı,esım zaten hastaneden cıkınca anlasıldı bu bıze rahat vermeyecek artık gunduz gece bılmıyor yaramaz dedı

hayatımda doğru dürüst süt içemedim eksikliğinide yaşamadım ama
süt yerine yoğurt ve ayran yani farmente edilmiş ürünler probiyotik besin değeri açısından önmli
hazır olan tüm besinlerde probiyotik değer kaybolmuştur..bağırsak florası tüm bağışıklık sistemin güçlenmesi için probiyotik ve prebiyotik önmli husus..
ve hazır olan paketlenmiş olan besinler doğal yada günlük olsun, paket ambalajı dışındaki alimunyum folyo türü kimyasallar beyin nöronlarını öldürüyor..bu da otizm de tutun hiperaktiviteye kadar davetiye..
ee ne yapacaz o zaman diyecekseniz süt içmek okadar şart değil yani..besin değeri aynı hatta daha fazla olan gıdalar var
tabi tercih meselesi olunca zarar ve karı herkes kendine göre şartalar uygun seçecek mecburen..
herşey kendi elimizde olmuyor ne yazıkki
türkiyede tohum yasası çıktı çıkalı ana tohumlarla yetiştirlmiş ürünleir bulmak ta zor maalesef..
yani tek başına veya bilinçli olmakta yetmiyor...ama çoğunluk arz ederse talep ederse bu iş halolur inş.
bu tarz konuyu sıradan insanlarla yada hiç bilmeyen insanlara tartışmak çok işe yaramıyor
kendi alanında uzman dr.lara bile anlatamazken, prof olan dr. ların bilgileirni paylaşmak onlar için bir savaş meydanı adeta :)
prof.Karatay olsun ahmet aydın yada aidin hanım, rasim küçükusta yada dizdar olsun gününn birinde bu dr.ların sayıları çoğalacak inş..ve en önmlisi yasaların değişmesi..daha yazacak şey şey var ama konu müsait değil.
SAğlık olsun herkese..
Allah yardımcımız olsun..

arkadaşlar benim bulantılarım gece oluyor buda dolayısıyla uykumu kaçırmaya sebep
gece vakti bişey atıştırsam midem yanıyor..
kusamıyorumda sadece bazen su çıkarıyorum.
ilk hamileliğmde 9 ay sürmüştü ama gece böyle bişey olmadı
umarım 3. ayımda biter..

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

Anladim cnm bnde calistigim bankadan dolayi anlasmali ozel bir hastaneye gidiyorum kadikoyde egerki cinsiyetini haftaya bilemezse doktorum ikili testte sonraki zmnlarda cinsiyetini ogrenmek icin senin gittigin doktora giderim bazi doktorlar bilsede solemiyormus cunku 4.aya kadar tekrar hayirli olsun... :)

Arz talep meselesi degil bu, kesilmeyen agac mi kaldi, ciftcilerin islerini ellerinden aldilar. Simdi ucuza urun cikartip bol para kazanma derdinde millet. Bu devirde is arza talebe bakmiyo maalesef. Ben cocukken yaz tatilinde inekleri otlattigimi bilirim,hemde kendi inegimiz falan da degil. Simdi nerde boyle imkanlar. Meyveyi dalindan koparip yemeyi tercih ederim.Simdi ki meyvelerin tadi bile yok. İlerde de zaten meyve toplayacak agac bile bulamiycaz.İnsanlar zeytin agaclari kesilmesin diye imza kampanyasi bile duzenlediler. Ne oldu , ellerine ne gecti. Koca bi hic. Demekki arz talebe bakmiyo bu isler. İmkani olanlar ekip biciyo kendi icin, diger insanlari düsünen yok. Sadece öneri sunuyosunuz organik beslenin diye. Ayrica siradan insanlarla konusmak ise yaramiyo demissiniz, evet gayet siradan bi insanim ben. Insan olmanin cesitleri oldugunu bilseydim belki ben de secerdim farkli bi secenek. Sorarim size siz organik beslenirken hic diger insanlari da düşündünüz mü ? Madem arz talep meselesi o zaman siz bilincli bir insan olarak bizim gibi siradan insanlara ön ayak olup organik beslenmemiz icin biseyler yapin. Ama sadece konusarak degil.

Günaydın herkese internetim olmadığı için uzunca bir süre giremedim.ikili testi yaptıranlar varmı?kaçıncı haftada yaptırdınız yarın benim kontrolum var 11+3 olacak yani yarın olurmuki??

Cuma günü testleri yaptirmak icin devlet hastane gittin...gitmez olaydim. Muayenede oldum ama doktor ne suratima bakti ne bana gosterdi nede sorularima cevap verdi ...saatlerce sira beklememde ustune eklendi. Herneyse o doktor 10+1 dedi ama benim 11 olmam gerekirdi. Neyse kendi doktoruma sorucam artik.
11 haftalik gebeyim bikere bile migdem bulanmazken dün sabah bulantilarla uyandim cok kotuydu ve bademciklerim de sisti .. o halde ise gittim ve durum kotuledi. Hic birsey yemedim yiyemedim aksama dogru esim corba yapti sadece o yani. Pazar olmasina ragmen yine sabahin korunde uyandm hala bogazlarim agriyor.

Ikili test fiyatlari nekadar medipolde bilen varmi?

selamlar. nasılsınız bugün.

Benim geçmiş olan bulantılarım geri dönüyor herhalde, dün ve bugün toplam 4 kere çıkarttım.

12. haftada tamamen geçecek dediler, bekliyorum.

Bende bu sabah ilk kez kustum herkes gider mersinee ben giderim tersin

Oyy kusanlarin yardımcısi olsun Rabbim... Benim mide bulantilarim arttı yine.. yeni haftaya girdiğimde hep öyle oluyor...

Gunaydin can hamişler

Benim geçmiş olan bulantılarım geri dönüyor herhalde, dün ve bugün toplam 4 kere çıkarttım.
Ya benim kusmam olmadi hic , her zaman bulantim vardi ama bu hafta cook fenayim öğürüp duruyorum.
Bi deee , sıkı duruuuuunnnn
sigarayı biraktim
Sizlerde keyifler nasil?
Bebisler napiyo?

Şimdiye kadar iki kere kustum ama midem fena, hicbirsey yiyemiyorum, iki kilo verdim canım çok şey istiyor ama önüme gelince 1 2 çatal. Doktor randevuma daha 2 hafta var nasıl geçecek. Özledim. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…